تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 83 اولاول ... 2969757677787980818283 آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 825

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض خداحافظی لئو از تیم ملی آرژانتین!

بامداد امروز در شهر نیوجرسی، فینال کوپا آمریکا سنتناریو بین شیلی و آرژانتین برگزار شد و دقیقا اتفاق های سال گذشته تکرار شد و آرژانتین در ضربه های پنالتی قهرمانی را به شیلی واگذار کرد. مهم ترین تفاوت فینال امسال ضربه پنالتی بود که مسی به آسمان کوبید.

لئو مسی پس از خروج از رختکن مقابل خبرنگاران قرار گرفت و خبر از خداحافظی خود داد:
    دقایق دشواری ست. داشتم در رختکن به این فکر می کدرم که بازی در تیم مل یبرای من تمام شده است. خداحافظی من فقط به صلاح من نیست که به صلاح همه است. خیلی ها دوست دارند من این کار را بکنم.

هدف ما فقط و فقط قهرمانی بود. با همه وجودم سعی کردم تا تا آرژانتین قهرمان شود. رسیدن به 4 فینال و قهرمان نشدن وحشتناک است. این مساله به من احساس بدی می دهد.

اکنون بسیار غمگینم. پنالتی را از دست دادم. باورنکردنی است. ولی این اتفاقی است که افتاده. دومین بار متوالی است که در پنالتی ها مغلوب می شویم. سومین فینال پیاپی است که می بازیم. سعیمان را کردیم تا طلسم را بشکنیم، اما نشد.

باید دید مسی چنین تصمیمی را از روی فشاری که روی او بود و احساساتش که موجب گریستنش شد، گرفته است، یا اتفاق دیگری رخ خواهد داد.
    به مناسبت خداحافظی مسی از تیم ملی آرژانتین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اشتباه مسی و از دست رفتن قهرمانی برای آرژانتین

اشکهای مسی بعد از دست دادن جام قهرمانی کوپا آمریکا

مراسم اهدای مدال نایب قهرمانی به آرژانتین

2. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

واقعا حق مسی نیست. امیدوارم سریعا از تصمیمش برگرده. در حالی که عده ای از عملکردش در تیم ملی انتقاد میکنن اما تمام امید آرژانتین در جام جهانی آتی به مسی هست. ماسکرانو هم که خداحافظی کرد.

کلا لحظات تلخی بود. مسی که تا فینال فوق العاده بود واقعا اشک آوره که اینطور ناکام بمونه. از حرکت براوو لذت بردم که اومد و با بغل کردن مسی بهش دلداری داد. کاش بازی رو هیچوقت ندیده بودم ...

مسی با خداحافظیش همه هواداران رو شوکه کرد. امیدوارم از روی ناراحتی و عجله چنین تصمیمی گرفته باشه و دوستانش و مردم آرژانتین بتونن اون رو قانع به بازگشت کنن و یقینا که اون همیشه برای من اسطوره ای تکرار نشدنی در فوتباله. دیدن جام جهانی 2018 بدون مسی صفایی نداره!

بهترین بازیکن تاریخ! برگرد ...

4. 10 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

واقعا اگه کسی بیاد بگه مسی تو این بازی خوب نبود یا کاری نکرد اصلا به نظرم شوت میزنه و فوتبال سرش در نمیاد ! بهترین بازیکن زمین بی شک مسی بود چند خطا روش شد که فک کنم 4 - 5 کارت زرد هم گرفتن و یکی رو هم به درستی اخراج کردن و چندتا پاس خوب هم فرستاد که از دست رفت . اما خب باز از اون طرف یه مربی گاو داریم که نمیدونه داره چیکار میکنه و چندتا بازیکن بی خاصیت همراه تیم که واقعا نصف مسی هم کار نمیکنن ! هیچ وقت به بازیکنی مثل هیگوان اعتقاد نداشتم و ...

آمار مسی هم تو این بازی ها به نسبت حضورش عالی بود و بهترین بازیکن جام بی شک مسی بود .

مسی : 5 گل (2 ضربه آزاد ) - 4 پاس گل - ( 374 دقیقه بازی )

سانچز : 3 گل - 2 پاس گل - ( 554 دقیقه بازی )

سانچر توپ طلا !!!

6. 7 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نمی دونم چی بگم. سه فینال پیاپی ملی برای مسی و ماسکرانو در سه سال و سه باخت، یکی در وقت اضافه و دو تا در ضربات پنالتی. بعضی وقت ها شانس با یک تیم یار نیست.

چه در جام جهانی، چه در کوپا پارسال، چه در کوپای امسال، هر چه آرژانتین بدست آورد رو مدیون دو ستاره بارسایی خودش بود. در همین بازی هر چیزی که در آرژانتین مثبت بود نتیجه مسی و ماسکرانو بود. از موقعیت های عالی ای که برای آگرو و هیگواین ساخته شد و این دو نشون دادن در لحظات حساس ملی هیچ وقت نمی تونند کشورشون رو زمین نندازند.

درباره خداحافظی این دو هم فکر می کنم خداحافظی ماسکرانو که قطعا صحیح بود، و خداحافظی مسی هم در این لحظه به نظر من تصمیم درستی بود. درسته که مسی قطعا دو سال دیگه در جام جهانی آماده است و می تونه در اوج خودش بازی کنه ولی وقتی بازیکنی همیشه از خودش مایه می گذاره، یک تنه تیمش رو بالا میاره هر سال پشت سر هم و باز هم مردم کشورش اون رو نمی خوان، چکار میشه کرد. حضور در تیم ملی در اصل یک سرویس به مردم کشور هست و وقتی یک کشور اون رو نخواد، بازیکن باید بکشه کنار. اگه تا دو سال دیگه آرژانتینی ها طوری باشند که همگی از مسی بخوان که برگرده، شاید در تصمیمش تجدید نظر کنه در اون شرایط. ولی در شرایط فعلی فکر می کنم تصمیم صحیحی گرفت.

کارنامه مسی در تیم ملی:

* قهرمان المپیک 2008
    * نایب قهرمان جام جهانی 2014
    * سه بار نایب قهرمان کوپا (2007, 2015, 2016)

نتایج شخصی:

* بهترین گلزن تاریخ آرژانتین
    * بهترین پاس گل دهنده تاریخ آرژانتین
    * بهترین بازیکن جام جهانی 2014
    * بهترین بازیکن کوپا 2015 (که این جایزه رو رد کرد)
    * بیشترین تعداد هت تریک در تاریخ آرژانتین (4)
    * بیشترین تعداد Man of the Match در جام جهانی (5)
    * بیشترین تعداد Man of the Match در یک جام کوپا (4)
    * بیشترین تعداد Man of the Match در کوپا (7)
    * جوان ترین گلزن تاریخ آرژانتین در جام جهانی
    * جوان ترین بازیکن که به 100 بازی ملی رسید.
    * بیشترین تعداد گل در یک سال تقویمی
    * بیشترین تعداد گل در یک دوره بازیهای مقدماتی جام جهانی (10)
    * جوان ترین کاپتان تاریخ آرژانتین در جام جهانی
    * تنها بازیکنی که مقابل تمام 9 کشور آمریکای جنوبی گلزنی کرده

+

نباید براوو رو فراموش کنیم. کاپتان شیلی بود و قطعا بهترین بازیکن شیلی در این بازی. اون ضربه سر آگرو رو که خیلی خوب گرفت و بعد پنالتی رو هم گرفت تا شیلی رو قهرمان کنه. تبریک قهرمانی به براوو.

من نمیدونم این مسی چی فکر کرده که با یه پنالتی هدر دادن میخواد خداحافظی کنه اونم در شرایطی که چه قهرمان اون جام میشد چه نمیشد تاثیری در گرفتن توپ طلا نداشت. خیلی ها هم اصلا یادشون نمیاد این کوپا آمریکا رو کی قهرمان میشه. تا همین فینال هم با درخشش مسی اومده بودن اکثر رسانه ها هم ازش حمایت کردن (برخلاف جام جهانی 2010)
    الان 28 سال بیشتر نداره راحت 2-3 سالی هنوز در اوج هست شایدم بیشتر. از کجا معلوم 2 سال دیگه بقیه تیم ها افت نکنن و مسی نتونه آرژانتین رو به قهرمانی برسونه؟
    شاید زیاد جدی نباشه بحث خداحافظیش ولی اگه خداحافظی کنه بازم ممکنه در آینده پشیمون بشه و پشیمونیش هم باعث افت روحیش بشه
    چون برعکس چیزی که از پست های شما به نظر می رسه، همه چیز در فوتبال به اون جایزه توپ طلا ختم نمیشه.

8. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چیزی که از پست های کسی به نظر میرسه علاوه بر مقصود و هدف نویسندش بستگی به میزان آمادگی مخاطب برای درک منظور طرف مقابل هم داره. قسمت اصلی یه پست در خصوص کم اهمیت بودن کوپا و اهمیت زیاد جام جهانی و شانس مسی برای گرفتن جام جهانی بعدی باشه ولی مخاطب فقط جمله اولش رو در نظر بگیره، مقصر نویسنده اون پست نیست. هرچند اگه یه نفر همه چیز رو به توپ طلا مختوم ببینه بهتر از اینه که همه چیز رو به یه باشگاه خاص ختم شده ببینه.
    بازیکن وقتی از تیم ملی جدا میشه که یا تیم ملی رو برای خودش تموم شده ببینه یا خودش رو برای تیم ملی تموم شده ببینه(مثل زلاتان). زیدان در آخرین نفس هاش تونست برای دومین بار به فینال جام جهانی برسه مسی هم میتونه برسه. نباید تیم ملی رو برای خودش تموم شده میدید.

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مسی بهترین تصمیم ممکن رو تو این شرایط گرفت . وقتی مردم کشورش اونو نمیخوان ، مارادونا هم همیشه ضدش صحبت میکنه ، واقعا هرکس جای مسی بود زودتر خداحافظی میکرد . جالبه که میگن مسی کنار هیگوآین و آگوئرو و دی ماریا بازی میکنه و قطعا باید تیمش قهرمان شه . آره در کنار هیگوآین که دوتا تک به تک تو دوتا فینال متوالی خراب کرد . تازه کوپای 2015 پنالتی رو هم بیرون زد . آگوئرو و دی ماریا هم که فینال ها در حد پالاسیو هم بازی نمیکنن . همون پالاسیو که تک به تک فینال ورلد کاپ رو خراب کرد .
    داور هم عجب داوری بود انصافا !!! مشکل عقلی داشت . روخو بنده خدا اومد توپو گرفت که حتی خطا هم نبود بعد داور اومد تعادلو برقرار کنه اخراجش کرد ! واقعا جزو بدترین اخراج های تاریخ باید لقب بگیره .
    یکی مثل تاتا که دیبالا رو دعوت نمیکنه باید از مربی گری استعفا بده . هیچوقت فلسفه مربی گری این احمق رو نفهمیدم .

توپ طلا هم که شده هم و غم چند ماهه بعضیا و دوس دارن تو هر پستشون هر چیزیو ربط بدن به توپ طلا !!! دیگه ربطش به خداحافظی مسی خدا بود !!!

11. 6 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من نمیدونم این مسی چی فکر کرده که با یه پنالتی هدر دادن میخواد خداحافظی کنه اونم در شرایطی که چه قهرمان اون جام میشد چه نمیشد تاثیری در گرفتن توپ طلا نداشت. خیلی ها هم اصلا یادشون نمیاد این کوپا آمریکا رو کی قهرمان میشه. تا همین فینال هم با درخشش مسی اومده بودن اکثر رسانه ها هم ازش حمایت کردن (برخلاف جام جهانی 2010)
    الان 28 سال بیشتر نداره راحت 2-3 سالی هنوز در اوج هست شایدم بیشتر. از کجا معلوم 2 سال دیگه بقیه تیم ها افت نکنن و مسی نتونه آرژانتین رو به قهرمانی برسونه؟
    شاید زیاد جدی نباشه بحث خداحافظیش ولی اگه خداحافظی کنه بازم ممکنه در آینده پشیمون بشه و پشیمونیش هم باعث افت روحیش بشه
    دوست عزیز عجیبه که شما بر خلاف بقیه هواداران X اقدام به کوبیدن مسی و برگردن انداختن دلیل همه ی این اتفاق روی دوش مسی نبودید!! جدای از جنجال ، چیزی که قطعا مهم تر از توپ طلا هست ، جام و افتخار ، خصوصا افتخار ملی هست ، حتی شاید درخشش بازیکن ها و اون یاد خاطره ی که میمونه ارزشمند تر از توپ طلا و همه اینا باشه!
    ولی بازیکن های آرژانتین! سه سال متوالی و درهر دوره 6-7 تا بازی فشرده و سخت ملی انجام دادن و تا دو قدمی جام رفتن و هیچ وقت اون رو لمس نکردن و تا روز آخر تورنومنت حضور داشتن و فرصت ریکاوری هم از اون ور نداشتن ، اگه فشار بازی های باشگاهی و ملی رو کنار بذاریم، مسی از این نظر بیشتر از همه تحت فشار و مورد انتقاد هست، در کنار این ها مشکلات دعوی و مالیاتی مسی هم هست ، در شرایط مشابه شما آقای 31 ساله رو در نظر بگیرید ببینید چقدر تحت فشار بود و تو بازی و اون قضیه پرت کردن میکروفون و ...
    معلوم نیست آیا مسی دوباره برگرده! وضعیت روانیش در هنگام تصمیم گیری اصلا خوب نبوده و این فشار روانی میتونه تاثیر بدی روی فوتبالش بذاره ... امیدوارم مسی برگرده به جام جهانی چون فوتبال قشنگ تر خواهد شد و البته تیم آرژانتین قوی تر شه با مربی و کادر فنی بهتر (و البته بازیکن هایی که میتونست حضور داشته باشه ولی نداشتن مثلا تـوز یا دیبالا )
    ناکامی جزئی از ورزش فوتبال و رقابت هست تیم هایی قدرتمند مثل هلند ، مجارستان و ... فقط شانس نداشتن

ویرایش:

به نظرم مسی کار اشتباهی کرد.

چیزی که از روحیه یک ورزشکار دور هست.
    ورزشکار یعنی کسی که همیشه اماده مبارزه است و تا آخرین نفس مبارزه میکنه و هر بار که شکست بخوره سعی میکنه دفعه بعد اشتباهاتش را جبران کنه و پیروز بشه.
    مسی نباید پا پس میکشید باید این مبارزه و مسیر را ادامه میداد مطمئنم که جایی به نتیجه می رسید و پیروز میشد.
    کاری که مطمئنم اگه کریس بود انجام می داد و میدان مبارزه را خالی نمی کرد.

در هر حال بازیکنه بزرگی بود و هست و خواهد بود.
    تصور کنید وقتی در تیمی بازی کنید که تماشگراش به شما توهین کنن که بد بازی میکنید یا ورزشگاه هوتون کنن یه عالمه رسانه ازت انتقاد کنن که برای تیم کم میذاری و ... شما بودید چیکاری میکردید؟ قطعا در دوره های بعد باز از این انتقاد ها از سوی تماشگران معلوم الحال میشه بنظر منم مسی باید سرپا بمونه و بازی کنه ولی خب هر کسی حق انتخاب داره
    Last edited by Iloveu-ALL; 27-06-2016 at 16:39.

13. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

به نظرم مسی کار اشتباهی کرد.

چیزی که از روحیه یک ورزشکار دور هست.
    ورزشکار یعنی کسی که همیشه اماده مبارزه است و تا آخرین نفس مبارزه میکنه و هر بار که شکست بخوره سعی میکنه دفعه بعد اشتباهاتش را جبران کنه و پیروز بشه.
    مسی نباید پا پس میکشید باید این مبارزه و مسیر را ادامه میداد مطمئنم که جایی به نتیجه می رسید و پیروز میشد.
    کاری که مطمئنم اگه کریس بود انجام می داد و میدان مبارزه را خالی نمی کرد.

در هر حال بازیکنه بزرگی بود و هست و خواهد بود.

15. 2 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز عجیبه که شما بر خلاف بقیه هواداران X اقدام به کوبیدن مسی و برگردن انداختن دلیل همه ی این اتفاق روی دوش مسی نبودید!! جدای از جنجال ، چیزی که قطعا مهم تر از توپ طلا هست ، جام و افتخار ، خصوصا افتخار ملی هست ، حتی شاید درخشش بازیکن ها و اون یاد خاطره ی که میمونه ارزشمند تر از توپ طلا و همه اینا باشه!
    ولی بازیکن های آرژانتین! سه سال متوالی و درهر دوره 6-7 تا بازی فشرده و سخت ملی انجام دادن و تا دو قدمی جام رفتن و هیچ وقت اون رو لمس نکردن و تا روز آخر تورنومنت حضور داشتن و فرصت ریکاوری هم از اون ور نداشتن ، اگه فشار بازی های باشگاهی و ملی رو کنار بذاریم، مسی از این نظر بیشتر از همه تحت فشار و مورد انتقاد هست، در کنار این ها مشکلات دعوی و مالیاتی مسی هم هست ، در شرایط مشابه شما آقای 31 ساله رو در نظر بگیرید ببینید چقدر تحت فشار بود و تو بازی و اون قضیه پرت کردن میکروفون و ...
    معلوم نیست آیا مسی دوباره برگرده! وضعیت روانیش در هنگام تصمیم گیری اصلا خوب نبوده و این فشار روانی میتونه تاثیر بدی روی فوتبالش بذاره ... امیدوارم مسی برگرده به جام جهانی چون فوتبال قشنگ تر خواهد شد و البته تیم آرژانتین قوی تر شه با مربی و کادر فنی بهتر (و البته بازیکن هایی که میتونست حضور داشته باشه ولی نداشتن مثلا تـوز یا دیبالا )
    ناکامی جزئی از ورزش فوتبال و رقابت هست تیم هایی قدرتمند مثل هلند ، مجارستان و ... فقط شانس نداشتن
    خب طبیعیه چون هم من طرفدار آقای × نیستم و بارها هم به انتقاد ازش پرداختم و هم افرادی که منتظرن تا آقای × و مسی شکست بخورن تا همه کاسه کوزه ها رو سرشون بشکنن، قصدشون انتقاد واقعی نیست و فقط از عوارض جانبی تعصبی که دارن لذت میبرن. حالا فروم ها خوبن چون مدیرها بن میکنن یوزرها رو ولی شما اینستاگرام رو نگاه کنین واقعا وحشتناکه. تندترین حرفی که آقای × علیه مسی در سال های اخیر زده این بوده که در یه برنامه تلوزیونی گفت "اونها در مورد من فیلم ساختند چون میخواستند در مورد بهترین بازیکن جهان فیلم بسازند" ولی ملایم ترین حرفی که یه طرفدار متعصب مسی به یه طرفدار آقای × میزنه در حد و اندازه ای هست که دادگاه میتونه به خاطرش حکم شلاق صادر کنه.
    این سه تا دوره متوالی اگه هیگواین سه تا از موقعیت هاش رو گل میکرد آرژانتین قهرمان بود ولی نمیشه گفت قهرمان نشدنشون تقصیر هیگواین بود ولی میشه گقت تا فینال رسیدنشون در هر دوره تا حدود زیادی به خاطر مسی بود. این حاشیه های زندگیش هم اصلا در حدی نیست که روش چنین تاثیری داشته باشه کیفرخواستی که برای مسی صادر شده خیلی سبک هست و در حد اتهامات حاج کریم نیست (در صورتی که برای حاج کریم کیفرخواست صدور بشه با توجه به اتهاماتش قطعا وحشتناک خواهد بود). مسی هم وقتی انقدر درخشش داشته و اینقدر گل زده و به فینال رسیده یعنی بحران مسایل قانونی رو تونسته بهشون غلبه کنه. از بین این سه تا فینال هم فقط جام جهانی ارزشمند بود. اونجا هم به آلمان باختن اون هم در کشور دشمن فوتبالیشون. مثل پرتغال یازده سال پیش نبود که در خونه خودشون به یونان ببازن.آرژانتین در سه سال پیاپی در فینال های یورو و جام جهانی میباخت و خداحافظی میکرد بازم میشد گفت سه تا جام ارزشمند رو از دست داده ولی تورنومنتی که در تاریخش اروگوئه دوبرابر برزیل قهرمان شده باشه انقدر ارزش نداره که یه ستاره بزرگ به خاطرش از جام جهانی آینده کناره گیری کنه. شاید اگه یه بازیکن کوچکتر مثل سوارز در این جام تیمش رو قهرمان میکرد خیلی بارزش بود ولی ناکام شدن آرژانتین در جام کوپا آمریکا اون هم در دوره ی تشریفاتی غیررسمی، مثل حذف شدن از جام حذفی میمونه و در حد از دست دادن لالیگا و چمپیونزلیگ نیست.
    الا علی حال ( اگه درست نوشته باشمش) اینطور کم آوردن از بازیکنی مثل مسی در هیچ قاموسی نمیگنجه و مسی وظیفه داره کمی فی السابق برای آرژانتین زحمت بکشه و اظهر من الشمس هست که آدم نباید در اینجور شرایط چنین تصمیم های مهمی بگیره ( یه لحظه احساس کردم البیمان یوسفی هستم )

17. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شخصا فکر میکنم مسی به تیم ملی برمیگرده.
    احتمال داره با تغییراتی در مدیریت و کادر فنی آرژانتین این اتفاق بیفته.

این رو هم اضافه کنم که تا وقتی یه بازیکن در عرصه باشگاهی حضور داره، طبق قوانین فیفا باید به دعوت تیم ملی کشورش بله بگه وگرنه با محرومیت مواجه میشه.
    اینکه بازیکن‌ها از تیم ملی خداحافظی میکنن براساس یه احترام دوطرفه است که فدراسیون فوتبال اون کشور و مربیش دیگه ازش دعوت نمیکنن وگرنه مثلا اگر همین امسال یواخیم لوو فیلیپ لام رو به آلمان دعوت میکرد، نمیتونست نره.

من امیدوارم مسی از روی احساس لحظه‌ای این حرف رو زده باشه و دوباره به تیم ملی برگرده. من مسی رو در جام جهانی ۲۰۱۸ و کوپای ۲۰۲۰ می بینم.

19. 7 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •