تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 104 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ارتش سرخ دات كام :
    نقل و انتقالات این فصل هر لحظه جنبه ای مافیایی تر به خود می گیرد و وقتی دنباله این خط را می گیریم به تیم دوم پایتخت یعنی استقلال می رسیم. هفته پیش علی منصوریان از دو بمب نقل و انتقالاتی سخن گفته بود و حالا دو بازیکن را از پرسپولیس دزدید و به عنوان بمب منفجر کرد. محمد حسین کنعانی زادگان در حالی که یک هفته قبل پرسپولیسی متعصب بود به استقلال پیوست و کاوه رضایی در حالی که با پرسپولیس به توافق کامل رسید آبی پوش شد. حال به تمام این ها داستان ملی پوشان را اضافه کنید و به خاطر آورید سرمربی تیم ملی و سرمربی آبی پوشان رفقایی قدیمی هستند. این ها مشکوک نیستند؟

کاوه رضایی در حالی که می دانست پرسپولیس تیم بزرگتری است و باعث پیشرفتش می شود، به استقلال می پیوندد و این در حالی است که پیشنهاد مالی پرسپولیس و استقلال به او تقریبا یکسان بود. پس یک جای کار می لنگد و قطعا استقلال مزیتی برای او داشته است. مزیتی به نام حضور در تیم ملی. کاوه که با وجود مهاجمان آماده از تیم ملی کنار گذاشته شده بود، با پیشنهادی عجیب از شخص منصوریان مواجه می شود. منصوریان به او قول می دهد که اگر به استقلال برود او را ملی پوش می کند و تضمینش هم رفاقت او با کی روش است که برای هر کسی تضمینی قطعی است. این پیشنهاد وسوسه انگیز کنعانی زادگان را هم آبی پوش کرد و به امیری هم داده شد اما امیری رد کرد. حال می توانیم به حرف دوست قابل اعتمادمان که حرف های امیری و منصوریان را برایمان فاش کرده بود اعتماد کنیم. او گفته بود منصوریان بر فیکس بودن امیری در تیم ملی در صورت استقلالی بودنش تاکید داشت و مدام از این نکته سخن می گفت.

انگار مافیایی به نام کی روش و منصوریان شکل گرفته تا پرسپولیس و برانکو را شکست دهند. سود شکست پرسپولیس برای منصوریان، پیشرفت استقلال است اما برای سرمربی سابق رئال و پرتغال شکست یک تیم باشگاهی در ایران هیچ سودی ندارد اما شکست برانکو که در حال حاضر نزدیکترین گزینه برای جانشینی کی روش است بزرگ ترین خطر برای اوست. کی روش قصد دارد با بازی شطرنج وار و با استفاده از مهره ای به نام منصوریان برانکو را شکست دهد و جای خود را مستحکم کند.

آن ها به خوبی می دانند اگر برانکو تمرینات پیش فصل خوبی داشته باشد، شکست ناپذیر خواهد بود و به همین دلیل در اندیشه شکست دادن برانکو هستند و در همین راستا به ملی پوشان پرسپولیسی پیغام داده اند که اگر به تمرین پرسپولیس بروند قطعا از تیم ملی کنار گذاشته خواهند شد. این عین ماجرای کثیف این دو است که علیه پرسپولیس و برانکو و هواداران چهل میلیونی این تیم شکل گرفته است.

2. 5 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

از قبل هم گفتم الان هم میگم این وضعیت منو دقیقا یاد پارسال می ندازه...شما رو نمی دونم...

4. 7 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

در جواب اونی که میفرماین بحث انتقال کاوه رضایی سر پول نبوده باید بگم که اتفاقا سر پول بوده،نکنه فکر کردی 20 سال انتظار کشیده تا بیاد اونجا ؟ خوبه روز قبلشم هم عکسی منتشر شد که خودشو با پرچم پرسپولیس داشت یکی میکرد.

ما زیر بار شرایط نا عاقلانه و نادرست یه بازیکن نرفتیم و نشون دادیم پرسپولیس از هر چیزی و از هر نامی بزرگتره

ما حاضر نبودیم از سقف واهی و خیالی که فقط برای ما هست بیشتر بهش پول بدیم و خدایی بیشتر از اونم نمیارزید
    اما شما با پول های کثیفی که دارید (به قول رفیقمون،عابر بانکم که ندارید، پس اینا از کجا میان ؟) الکی قیمت بازیکنای عادی رو چدین برابر میکنید و این بازی کثیفیه که منصوریان راه انداخته

چوب خدا صدا نداره و زمینم گرده،ما هم که کارمون صبوریه بالاخره میبینم اون روزی که همین ولخرجیا (23 نفر کادر فنی و... ) و پولای کثیف دو دستی یقتونو بچسپه ......

6. 7 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با پیشنهادی عجیب از شخص منصوریان مواجه می شود. منصوریان به او قول می دهد که اگر به استقلال برود او را ملی پوش می کند و تضمینش هم رفاقت او با کی روش است که برای هر کسی تضمینی قطعی است. او گفته بود منصوریان بر فیکس بودن امیری در تیم ملی در صورت استقلالی بودنش تاکید داشت و مدام از این نکته سخن می گفت.

متنی که شما گذاشتی کملا درست و گویای همه ی این کاری کثیفی که برای ضربه زدن به پرسپولیس انجام میدن هست.

خب منصوریان دوستی نزدیکی که با کیروش داره و به نوعی با سوء استفاده از این رابطه بازیکنان رو گول میزنه.

یعنی در این حد توانایی نداره که بخواد یه بازیکن رو فیکس تیم ملی بکنه،پارسالم گفت که من صادقیانو به روزای اوجش بر میگردونم و کاری میکنم فیکس تیم ملی بشه ، ولی کو ؟؟ کجاست صادقیان ؟ حتی نتونست یه فصل تو تیم خودش نگهش داره .........

سزای کاراتونو خواهیم دید جناب منصوریان ........
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 20-06-2016 at 20:54.

8. 6 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

متنی که شما گذاشتی کملا درست و گویای همه ی این کاری کثیفی که برای ضربه زدن به پرسپولیس انجام میدن هست.

خب منصوریان بواسطه ی دوستی نزدیکی که با کیروش داره به نوعی با سوء استفاده از این رابطه بازیکنان رو گول میزنه.

یعنی در این حد توانایی نداره که بخواد یه بازیکن رو فیکس تیم ملی بکنه،پارسالم گفت که من صادقیانو به روزای اوجش بر میگردونم و کاری میکنم فیکس تیم ملی بشه ، ولی کو ؟؟ کجاست صادقیان ؟ حای نتونست یه فصل تو تیم خودش نگهش داره .........

سزای کاراتونو خواهیم دید جناب منصوریان ........
    چاه کن جاش ته چاهه عزیز جان...به قول شما زمین گرده...ما ازین چیزا زیاد دیدیم تو زندگیمون...اونایی که باید درس عبرت بگیرن نمیگیرن و این بازی های کثیف رو رها نمیکنن.

10. 4 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حتما این رو در نظر دارید که این فصل باید در آسیا هم بازی کنیم و همونطور که می دونید رقابت در آسیا، ضمن اینکه خودش به یه تیم خیلی قدرتمند تر نیاز داره، فشار بازی هامون رو هم بیشتر می کنه. این درسته که تمام صحبت های ما پیش بینی و اما و اگر هست، زمان مشخص می کنه که چه تصمیمی درست بوده و چه تصمیمی غلط؛ ولی ضمن احترام به نظر همه دوستان به نظر من عدم جذب مهاجم بعدا قطعا برامون مشکل ساز میشه. ما حداقل یه مهاجم می خوایم تا به ازای جدایی طارمی و بنگستون، یه جای خالی پر شده باشه.
    منم با حرفهاتون کاملا موافقم ولی به این یقین دارم مهاجمی که بخواد توی آسیا برای ما مشکل گشا باشه اون کاوه رضایی نیست.
    با توجه به سهمیه بزرگسالان که فکر میکنم سه تا مونده بنظرم خیلی معقوله که ما دو تا بازیکن خارجی با کیفیت بگیریم و یک سهیمه باقی مونده را بزاریم برای نیم فصل(سهمیه لیگ برتری هم داریم) که شاید سروش رفیعی باشه. امکان خرید در نیم فصل خیلی مهمه

12. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

منم با حرفهاتون کاملا موافقم ولی به این یقین دارم مهاجمی که بخواد توی آسیا برای ما مشکل گشا باشه اون کاوه رضایی نیست.
    با توجه به سهمیه بزرگسالان که فکر میکنم سه تا مونده بنظرم خیلی معقوله که ما دو تا بازیکن خارجی با کیفیت بگیریم و یک سهیمه باقی مونده را بزاریم برای نیم فصل(سهمیه لیگ برتری هم داریم) که شاید سروش رفیعی باشه. امکان خرید در نیم فصل خیلی مهمه
    کاملا درسته. رضایی خودش ثابت کرد قد این حرفا نیست ! الان هم به نظر می رسه هیچ قصدی برای جذب مهاجم داخلی نیست و قرار مهاجم خارجی در اردو اوکراین به تیم اضافه بشه.

خبری هم از تمدید قرارداد ماریچ نیست

14. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

16. 4 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تاپیک فصل بعدو بزنیم یا صبر کنیم عزیزان ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تاپیک فصل بعدو بزنیم یا صبر کنیم عزیزان ؟
    به نظر من وایستید نقل و انتقالات تموم بشه بعد با خیال راحت بریم واسه فصل جدید

19. 7 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •