اینقدر این اینترنت رو دستکاری کردن که الان اگه اختلالی هم واقعا باشه اون اولش هیچ کس باور نمیکنه تا بعدا اثبات بشه
![]()
اینقدر این اینترنت رو دستکاری کردن که الان اگه اختلالی هم واقعا باشه اون اولش هیچ کس باور نمیکنه تا بعدا اثبات بشه
![]()
Last edited by ODADO; 14-04-2016 at 14:00.
تا اونجایی که من میدونم تلگرام اگر شماره طرف رو نداشته باشید بهتون شماره نمیده. یعنی فقط اکانت تلگرامشو براتون سیو می کنه نه شماره طرف رو.
درسته ولی من منظورم کانتکتایی هست که شماره شونو دارم و توی قسمت contacts تلگرام نشون میده.
Sent from my SM-E700H using Tapatalk
دوستان گرامی آیا در کانال هم میشود پیامی را Pinned کرد که در بالای همه پیام ها دیده شود و یا اینکه فقط در سوپرکانال این قابلیت وجود دارد؟
فکر نمی کنم من این آپشن رو تا حالا ندیدیم مگر اینکه تازه اضافه شده یا اینکه من دقت نکردم
در سوپر گروه این قابلیت هست البته آخرین نسخه تلگرامو باید داشته باشید و اینکه حتما ادمین سوپر گروه هم باشید
پس در کانال اصلا این قابلیت وجود نداره؟! نه کانال و نه سوپرکانال؟
در کانال که نه
ولی این سوپر کانال چیه دیگه؟اولین بار دارم میشنوم
اگر واقعا تلگرام سوپر کانال هم زده باشه رو نمیدونم شاید داشته باشه این چیزی که شما میخاین
نه آقا سوپرکانال چیه.
پی وی، ربات، کانال، گروه، سوپرگروه
غیر از اینا... چیزی نیست.
Sent from my SM-E700H using Tapatalk
سلام تو یه جا خوندم اگه تو تلگرامتون آیدی بسازین بعد تو خود تلگرام علامت ذره بین یا سرچ رو بزنید و آیدی خودتونو بنویسین یه صفحه گفتگو باز میکنه و بعد میتونین مطالبی که از کانالها میخواین ذخیره کنید رو توی اتاق متعلق به خودتون ذخیره کنید من این کارو کردم ولی هرچی تو سرچ تلگرام اسم آیدی مو مینویسم منو نمیاره تو اسامی یا آیدی ها. با علامت آندرلاین قبلش هم نمیاره. کسی بلده چه کار کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)