در سته همون 2600 اما احتیاج به پاکسازی داره ( تداخل باندهای مجاور و بعضی ارگانها که باید برن روی یه باند دیگه)
در سته همون 2600 اما احتیاج به پاکسازی داره ( تداخل باندهای مجاور و بعضی ارگانها که باید برن روی یه باند دیگه)
تو بعضي مناطق رشت وقتي ٣g رو فعال ميكنم آنتن فقط يك خط ميده و علامت 3g مياد.ولي اينترنت وصل نيست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
واسه من نمیاره حجم باقی موندمو چیکار کنم؟
برای من هم نه 111 کار میکنه نه 8080
ظاهرا سرویس ۱۱۱ و ۸۰۸۰ رو از کار انداختن که کسی سرویس یه خط در میون قطع و وصل 3G رو غیرفعال نکنه!!
والا من خودم ايفون دارم وقتي ميرم تو شبكه اصلا mci 3g پيدا نميكنه البته هنوز بسته نخريدم ولي فك نميكنم به خريد بسته ربطي داشته باشه.
تو خونه هم با يه گوشي سامسونگ و اچ تي سي همينكارو كردم ولي بازم پيدا نميكنه.
ميگم شايد بايد اول بسته رو فعال كرد تا بشه شبكه 3g رو پيدا كرد؟اخه اين چه مسخره بازيه من نميدونم الان من بسته رو فعال كنم ولي به ٣g وصل نشه حداقل 5تومانم ميره تو جوب
اگر پیدا نمیکنه که هیچی
من سرچ میزنم پیدا میکنه با دوستم امتحان کردیم کار میداد با سرعت بالا
ولی یه هفته است میخوام بسته بگیرم تا رجیستر بشه که سیستمشون قطعه بسته نمیشه بخری بدون بسته هم رجیستر نمیشه
Last edited by laser1; 29-10-2014 at 18:04.
پیدا کردن سیگنال ربطی به خرید بسته نداره
اون رجیستر شدن در شبکه 3G هست که بسته میخواد
....
همین الان با سیگنال 46% !!!
![]()
Last edited by urumchi; 29-10-2014 at 18:32.
اخه من خيلي جاهارو تست كردم بازم 3g پيدا نكرده
خيابون امام كاشاني عطايي اپادانا هيچكدوم پيدا نكردم من وقتي با ايرانسلم ميخوام به ٣g وصل شم تو شبكه ها اسمي از ٣g نيست فقط شبكه رو رو همون irancell ميذارم بعد 3g رو كه روشن ميكنم وصل ميشه
فك كنم تو ايفون كلا فرق داره سيستمش
تنظیمات آیفون، اجازه انتحاب شبکه دلخواه رو نمیده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)