نگران رویس نیستم ایشاله 4 سال دیگه میاد میزنه همه تیم ها رو می پکونه و تکه پاره میکنه![]()
نگران رویس نیستم ایشاله 4 سال دیگه میاد میزنه همه تیم ها رو می پکونه و تکه پاره میکنه![]()
به نام آلمان
تبریک به فوتبال
بعد از سال ها بلاخره تاریخ فوتبال این افتخار رو داشت که آلمان رو یکی از قهرمانان خودش ثبت کنه ... آلمانی که خیلی دیر ، ولی بلاخره به حقش رسید .
خوشحالم که بعد از سال ها دوباره تیمی قهرمان شد که قشنگ و دلچسب بازی میکرد !
شش سال پیش ... یورو 2008 ... آلمان جوان و کم تجربه .. یوگی لو اولین تورنمت مهم خودشو سپری میکنه ... رسیدن یه فینال و مغلوب شدن به برترین اسپانیا !
چهار سال پیش ... امیدوا صفر .. باخت به صربستان میتونه پایان لو و این بازیکنان بی نام و نشان باشه ؟ خیر ! 4 تایی کردن انگلیس و آرژآنتین مارادونا ... دوباره گرفتار شدن به سد محکمی به نام اسپانیا ... باشه . تجربه نداشتیم !
برگردیم به دوسال پیش ... باخت عجیب بایرن در فینال لیگ قهرمانان در برابر چلسی ... یورو و سرافکندگی فوتبال جایی که ایتالیا میره فینال و آلمان رو میبره .. که البته فوتبال خوب حساب های خودش رو صاف میکنه ! صبر همه لبریز شده ...
سال گذشته .. سه گانه قدرتمندانه بایرن ... نابود کردن حریفان با یک بازی برتر ! نوید روز های خوب آینده
و حالا ... تحقیر رونالدو و دوستان ... شکست دادن آمریکا کلینزمن ... شگفتی الجزایر و عبور به سختی ... حضور لام در خط هافبک یک تاکتیک گمراه کننده ... بردن بهترین فرانسه بعد از 2006 با یک بازی کاملا منطقی ... واو ! 7-1 ! کسی باورش میشه ؟ برزیل رو با خاک برزیل یکسان کردیم .. رکورد زنی کلوزه ... و سکانس پایانی باز هم به همه نشون دادیم به ما میگن مانشافت ! چه هلند کرایف ، چه آرژانتین مارادونا ، چه آرژانتین مسی نمیتونه در مقابل تیم آلمان قد علم کنه ! ....
دوست ندارم از بازی صحبت کنم .... فقط به همه دوستانم تبریک میگم ... باور کنید الان سخت ترین کار تحمل افرادی هست که تا قبل از شروع جام سینه چاک اسپانیا بودن و الان دم از آلمانی بودن میزنن و چهار سال بعد معلوم نیست طرفدار چه تیمی میشن ....
زیباترین لحظه امشب برای من دیدن لباس رویس بود ...
جون من؟
ای تف به این شانس.......![]()
سره اون ماچ و بوسه که همش الکی این ور و اون ور رو نشون میدادن ، مخصوصا زووووم می کردن به جام !
اوه بالاخره قهرمان شدیم.
خیلی دلم میخواست زودتر بیام اینجا ولی کل بازی از هوا و زمین تحت فشار بودم.(لاین ، وایبر ، فیس ، اس ام اس)
بازی هم که تموم شد تا الان داشتم دهن تک تکشون را آسفالت میکردم.
واقعاً شایسته بودیم آرژانتین هرچی از بازی میگذشت ضعیف تر میشد.
خدا پالاسیو و آگرو و هیگواین را بیامرزهفوتبال را معنی دوباره کردن.
گوتزه هم بازی های بدش را جبران کرد و شورله هم ثابت کرد گل نزن ترین بازیکن جام هست.
دممون گرم خیلی خداییم، با اقتدار و با صبر و با فکر و مثلِ یک آلمان قهرمان شدیم.![]()
مهم این بود که یه شبکه ی ایرانی بدون سانسور پخش می کرد !
فیلمش گیر نمیاد؟
من هم مراسم اختتامیه رو میخوام هم اهدا جوایزو![]()
چرا صدر در صد ایران فیلم میزاره !
دوستان لطف کنین اگه گیرتون اومد لینکشو همین جا بزارین...
ممنون!
.
.
.
.
.
.
.
بازم تبریک![]()
خیلی ناراحتم که آلمان قهرمان شد ولی بدون آقای گلی مولر....حیف بود بخدا
ای کاش کلکسیون آلمان تکمیل بود....گومز-گاندوغان(درست نوشتم؟) -رویس و خیلی های دیگه واقعا جاشون خالی بود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)