خواهش می کنم
با سلام
ووك من جان اگه زحمت لينك مستقيمش را بكشيد ممنون تان مي شويم ، با تشكر از شما ووك من جان .
موفق باشيد.
با سلام
وتشكر از ووك من جان زحمت لينك مستقيم اين لينك ها را بكشيد ممنون نتان مي شويم . با تشكر
. موفق باشيد.
m45m عزيز همونطور كه توي پيغام خصوصي خدمتتون عرض كردم حجم فايل ها بيش از 30MB نباشه ...
ميدونم ميشه به چند Part تقسيم كرد اما متاسفانه من وقت نميكنم اين همه Up كنم ...
حالا فوقش اگه ضروري باشه تا 60MB هم راه داره اما نه بيشتر ...
![]()
اگه ميشه يك بار ديگه آپ كن. اكسپاير شده.
ممنون
سلام
این لینک هنوز سالمه و کار میکنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای علاقه مندان به برنامه های پرتابل اینبار برنامه پرطرفدار نرو (Nero) رو قرار دادیم . حجم این برنامه پرتابل 12 مگابایت بیشتر نیست و به راحتی میتونید با اون CD و DVD های خودتون رو رایت کنید .
No missing .dlls | No warnings | No installation
Easy to use --- Just unrar and click the exe to us the portale version --- enjoy!!
Portable Nero 7.10.1.0
10.2 Mb
12 MB
Portable Paint Shop Pro Photo XI20 Vista Ready | 365MB
NEW The Organizer
A one-stop photo management center that takes the guesswork out of finding photos by letting you search for images on your computer by filename, date, file type, or folder location.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Portable RealPlayer v11
سلام دوستان عزیزم اینم Real Player v11 به صورت Portable که امیدوارم خوشتون باید و لذت ببرید ببخشید که یک
ماهی نبودم
Portable Cyberlink PowerDVD v7.3 Ultra Deluxe
اینم نرم افزار عالی و فوق العاده ی Cyberlink PowerDVD به صورت Portable که امیدوارم خوشتون باید و لذت ببرید.
PowerDVD is the latest evolution of the world acclaimed DVD software program that offers maximum video and audio playback entertainment on the PC. It comes complete with numerous customizable video/audio controls that can deliver the highest quality viewing and listening experience. PowerDVD incorporates support for high-definition audio and video, true 8-channel home theater audio playback, virtual surround sound, as well as complete controls and extra features for DVD enthusiasts
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)