من میخوام ساب تایتل رو که با استفاده از Subtitle Workshop ایجاد کردم رو بر روی فیلم بندازم وبا هر Player که استفاده کنم بشه زیر نویس رو مشاهده کرد !!!
باید چی کار کنم ؟
من میخوام ساب تایتل رو که با استفاده از Subtitle Workshop ایجاد کردم رو بر روی فیلم بندازم وبا هر Player که استفاده کنم بشه زیر نویس رو مشاهده کرد !!!
باید چی کار کنم ؟
سلام.من فیلم number 23 رو بر روی دی وی دی خریدم ولی در تنظیمات این فیلم زیر نویس فارسی وجود نداره !!من از کجا باید فایلهای مربوط به زیرنویس فارسی این فیلمو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور از روی فیلم انداختن یعنی چی؟؟ یعنی می خواهی Hard Sub کنی؟؟ یا نه فقط زیرنویس همراه فیلم نمایش داده بشه؟
برای اینکه زیرنویس همراه فیلم نشون داده بشه اونو با فیلمت همنام کن و بذار کنارش بعد با یه پلیر پخشش کن برای HardSub کردن هم به انجا برو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام كسي زيرنويس فارسي درست حسابي titanic رو داره؟؟؟؟؟؟
كه دقيق باشه
سلام
دانلود زیرنویس فارسی اینجا
زیرنویس تایتانیک هم موجود هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای هماهنگ کردن زیرنویس هم به این تاپیک مراجعه کنید
كسي نيست اونو هماهنگ كنه برام بزاره؟
يا همهنگ شدشو كسي نداره؟؟؟؟
همچین چیزی نمیشه چون کسی فیلم شما رو نداره که بر اساس اون براتون هماهنگ کنه![]()
اخه اين نرم افزار كه من دانلود كردم فايل زيرنويسي كه مربوط به تايتانيك هست رو نميشناسه
می تونی این نرم افزار رو برای هماهنگ کردن تست کنی !
Shift VobSub
سعيد جون مرسي ببخشيد كه من نبودم. اينترنتم قطع بود. كرك پيدا كردم مي گم تونستم يا نه.
آقا سعيد با TMPGEnc 4.0 XPress تست كردم ولي نتونستم. مثل TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring نبود كه بشه تو قسمت filter زيرنويس داد. كجا بايد زيرنويس داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)