GOW1 رو میشه بازی کرد . بایوس رو هم از اینجا دان کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GOW1 رو میشه بازی کرد . بایوس رو هم از اینجا دان کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
يك كامپيوتر هست كه:
رم = 1024
گرافيك 256
و....................
نرم افزار play station2 بعد از نصب تمامي قسمت هايي رو كه بايد بشناسه ميشناسه غير از كارت صدا رو
البته در بعضي از كامپيوترهايي كه قطعات پايينتري دارند اجرا ميده
ميتونيد كمك كنيد كه آيا راهي داره.
ممنون![]()
با سلام و خسته نباشید .خداییش قات زدم .یکی لطف کنه بگه مرحله به مرحله چی کار باید کرد .ایا این بایاس ها و پلاگین ها واسه هر سیستم یا بازی فرق می کنه . لینک برنامه،پلاگین و بایوس رو هم بزارین اصلا چیزه دیگه ایی هم لازمه .
خواهشا یک توضیح کامل همراه بالینک فایل های مورد نیاز مورد نیاز بگین .
سیتم من لپ تاپ دل وسترو 1500 با سیپی یو 2.5 دو هسته ایی کارت گرافیگ 8600 جی فورس رم 4 گیگ .
خواهشا یک توضیح کامل همراه بالینک فایل های مورد نیاز مورد نیاز بگین .
Last edited by avril3; 16-01-2009 at 01:12.
سلام. من يه پيشنهاد دارم. اينجوري نميشه كه ما برا دانلود برنامه و پلاگينهاش و........................... 4 ساعت تو اينترنت بگرديم، آخرشم هيچي. تازه اگرم پيداش كنيم، 4 ساعت ديگه بايد دانلودشون كنيم، آخرشم ميفهميم كه ديگه قديمي شده و كار نميكنه
اما پيشنهاد من به بچه ها اينه كه دوستاني مثل كلنگ عدالت كه جديدترين ورژن و همه پلاگينها و ... رو دارن، يه لطفي كنن بزنن رو cd يا dvd ، هر كي خواست، آدرسش رو بگيرن براش پست كنن. (ميدونم كار سختيه ولي اونوقت يه جمعيت دعاش ميكنن!!) البته هزينه و فلان و بمان و .... هرچي خودشون تعيين كنن، رو چشممون.
حالا فرهاد جان اگه حال و حوصلش رو داري، يه ندا به من بده.
اول سلام میکنم به دوستان من یه توضیخ در مورد این شبیه ساز یدم اینکه اول شما یعنی کسایی تازه کار هستند با این PCSX2 برن این سایت و این PCSX2 9.5 PLAYGRUOND رو دان کنن هر کی نکرده دان کنهگزینه اخری نرید باز PCSX2 9.4 رو دان کنید متاسفانه بازدید کننده در این تایپک کمه و منم کم میام . دوم اینکه کسایی که BIOS ندارن من در زیر سه تا بایوس گزاشتم که بهترین هستند دان کنید و بریزد تو پوشه BIOS و در حرف دوستمون که گفته بود BIOS برای هر سیستمی فرق نداره نه عزیز فرقی نداره AVRIL3 نکته اینه که تیم PCSX2 هروز داره با این برنامه کار میکنه و پیشرفت میکنه و هروز ورژنهای جدید میده بیرون و این دلیل نمیشه که قبلی ها کار نکننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک سه تا از بایوسام در زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینم از لینک PCSX2 9.5 اینو وقتی PCSX2 9.5 PLAYGRUOND رو دان کردید دان کنید و بریزد جایی که 9.5 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از ورژن جدیده GSDX 1.14 ;که باید بریزد در پوشه PLUGINSکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و من سعی میکنم اگه ورژن جدیدی اومد لینکشو بزارم براتون سوالی هست بگیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببينم گرفتي ما رو عدالت؟ ما چي ميگيم تو چي ميگي! تازه مگه تو صفحه قبل نگفتيم 4 share مشكل داره؟ چرا دوباره لينك ميدي؟
در ضمن اينجا يه خوبي كه نسبت به بازي سنتر داره اينه كه صفحاتش خيلي سريعتر از اون بالا ميان
كلنگ جان، من GSDX 1.14 رو دانلود كردم اما وقتي ميخوام برم توبازي ميگه: please update directx! ويندوز من XP SP3 و directx9.0c گرافيك هم Asus 3870
با تشکر اما:
این از لینک بایوس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای بازی harvest moonچه تنظیماتی لازمه
با تشکر از اقایkolange_edalat2001
Last edited by avril3; 18-01-2009 at 01:50.
عزیز من این لینک سالمه و خیلیا دارن کار میکنن و منظور من از بد بودن اینجا نیست بازدید کنندش کمه
به سایت microsoft ّبرو ورژن حدید dx9 رو دان کن novamber یا جلو تر
دوست عزیز کدوم harvest moon ? ps2 هردوش ران میشه نیاز به تنظیمات خواص نداره البته در wondeerfull life
بازی کندتزه ولی میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)