تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 752 اولاول ... 296975767778798081828389129179579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

مرسی محمد خان
    راستش منم از اون مدله 518 خوشم امد سرمم نه بزرگه نه کوچیکه استاندارده
    ولی منم فقط R&B با HIPHOP گوش میدم
    ولی اگه میشد تستش کرد خیلی خوب میشد
    دیروز یه AKG in ear داد با واکمنم تست کردم قیمتشم 120 تومن بود خندم گرفته بود چون فابریکه خوده واکمنم خیلی بهتر بود تازه دادم پسر عمم تست کنه گفتم شاید من تشخیص نمیدم
    نمیدونم ولی فکر کنم سونی از همه بهتره
    من که میخوام 120 تومن بدم یه مدله سونی بگیرم
    یا زینهایسر px100 اخه زینهایسرم میترسم عینه cx300 بشه الان cx300 رو انداختم کنار فقط از کیفش استفاده میکنم برای earphone های دیگه
    اصلا نمیدونم چی کار کنم
    پولشم کم نیست که بگم عیب نداره ولی اون مدله dj فکر کنم ردیف باشه
    راستی اون قضیه ی CX300
    من خودم الان دارم از CX200 استفاده میکنم. صداش دقیقا همونیه که خودت میگی. اون اولش هم یه ذره خورد تو ذوقم. ولی الان که یه مدت باهاش کار کردم تفاوتش با ep-630 رو متوجه شدم. صداهای midش یه مقدار کمه و زیاد شنیده نمیشه. ولی از نظر bass و trible کیفیت خوبی داره و bassش نرمه. در کل صداش ملایم تر از ep-630 هست. باید بهش عادت کنی.

2. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقیقا افرین دمت گرم میخواستم همینو بگم ولی نمیتوستم
    اره صداش تیز نیست بمه صداش منم اصلا از این جور صدا خوشم نمیاد دوست دارم پرده گوشمم رو تکون بنده
    تازه ep630 15 تومنمه ولی اون 50 تومن
    بنابراین میترسم دیگه زینهایسر بگیرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من خودم PX100 دارم بهتم گفتم مشکلی نیست حالا چون یه مدل باهاش مشکل داشتی نمیتونی تمام محصولات یک برند رو ببری زیر سوال !!! ...
    باز اومدی گیر دادیا تو چت که بهت گفتم برای چی با زینهاسیر حال نمیکنم
    تو ایران پولی که میدی بابتش اصلا ارزششو نداره

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دقیقا افرین دمت گرم میخواستم همینو بگم ولی نمیتوستم
    اره صداش تیز نیست بمه صداش منم اصلا از این جور صدا خوشم نمیاد دوست دارم پرده گوشمم رو تکون بنده
    تازه ep630 15 تومنمه ولی اون 50 تومن
    بنابراین میترسم دیگه زینهایسر بگیرم
    به طور کلی هدفون های in ear سنهایزر به اندازه ی مدل های دیگه ش معروف و خوشنام نیست. البته به این معنی نیست که کیفیتشون بده یا چیز دیگه. فقط این که در اون حد موفق نبوده. در رده های دیگه اگه بهترین نباشه از بهترین هاست.

داره خودمونی میشه DaaVooD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

درود.
    بالاخره بعده کلی دس دس رفتم نمایندگی سنهایزر. (جمهوری، سر خیابون دانشگاه) مغازه خورد تو ذوقم! به نمایندگی نمیخورد!
    از سری PX هیچکدومو نداش. چن مدل Earphone و Headset و 3 مدل Headphone. منم که Headphone میخواسم...
    HD 485 , HD35 , HD 25 مدلاش بود. 485 حدودا 90 بود که با تخفیف حدود 70 میداد. من تا 40~45 داشتم...
    hd 35 که 20 تومن بودو باز کرد. اولین چیزیکه میزد تو ذوق جنس پلاستیک تل و پشت اسپیکرا بود. انگار مواد بود. گفتیم حالا بذار تست کنیم......افتــــــــــضاح!!!
    درین حین یه مدل Street (پشت گوشی) به چشم خورد : omx 52. قیمت: 52. نسبت به قبلی کلا جنس مواد سازنده خیلی بهتر. تستش کردم، اول که با قرار دادن روی گوش مشکل داشتم. ای بدک نبود. اما یه مشکل داش: بعلت اینکه از بالا به نوعی به لاله گوش آویز میشه، پایینش خوب رو گوش جفت نمیشه که در نتیجه 1- Bass خوبی نمیده 2- صدای محیط شنیده میشه.
    منم که راک گوش میدم...کاملا نا امید شده بودم که یهو یارو گف این هم یه کیف داره، هم Shell پشت اسپیکرا 2 رنگ داره و قابل تعویضه!! یه جورایی حال کردم و خر شدم و اون 2 ایراد گندرو Sacrifice کردم. 40 تومن داد بهم. الانم رو گوشمه. عادی شده تا حدودی.
    اینم عکسش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن Sennheiser : Designed and engineered in Germany, MADE IN CHINA

7. 2 کاربر از DaaVooD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

درود.
    بالاخره بعده کلی دس دس رفتم نمایندگی سنهایزر. (جمهوری، سر خیابون دانشگاه) مغازه خورد تو ذوقم! به نمایندگی نمیخورد!
    از سری PX هیچکدومو نداش. چن مدل Earphone و Headset و 3 مدل Headphone. منم که Headphone میخواسم...
    HD 485 , HD35 , HD 25 مدلاش بود. 485 حدودا 90 بود که با تخفیف حدود 70 میداد. من تا 40~45 داشتم...
    hd 35 که 20 تومن بودو باز کرد. اولین چیزیکه میزد تو ذوق جنس پلاستیک تل و پشت اسپیکرا بود. انگار مواد بود. گفتیم حالا بذار تست کنیم......افتــــــــــضاح!!!
    درین حین یه مدل Street (پشت گوشی) به چشم خورد : omx 52. قیمت: 52. نسبت به قبلی کلا جنس مواد سازنده خیلی بهتر. تستش کردم، اول که با قرار دادن روی گوش مشکل داشتم. ای بدک نبود. اما یه مشکل داش: بعلت اینکه از بالا به نوعی به لاله گوش آویز میشه، پایینش خوب رو گوش جفت نمیشه که در نتیجه 1- Bass خوبی نمیده 2- صدای محیط شنیده میشه.
    منم که راک گوش میدم...کاملا نا امید شده بودم که یهو یارو گف این هم یه کیف داره، هم Shell پشت اسپیکرا 2 رنگ داره و قابل تعویضه!! یه جورایی حال کردم و خر شدم و اون 2 ایراد گندرو Sacrifice کردم. 40 تومن داد بهم. الانم رو گوشمه. عادی شده تا حدودی.
    اینم عکسش :
    کد:
    در ضمن Sennheiser : Designed and engineered in Germany, MADE IN CHINA
    485 رو چقدر ارزون میده. من مال خودمو از فرانسه گرفتم 130 تومن. قیمت نمایندگی ایرانم تا همین چند وقت پیش 110 تومن بود. اگه 70 تومن بده مفته.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این 485 چطوره خوبه ؟

داره خودمونی میشه DaaVooD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اگه با سایزش مشکل نداری، فوق العادس. این pdf مال 485 ه!

http://www.sennheiser.com/sennheiser/products.nsf/resources/BAC41A33E9B6FC30C12574330042EBFF/$File/HD465_HD485_GB.pdf

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوشم نیومد چون هم بزرگه هم زشته

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرتون این in ear akg چطوره
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •