تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 278 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مطمئن نیستم اما فک کنم کلا n550jvکارت گرافیک مجزا نداره .
    دوست عزیز پس اون gt750 چیه تو لپ تاپ؟:-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

*تکنولوژی Optimus انویدیا به طور خودکار بین گرافیک اینتل HD 4600 و Nvidia GeForce GT 750M سویچ میکند*
    ﺍﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺻﻔﺤﻪ ﯼ ﺍﻭﻝ ﻫﻤﯿﻦ ﻓﺮﻭﻡ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻭ ﺳﻮﺍﻟﻢ اینه که آیا گانفیگ های موجود در بازار دو گرافیک هستند یانه؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
    منظور دو کارت گرافیک مجزا نیست بلکه hd 4600 گرافیکیه که در پردازنده اصلی هست( cpu ) و وقتایی که دستگاه بخواد کار گرافیکی ساده انجام بده از همون استفاده میکنه و بیخود gt750 را به کار نمیگیره
    البته تا اونجایی که من میدونم!

3. 2 کاربر از ramingsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

منظور من هم همون بود تو کانفیگ هایی که هست ننوشته گرافیک دوم hd4600فقط gt750رو فک کنم داره

5. این کاربر از BlackSound بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

منظور من هم همون بود تو کانفیگ هایی که هست ننوشته گرافیک دوم hd4600فقط gt750رو فک کنم داره
    دوست عزیز یکم مطالعه بیشتر بفرمایید!
    تمام پردازنده های امروزی اینتل سری موبایل دارای گرافیک مجتمع داخل پردازنده هستند . چه در مشخصات قید بشود و چه نشود . یک مساله ای بدیهی و پیش پا افتاده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

کاش حداقل این قابلیتو داشت.با این حساب فک کنم بعد یه مدتی هارد خودشو در بیاریم ssdبخریم توش بزاریم و یه هارد اکسترنال دیگه بخریم که اینم با این قیمت های فضایی نمیصرفه باید با همون5400rpmبسازیم!
    این دیگه بستگی به جیپ و نیاز شما داره ... وگرنه SSD از برند سامسونگ تا ظرفیت 1TB هم جدیدا به بازار معرفی شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان من یه راهنمایی جامع می خوام ... دیگه تصمیم گرفتم به آشنامون که می خواد بره فرانسه بگم بیاره

فقط این صفحه نمایش لاکردار بدجور رفته رو اعصابم : asus تو سایت خودش نوشته non-glare که میشه همون ضد تابش ( یعنی در واقع همون مات ) ولی من هرجا تحقیق می کنم می بینم صفحه نمایش لمسی براق هست و غیر لمسی مات .... از اونجایی که می خوام لمسی باشه صفحه نمایشم ولی این براق بودن طبق تحقیقات گوگلی کمی جلوم رو میگیره ( نوشتن تو نور کاراییش میاد پایین و بعد از چند ساعت هم چشم رو خسته می کنه )

چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

مات بگیر شک نکن لمسی اشغاله اون لرزش صفحه رو من به شخصه نمی تونم تحمل کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من یه راهنمایی جامع می خوام ... دیگه تصمیم گرفتم به آشنامون که می خواد بره فرانسه بگم بیاره

فقط این صفحه نمایش لاکردار بدجور رفته رو اعصابم : asus تو سایت خودش نوشته non-glare که میشه همون ضد تابش ( یعنی در واقع همون مات ) ولی من هرجا تحقیق می کنم می بینم صفحه نمایش لمسی براق هست و غیر لمسی مات .... از اونجایی که می خوام لمسی باشه صفحه نمایشم ولی این براق بودن طبق تحقیقات گوگلی کمی جلوم رو میگیره ( نوشتن تو نور کاراییش میاد پایین و بعد از چند ساعت هم چشم رو خسته می کنه )

من باشم لمسی میگیرم حتی اگه همه دنیا بگه بده :-)
    شما به نظرت یه کمپانی مثل ایسوز صفحه ای زده که زیر نور مثل آینه عمل کنه؟من فکر نمیکنم خیلی مشکلی تو صفحه براقش باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مات بگیر شک نکن لمسی اشغاله اون لرزش صفحه رو من به شخصه نمی تونم تحمل کنم
    شما فقط به خاطر لرزش صفحه میگی یا کیفیت تصویر ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یکی از محاسن n550 صفه لمسیشه حالا شما میخای ماتشو بخری؟؟؟

از خارج اووردن اشتباهه...منم بابام آلمانه میتونه بیاره واسم اما ترجیح میدم از همین جا بگیرم

تا اگه شامل گارانتی شد یا عیبی کرد بدون دغدغه رفعش کنم / در کل نمیرزه از خیلی لحاظا

13. این کاربر از santoori13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •