دوست عزیز پس اون gt750 چیه تو لپ تاپ؟:-)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوست عزیز پس اون gt750 چیه تو لپ تاپ؟:-)
منظور دو کارت گرافیک مجزا نیست بلکه hd 4600 گرافیکیه که در پردازنده اصلی هست( cpu ) و وقتایی که دستگاه بخواد کار گرافیکی ساده انجام بده از همون استفاده میکنه و بیخود gt750 را به کار نمیگیره
البته تا اونجایی که من میدونم!
منظور من هم همون بود تو کانفیگ هایی که هست ننوشته گرافیک دوم hd4600فقط gt750رو فک کنم داره
دوست عزیز یکم مطالعه بیشتر بفرمایید!
تمام پردازنده های امروزی اینتل سری موبایل دارای گرافیک مجتمع داخل پردازنده هستند . چه در مشخصات قید بشود و چه نشود . یک مساله ای بدیهی و پیش پا افتاده است
این دیگه بستگی به جیپ و نیاز شما داره ... وگرنه SSD از برند سامسونگ تا ظرفیت 1TB هم جدیدا به بازار معرفی شده
دوستان من یه راهنمایی جامع می خوام ... دیگه تصمیم گرفتم به آشنامون که می خواد بره فرانسه بگم بیاره
فقط این صفحه نمایش لاکردار بدجور رفته رو اعصابم : asus تو سایت خودش نوشته non-glare که میشه همون ضد تابش ( یعنی در واقع همون مات ) ولی من هرجا تحقیق می کنم می بینم صفحه نمایش لمسی براق هست و غیر لمسی مات .... از اونجایی که می خوام لمسی باشه صفحه نمایشم ولی این براق بودن طبق تحقیقات گوگلی کمی جلوم رو میگیره ( نوشتن تو نور کاراییش میاد پایین و بعد از چند ساعت هم چشم رو خسته می کنه )
چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟؟؟
مات بگیر شک نکن لمسی اشغاله اون لرزش صفحه رو من به شخصه نمی تونم تحمل کنم![]()
من باشم لمسی میگیرم حتی اگه همه دنیا بگه بده :-)
شما به نظرت یه کمپانی مثل ایسوز صفحه ای زده که زیر نور مثل آینه عمل کنه؟من فکر نمیکنم خیلی مشکلی تو صفحه براقش باشه
شما فقط به خاطر لرزش صفحه میگی یا کیفیت تصویر ؟؟؟
یکی از محاسن n550 صفه لمسیشه حالا شما میخای ماتشو بخری؟؟؟
از خارج اووردن اشتباهه...منم بابام آلمانه میتونه بیاره واسم اما ترجیح میدم از همین جا بگیرم
تا اگه شامل گارانتی شد یا عیبی کرد بدون دغدغه رفعش کنم / در کل نمیرزه از خیلی لحاظا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)