اگه میخواین نظر سنجی بزنین لطفا بعد نیم فصل
اگه میخواین نظر سنجی بزنین لطفا بعد نیم فصل
پرسپولیس نیوز : مدیرعامل پرسپولیس گفت: قرارداد محمدرضا خلعتبری در کل با ما اگر سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را بگیریم و او بیش از 10 گل بزند حدود 800 میلیون تومان میشود.محمد رویانیان پس از عقد قرارداد 3 بازیکن پرسپولیس با باشگاه بیرامار پرتغال گفت: ما با این باشگاه قرارداد سه ساله امضا کردیم که تبادل بازیکن، مربی و تجاری بستیم البته قرارداد این بازیکنان یکساله و به صورت قرضی است.وی در مورد کمک به تیم ملی اظهار داشت: پیشنهاد دادیم که هواپیمای مجانی به صورت رفت و برگشت در اختیار تیم ملی قرار دهیم و بخشی از هزینههای هتل را هم بپردازیم اما کفاشیان و نبی گفتند دیر شده من در جریان نبودم و دیر فهمیدم اما همه باید به تیم ملی کمک کنیم.مدیرعامل پرسپولیس در مورد قرارداد محمدرضا خلعتبری عنوان کرد: امشب پول قرارداد خلعتبری و فسخنامه را به باشگاه عجمان پرداخت میکنیم. فسخنامه رسمی قبلا امضا شده است، پرداخت پول کمی دیر شد، میخواستیم روز پنجشنبه پول را پرداخت کنیم، برای گرفتن پول تأییدیه اتاق مبادله لازم بود اما چون پنجشنبه بود ساعت 11 تعطیل شد. دلار نداشتیم جمعه از جایی این پول را تهیه کردیم پولی که تهیه کردیم معادل دلار مبادلهای است که امروز طی پروسهای از ایران به چین میرود و با 8 درصد دیسکانت به امارات باز میگردد و باید به دلیل مشکلات 8 درصد دیسکانت بدهیم.رویانیان در مورد پیروزی مقابل فولاد اظهار داشت: ضرب شستی نشان دادیم و این 75 درصد پرسپولیس بود، این تیم نشان داد اگر بخواهد میتواند خیلی کارها بکند، از بازیکنان گله دارم که تا الان نخواسته بودند و با درایت و مدیریت دایی به این نتیجه رسیدند که خواستن توانستن است و چیزی کم نگذاشتند.رویانیان در پاسخ به این سؤال که چه کری برای فتحاللهزاده میخواند، اظهار داشت: آقای فتحاللهزاده عزیز پارسال بازیکن محبوب من جواد نکونام را یک روزه گرفتید و او یک روزه بازی کرد حالا ما نمیتوانیم بازیکنمان را یک روزه بازی دهیم!وی در مورد اینکه آیا خلعتبری میتواند بازی کند، اظهار داشت: خلعتبری برایش ITC از ایران صادر نشده بود و دوستانی که کری میخوانند بدانند که او میتواند بازی کند، باید تا قبل از 2 سپتامبر قرارداد این بازیکن را ثبت کنیم تا بازی کند، اگر هم خلعتبری نباشد چیزی کم نداریم. بازیکنان ما بدون مشکل در دربی حاضر میشوند، دیشب داور 90 دقیقه روی عالیشاه زوم کرد و با قدرت او را از زمین اخراج کرد، این توانایی داور را نشان میدهد که 90 دقیقه روی یک بازیکن زوم کرد و ما را از حضورش در دربی محروم کرد. باز هم میگویم چیزی کم نداریم اگر خلعتبری هم نرسد زیاد ناراحت نمیشویم چون بازیکنان خوبی داریم اما قبل از این هیچ مشکلی نبود اما به ما که رسید آسمان تپید.مدیرعامل پرسپولیس در مورد اینکه شب دربی معروف به ششتاییها با استقلال بازی میکنند، عنوان کرد: انشاءالله استقلال را میبریم. اگر شش تا هم تکرار نشود پیروز میشویم، حیف است آن شش تا از بین برود، ما فقط باید پیروز شویم، آن بازی یک دیدار تاریخی بود که دیگر همیشه باید زنده بماند. باید استقلال را فقط ببریم و انشاءالله 2-3 گل میزنیم.رویانیان در مورد قرارداد خلعتبری عنوان کرد: قرارداد محمدرضا خلعتبری 2 ساله است، ما 500 هزار دلار امشب میدهیم و 300 دلار دیگر نیز به صورت قسطی به عجمان پرداخت میکنیم. قرارداد خلعتبری را رسمی میکنم تا دیگر شایعه درست نکنند. 650 میلیون تومان به احترام اتفاقی که نیفتاد به خلعتبری میدهیم، با توجه به اینکه 20 درصد مسابقات گذشته و برای خوابیدن صداها این پول را به خلعتبری دادیم البته در نظر گرفتیم اگر او بالای 10 گل بزند پول خوبی که حدود صد میلیون تومان میشود را به این بازیکن بدهیم و اگر سهمیه نیز کسب کردیم 50 میلیون تومان دیگر به قراردادش اضافه کنیم که در کل 800 میلیون تومان میشود.رویانیان خاطر نشان کرد: مقدار پول فسخ قرارداد خلعتبری با عجمان چیزی حدود یک میلیارد و 250 میلیون تومان میشود. به ما و استقلال دلار 2500 تومانی داده بودند که این پول به مقدار بیشتری در اختیار استقلال قرار گرفته بود، من این پول را در باشگاه داشتم و برای این قرارداد از آن استفاده کردم، اسناد آن نیز در بانک موجود است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: با پرداخت پول باشگاه عجمان امارات، قراداد محمدرضا خلعتبری، شنبه شب (امشب) با پرسپولیس امضا می شود. «رویانیان» درباره پیروزی پرسپولیس مقابل فولاد خوزستان نیز گفت: این ۷۵ درصدِ یک پرسپولیس واقعی بود.![]()
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمد رویانیان، گفت: فسخ نامه رسمی قرارداد خلعتبری با باشگاه عجمان، امضاء شده است.
وی گفت: قرارداد خلعتبری با پرسپولیس، 650 میلیون تومان است و درصورتی که بالای 10 گل برای پرسپولیس بزند، 100 میلیون و کسب سهمیه آسیا هم 50 میلیون تومان دیگر دریافت می کند.
وی درباره علت انتقال نیافتن 500 هزار دلار درخواستی باشگاه عجمان در دو، سه روز گذشته گفت: به بانک مراجعه کردیم که ما را به قسمت «دریافت ارز مبادله ای» ارجاع دادند، اما آنها اعلام کردند پنجشنبه ها تعطیل هستند و دلار هم نداریم.
رویانیان گفت: در نتیجه، پول درخواستی عجمان را از کانال فردی در دبی پرداخت کردیم.
رویانیان افزود: بازی دیشب پرسپولیس با فولاد خوزستان، ضرب شستی به استقلال بود.
وی با اشاره به اینکه این 75 درصدِ یک پرسپولیس واقعی بود، تاکید کرد: این بازی نشان داد که پرسپولیس می تواند در اوج باشد و خوشحالم که با مدیریت آقای دایی، بازکنان به چنین نتیجه ای رسیده اند.
وی خطاب به فتح الله زاده، مدیرعامل استقلال، گفت: آن موقعی که بازیکن محبوب من، آقای نکونام را یک روزه آوردید و یک روزه بازی دادید، امکان پذیر بود؛ اما حالا می گوئید خلعتبری نمی تواند در دربی بازی کند.
اتفاقاْ به نظر من فوروارد نباید به عقب برگرده.منکه یادم نمیاد مهاجمان کلاسیک و بزرگ جهان مثل رونالدو برزیلی روماریو یا کلوزه و فن برسی به عقب برگردند برای کمک.اما حرکات بدون توب و فضا سازی زیاد انجام میدن
خلعتبري: پرسپوليس پول را به امارات فرستاد
مهاجم تيم ملي فوتبال کشورمان که در آستانه ثبت قرارداد رسمي با پرسپوليس است از ارسال پول رضايتنامهاش به امارات توسط اين باشگاه خبر داد.
محمدرضا خلعتبري در خصوص آخرين وضعيت خود گفت: باشگاه پرسپوليس پول رضايتنامهام را به امارات فرستاد و ديگر مشکل خاصي وجود ندارد. اين کار امروز صورت گرفت و به زودي قراردادم را با پرسپوليس ثبت خواهم کرد. بحث اصلي اين بود که باشگاه عجمان پول رضايتنامه را بگيرد و خوشبختانه باشگاه پرسپوليس هم اين پول را به امارات فرستاد.
به نقل از تسنيم، او در پاسخ به اين سوال که آيا بابت صدور ITC و حرف و حديث هاي اخير در مورد اينکه نميتواند تا نيم فصل بازي کند، عنوان کرد: من از اين بابت نگراني ندارم. ITC من نهايتاً تا 3 روز ديگر ميرسد و از طرفي مشکل بازي کردن هم ندارم. مسئولان باشگاه پرسپوليس هم در اين خصوص اقدامات لازم را انجام دادند و من آماده بازي در پرسپوليس هستم.
خلعتبري که امروز درگير کارهاي اداري براي پيوستن به پرسپوليس است در خصوص وضعيت مصدوميتش تاکيد کرد: خوشبختانه مصدوميتم برطرف شده و اگر شرايط مهيا باشد و کادر فني صلاح بداند مشکلي براي بازي با استقلال ندارم و مي توانم در دربي بازي کنم. من دوست دارم به پرسپوليس کمک کنم و
اميدوارم اين اتفاق رخ دهد.
......
......
دربي اميدهاي سرخآبي مساوي شد
تيمهاي اميد پرسپوليس و استقلال به نتيجه تساوي رسيدند.
دربي رفت اميدهاي پرسپوليس و استقلال با نتيجه 2-2 مساوي به اتمام رسيد. در اين ديدار که در ورزشگاه مرغوبکار برگزار شد ابتدا پرسپوليس با دو گل از حريف خود پيش افتاد اما استقلاليها توانستند بازي را به تساوي 2-2 بکشانند و حتي يک ضربه پنالتي را هم از دست دادند.
به گزارش تسنيم، با اينکه اين ديدار در ورزشگاه مرغوبکار برگزار شد اما تعداد هواداران پرسپوليس بيشتر از استقلاليها بود. امير عابدزاده و محمدحسين کنعاني دو بازيکن اصلي اميدهاي پرسپوليس در اين ديدار غايب بودند. عابدزاده به علت محروميت و کنعاني به علت آماده شدن براي رفتن به تيم بيرامار پرتغال در اين ديدار حضور نداشتند.
حميد استيلي، بهنام ابوالقاسمپور، مجيد پروين، رحيم يوسفي و ... تماشاگران ويژه اين ديدار بودند.
اين ديدار در شرايطي برگزار شد که پرسپوليس و استقلال روز جمعه هفته جاري دربي پايتخت را برگزار ميکنند.
......
در ديداري تدارکاتي
پرسپوليس شهرداري ياسوج را شکست داد
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري دوستانه شهرداري ياسوج را شکست داد.
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي از ساعت 17 و 30 دقيقه امروز در ورزشگاه درفشيفر به مصاف شهرداري ياسوج با بازيکنان ذخيره خود رفت. به گزارش فارس، در اين ديدار پرسپوليسيها موفق شدند با نتيجه 3 بر صفر و با گل امير عابدزاده و دو گل عباسزاده حريف خود را شکست دهند.
ترکيب پرسپوليس در نيمه اول:
عابدزاده، نورمحمدي، عباسزاده، رضايي، مارکو، نوري، عليعسگر، غريبي، نوروزي، شاکري و کهنداني
ترکيب پرسپوليس در نيمه دوم:
عابدزاده، نورمحمدي، عباسزاده، رضايي، مارکو، نوري، عليعسگر، غريبي، نوروزي، شاکري و کهنداني
*سرمربيگري تيم فوتبال شهرداري ياسوج بر عهده جواد زرينچه بود. او برخورد بسيار گرمي با علي دايي در ابتداي بازي داشت که در نوع خود بسيار جالب بود.
*در نيمه اول بازي حميد عليعسگر از داول مسابقه کارت زرد گرفت.
*بازيکنان اصلي در ديدار مقابل فولاد، 30 دقيقه ريکاوري کردند و سپس ورزشگاه را ترک کردند.
*هوري دروازهبان شهرداري ياسوج برخورد گرمي با پرسپوليسيها داشت.
*علي دايي با لباس غير ورزشي روي نيمکت حضور داشت و بازي سرخپوشان را به دقت زير نظر داشت.
*ماهيني اختصاصي تمرين کرد.
*ورود خبرنگاران به مجموعه بدون کارت خبرنگاري ممنوع شد.
*نيلسون يک ساعت زودتر از ساير بازيکنان تمرينات خود را با غلامپور دنبال کرد.
*محمد نوري در نيمه اول يک پنالتي را از دست داد اما به همراه غلامرضا رضايي عملکرد بسيار خوبي را در بازي امروز داشت.
*حدود 50 هوادار و ليدر در تمرين امروز حضور داشتند که از علي دايي بابت برد مقابل فولاد تعريف و تمجيد کردند.
*به دليل مصدوميت جزئي غلامرضا رضايي دايي مجبور شد تا مولايي مربي بدنساز پرسپوليس را در دقيقه 75 به زمين بفرستد. استارتهاي مولايي و جا گذاشتن بازيکنان سوژه اصلي بازيکنان از دقيقه 75 به بعد بود.
*در دقيقه 80 بازي چمنداني دچار مصدوميت شد و به همين دليل امير عابدزاده در نقش هافبک وسط به ميدان آمد. او در يک صحنه سه بازيکن را از لب خط دريبل زد و توپ را وارد دروازه شهرداري ياسوج کرد.
*استارتها و دريبلهاي مولايي مربي بدنساز پرسپوليس در بازي امروز باعث شد بارها علي دايي با صداي بلند بر روي نيمکت همراه با دستيارانش بخندد.
*در دقيقه 75 بازي ياسوجيها يک توپ را به تير دروزاه پرسپوليس کوبيدند.
*در انتهاي بازي کادر فني دو تيم و بازيکنان با يکديگر به خوش و بش پرداختند. علي دايي نيز به سمت زرينچه رفت و با او برخورد گرمي داشت.
......
آقای فتحاللهزاده عزیز نکونام را یکروزه گرفتی و بازی دادی؛ ما نمیتوانیم؟!
رویانیان: قرارداد خلعتبری ۸۰۰ میلیون تومان است/ ششتاییها باید تاریخی بمانند
مدیرعامل پرسپولیس گفت: قرارداد محمدرضا خلعتبری در کل با ما اگر سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را بگیریم و او بیش از ۱۰ گل بزند، حدود ۸۰۰ میلیون تومان میشود.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمد رویانیان پس از عقد قرارداد 3 بازیکن پرسپولیس با باشگاه بیرامار پرتغال گفت: ما با این باشگاه قرارداد سه ساله امضا کردیم که تبادل بازیکن، مربی و تجاری بستیم البته قرارداد این بازیکنان یکساله و به صورت قرضی است.
وی در مورد کمک به تیم ملی اظهار داشت: پیشنهاد دادیم که هواپیمای مجانی به صورت رفت و برگشت در اختیار تیم ملی قرار دهیم و بخشی از هزینههای هتل را هم بپردازیم اما کفاشیان و نبی گفتند دیر شده من در جریان نبودم و دیر فهمیدم اما همه باید به تیم ملی کمک کنیم.
مدیرعامل پرسپولیس در مورد قرارداد محمدرضا خلعتبری عنوان کرد: امشب پول قرارداد خلعتبری و فسخنامه را به باشگاه عجمان پرداخت میکنیم. فسخنامه رسمی قبلا امضا شده است، پرداخت پول کمی دیر شد، میخواستیم روز پنجشنبه پول را پرداخت کنیم، برای گرفتن پول تأییدیه اتاق مبادله لازم بود اما چون پنجشنبه بود ساعت 11 تعطیل شد. دلار نداشتیم جمعه از جایی این پول را تهیه کردیم پولی که تهیه کردیم معادل دلار مبادلهای است که امروز طی پروسهای از ایران به چین میرود و با 8 درصد دیسکانت به امارات باز میگردد و باید به دلیل مشکلات 8 درصد دیسکانت بدهیم.
رویانیان در مورد پیروزی مقابل فولاد اظهار داشت: ضرب شستی نشان دادیم و این 75 درصد پرسپولیس بود، این تیم نشان داد اگر بخواهد میتواند خیلی کارها بکند، از بازیکنان گله دارم که تا الان نخواسته بودند و با درایت و مدیریت دایی به این نتیجه رسیدند که خواستن توانستن است و چیزی کم نگذاشتند.
رویانیان در پاسخ به این سؤال که چه کری برای فتحاللهزاده میخواند، اظهار داشت: آقای فتحاللهزاده عزیز پارسال بازیکن محبوب من جواد نکونام را یک روزه گرفتید و او یک روزه بازی کرد حالا ما نمیتوانیم بازیکنمان را یک روزه بازی دهیم!
وی در مورد اینکه آیا خلعتبری میتواند بازی کند، اظهار داشت: خلعتبری برایش ITC از ایران صادر نشده بود و دوستانی که کری میخوانند بدانند که او میتواند بازی کند، باید تا قبل از 2 سپتامبر قرارداد این بازیکن را ثبت کنیم تا بازی کند، اگر هم خلعتبری نباشد چیزی کم نداریم. بازیکنان ما بدون مشکل در دربی حاضر میشوند، دیشب داور 90 دقیقه روی عالیشاه زوم کرد و با قدرت او را از زمین اخراج کرد، این توانایی داور را نشان میدهد که 90 دقیقه روی یک بازیکن زوم کرد و ما را از حضورش در دربی محروم کرد. باز هم میگویم چیزی کم نداریم اگر خلعتبری هم نرسد زیاد ناراحت نمیشویم چون بازیکنان خوبی داریم اما قبل از این هیچ مشکلی نبود اما به ما که رسید آسمان تپید.
مدیرعامل پرسپولیس در مورد اینکه شب دربی معروف به ششتاییها با استقلال بازی میکنند، عنوان کرد: انشاءالله استقلال را میبریم. اگر شش تا هم تکرار نشود پیروز میشویم، حیف است آن شش تا از بین برود، ما فقط باید پیروز شویم، آن بازی یک دیدار تاریخی بود که دیگر همیشه باید زنده بماند. باید استقلال را فقط ببریم و انشاءالله 2-3 گل میزنیم.
رویانیان در مورد قرارداد خلعتبری عنوان کرد: قرارداد محمدرضا خلعتبری 2 ساله است، ما 500 هزار دلار امشب میدهیم و 300 دلار دیگر نیز به صورت قسطی به عجمان پرداخت میکنیم. قرارداد خلعتبری را رسمی میکنم تا دیگر شایعه درست نکنند. 650 میلیون تومان به احترام اتفاقی که نیفتاد به خلعتبری میدهیم، با توجه به اینکه 20 درصد مسابقات گذشته و برای خوابیدن صداها این پول را به خلعتبری دادیم البته در نظر گرفتیم اگر او بالای 10 گل بزند پول خوبی که حدود صد میلیون تومان میشود را به این بازیکن بدهیم و اگر سهمیه نیز کسب کردیم 50 میلیون تومان دیگر به قراردادش اضافه کنیم که در کل 800 میلیون تومان میشود.
رویانیان خاطرنشان کرد: مقدار پول فسخ قرارداد خلعتبری با عجمان چیزی حدود یک میلیارد و 250 میلیون تومان میشود. به ما و استقلال دلار 2500 تومانی داده بودند که این پول به مقدار بیشتری در اختیار استقلال قرار گرفته بود، من این پول را در باشگاه داشتم و برای این قرارداد از آن استفاده کردم، اسناد آن نیز در بانک موجود است.
این رویانیان واقعا داره به فوتبال ایارن خدمت میکنه واقعا زحمت کشیده قبلا اصلا ازش خوشم نمیمومت ولی از وقتی میبینم داره واقعا به فوتبال خدمت میکنه و حتی برای تیم ملی هم داره خدمات میده بی نهایت ازش خوشم اومده
امیدوارم پاداش این زحماتش رو بگیره و تیم بتونه نتیجه خوبی بگیره
چند سال قبل زمانی که پرسپولیس دوران طلایی خودش رو سپری میکرد جایی بود که چندین ستاره توی سنین جوانی !!! و در فواصل مختلف از پرسپولیس وارد عرصه فوتبال اروپا شدند . پرسپولیس یکی از پر افتخارترین تیمهای ایران جز معدود تیمهایی هست که در زمینه ترانسفر بازیکنها و شناسوندن فوتبال ایرانی به اروپاییها و جهانیان با سرعت زیادی فاصله خودش رو توی اون مقطع بیشتر کرد . میشه به بازیکنایی مثل علی کریمی و علی دایی و مهدی مهدوی کیا اشاره کرد ! توی این روزها سردار با چند ترانسفر به پرتقال خودش رو در کنار امیر عابدینی گذاشته . حتی یه جاهایی برای کسب در آمد بالاتر از ایده های مدیران قبلی نشون داده . نمونه آخری : افتتاح رستورانهای زنجیره ای . کارایی که انشاا.. همه و همه واسه اعتلای نام پرسپولیس انجام شده باشه . به واسطه مردمی بودن این تیم ؛ همیشه پرسپولیس جای اسطوره های فراموش نشدنی فوتبال بوده . بعد از یه دوره تقریبا ده ساله آمار ترانسفر هامون کم شد ولی توی دوره مدیریت فعلی سردار نوید تکرار دوران طلائی پرسولیس توی زمینه ترانسفر و برگشت به همون دهه های قبل که کمتر تیمی ( شاید هم هیچ تیمی ) اون ها رو تجربه کرده باشه داده
با تاخیر تبریک میگم
متاسفانه بازیو ندیدم ولی شنیدم که خیلی خوب بازی کردن
خب امیدوارم همینجوری ادامه بدن و تا آخر فصل همینجوری خوب باشن
الان وضعیت تیم تو جدول خوبه هر چند اوایل فصله و امتیاز ها نزدیک به هر حال با صدر 2 امتیاز و با تیم دوم 1 امتیاز فاصله داریم که خیلی خوبه
به به
این هفته همه چیز برعکس هفته پیش بود
بهتر بگم، همه چیز همونجوری بود که باید میبود
بسیار خوشحالم بابت برد خوب و روحیه بخشی که کسب کردیم
فقط نکته منفی این بود که علیشاه اخراج شد
دوست داشتم توی دربی میبود
و البته نکته خیلی مهم اینه که دومین هفته متوالی هست که دقیقه آخر گل میخوریم!!!!
امیدوارم که جوگیر نشیم و هفته بعد هم با یه برد شیرین تیم حریف رو سوراخ کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)