آقا جواب مارو ندادين.نوشته شده توسط khore mobile
![]()
آقا جواب مارو ندادين.نوشته شده توسط khore mobile
![]()
آقا جواب اين يكي رو هم كه ندادين؟!!!!!!!!نوشته شده توسط khore mobile
![]()
بابا ايول جواب مارو هم بدين.![]()
از جوابت ممنون.نوشته شده توسط boys_won
اما من شهرستانم گوشيمو فرستادن تهران بهم اينجوري جواب دادن تازه گفتن حداقل 50 هزار تومن خرجشه شما مي گي من چي كار كنم؟
دوستان چطور میشه عوارض حاصل از سقوط w810 رو کاهش داد؟ !!!
اینجور که معلومه خیلی به ضربه حساسه. من قاب کریستالی روش انداختم اما اگه گوشی بیفته دیگه فاتحه اش خوندست.
قاب های دیگه هم که اصلا قیافه ندارن.
کسی پیشنهادی نداره؟
خوره موبایل جان شما آخه 10 تا سوال فقط در مورد sms دارید. یکی یکی بپرسید شاید بهتر جواب داده بشه.نوشته شده توسط khore mobile
هر چند دوستان همگی لطف دارن.
من که هنوز سیم کارتمو دریافت نکردم. فعلا دارم ازش استفاده mp3 پلیریانه می کنم. !!! از ریزه کاری های داخل موبایل بی خبرم.
ظرفيتش زياد نيست يكي از اشكال هاي اين گوشي همين ظرفيت sms استنوشته شده توسط khore mobile
دوستان سلام
من يه دبليو 810 دارم چند سوال واسم پيش اومده اميدوارم بهم كمك كنين.
1.از كجا بايد فهميد كه ظرفيت sms در سيم و در گوشي چقدر است؟و چقدر از آن پر شده است؟
2.وقتي ارور ميده كه"ظرفيت حافظه متن بيش از 95% پر شده است." يعني چي؟از كدوم مسيج ها بايد حذف كرد تا ديگه ارور نده؟
3.اگه تمام ظرفيت سيم پر بشه آيا مثل گوشي سامسونگ مسيج ها رو دريافت ودر گوشي سيو ميكنه يا نه؟
4.امكان داره اگه ظرفيت سيم پر بشه خود گوشي يه ازاي هر يه مسيج جديدي كه مياد يه مسيج قديمي رو حذف كنه؟
5.امار مسيج هاي دريافتي و ارسالي رو از كجاي گوشي ميشه دراورد؟
6.از كجا ميشه فهميد يه مسيج روي سيم ذخيره شده يا روي گوشي؟
7.اين گوشي رم 512 داره آيا با وجود اين رم بازم محدوديت دريافت وارسال مسيج داره؟
ممنون.
عزت مزيد
وقتي ارور ميده inbox رو بايد حذف كني
اگه كله حافظه پر شه ديگه مسيج نميگيره
4-نه
5-تعداد اگه بخواي نميشه
6 - رو سيم ذخيره ميشه نو گوشي
7- مسيج رو مموري سيو نميشه هنوز هم كاري نميشه كرد كه رو مموري سيو بشه
اگه خودت ميووردي تهران بهتر بود حالا كه فرستادن تهران فكر نكنم بتوني كاريش كني منتظر بمون ببين درستش ميكنن يا نه
عزیز گوشیه من با قاب کریستالی خورد زمین حتی آخ نگفت ( حدود 1.5 متر فاصله خورد روی آسفالت )نوشته شده توسط barton2500
البته یکبار نه چندبار ...
درضمن الان هم یک قاب خریدم ولی فقط تونستم جلو و پشتشو باز کنم ! خیلی سخت بود .... گفتم ممکن باکیش بشه !
جلو و پشتشو عوض کردم و فعلا قاب روش رو برداشتم .
ولی فکر میکنم خیلی ظریف باشه !!! با کریستال هیچیش نمیشه ( ققط کریستال میشکنه ! که اونم اگر 2 ماهی یکبار هم بشکنه آدم 1000 تومان میده میخره یکیش رو ! گور بابای 1000 تومان . آدم 40 یا 50 تومان ضرر نکنه اونم بعد از 1 یا 2 ماه که گوشیش میوفته دست مغازه داری که 100% هواسش به گوشیتون هست .... !!! )
فعلا
سلام آقا كا 800 چطوري ميشه اسپيكر بهش وصل كرد؟؟؟نوشته شده توسط barton2500
آقا سلام
بحث رجیستر تعطیل شد؟
این سئوال بنظرم هنوز هم برای خیلیها مونده .
اگه به فرض شماره رو داده باشیم مخابرات و مثلاً اون شماره ثبت بشه و فعال باشه. حالا که نمیشه با Sues اون رو به شماره های اصلی باز گردوند( چون فلاش می سوزونه) ، آیا میشه با مراجعه به علاادین و استفاده از باکس شماره ها رو به حالت فابریکی برگردوند؟ اگه نه دلیلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)