تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 88 اولاول ... 2969757677787980818283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 874

نام تاپيک: سریال هوش سیاه 2

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

داری می گی پلس فتا ! از پشت کوه که نیومدن. بالاخره باید یه imac داشته باشن تا بتونن با فردی مثله کامران که تو کله فیلم لپ تاپ اپل دستش بود مبارزه کنن. در ظمن سایر لپ تاپ هاشون هم اگه دقت بکنی تینک پد لنوو بود که فوق العاده با کیفیت و قوی هستن.
    در ظمن همه دولت ها برای مبارزه با حملات تروریسی در ظمینه سایبری کلی هزینه می کنن. آمریکا که تولیدیِ هکر زده!

جایی از فیلم دیدی از این تشکیلاتی که نام بردی استفاده کنن ؟ سیستم عامل که بومی بود تبلت ها هم لنوو بود. ( در جریان چند قسمت قبل نبودم اما تا اونجایی که دیدم لنوو بودش ) کامران هم از بینگ استفاده کرد. سستم عامل مایکروسافتی هم که استفاده کردن برای این بود که بتونن فایل های ویندوزی رو پردازش کنن ( گرچه تو لینوکس هم میشه اما ... )
    در مورد تغییر لینوکس هم دقت که بکنی فقط فارسی سازی نیست بلکه رابط کاربری جدید هم ساختن (مثله همون gnome و ... ) که کاره ساده ای هم نیست.
    باهوشی از خودتونه! مث این که شما زیاد تلویزیون و اخبار رو نمی بینی. خوبه خودشون هر کی رو که دستگیر می کنن سریع توی بوق و کرنا می کنن که آی این طرف از سوی سازمان تروریستی فلان - که سیا و موساد دارن ازین سازمان حمایت می کنن - اجیر شده که توی ایران خرابکاری کنه! این سریاله؛ سر تا پاش هم ایراده!!! واقعیت چیز دیگه ایه دادا...
    تبلت حالا لنوو، گالکسی، اصلا GLX !!!! آقا سیستم عامل آندروید هست یا نه؟! آندروید مال گوگل هست یا نه؟؟؟؟ گوگل سالیانه پول هنگفت و نجومی برای نظارت و جاسوسی بر اطلاعات از پنتاگون و وزارت دفاع آمریکا می گیره یا نه؟؟؟؟
    من که توی سریال فقط مک دیدم، خبری از لینوکس ملی نبود.
    درضمن دادا... من خودم رشتم کامپیوتره! توی درس سیستم عامل هم کار عملی مون افتادن به جون پدر جد لینوکس (مینیکس) بود. دیگه خودم می فهمم چیکار کردن چیکار نکردن. و یه نکته، فکر نکنم ساخت یه رابط کاربری برای یه سیستم عامل منبع باز این همه زمان و هزینه ببره! کار از جای دیگه ایراد داره.

شاد باشی

2. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

بله... ایران هم ارتش مجازی آشیانه رو داره که ظاهرا فقط به جون سایتای اسرائیلی می افتن و باطنا رو الله اعلم؛ البته نمی دونم چرا چند وقتی دوباره سایتشون منهدم شده!
    شما مدرک معتبری داری برای این حرف ؟ آیا روئسای آشیانه این حرف رو تایید کردن ؟

باهوشی از خودتونه! مث این که شما زیاد تلویزیون و اخبار رو نمی بینی. خوبه خودشون هر کی رو که دستگیر می کنن سریع توی بوق و کرنا می کنن که آی این طرف از سوی سازمان تروریستی فلان - که سیا و موساد دارن ازین سازمان حمایت می کنن - اجیر شده که توی ایران خرابکاری کنه! این سریاله؛ سر تا پاش هم ایراده!!! واقعیت چیز دیگه ایه دادا...
    تبلت حالا لنوو، گالکسی، اصلا GLX !!!! آقا سیستم عامل آندروید هست یا نه؟! آندروید مال گوگل هست یا نه؟؟؟؟ گوگل سالیانه پول هنگفت و نجومی برای نظارت و جاسوسی بر اطلاعات از پنتاگون و وزارت دفاع آمریکا می گیره یا نه؟؟؟؟
    درضمن دادا... من خودم رشتم کامپیوتره! توی درس سیستم عامل هم کار عملی مون افتادن به جون پدر جد لینوکس (مینیکس) بود. دیگه خودم می فهمم چیکار کردن چیکار نکردن. و یه نکته، فکر نکنم ساخت یه رابط کاربری برای یه سیستم عامل منبع باز این همه زمان و هزینه ببره! کار از جای دیگه ایراد داره.

شاد باشی
    من نمی خواستم که از این سریال دفاع کنم ولی شما هم گیر الکی نده. مگه کارگردان این فیلم گفته که گوگل و مایکروسافت سازمان جاسوسیه. در ظمن هر نوع تغییر تو سیستم عامل اندروید هم مجازه.
    اون سیستم هایی که شبیه کنترل پنل بازی ها هست و فارسی نوشته شده ، به احتمال زیاد باید هسته یونیکس داشته باشه. ( فکر نمی کنم بتونن یه سیستم عامل رو از ابتدا بنویسن ) صفحه لمسی بزرگ وسط مرکز فرماندهی هم همین طور

من نگفتم که هزینه بره اما بالاخره باید فکر و وقت گزاشت که یه رابط گرافیکی بسازن تا هر کسی نتونه با سیستم عامل کار کنه

4. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

داری می گی پلس فتا ! از پشت کوه که نیومدن. بالاخره باید یه imac داشته باشن تا بتونن با فردی مثله کامران که تو کله فیلم لپ تاپ اپل دستش بود مبارزه کنن. در ظمن سایر لپ تاپ هاشون هم اگه دقت بکنی تینک پد لنوو بود که فوق العاده با کیفیت و قوی هستن.
    این یه فیلمه..... سند و مدرک نیست که!! حالا مثلا تو فیلمای غربی فلان چیزا رو دارن و کار میکنن، همش واقعیه؟! نه اقا جان!!

فیلمه برا جذاب شدنش اینجوری کردن!! فصل اول اینجوری بود، مجبور شدن فصل دوم همینجوری ادامه بدن دیگه.... فصل سوم هم مجبورن همینجوری ادامه بدن!!....

در ظمن همه دولت ها برای مبارزه با حملات تروریسی در ظمینه سایبری کلی هزینه می کنن. آمریکا که تولیدیِ هکر زده!
    همین هفته‌ی پیش، شرکت نفت استخدام هکر داشت....

حالا به فرض بگیم واقعا اینقدر خرج می کنن و واقعا فتا این شکلیه! اینا دردشون اینه که میگن گوگل، مایکروسافت، اپل و... همه جاسوسن و دزدی اطلاعات می کنن! البته زیاد هم بی ربط نمی گن (بحثش خیلی مفصله و از حوصله این انجمن خارج). واسه همینم چندسالی هست که بودجه کلانی رو اختصاص دادن به ساخت سیستم عامل ملی که در نهایت هم هنر کردن همون لینوکس رو شخصی سازی کردن (مثل فارسی کردن) و به عنوان سیستم عامل ملی معرفی کردن!!!
    داداش، خود مک به اون عظمتش قسمتی از لینوکسه و کرنل اون رو به ارث برده!!!!
    اینا یه توزیع جدید دادن از لینوکس که کارش کاملا مشخصه و جایی برای مسخره کردن نداره.... چرا که تقریبا 80٪ سیستم عامل های دیگه‌ی دنیا هم بر اساس گنو/لینوکس هستن و توزیعی از اون!!!! دیگه بک‌ترک به اون عظمتش توزیعی از اوبونتوه اونوقت ما خودمون سیستم عاملی بر اساس لینوکس داشته باشیم، مسخره باید بشه؟!

در خصوص جاسوسی شرکت‌های خارجی هم همون دردسر های سیسکو بس که برا هفت پشت این مملکت بسه! :|

الان حرف من این نیست که چرا تبلت و مک استفاده می کنن؛ حرف من اینه... اینایی که میگن فناوری بومی، اینایی که می گن این سازمانای تروریستی اجیر شده سیا و موساد و ام آی سیکس هستن، پس چرا از ابزاری استفاده می کنن که خیلی راحت ازشون اطلاعات نشت می کنه؟؟؟ کار کردن با این ابزار یعنی علنا داری اطلاعات رو دو دستی تقدیمشون می کنی...! حالا ماها برامون مهم نیست چون چیزی نداریم که بخوان ازش در راستای مقابله با کشور سو استفاده کنن، ولی مسلما یه نظامی باید نسبت به ابزار مورد استفاده اش دقیق باشه؛ چون اطلاعاتی که در اختیار داره در صورت درز می تونه یه کشور رو زیر و رو کنه.

شاد باشی
    در فیلم رو کار ندارم، ولی در واقعیت کارشناسای ایرانی همونایین که تجهیزات مربوطه رو تو هواپیماهای تحویل شده به دولت عراق کشف کردن!!( حالا برو پیدا کن که ایرانی ها چرا باید اون هواپیماها رو بررسی کنن!!!!!!!!!!!) همونایی بودن که تجهیزات روسی رو از تو بدنه‌ی زیر‌دریاییشون در اوردن!!!! داداشم، همونایی بودن که RQ-170 که لبه‌ی تکنولوژی بود مثلا رو نشوندن و کدش رو شیکوندن و تو تلویزیون پخش کردن و همونایی بودن که پهپاد 10 ساله‌ی از رده خارجشون نیم ساعت روی سر اسرائيل و پایگاه اتمیش چرخید و بعدشم مجبور شدن با جنگنده بزننش!! و همونی بود که از رو سر ناوهای هواپیمابر امریکایی فیلمبرداری کرد و وقتی پخشش کرد، اون ناوه رفت و 2 ساله برنگشته هنوز و حتی جرات نداره از اقیانوس هند رد هم بشه!!!!
    اونوقت شما فکر میکنی یه تبلت یا لپ‌تاپ اطلاعاتشون رو درز میده؟!!
    اگر خوردن، از اشتباهات انسانی خوردن که اون رو کاریش نمی‌تونن بکنن!!

بله... ایران هم ارتش مجازی آشیانه رو داره که ظاهرا فقط به جون سایتای اسرائیلی می افتن و باطنا رو الله اعلم؛ البته نمی دونم چرا چند وقتی دوباره سایتشون منهدم شده!
    من نمی‌دونم ی کی و چرا میگه اشیانه ارتش مجازی ایرانه! :|
    به هر صورت، تا جایی که ما میدونیم، ارتش سایبری سوریه یه هفته قبل از تشکیلش سیستم های شبکه‌ی صنعتی اسرائيل رو -- کردن!!( خبر رسمیش هست تو نت!) (خوب سوریه که اصولا مشخصا از این حرفا نداره و معلومه کار کی بوده!!)....
    خبر نفوذ ایرانی ها به سیستم انرژی و صنعت امریکا هم هنوز یه ماه نیست که خبرش پخش شده!!...
    بحث -- های صنعتی هم که RQ-170 -- شدن خودش، -- شدن سیستم کد گذاریش و غیره‌اش هست...!!
    -- شدن سیستم و کدگذاری اسکن ایگل!!!
    و چندین و چند نوع پهپاد و سیستم جنگی دیگه‌ی امریکا نشون میده که هکر های ارتش سایبری، از اهالی اشیانه نیستن! حتی اگر چند نفر از اعضای اون سایت جزو این ارتشه باشن!!....!!

صدا امریکا رو یادتون سهت که تقیربا 10 روز سایتشون دی‌ان‌اسش خراب بود؟!! یا تویتر؟!! اینا هم سایت‌اسرائیلی هستن؟!!!

it's a movie not a document!

من برم برا دانلود قسمت دیشب، ولی الان چرا این پست من اینقد طولانی شد! :|

من نگفتم که هزینه بره اما بالاخره باید فکر و وقت گزاشت که یه رابط گرافیکی بسازن تا هر کسی نتونه با سیستم عامل کار کنه
    دوست عزیز، کسی که به یه همچین شبکه‌ای نفوذ میکنه، اصولا با چیزی به اسم رابط کاربری بیگانس!! سیستم های تحت لینوکس، هرچقدر هم که عوض بشن، در نهایت بازم اون زیر میرا یه سری دستوارن شل رو میخونن و اجرا میکنن که یه بچه‌ی 6 ساله میتونه از تو نت همش رو پیدا بکنه!!!!
    اینا یه فیلمه!! فیلم..... برای اینکه زیبا باشه ساخته شده!! توی این فیلم اصولا چیز لینوکسی دیده نمیشه!!‌توی این فیلم حتی یه اسکن کردن هم دیده نمیشه.... کاری که تو فیلم تو نیم ساعت انجام میشه تو دنیای واقعی بحث روز و هفته هستش! :|
    خیلی از این چیزایی که تو این فیلم‌میبینید، در زیر ساخت های کشوری ما نیستن و رویایی هستن!!
    Last edited by senaps; 30-06-2013 at 13:55.

6. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

داداش، خود مک به اون عظمتش قسمتی از لینوکسه و کرنل اون رو به ارث برده!!!!
    اینا یه توزیع جدید دادن از لینوکس که کارش کاملا مشخصه و جایی برای مسخره کردن نداره.... چرا که تقریبا 80٪ سیستم عامل های دیگه‌ی دنیا هم بر اساس گنو/لینوکس هستن و توزیعی از اون!!!! دیگه بک‌ترک به اون عظمتش توزیعی از اوبونتوه اونوقت ما خودمون سیستم عاملی بر اساس لینوکس داشته باشیم، مسخره باید بشه؟!
    کرنل سیستم عامل مک بر پایه یونیکس هست نه لینوکس ( منبع: سیستم های عامل - دکتر طرقی حقیقت/ سیستم عامل مینیکس - اندرو تننبام - ترجمه: دکتر طرقی حقیقت ). درضمن مک فقط کرنلی که داره بر پایه یونیکسه. بقیه متعلقات و رابط ها و لایه های سیستم عامل همون مک هست که فقط تطبیق داده شده با هسته جدید که البته به لطف همین تغییر کرنل هم پیشرفت های زیادی داشته.
    وقتی برای اولین بار بحث سیستم عامل ملی مطرح شد، قرار بود سیستم عاملی از بیخ و بن طراحی و ساخته بشه که بیگانه نتونه به آسونی باهاش کار کنه. نه این که آخر سر بشینن یه توزیع لینوکس بدن بیرون... این کار چند تا دانشجوی خوره کامپیوتر و آشنا به کد نویسی کرنل لینوکس هست با هزینه اندک، نه کار یه گروه تحقیقاتی بزرگ از دانشگاه شریف با هزینه سرسام آور!!!!

من نمی‌دونم ی کی و چرا میگه اشیانه ارتش مجازی ایرانه! :|
    به هر صورت، تا جایی که ما میدونیم، ارتش سایبری سوریه یه هفته قبل از تشکیلش سیستم های شبکه‌ی صنعتی اسرائيل رو -- کردن!!( خبر رسمیش هست تو نت!) (خوب سوریه که اصولا مشخصا از این حرفا نداره و معلومه کار کی بوده!!)....
    خبر نفوذ ایرانی ها به سیستم انرژی و صنعت امریکا هم هنوز یه ماه نیست که خبرش پخش شده!!...
    بحث -- های صنعتی هم که RQ-170 -- شدن خودش، -- شدن سیستم کد گذاریش و غیره‌اش هست...!!
    -- شدن سیستم و کدگذاری اسکن ایگل!!!
    و چندین و چند نوع پهپاد و سیستم جنگی دیگه‌ی امریکا نشون میده که هکر های ارتش سایبری، از اهالی اشیانه نیستن! حتی اگر چند نفر از اعضای اون سایت جزو این ارتشه باشن!!....!!

صدا امریکا رو یادتون سهت که تقیربا 10 روز سایتشون دی‌ان‌اسش خراب بود؟!! یا تویتر؟!! اینا هم سایت‌اسرائیلی هستن؟!!!

سال 2006 بود. من تازه پیش دانشگاهی بودم و کلم هم بوی قرمه سبزی می داد! همش دنبال سوژه توی روزنامه ها بودم. هیچ وقت یادم نمیره... برای اولین بار وقتی مساله ه.ک. سایت های اسرائیلی مطرح شد، نام تیم امنیتی آشیانه به عنوان بخشی از ارتش مجازی در یکی از روزنامه های کثیر الانتشار برده شد. که ازون به بعد شرکتای خارجی شروع کردن به بلاک کردن آدرسهای این گروه و شرکت های هاست هم عذرشون رو خواستن!
    در مورد توانمندی ایرانی هم هیچ جای شک نیست! شما می گی اگه خوردن از جانب انسان خوردن، درست؛ استفاده از ابزاری که می تونه به هر نحوی اطلاعات ازش نشت کنه توسط آدم هم می تونه جزو این اشتباهات باشه. بحث اینه اگر قراره با کل دنیا سر ستیز داشته باشیم، ارگان های امنیتی حق ندارن از تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری غیر ایرانی استفاده کنن؛ چون حتی اگه خدای امنیت هم که باشن بازم راه برای نشت اطلاعات وجود داره. حتی اگه لینوکس باشه! ما که به کل شمای نرم افزاری یا سخت افزاری وسایل واقف نیستیم. همیشه راه های مخفی زیادی وجود داره. در غیر این صورت باید با همه کنار بیایم مثل زمان پیش از انقلاب که همه تجهیزات از اون طرف بود و کشور هم بدون مشکل اداره میشد.

ما هنوز تکلیفمون رو با خودمون نمی دونیم! فقط ادعا داریم... فقط ادعا. همش هم مشغول کل کل سر توانمندی هامون با دیگران هستیم. بابا ما توانمند... ولی دیگه خدای تکنولوژی که نیستیم که بتونیم با قدرت های برتر مقابله به مثل کنیم. درست میگم؟!

شاد باشی
    Last edited by DariushGreat; 30-06-2013 at 14:45.

8. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با توجه به مصاحبه های متعدد عوامل سریال، به نظر من کامران در آخر فیلم کشته میشه.

10. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

فکر کنم سرگرد اوگاندایی هم باشه وقتی یه ایرانی بره پیشش و دستش رو دراز کنه سمتش و یه چیزی بگه متوجه منظورش بشه . حالا چه سلام باشه چه hello و هر چیز دیگه ...
    اگه شعورشو داشته باشه که بفهمه دارن بهش سلام میدن خیلی مسخره بود که جواب سلامشو نداد.

12. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه چیز دیگه که من فکر میکردم فقط توی ایران اتفاق میفته ، خاموش بودن صفحه گوشی موبایل حین تماس توی چند تا برداشت ها بود،
    اما توی یکی از قسمتهای ترکیه و بازی بازیگر ترک هم متاسفانه این اتفاق افتاد.

14. 2 کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

امشب پخش میشه؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

سلام
    متاسفانه امشب نداره
    Last edited by payam178; 30-06-2013 at 17:29.

17. این کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

یه چیز دیگه که من فکر میکردم فقط توی ایران اتفاق میفته ، خاموش بودن صفحه گوشی موبایل حین تماس توی چند تا برداشت ها بود،
    اما توی یکی از قسمتهای ترکیه و بازی بازیگر ترک هم متاسفانه این اتفاق افتاد.
    نه گوشی های جدید سنسور مجاورت دارن و وقتی میبری نزدیگ گوشت صفحش خاموش میشه که تماس قطع نشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •