قیمت ای کیو 5 چه حدوداست؟ و تو مشهد پیدا میشه اصلا یه مرکز فروش لوازم اینچنینی؟
آدابتور عکاسی هم لازمه دیگه نه؟+قیمت
ممنون
قیمت ای کیو 5 چه حدوداست؟ و تو مشهد پیدا میشه اصلا یه مرکز فروش لوازم اینچنینی؟
آدابتور عکاسی هم لازمه دیگه نه؟+قیمت
ممنون
حدود 1 میلیون . همینجا ارسال میکنه و مشهد هم نمایندگی داره اما من به نام میشناسم نه به اسم شرکت.
من حد اکثر 500 تومان میتونم بذارم
اونوقت اگه بخوام فقط واسه پایه 1م تومان بدم که...
پس گزینه من شد Bk 1021EQ3-2 حالا:
- یعنی به نمایندگی هم مراجعه کنیم باز از تهران میاد و باید 2 -3 هفته صبر کنیم؟
- این قیمت هایی که تو سایت معروف زده + هزینه ی ارسال میشه قیمت کل؟
- این نسبت کانونی و فاصله ی کانونی با کیفیت تصویر چه رابطه ای داره؟
- حداکثر قدر قابل مشاهده یعنی چی؟
دوست عزیز ممنونم از توجه شما، راستش امکان این که تلسکوپ رو در طول روز روی پشت بام نگه دارم نیست و برای همین نیاز به تلسکوپی دارم که قابل حمل باشه(از راه پله) و همینطور امکان قطبی کردن سریع رو داشته باشه تا در حد امکان زمان کمتری رو از دست بدم.
قبلا با مدل هائی از مید کار کردم، توی سایت از این مدل خوشم اومد که متاسفانه قیمتش 1 تومن بالا تر از بودجه من هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم میاد که به سرعت قطبی میشه و میشه کار رو باهاش شروع کرد، مخصوصا که CCD مناسبی هم داره.
بیشتر کار من، رصد خورشید، ماه و سیارات مخصوصا سیارات خارجی، هست. چون در محلی که هستم متاسفانه آلودگی نوری روز به روز در حال افزایش هست.
به نظر شما صبر کنم تا بودجه ام برای خرید مید کافی بشه یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟
پایه eq5 بدون گوتو حدود 500 تومنه. مفهوم اینه که میتونید تلسکوپ سنگینتر (بزرگتر) ی رو روش بزارید.
البته این تلسکوپ که انتخاب کردید خیلی خوبه . مگه اینکه بخواین نور گیری بیشتری داشته باشین و برین سراغ نیوتونی 8 اینچ. پایه eq5 معمولی دو موتوره و یه لوله 8 اینچ نیوتونی میشه حدود 1 تومن.
از تهران دو سه روزه میاد برای مشهد .
بله قیمت کل همینه.
فاصله کانونی بلند باعث میدان دید بسته تر میشه. اما در مقابل دقت تصویر در فاصله کانونی بلند بالاتره. در شکستی ها هم که خطای رنگی دارن با بلند تر شدن فاصله کانونی خطای رنگ کم میشه.
قدر واحد شدت درخشندگی ستارگانه. چشم انسان در بهترین شرایط میتونه تا قدر 7 رو ببینه. هر چقدر قطر شیئی تلسکوپ بیشتر باشه این محدوده بالتر میره. تلسکوپ های آماتوری تا حدود قدر 13 رو میبینین . تلسکوپ هابل تا 28 و در عکس فراژرفش تا 32 تقریبا. در کل یعنی شما کمنورترین جرمی که میبینید چه درخشندگی باسد داشته باشه.
راستش پایه چنگالی ها مناسب تصویر برداری نیستن. شما حتما باید پایه استوایی ژرمن بگیرید اگر قصد استفاده بلند مدت از سی سی دی رو دارید. ( مید د واقع سمت ارتفاعیه که با استفاده از گوتو جرم رو تعقسب میکنه.) قطبی کردن استوایی ها وقتی مسلط بشید روشون کمتر از 1 دقیقه وقت میخواد. من در کل هرگز پایه چنگالی ها رو پیشنهاد نمیدم.
سلام به دوستان
خواستم بپرسم برا کسی که به نجوم علاقمنده و بصورت آماتور بخواد ستاره ها رو رصد کنه چه پیشنهاد میکنین؟
تا 150 تومان
ممنونم
آقا ممنون ولی این پیشنهاد 8 اینچی تون برای یه تازه کار خیلی سنگینه(وزنش هم که سنگیییینه)
هدف اصلی من عکاسی از اجرام و اعماق کهکشانیه ولی بیشتر برای آشنایی با طرز کار با تلسکوپ می خوام شروع کنم به عکاسی که علاقه ی اصلیمه.
اگه از خود فروشگاه بخری چقدر کم میکنن؟(هزینه ی ارسال و میگم) آخه الان داداشم تهرانه.
پسته بادام و اب هویج و چشمسلام به دوستان
خواستم بپرسم برا کسی که به نجوم علاقمنده و بصورت آماتور بخواد ستاره ها رو رصد کنه چه پیشنهاد میکنین؟
تا 150 تومان
ممنونم
البته چشم اینجوری![]()
پسته بادام و اب هویج و چشم
البته چشم اینجوری![]()
ببخشید مسعود خان
فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدین
سلام
من میخوام یه تلسکوپ 10 اینچ دابسونی بگیرم. تو آسمان شب سه نوعشو معرفی کرده که به نظر میرسه تفاوت قیمت 250 تومنیشون بیشتر مربوط به کارخونه سازنده و نوع پایه اونه.
خواهش میکنم راهنمایی کنید اون نوع آخری که باید پایه بهتری داشته اما به هر حال گرونتر هم هست ، ارزش این هزینه بیشتر ( 250 تومن ) رو داره؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)