تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 124 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

در آغاز فعالیت hadi_38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام من یه اشتباهی کردم وارد منو مخفی شدم برای اینکه کشور تغییر بدم و گذاشتمش روی ژاپن الان میخوام روشنش کنم ارم و لوگو هاییی که میتونم برم میاره بعد خاموش میشه و بازم روشن میشه چیکار باید بکنم واقعا نگرانم مدلش هم f6450 اگه کسی هست امشب بهم برسونه چیکار کنم دعاش میکنم

داره خودمونی میشه mosafer1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

باسلام
    من LED406450AMSHD دارم که البته این مدلی که روی کارتنش نوشتم جالبه وقتی این مدل رو توی سایت سامسونگ سرچ می کنم چیزی پیدا نمکنه با این تفاسیر ابهانمات زیر برام بوجود امده
    می خواستم ببینم چطوری می تونم از طریق کابلlanبین تلویزیون و کامپیوتر ارتباط داشته باشم و بتونم از فیلم هایی که داخل کامپیوتر هست استفاده کنم
    ایا می تونم از طریق تلویزیون فولدرهای داخل کامپیوتر رو مشاهده کنم
    یه سوال دیگه با کانکت شدن تلویزیون به اینترنت اپدیت برنامه تلویزیون بصورت خودکار اجرا میشه یا باید خود شخص استارت این کار رو بزنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

یه درخواست دیگه ایا فایل آموزشی برای دانلود در زمینه تلویزیهانهای هوشمند هست یا نه ممنون میشم در صورت موجود بودن لینک رو بزارین
    طریقه ثبت نام در سایت سامسونگ چی جوریه راستی ادرسی که بشه توش ثبت نام کرد رو هم بزارین چون از طریق سایت ایرانی سامسسونگ جایی برای ثبت نام ندیدم
    Last edited by mosafer1375; 17-07-2015 at 14:14.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سوالم از اساتید اینه که:

من یک سامسونگ 55 اینچ مدل F6350 دارم هر کاری می کنم نورش مدام تغییر می کنه. یعنی motion lightening غیرفعال نمیشه. واقعاً روی مخم رفته! کاری میشه کرد؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من یه اشتباهی کردم وارد منو مخفی شدم برای اینکه کشور تغییر بدم و گذاشتمش روی ژاپن الان میخوام روشنش کنم ارم و لوگو هاییی که میتونم برم میاره بعد خاموش میشه و بازم روشن میشه چیکار باید بکنم واقعا نگرانم مدلش هم f6450 اگه کسی هست امشب بهم برسونه چیکار کنم دعاش میکنم
    دوست عزیز
    اینکار را بکنید اگر نشد باید آی سی ایپرام آن را ریست کنید. که البته باید از یک فرد وارد به این کار و یا اینکه به تعمیر گاه مراجعه کنید.
    تنظیمات ریست
    در حالت روشن دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باسلام
    من LED406450AMSHD دارم که البته این مدلی که روی کارتنش نوشتم جالبه وقتی این مدل رو توی سایت سامسونگ سرچ می کنم چیزی پیدا نمکنه با این تفاسیر ابهانمات زیر برام بوجود امده
    می خواستم ببینم چطوری می تونم از طریق کابلlanبین تلویزیون و کامپیوتر ارتباط داشته باشم و بتونم از فیلم هایی که داخل کامپیوتر هست استفاده کنم
    ایا می تونم از طریق تلویزیون فولدرهای داخل کامپیوتر رو مشاهده کنم
    یه سوال دیگه با کانکت شدن تلویزیون به اینترنت اپدیت برنامه تلویزیون بصورت خودکار اجرا میشه یا باید خود شخص استارت این کار رو بزنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

یه درخواست دیگه ایا فایل آموزشی برای دانلود در زمینه تلویزیهانهای هوشمند هست یا نه ممنون میشم در صورت موجود بودن لینک رو بزارین
    طریقه ثبت نام در سایت سامسونگ چی جوریه راستی ادرسی که بشه توش ثبت نام کرد رو هم بزارین چون از طریق سایت ایرانی سامسسونگ جایی برای ثبت نام ندیدم
    دوست عزیز
    مدل اصلی UA406400 است که البته شما سری f یا h آن را ننوشتید. و اگ می خواهید تمام فولدر های داخل کامپیوترتان را ببینید می توانید از کابل HDMI هم استفاده کنید.
    و هم می توانیدبصورت آنلاین با کابل لن آبدیت کنید هم می توانید بصورت آفلاین از این سایت استفاده کنید.البته بسته به
    سری f یا h آن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم راههای آبدیت
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    در سری 6
    دوست عزیز
    قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
    e.g) T-MST12 **** exe.
    T-MST13 **** exe.
    T-NVTF6 **** exe.
    T-FXP **** exe.

و طبق سایت سامسونگ باید اینگونه عمل کنید
    STEP1. چگونه برای آماده سازی درایو حافظه USB
    1- فایل سیستم عامل را از سایت سامسونگ به کامپیوتر تان دانلود کنید.
    فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
    بنابراین می توان آن را با یکی از این نسخه ها مطابقت داد.
    e.g) T-MST12 **** exe.
    T-MST13 **** exe.
    T-NVTF6 **** exe.
    T-FXP **** exe.
    2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
    3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
    3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
    3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
    STEP2. چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
    1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
    2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
    3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
    4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
    5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
    6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.

این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
    بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
    و در آخر طریقه ثبت نام در سایت سامسونگ
    وارد منوی اسمارت هاب شده و با کنترول دکمه tools را زده و از منوی آن واز تنظیمات ثبت نام را انجام داده و با قوانین آن موافقت کرده و ثبت نام تان را انجام می دهید.

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سوالم از اساتید اینه که:

من یک سامسونگ 55 اینچ مدل F6350 دارم هر کاری می کنم نورش مدام تغییر می کنه. یعنی motion lightening غیرفعال نمیشه. واقعاً روی مخم رفته! کاری میشه کرد؟
    دوست عزیز
    این را بررسی کنید.
    منو--->سیستم --->راهکار صرفحه جویی و در منوی آن همه آیتمها را خاموش کنید.

داره خودمونی میشه mosafer1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوست عزیز
    مدل اصلی UA406400 است که البته شما سری f یا h آن را ننوشتید. و اگ می خواهید تمام فولدر های داخل کامپیوترتان را ببینید می توانید از کابل HDMI هم استفاده کنید.
    و هم می توانیدبصورت آنلاین با کابل لن آبدیت کنید هم می توانید بصورت آفلاین از این سایت استفاده کنید.البته بسته به
    سری f یا h آن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم راههای آبدیت
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    در سری 6
    دوست عزیز
    قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
    e.g) T-MST12 **** exe.
    T-MST13 **** exe.
    T-NVTF6 **** exe.
    T-FXP **** exe.

و طبق سایت سامسونگ باید اینگونه عمل کنید
    STEP1. چگونه برای آماده سازی درایو حافظه USB
    1- فایل سیستم عامل را از سایت سامسونگ به کامپیوتر تان دانلود کنید.
    فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
    بنابراین می توان آن را با یکی از این نسخه ها مطابقت داد.
    e.g) T-MST12 **** exe.
    T-MST13 **** exe.
    T-NVTF6 **** exe.
    T-FXP **** exe.
    2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
    3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
    3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
    3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
    STEP2. چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
    1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
    2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
    3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
    4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
    5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
    6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.

این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
    بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
    و در آخر طریقه ثبت نام در سایت سامسونگ
    وارد منوی اسمارت هاب شده و با کنترول دکمه tools را زده و از منوی آن واز تنظیمات ثبت نام را انجام داده و با قوانین آن موافقت کرده و ثبت نام تان را انجام می دهید.

باعرض سلام و تشکر
    ایا با همه تفاسیر ایا احتیاج به به روز رسانی نرم افزار تلویزیون هست یا نه؟
    شما پیشنهاد می کنید این کارو انجام بدم یه سوال که برام در مورد توضیحاتتون برام بوجود اومد اینه که نام خروجی فایل بعد از انزیپ کردن باید دقیقا همنام با نامی باشه که از توی منو تلویزیون( قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---) باشه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باعرض سلام و تشکر
    ایا با همه تفاسیر ایا احتیاج به به روز رسانی نرم افزار تلویزیون هست یا نه؟
    شما پیشنهاد می کنید این کارو انجام بدم یه سوال که برام در مورد توضیحاتتون برام بوجود اومد اینه که نام خروجی فایل بعد از انزیپ کردن باید دقیقا همنام با نامی باشه که از توی منو تلویزیون( قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---) باشه؟
    دوست عزیز
    اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت هم نیست. آبدیت برای رفع مشگل سیستمی است. و باقی مطلب هم طبق دستورالعمل شرکت سامسونگ عمل کنید که توضیحات آن را در پست بالا جواب دادم.

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام گوشه های پنل samsung 46f8000 هنگام پخش تصویر سیاه کمرنگ شده حالت پخش کنندگی نور داره آیا پنل خراب شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    در مورد تلویزیون 40h6430 چند تا سوال داشتم:
    -چه طوری میتونم به مرورگر وب دسترسی داشته باشم؟(من به قسمت smart tv samsung تو بخش smart hub میرم فقط یه تمام صفحه در مورد smart tv میاد و همینطوری میمونه اتصال به اینترنت دارم چون آپارات و کیوسک رو باز میکنه)
    -اپلیکیشن آپارات که روی تلویزیون هستش چه طوری میشه به search دسترسی داشت؟
    -چه طوری میشه برنامه دانلود کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •