تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 163 اولاول ... 296975767778798081828389129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1623

نام تاپيک: openSUSE

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

سلام
    موقع نصب فايلهاي rpm ارور ميده يا Yast خود به خود بدون نصب برنامه بسته ميشه؟
    در مورد نصب فايلهاي ديگه اول بايد اونا رو extract كني بعد به بوسيله Terminal و با فرمان cd به دايركتوري برنامه مورد نظر بري بعد فرمان configure/. رو تايپ كن بعد از اينكه يه سري عمليات انجام شد واگر هيچ اروري نداد فرمان make و بعدش از make install استفاده كن به همين راحتي!!!
    اگه بازم مشكلي بود در خدمتيم.

خوب ؛

با تشکر از راهنمایی شما . موضوع عدم امکان نصب برای بعضی از rpm ها ؛ با ورود به عنوان کاربر ریشه حل شد . اما حالا که امکان نصب فراهم شده ؛ بعضی از برنامه ها با موفقیت نصب میشن و در انتها پیام نصب موفق رو می بینم .... و بعضی دیگه علیرغم این که همون مراحل رو طی می کنند ؛ ظاهرا ً در پایان کار چنین پیامی رو ندارند .

آن فرمان ها را امتحان می کنم و نتیجه اش را می نویسم .

اما در باره ی آیکن One Click Install ..... زیاد رغبتی به استفاده ازش ندارم چون اولاً میخوام روش های مختلف نصب رو امتحان کنم و یاد بگیرم . در ثانی ؛ چون در این حالت تمام مراحل آنلاین انجام میشه ؛ خیلی بیشتر از حد معمول طول می کشه .

به هر حال از راهنمایی دوستان بسیار ممنونم .

داره خودمونی میشه siolishe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    یه سوال!
    ۱- من قبلا از تو Yast قسمت languages کیبورد فارسی رو انتخاب کرده بودم و با کلیدهای Alt+Shift بین انگلیسی و فارسی سوییچ می کردم ولی الان دیگه هر چی این دو تا کلید رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و درضمن تو Yast قسمت languages هم دیگه زبان فارسی نیست چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

من مرورگر نت اسکیپ رو از سایت اوپن سوزه دانلود کردم .

حالا میخوام با استفاده از yast اونو نصب کنم اما برنامه ی Yast خود به خود بسته میشه .

شما میدونین چرا ؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

یه سٔوال کلی تر هم دارم .

به چه شکلی می تونم این آیکن های گنده رو روی دسکتاپ تغییر شکل بدم ؟

من از این آیکن ها اصلا ً خوشم نمیاد .

قبلاً توی ویندوز وقتی Resolution رو بالا می بردیم ؛ خود به خود آیکن ها ریز تر می شد .

توی اوپن سوزه چه کار باید بکنیم ؟ من الان بخش Configure Desktop رو نگاه کردم اما چیزی که به این موضوع مربوط بشه نداشت .

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    یه سوال!
    ۱- من قبلا از تو Yast قسمت languages کیبورد فارسی رو انتخاب کرده بودم و با کلیدهای Alt+Shift بین انگلیسی و فارسی سوییچ می کردم ولی الان دیگه هر چی این دو تا کلید رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و درضمن تو Yast قسمت languages هم دیگه زبان فارسی نیست چیکار کنم؟
    سلام
    فکر کنم مشکل شما از همون Fail safe باشه
    اگر امکان داره یکبار دیگه اپن زوزه رو نصب کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من مرورگر نت اسکیپ رو از سایت اوپن سوزه دانلود کردم .

حالا میخوام با استفاده از yast اونو نصب کنم اما برنامه ی Yast خود به خود بسته میشه .

شما میدونین چرا ؟
    سلام
    احتمال اول وابستگی Dependenciesنرم افزاری داره
    احتمال دوم نسخه 64 bit رو دانلود کردید
    اگر امکان داره لینک دانلود رو بدید تا امکان تست باشه
    =============
    پ . ن
    حالا چه اصرای هستش که از نت اسکیپ استفاده کنید احتمالا میدونید که توسعه و انتشارش دیگه متوقف شده

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

یه سٔوال کلی تر هم دارم .

به چه شکلی می تونم این آیکن های گنده رو روی دسکتاپ تغییر شکل بدم ؟

من از این آیکن ها اصلا ً خوشم نمیاد .

قبلاً توی ویندوز وقتی Resolution رو بالا می بردیم ؛ خود به خود آیکن ها ریز تر می شد .

توی اوپن سوزه چه کار باید بکنیم ؟ من الان بخش Configure Desktop رو نگاه کردم اما چیزی که به این موضوع مربوط بشه نداشت .
    سلام
    اگر از KDE استفاده میکنید
    وارد configure desktop بشید گزینه appearance theme

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    يه مشكلي در بالا اومدن open suse10.2دارم.كسي بلده؟؟؟از هركي پرسيدم بلد نبوده!!!

من دو تا OS داشتم كه چند روز پيش windows را پاك كردم و دوباره با يك CD ي bootable ويندوز جديد نصب كردم . ولي از همون موقع grub خراب شد. بعد كه بررسي كردم ديدم اصلاً مشكل از (احتمالاً) fstab هست چون در حالت repair با Cd اول open suse در مورد fstab سوالاتي مي كرد.(مثلاً براي sda9 كه root هست mount point مي خواست). يه تغيراتي دادم ولي grub كه درست نشد هيچي ديگه در repair هم در بررسي fstab حالت FAIL ميده.
    حالا كسي ميدونه چطور ميشه fstab رو تغيير داد.(اگه مشكل همينه!!)مثلاً در حالت rescue.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    فکر کنم مشکل شما از همون Fail safe باشه
    اگر امکان داره یکبار دیگه اپن زوزه رو نصب کنید
    مشكل Fail Safe رو بر طرف كردم يعني الان به صورت معمولي بالا ميام ولي مشكل كيبورد هنوز پابرجاست!

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    يه مشكلي در بالا اومدن open suse10.2دارم.كسي بلده؟؟؟از هركي پرسيدم بلد نبوده!!!

من دو تا OS داشتم كه چند روز پيش windows را پاك كردم و دوباره با يك CD ي bootable ويندوز جديد نصب كردم . ولي از همون موقع grub خراب شد. بعد كه بررسي كردم ديدم اصلاً مشكل از (احتمالاً) fstab هست چون در حالت repair با Cd اول open suse در مورد fstab سوالاتي مي كرد.(مثلاً براي sda9 كه root هست mount point مي خواست). يه تغيراتي دادم ولي grub كه درست نشد هيچي ديگه در repair هم در بررسي fstab حالت FAIL ميده.
    حالا كسي ميدونه چطور ميشه fstab رو تغيير داد.(اگه مشكل همينه!!)مثلاً در حالت rescue.
    مشكل شما دقيقا چيه مي خواي OpenSuse بالا بياد يا مي خواي دوباره grub رو نصب كني؟
    الان سيستمت با چه osي بالا مياد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •