من اگر بخوام پایان جمله ی آخر امضام سه تا نقطه بذارم(جلوی sky )نمی شه و می ره سمت چپ جمله قرار میگیره.راه حلی نداره؟(فقط در حالت وسط چین این مشکل هست)
من اگر بخوام پایان جمله ی آخر امضام سه تا نقطه بذارم(جلوی sky )نمی شه و می ره سمت چپ جمله قرار میگیره.راه حلی نداره؟(فقط در حالت وسط چین این مشکل هست)
کاش مثل خیلی از انجمن ها سیستم اطلاعیه تشکر رو راه اندازی میکردید![]()
سلام
چطوری میشه فایل هایی که بر روی آپلود سنتر انجمن آپلود کردیم رو حذف کنیم؟
(فایلهایی که بی استفاده هستند)
مثال:
![]()
سلام .
برای حذف چنین فایلهایی که معمولاً ضمیمه پستها میشوند ، میتونید به لینک زیر بروید و فایلهای مورد نظر را انتخاب کنید (تیک بزنید) و از قسمت پایین صفحه دکمه "حذف انتخاب شده ها" را بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه سوال داشتم میخاسم بپرسم چطوری میتونم ای پی ویندوز7 م رو عوض کنم و چه طوری مخفی بمونم؟
سلام
تاپیک مربوط به سوالتون رو در انجمن شبکه پیدا کنید و سوال بپرسید:
موفق باشید
خیلی عالی بود دستت درد نکنه
سلام
ببخشید اینجا این سوال رو مطرح می کنم. من زمانی که توی وب می گشتم یک صفحه باز کردم که مربوط به انجمن مهندسی مکانیک این فروم بود. اسم اون زیربخش مکانیک شکسته. اما هر چی توی می گردم پیداش نمی کنم.چجوری باید برم توی انجمن زیر؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > مکانیک شکست
سلام
دوست عزیز شما لینک سایت دیگه ای رو گذاشتید ما در این انجمن در مورد مکانیک بخش زیر رو داریم:
موفق باشید
مرسی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)