هزینش که کمتر نمیشه اما کوچکتر میشه و خیلی هم دقیقتره.حالا اگه پروگرامر PIC دارید میتونم یه مدار براتون بزارم.
پروگرامر که معمولا یا پورت موازی هستش یا USB .
هزینش که کمتر نمیشه اما کوچکتر میشه و خیلی هم دقیقتره.حالا اگه پروگرامر PIC دارید میتونم یه مدار براتون بزارم.
پروگرامر که معمولا یا پورت موازی هستش یا USB .
Last edited by Peji2010; 20-05-2010 at 23:11.
درسته اما میکروها بدون دردسر و هزینه با سریال ارتباط دارند و خودم یه پروگرامر سریالش را درست کردم ولی از وقتی
سیستم کامپیوتر را عوض کردم مجبورم برای USB پروگرامر بسازم که دردسر داره.
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
من با سری AVR کار کردم که خیلی خیلی آسون بود ولی با PCI نه!
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
حلا اگر زحمتی نیست با میکرو شم برام بزارید و فایل برنامش رو زمیمه کنید.
دست شما درد نکنه.
خدا حافظ
حرف شما کاملا درسته ممنون از راهنماییتون امتحان میکنم خبرشو میدم
سوال
خب الان ما یک دستگاه داریم که 24 تا led داره که در صورتی که اون سر led ها اتصال داشته باشن روشن میشه به همین راحتی
حالا ما میتونیم اینجا led ها رو حذف کنیم و به جان ازیک lcd استفاده کنیم که در صورتی که اون سر led ها به هم وصل بشه روی lcd نشون داده بشه؟؟ایا امکانش هست و شما میتونید انجام بدید در حد سوال هست که ایا میشه انجام بدیم یا نه و اینکه روی lcd تا سیم رو اتصال بده مثلا لیست تمام سیم ها رو در اونور به فاصله متغیر نشون بده و درصورتی که وصل بشه بزنه کانکت و وصل نباشه بزنه دیسکانکت و حالا برای هر کدوم یک یا 24 تا مقاومت متغیر استفاده بشه چون طول سیم تغییر میکنه استفاده کرد و انجام بشه مشکلی هم نیست که برای هر کدوم مقومت رو بچرخونیم به نظرتون میشه اگر منظورم رو درست متوجه نشدید این رو رسم کنم براتون؟؟نظرتون چیه ایا امکانش هست؟؟
از زحمات و جواب های کاملتون هم متشکرم و به نظر من باید مدیریت سایت باید شما رو مدیر این قسمت بکنه چون واقعا دارین تلاش میکنین بدون هیچ چشم داشتی
این مداری که میخاستید با میکروکنترلر. یه فایل txt هم توش هست که تنظیمات نرم افزاریه:درسته اما میکروها بدون دردسر و هزینه با سریال ارتباط دارند و خودم یه پروگرامر سریالش را درست کردم ولی از وقتی
سیستم کامپیوتر را عوض کردم مجبورم برای USB پروگرامر بسازم که دردسر داره.
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
من با سری AVR کار کردم که خیلی خیلی آسون بود ولی با PCI نه!
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
حلا اگر زحمتی نیست با میکرو شم برام بزارید و فایل برنامش رو زمیمه کنید.
دست شما درد نکنه.
خدا حافظ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی با روشن شدن LED ها یک سری اطلاعات روی LCD بنویسیم؟؟ به نظر که چیز ساده ای میاد. باید رسمش کنید تا بهتر متوجه بشم.سوال
خب الان ما یک دستگاه داریم که 24 تا led داره که در صورتی که اون سر led ها اتصال داشته باشن روشن میشه به همین راحتی
حالا ما میتونیم اینجا led ها رو حذف کنیم و به جان ازیک lcd استفاده کنیم که در صورتی که اون سر led ها به هم وصل بشه روی lcd نشون داده بشه؟؟ایا امکانش هست و شما میتونید انجام بدید در حد سوال هست که ایا میشه انجام بدیم یا نه و اینکه روی lcd تا سیم رو اتصال بده مثلا لیست تمام سیم ها رو در اونور به فاصله متغیر نشون بده و درصورتی که وصل بشه بزنه کانکت و وصل نباشه بزنه دیسکانکت و حالا برای هر کدوم یک یا 24 تا مقاومت متغیر استفاده بشه چون طول سیم تغییر میکنه استفاده کرد و انجام بشه مشکلی هم نیست که برای هر کدوم مقومت رو بچرخونیم به نظرتون میشه اگر منظورم رو درست متوجه نشدید این رو رسم کنم براتون؟؟نظرتون چیه ایا امکانش هست؟؟
Last edited by Peji2010; 21-05-2010 at 19:00.
باز هم سلام
خیلی ببخشید که انقدر زحمتتون می دم.
لطف می کنید برنامه ی میکرو را به همان زبان برنامه نویسی که نوشتید برام بفرستید.
باز هم ببخشید.
خدا حافظ
این مدار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما در یک منطقه 24 عدد پورت که 24 عدد سیم جفت هست داریم سر این سیم ها در یک محله و سر سیم دیگر در یک مرحله دیگر است که فاصله متغیر است.
حالا ما یک دستگاه داریم که درصورت اتصال بودن یکسر این سیم ها چراغ این دستگاه روشن میشود این دستگاه دارای 24 عدد چراغ هست
که هر چراغ برای یک پورت به کار میرود.
حالا ما میخوایم led ها رو حذف و به جاش یک lcd بذاریم که روی lcd ب 24 عدد جفت سیم تعریف شده باشه و در صورت اتصال دو سر سیم پین 1 روی ال سی دی ما بنوسید کانکت و اگر اتصال نداشت بنویسد دیسکانکت تا حدودی هم روی نقشه مشخص شده است. ok
Last edited by sheshdang; 22-05-2010 at 13:11.
سلام.باز هم سلام
خیلی ببخشید که انقدر زحمتتون می دم.
لطف می کنید برنامه ی میکرو را به همان زبان برنامه نویسی که نوشتید برام بفرستید.
باز هم ببخشید.
خدا حافظ
این لینکشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین طور که من فهمیدم یعنی یک دستگاه داریم که 24 تا ورودی داره. با وصل شدن هرورودی با یک مقاومت به سر مثبت یکی از LED های دستگاه روشن میشه. وحالا باید کاری کرد که وضعیت وصل بودن یا وصل نبودن هر ورودی روی LCD نشون داده بشه. درسته یا نه؟این مدار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما در یک منطقه 24 عدد پورت که 24 عدد سیم جفت هست داریم سر این سیم ها در یک محله و سر سیم دیگر در یک مرحله دیگر است که فاصله متغیر است.
حالا ما یک دستگاه داریم که درصورت اتصال بودن یکسر این سیم ها چراغ این دستگاه روشن میشود این دستگاه دارای 24 عدد چراغ هست
که هر چراغ برای یک پورت به کار میرود.
حالا ما میخوایم led ها رو حذف و به جاش یک lcd بذاریم که روی lcd ب 24 عدد جفت سیم تعریف شده باشه و در صورت اتصال دو سر سیم پین 1 روی ال سی دی ما بنوسید کانکت و اگر اتصال نداشت بنویسد دیسکانکت تا حدودی هم روی نقشه مشخص شده است
Last edited by Peji2010; 22-05-2010 at 13:55.
بله 100 درصد درسته فقط یک نکته مهم اینکه هر پورت باید با جفت خودش اعلام وضعیت یعنی منظورم اینه که مثلا فقط پین 1 و روبروش باشن که هنگام اتصال اعلام وضعیت بشن یعنی اگر سیم پین 5 به جفت سیم پین 8 اتصال داشت هیچ گونه اعلام وضعیتی انجام نده خیلی خیلی مهم هستن و نهایت طول سیم ما 100 متر هست اوکی مهندس مرسی و تشکر![]()
چند تا سوال:
1-زمانی که قراره وضعیت اتصالاتو نشون بدیم اون دستگاه تو مدار هست یا نه؟
2-مقاومتها باید چند اهم باشن؟ میشه مقدار اونها رو خودمون تعیین کنیم؟
3-میدونید هر پایه ی ورودی در داخل دستگاه به چه مدار و قطعاتی وصله یا اینکه مدار داخلی دستگاه مشخص نیست؟
4-از خروجی LED های دستگاه برای تشخیص اتصالات میشه استفاده کرد؟
5-وقتی بخایم وضعیت 24 تا پایه رو نشون بدیم رو LCD که جا نمیشه!!!
چون گفتید ممکنه مثلا پایه ی 5 به جفت 8 وصل بشه مجبور شدم این همه سوال بپرسم !
ممنون و متشکر از پیگیریتون اقا پژمان گل
این کلا قراره یک دستگاه جدید باشه خارج از اون یعنی خودش تنهاست این که قراره طراحی بشه.
وقتی قراره طول سیممون حدود 100 متر باشه فکر کنم 330k کافیش باشه حالا در این مورد شما استاد ترین
به هیچی وصل نمیشه یه مدار کاملا جداست
اگر lcd بزرگ تر باشه چی؟؟اماکنش هست اگر نبود ایا امکان داره مثلا حدود نصفش یا هر تعداد که میشه بیاد رو صفحه و یک کلید قرار بدیم که با این کلید تعداد بعدی بیان رو صفحه
این مدار در عین سادگی تمامه ولی پیچیدس اگر بازم نیاز به توضیح هست و متوجه نشدید من تماس بگیرم اگر اجازه هست اخه خودم میدونم این مدار گیج میکنه ادمو
وقتی میگم ادمو گیج میکنه قصد توهین ندارم بخدا اصطلاحه
ایا اانکان داره برای 24 عدد از یک مقاومت استفاده کرد و یا اینکه اگر مقدار ومقاومت طبق تخمین ما درست نباشه ایا مشکلی پیش میاد؟؟
Last edited by sheshdang; 22-05-2010 at 17:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)