سلام . کمودو یکی دو روزه هی پیغام میده یه ویروس پیدا کرده منم پاک میکنم اما دوباره همون ویروس رو پیدا میکنه و سایت زیر رو نشون میده مشکل کجاست ؟؟؟؟
![]()
سلام . کمودو یکی دو روزه هی پیغام میده یه ویروس پیدا کرده منم پاک میکنم اما دوباره همون ویروس رو پیدا میکنه و سایت زیر رو نشون میده مشکل کجاست ؟؟؟؟
![]()
سلام
وقتی کومودو یک ویروسی پیدا کرد و این پیغام زیر را نشون داد، شما گزینه " خیر، خودم آن را پاکسازی خواهم کرد" را انتخاب کنید. میتونید تیک "دیگر این سوال را از من نپرس" را هم بزنید:
{شما گزینه"بله، من میخواهم پشتیبانی کومودو آن را پاکسازی کند" را انتخاب می کردید!!بعد وارد ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشدید که باید پول بدهید و لایسنس بخرید. اصلا نیازی نیست}
خب، پاکسازی کار خیلی ساده ای است، به سادگی انتخاب و کلیک یک گزینه:
بعد از انتخاب گزینه "خیر، خودم آن را پاکسازی خواهم کرد" این پیغام آنتی ویروس میاد و شما برای پاکسازی/قرنطینه ویروس اون قسمتی که توی عکس نشون دادم (پاکسازی) را انتخاب کنید:
![]()
Last edited by Jadda; 10-02-2013 at 21:29.
سلام
در مورد تنظیمات فعلا تنظیمات خاصی نیاز نیست. یکسری تنظیمات عمومی و کلی مد نظرم هست که بیان میکنم.... (البته گاهی اوقات تنظیماتی که برای یک کاربر باسابقه پیش پا افتاده است، برای یک کاربر تازه کار نامفهوم و مجهول است، اگر این مورد را در نظر بگیریم، میشه یک کتاب در مورد تنظیمات نوشت)
من خودم خیلی علاقه ندارم یکسری تنظیمات به خورد کسی بدم. در عوض سعی میکنم کومودو را کالبد شکافی و تشریح بکنیم و بعد هر کسی خودش به بهترین تنظیمات برسه(قضیه ماهی و ماهیگیری است)
اگر هم یک کتاب یا یکی دو تا پست آموزشی در مورد تنظیمات تهیه کردم. سعی میکنم بیشتر توضیحات و تشریح گزینه های موجود باشه، تا اینکه بگم این تیک را بزند، اون تیک را بردارید!! مگر اینکه چرایی این کار را هم توضیح بدم و این هم زمان بره دیگه!!
اینکه فرمودید به صورت یک جزوه درست کنیم. نیاز باشه و فرصت بشه سعی میکنیم یک "کتاب راهنمای کومودو" تهیه بکنیم(ببینم چی میشه). اگر هم نشد، یا دستم به کار نمیره به خاطر این هست که یک کتاب آنلاین راهنمای کومودو در حال ساخته شدن هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . در پست دوم مطالب مهم راجع به کومودو لیست میشن. که البته از جنابBatman هم تشکر میکنم.
سلام
البته کومودو به هر برنامه ای که داری نصب میکنی گیر میده.
ولی من دیگه اخلاقش دستم اومده؛ نخونده میزنم Allowو ignore.
کم پیش میآد که واقعاْ ویروس باشه. یا برنامه ایه که کومودو نمیشناسه یا کرکه که جزو فرهنگ ملی ماست و برای کومودو ناشناخته است.
سلام
ميدونم که اين بحث ربط زيادي به تاپيک کومودو نداره اما خواستم براي آشنايي دوستان مبتدي مثل خودم تعدادي از مواردي که حين کار با کومودو و فايروالشون بهش برخورد ميکنن رو مختصر شرح بدم:
فايروال چيست:
فايروال نرم افزار يا سخت افزاري است که اطلاعات ارسالي يا دريافتي از طريق اينترنت و شبکه را ف.ی.ل.ت.ر (آنالیز) مينمايد.
به اين ترتيب اطلاعات ف.ی.ل.ت.ر (آنالیز) شده (که مجوز عبور از فایروال را نگرفته اند ) فرصت توزيع و دسترسي در شبکه و يا کامپيوتر مورد نظر را نخواهند داشت.
پروتکلها :
(پروتکل به طور کل به هر موافقتنامه (عهد نامه) بین المللی یا ملی که مورد قبول همگان است و مبنای اجرایی دارد گفته میشود...)
به زبان ساده تر :
پروتکل نحوه گفتگوي ( تبادل اطلاعات ) بين سرويس دهنده و سرويس گيرنده در شبکه و اینترنت را مشخص ميکند.
پروتکلهاي متعدد با توجه به اهداف گوناگون در اينترنت و شبکه استفاده ميشود.
چند تا از معروفترین و پرکاربرد ترین اونها رو معرفی مختصر میکنم که امیدوارم کافی باشه:
مثلا http پروتکل وب و ftp پروتکل مربوط به دريافت يا ارسال فايلها است.
با استفاده از فايروال ميتوان ميدان ف.ی.ل.ت.ر نمودن را بر روي پروتکل متمرکز کرد.
برخي از پروتکلهاي رايج که ميتوان بر روي آنها ف.ی.ل.ت.ر اعمال کرد به شرح زير هستند:
- IP) - Internet Protocol)=
پروتکل اصلي براي عرضه اطلاعات بر روي اينترنت است.
- TCP) - Transport Control Protocol)=
مسئوليت تقسيم يک بسته اطلاعاتي به بخشهاي کوچکتر را دارد.
- HTTP) - Hyper Text Transfer Protocol)=
پروتکل فوق براي عرضه اطلاعات دروب است.
-(FTP) - File Transfer Protocol)=
پروتکل فوق براي دريافت و ارسال فايلها استفاده ميشود.
- UDP) - User Datagram Protocol)=
از پروتکل فوق براي اطلاعاتي که به پاسخ نيازي ندارند استفاده ميشود.-مثلا براي پخش صوت و تصوير و فيلم-
- ICMP) - Internet Control Massage Protocol)=
پروتکل فوق توسط روترها -مبادله کننده اطلاعات در شبکه ها-و به منظور تبادل اطلاعات في مابين دو طرف مبادله کننده استفاده ميشود.
- SMTP) - Simle Mail Transfer Protocol)=
از پروتکل فوق براي ارسال و دريافت ايميل استفاده ميشود.
-(TELNET)-=
براي اجراي دستورات بر روي يک کامپيوتر از راه دور استفاده ميشود.
پورتها:
هر سرويس دهنده خدمات مورد نظر خود را با استفاده از پورتهاي شماره گذاري شده خاص بر روي اينترنت ارائه ميدهد.
مثلا سرويس دهنده هاي وب اغلب از پورت 80 و سرويس دهنده هاي FTP از پورت 21 استفاده ميکنند.
يک سازمان مثلا ميتواند با استفاده از فايروال امکان دستيابي به پورت 21 را مثلا از خارج از شبکه بلاک نمايد که در اینصورت کامپیوترهای داخل آن سازمان امکان دریافت و ارسال فایل را از بیرون شبکه نخواهند داشت.
چون در حال حاضر جدا از بحث سیاست سازمانی دریافت فایلهای آلوده یکی از بزرگترین امکانها برای آلوده کردن کامپیوتر و شبکه ها به انواع مخربها هستند.
امیدوارم مفید باشد هر چند مختصر بیان کردم که پستم خسته کننده نباشد.(با اینحال تایپ و ویرایش یکساعتی وقت برد...)
Last edited by aylar6888; 11-02-2013 at 22:57.
سلام
مرسی حمید جان، چه مطلب خوبی قرار دادی، دستت درد نکنه.
البته در مورد پروتکل FTP : الان اکثرا سازمانها از پروتکل FTP استفاده می کنند، این پروتکل بسیار پر کاربرد هست. و سازمانها برای انتقال فایل در بین شبکه داخلی خودشان از این پروتکل استفاده می کنند.
فرض کنید یک سازمان دارای چند ساختمان در چند نقطه متفاوت یک شهر مثل تهران باشه. یک ساختمان در شمال تهران، یک ساختمان در جنوب، یک ساختمان در شرق و یک ساختمان در غرب تهران. اداره کل مرکزی هم در حوالی مرکز تهران مستقر هست. تمامی این ساختمانهای پراکنده در سطح شهر که شامل ادارات مختلف یک سازمان هستند، موظف هستند در پایان روز، برخی گزارش های روزانه را به دفتر مرکزی سازمان منتقل کنند، خوب بهترن روش برای این سازمان این هست که ابتدا یک شبکه داخلی ایجاد کنند، و سپس گزارش های مربوطه در قالب فایلهای مشخص، از طریق شبکه سازمان (LAN) و بوسیله پروتکل FTP به اداره کل مرکزی فرستاده می شود. ضمناً تمامی بخشنامه ها و دستور العملهای جدید و .... از اداره کل مرکزی از طریق همین پروتکل FTP به سایر ادارات به سرعت فرستاده میشه.
البته اگر سازمانی نیازی به این انتقال فایل و گزارشها و بخشنامه ها و دستورالعملها و .... نداشته باشه، یا یک روش دیگری را برای تبادل این موارد انتخاب نماید، میتوانند پورت 21 را ببندند.
ولی در صورت استفاده از این روش برای تبادل فایلها => پورت 21 باید باز باشه. یک راه کار خوب اینه که در فایروال یکسری قوانین برای این امر تهیه بشه. پورت 21 باز میشه، آدرسهای کامپیوترهای فرستنده و گیرنده تعریف بشه (مابقی مسدود) نرم افزار ارسال و دریافت هم تعریف بشه (مابقی ابزار ها مسدود). و قوانین مربوطه هم به دقت برای نرم افزار ارسال تعریف بشه.
=====
شروع کردم به تهیه یک کتاب راهنمای کومودو، هفت فصل مختلف براش در نظر گرفتم، .....البته با این سرعتی که من دارم یک ماهی طول میکشه تموم بشه
![]()
Last edited by Jadda; 11-02-2013 at 23:16.
مهم نیست چقدر طول میکشه مهم اینه که جامع و کامل باشه
با سلام
مرسی علی جان چه حرکت خوبی را شروع کردی امیدوارم تکمیل بشه تا بتونیم ازش استفاده کنیم
راستی چطور با فایروال کومودو میشه یک پورت مثلا 21 که اشاره کردین رو بست یا مثلا همچین کاری کرد یا مثلا همچین کاری کرد
با تشکرپورت 21 باید باز باشه. یک راه کار خوب اینه که در فایروال یکسری قوانین برای این امر تهیه بشه. پورت 21 باز میشه، آدرسهای کامپیوترهای فرستنده و گیرنده تعریف بشه (مابقی مسدود) نرم افزار ارسال و دریافت هم تعریف بشه (مابقی ابزار ها مسدود). و قوانین مربوطه هم به دقت برای نرم افزار ارسال تعریف بشه.
با سلام به دوستان عزیز.من وقتی Auto sandbox رو روی حالت limited میذارم موزیلا هنگ میکنه ولی وقتی حالت partialy limited میذارم این مشکل برطرف میشه.میخواستم بدونم آیا راه حلی وجود داره و اینکه حالت partialy limited کافیه؟
موزیلا رو از حالت ناشناخته در بیار درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)