سلام
کتاب آموزشی C++ لینوکس وجود داره ؟ اگه نداره منابع فارسی و En بدرد بخوری وجود داره؟
درضمن کتاب جعفر نژاد رو دارم میتونه کمکی کنه(من که فکر نمیکنم)![]()
سلام
کتاب آموزشی C++ لینوکس وجود داره ؟ اگه نداره منابع فارسی و En بدرد بخوری وجود داره؟
درضمن کتاب جعفر نژاد رو دارم میتونه کمکی کنه(من که فکر نمیکنم)![]()
1-من با kppp کار می کنم و الان می خوام که با این اشتراک هایی که مخابرات می ده و username , password ندارند کانکت بشم ولی موفق نمی شم.خیلی هم سعی کردم که راهش رو پیدا کنم ولی نشد.اگه کسی می دونه چطوریه لطفا کمک؟
2- چطوری می تونم kde رو حذف کنم و gnome نصب کنم.![]()
Last edited by ali zi zeperto; 05-04-2008 at 21:34.
من می خوام xine رو نصب کنم و به مشکل خوردم.قضیه اینه که من 2 تا فایل از سایتش دانلود کردم که اسماشون اینه:
xine-lib-1.1.11.1.tar.bz2
xine-ui-0.99.5.tar.gz
اولی رو که نصب می کنم و تموم می شه و همه کارها برای کامپایلش رو بدون پیغام خاصی تموم می کنه(./configure , make , make install( و حدود نیم ساعت هم طول می کشه اما واسه نصب xine-ui-0.99.5.tar.gz موقعی که دستور ./configure را وارد میکنم بعد از یه کم که میگذره و یه کارایی میکنه بعد پیغام زیر رو میده.
checking for XINE... configure: error: Package requirements (libxine >= 1.1.0) were not met:.
No package 'libxine' found
Consider adjusting the PKG_CONFIG_PATH environment variable if you
installed software in a non-standard prefix.
Alternatively, you may set the environment variables XINE_CFLAGS
and XINE_LIBS to avoid the need to call pkg-config.
See the pkg-config man page for more details
فکر کردم که شاید xine-lib-1.1.11.1.tar.bz2 درست نصب نشده و این پکیج (xine-lib-1.1.8-4.fc8.i386.rpm)رو دانلود کردم و خواستم که نصب کنم اما پیغام داد که این بسته قبلا نصب شده.یه نفر بگه مشکلم کجاست ؟![]()
والله من یکی میونه ی خوبی با لینوکس های RedHat based ندارم اما تا جایی که می بینم این دوتا فایلی که شما دانلود کردید ، اولی که پسوند lib داره و در واقع نوعی library هست . شاید بهتره این برنامه رو از این آدرس بگیرین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به بخش File Releases نگاه کنین . معمولا بالاترین ردیف ، جدیدترین ورژن برنامه هست . ضمنا قبلش بخش های نصب شده ی قبلی رو پاک کنین .
Last edited by Ceramic; 06-04-2008 at 17:54.
به ورژنها هم دقت کنید
بچه ها من آخرین نسخه Fedora رو چند روز پیش از اینترنت دانلود کردم .
همون ایمیج برای Live cd و میزکار گنوم . اما با سی دی بالا نمیاد و خطا میده .
خطای :
Buffer I/0 error on device sr0 logical block 178438چند تا خط مثل این
SQUASHFS error : sb-bread failed reading blockچند تا هم مثل این
و بعدشم این ارور
squashfs/LIVEOS/ext3fs.img:Input/output error
Bug in initramfs /init detected. Dropping to shell.Good luck!
bash : no jub control in this shell
bash-3.2#
md5 هم درست بود . نمی دونم چیکار کنم . دو روز معطل دانلودش بودم .
البته جنس سی دی هم زیاد خوب نیست . امکان داره مال سی دی باشه ؟ یعنی سی دی همون موقع رایت خط روش افتاده باشه و الان بعضی فایل ها را نتونه بخونه ؟
مطمئنا مشکل یا از cdه یا از درایور cdrom
توی یه سیستم دیگه یا cdrom دیگه امتحان کنید
همون اولش یه قسمت داره که cdها یا dvd رو تست می کنه ،از اون قسمت می تونید امتحان کنید ببینید cd سالمه یا نه
من موقع نصب Open BSD با همچين خطايي مواجه شده ام . اين خط در واقع داره از يكي از سكتورهاي هارد شما ايراد مي گيره
اما بقيه اش مربوط به سي دي هست . ممكنه نسخه ي مورد نظرتون در هنگام دانلود آسيب ديده باشه . من يه بار با VMWare نسخه ي 6.0 همچين بلايي سرم اومده .
برای cd live میز کار گنوم سه تا گزینه بود :
i686
x86-64
ppc
من اولی رو دانلود کردم . خب اولی برای چی هست ؟ یعنی سخت افزار خاصی می خواد ؟ اگه می خواد چه جوری بفهمم من اون سخت افزار رو دارم یا نه ؟
سلام دوستان عزیز!
من خیلی علاقه دارم یه ورژن لینوکس که مانند ویندوز رومیزی باشه نصب کنم.چند هفته پیش رفتم یه دی وی دی Fedora Core 6 Redhat 10.0 خریدم خاستم روی Virtual PC در محیط ویندوز نصبش کنم اما بعد از اینکه نصبش تمام شد و بعد ریستارت شد، یه جای بند میمونه و میگه پاسورد Local host رو بده.اما من برای هیچی پسورد نذاشتم و وقتی بدون دادن پسورد اینتر میزنم وارد نمیشه.
اصلاً این Fedora Core 6 چجوری هستش؟ یعنی مثل ویندوز گرافیکش خوبه و ویزاردی هست یا با خط فرمان کار میکنه؟
اگر معلومات مختصری بدید، ممنون میشم.
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)