سلام . چطوری میتونم گشی خودم وکه 750 هستش رو به 800 تبدیلش کنم . لطفا بفر مایید که آیا وجود هر دو الزامی هستش . ممنونم .
سلام . چطوری میتونم گشی خودم وکه 750 هستش رو به 800 تبدیلش کنم . لطفا بفر مایید که آیا وجود هر دو الزامی هستش . ممنونم .
گوشي من w800 و زبان فارسي رو هم پشتيباني مي کنه يعني حداقل منو فارسي داره.نوشته شده توسط Siavash Y
فايل رو هم به صورت html ذخيره كردم ولي موقع ديدن فايل روي گوشي فونت فارسي نشون نميده.
ممكنه از فريم ور گوشي باشه كه نياز به آپديت داشته باشه؟ فريم ور گوشيم r1aa008 هستش.
سلامنوشته شده توسط reyha
عضویت شما رو تبریک میگم خوشحالم که اولین پست شما رو در این تاپیک می بینم![]()
برای کاری که می خواین انجام بدین میتونین از امضای من استفاده کنید
لینک به تمام آموزش ها
و اونجا لینکی هست که پست مربوط به تبدیل K750 به W800 هستش و آموزش انجام کار رو داده
الزام نیست بیشتر دوستان فقط برای استفاده از مدیا پلیر w800 گوشی رو تبدیل می کنن
پیشنهاد می کنم تمام آموزش های موجود در لینک امضای من رو بخونید و بعد گوشی رو دستکاری کنید![]()
از انکودینگ عربیک یا utf-8 استفاده کنید برای ذخیره کردننوشته شده توسط yasni
برای فارسی خوندن نیازی نیست که آپدیت کنید ولی کلا آپدیت کنید خوبه![]()
سلام سياوش جان بخاطر آموزشهايي كه دادي خيلي ممنون
من همه رو ياد گرفتم و روي گوشي خودم پياده كدم و هيچ مشكلي براش پيش نيومد...
ميخوام بدونم اين آموزشهايي كه گذاشتيد(فار منيجر) فقط مربوط به ك 750 و دبليو 800 هست يا ساير گوشي هاي سوني اريكسون رو ساپورت ميكنه؟ يعني ميشه باهاش تي610 (با وفا) رو هم هك كرد؟ (مال برادرمه)
چون توي پلاگين كه گذاشته بوديد تي 610 وجود نداشت..
اگه ميشه يه توضيحاتي در اين مورد بده...
خيلي ممنون از توجهت
اقا ممنون كار كردنوشته شده توسط Siavash Y
خيلي وقت بود ماتم داشتم چجوري متون فارسي رو تو گوشي ببينم, كه حل شد.
خيلي مرسي
سلام سياوش جان خوبي عزيزم. آقا من گوشي كا 800 و w810 رو دوبار آپديت كردم مشكلي پيش نيومد ولي اونروز گوشي همكارم z530 بودش آپديتش كردم گوشي سيم كارت رو نميخونه ميخواستم ببينم مشكل چيه. نميدونم چرا مال اين جوري شد منم ضايع شدم
سلام مصطفی جاننوشته شده توسط mrmostafa
به احتمال 1000% گوشی Z530 که همکارتون داره شماره عوض شده بوده. یعنی IMEI اون رو عوض کردن که تو مخابرات ایران رجیستر بشه و بعد از آپدیت کردن اون شماره مجازی پاک شده
میتونید گوشی رو ببرید جایی مثل علائدین که براتون دوباره یه شماره مجازی بریزن تا رجیستر بشه فقط 2000 تومن خرجشه البته الان نمی دونم چند میگیرن ولی نباید بیشتر باشه
اکیداً به همه دوستان توصیه می کنم که هنگام خرید گوشی مخصوصاً سونی اریکسن گوشی شماره اصلی بخرن تا این مشکل ها براشون پیش نیاد
ممنون از شمانوشته شده توسط se-k750i
راستش رو بخوای من خودم این گوشی رو با فار تست نکردم (چون نداشتم)
برای اتصال اون به فار شما به کابل سرویس نیاز دارین و از کابل DCU-11 یا DSS نمی تونین استفاده کنین
1. چطور حجم SMS رو توي گوشي W800 ميشه بيشتر از 200 تا كرد؟
2. Skin منوي مديا پلير كه براي W800 گذاشته بودي چطوري بايد نصب كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)