تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 79 از 328 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

واقعا حرف های شما حرف دل من بود.
    میخواستم به اونهایی که میگن دختر بساز وجود نداره و همه دخترها به فکر پول هستند و... توصیه کنم یه سری به این فروم هایی که مشخصه برای خانم ها هست بزنید...البته منظورم به قسمت ارایشگری و اشپزی و.. نیست--
    به اون قسمت هایی توجه کنید که در مورد زندگی مرد و زن هست.واقعا دخترهایی رو میبینیم که با تمام سختی ها عاشق همسرشان هستند.یعنی اتفاقاتی که برای این خانم ها میوفته و اینها انقدر صبورند واقعا مرا متعجب کرده.خانواده هایی که خودشون به داماد پیشنهاد میکنند سرویس طلا نخر .برای چی توی قرض بیوفتی.یه بدلشو برای دخترمون بخر
    دخترهایی که به راحتی به علت پول نداشتن همسرشون با مادرشوهر زندگی میکنند
    دخترهایی که راحت میگن مراسم عروسی نمیخوایم.
    من خودم با اینکه یک زنم اصلا از سر زدن به این فروم ها خوشم نمی امد.فکر میکردم همش خاله زنک بازیه.ولی الان واقعا میبینم چه زنهای صبوری توی کشور ما هست.حالا اگر اتفاقی این زن مهریه اش 300 تا سکه باشه در حالی که حتی از همسرش برای بهترین روز زندگیش طلا نمیخواد چه اشکالی داره؟
    فقط یه جمله کوتاه میگم

به شخصه خانومی که توی خانواده پدری از لحاظ مالی و امکانات تامین هستش (بچه مایه) به مراتب توقعاتش نسبت به شوهرش بیشتر هستش در مقابل خانومی که توی خانواده پدرش امکانات مالی و رفاهی کمتری داشته و اگر شما همچین خانومی رو پیدا کردی که با حداکثر امکانات مالی و ... در خانه پدری حاظر شد با حداقل امکانات مالی و ... در خانه شوهرش زندگی کنه و ادامه بده حرفتون 100% درست هستش .

2. 4 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

فقط یه جمله کوتاه میگم

به شخصه خانومی که توی خانواده پدری از لحاظ مالی و امکانات تامین هستش (بچه مایه) به مراتب توقعاتش نسبت به شوهرش بیشتر هستش در مقابل خانومی که توی خانواده پدرش امکانات مالی و رفاهی کمتری داشته و اگر شما همچین خانومی رو پیدا کردی که با حداکثر امکانات مالی و ... در خانه پدری حاظر شد با حداقل امکانات مالی و ... در خانه شوهرش زندگی کنه و ادامه بده حرفتون 100% درست هستش .
    ببینید اینی که شما میگید کلا بحثش جداست.شما توقع دارید یه پسر بی پول و بی کار بره یه دختر مایه دار رو بگیره بعد هم دختره بگه من حاضرم با تو توی چادر تو جنگل زندگی کنم عروسی و طلا و.. هم نمیخوام؟؟؟؟

اصلا چه دلیلی داره که اون پسر دنبال همچین دختری باشه ؟؟ کلا ازدواج این 2 تا اشتباه هست

من حرفم این بود پسرهای فروم میگن اصلا دختر کم توقع پیدا نمیشه.
    من هم گفتم اگر پسری ادم خوبی باشه.کار داشته باشه که بتونه یه زندگی رو در حد حداقل جمع کنه خانواده های طبقه متوسط و ضعیفی پیدا میشوند که دخترشون رو با کمترین توقع به اون پسر بدن

که اصولا اکثر مردم ایران جزء این 2 طبقه هستند . ولی
    اگر یه پسر بی کار بی عار توقع داشته باشه که یه دختر مایه دار بیاد زنش بشه تا اخر عمرش مجرد میمونه.از قدیم گفتند کبوتر با کبوتر باز با باز

4. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام.خواستم نقل قول بگیرم گفتم الان دعوا میشهبی خیالش شدم

اما حس میکنم بعضی از آمارها نشون میده که اوضاع چطوریه....مثلا همین آمار طلاق که مشاهده میشه نشون دهنده این است که خانمهایی که به اصطلاح " بساز " هستند تعدادشون کم شده واز اون طرف مردها هم " بی وفاتر" شدن...

اما من حس میکنم چون دخترها تو خانوادشهاشون راحتی بیشتری دارن و از امکانات بیشتری استفاده میکنند توقعشون بالا رفته
    نمونش خانواده عموی بنده.به دخترشون خیلی بها میدن.از تبلت بگیر برو بالاااااااااا.چرا؟ چونکه میگن دختره و حساسه و باید بهتراین امکانات رو براش فراهم کرد.همین دختر رو هیچ کس دیگه نمیتونه کنترل کنه.وقتی پدرش میگه ساعت 9 شب حق نداری خونه دوستت بری چنان کولی بازی درمیاره که مجبور میشن این اجازه رو بهش بدن...خوب همین دختر فردا میخواد ازدواج کنه.به نظرتون اولویتهاش برای ازدواج چی میتونه باشه؟

معلومه دیگه...اون کسی رو میخواد براش بهترین امکانات رو فراهم کنه....
    والا تا دلتون بخواد دیدم ادمهایی رو ک شغل شریفی داشتن و پول حلال از همه چیز براشون مهمتر بود...اما 10 جا برای خواستگاری رفتن و " نه " شنیدن.این نه شنیدنها به خاطر چی میتونه باشه...خوب معلومه اکثرا به خاطر شاید درآمد پین و امکانات کمتر اون آقا باشه
    Last edited by hamid_diablo; 19-12-2012 at 12:55.

6. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اما حس میکنم بعضی از آمارها نشون میده که اوضاع چطوریه....مثلا همین آمار طلاق که مشاهده میشه نشون دهنده این است که خانمهایی که به اصطلاح " بساز " هستند تعدادشون کم شده واز اون طرف مردها هم " بی وفاتر" شدن...

اما من حس میکنم چون دخترها تو خانوادشهاشون راحتی بیشتری دارن و از امکانات بیشتری استفاده میکنند توقعشون بالا رفته
    نمونش خانواده عموی بنده.به دخترشون خیلی بها میدن.از تبلت بگیر برو بالاااااااااا.چرا؟ چونکه میگن دختره و حساسه و باید بهتراین امکانات رو براش فراهم کرد.همین دختر رو هیچ کس دیگه نمیتونه کنترل کنه.وقتی پدرش میگه ساعت 9 شب حق نداری خونه دوستت بری چنان کولی بازی درمیاره که مجبور میشن این اجازه رو بهش بدن...خوب همین دختر فردا میخواد ازدواج کنه.به نظرتون اولویتهاش برای ازدواج چی میتونه باشه؟

والا تا دلتون بخواد دیدم ادمهایی رو ک شغل شریفی داشتن و پول حلال از همه چیز براشون مهمتر بود...اما 10 جا برای خواستگاری رفتن و " نه " شنیدن.این نه شنیدنها به خاطر چی میتونه باشه...خوب معلومه اکثرا به خاطر شاید درآمد پین و امکانات کمتر اون آقا باشه

اون دختري كه شما ميگي فقط نوكر ميخواد نه همسر چون در خانواده چندين نوكر داشته و نه پدر و مادر و برادر وگرنه خانواده درست و حسابي كه دخترشون رو اينطوري تربيت نميكنن بلا تشبيه.....

و به قول شما از اين دست دختر ها به وفور يافت ميشه در جامعه ما (به خانوم ها بر نخوره) و همين خودش يكي از دلايل مهم صورت نگرفتن ازدواج و ازدياد طلاقه......

پ.ن : سريال كلاه پهلوي رو نگاه كنيد موضوعش به اين نوع تربيت دختران بي ربط نيست....

8. 2 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

آقای سروش دوست عزیز بانهایت احترام بنظرم این تاپیک باید بسته ميموند چرا؟
    چونکه الان باز ادامه روند تاپیک سابق شده مدیر عزیز!
    الان دوباره کل کل سر تقصیر کی بوده و کی نبوده که ازدواجها چرا خراب میشه و کلا شکل نمیگیره!
    و چه توجیحی بالاتر از اینکه همش زیر سر دختر جماعت هست!!!
    یه جمعی از جنس مذکر گردهمایی میگذارن نظرات و قضاوتهای سطحی ویکجانبه ارائه میدن !!! و اونوقت اگراگر خانمی هم پیدا بشه دوتا کلمه جوابتون رو بده! اونوقته که میگن تاپیک به انحراف کشیده شد
    کات
    فینیش!
    همون بهتر ببندین درش رو تخته کنید
    والا
    الانم این پست حذف میشه به عنوان اسپم

10. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فقط یه جمله کوتاه میگم

سلام

همچین دخترهایی هم وجود دارند

نمونش یکی از بستگان ما که خانواده پدری متمول دارن ولی داماد نه پول داشت نه شغل ،تحصیلات شون هم دیپلم فقط صورت جذابی دارن و سربازی رفتن همه چیز هم شغل هم خونه هم ماشین رو

پدر اون خانم براشون تهیه کردن همسرشون و خانواده همسرشون(دختر) هم همیشه بهشون احترام میذارن و کلی هم دوسش دارن ..ولی این داماد باید همیشه حرف خانواده همسرشو بی برو برگرد گوش کنه..

ولی برعکس دخترهایی هم میشناسم که وضع مالی اصلا خوبی نداشن تو خونه پدریشون ولی انتظار بیشتری از همسرشون دارن .

بهتره دو نفر از هر نظر با هم هم سطح باشن چون حتی اگه از اول همه چیز هم مطابق میل دو نفر پیش بره بالاخره در طول زندگی مسایلی پیش میاد که بخاطر تفاوت های فرهنگی و مالی و .. که تو خانواده پدری با هم داشتن بینشون اختلاف پیش بیاد

12. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

آقای سروش دوست عزیز بانهایت احترام بنظرم این تاپیک باید بسته ميموند چرا؟
    چونکه الان باز ادامه روند تاپیک سابق شده مدیر عزیز!
    الان دوباره کل کل سر تقصیر کی بوده و کی نبوده که ازدواجها چرا خراب میشه و کلا شکل نمیگیره!
    و چه توجیحی بالاتر از اینکه همش زیر سر دختر جماعت هست!!!
    یه جمعی از جنس مذکر گردهمایی میگذارن نظرات و قضاوتهای سطحی ویکجانبه ارائه میدن !!! و اونوقت اگراگر خانمی هم پیدا بشه دوتا کلمه جوابتون رو بده! اونوقته که میگن تاپیک به انحراف کشیده شد
    کات
    فینیش!
    همون بهتر ببندین درش رو تخته کنید
    والا
    الانم این پست حذف میشه به عنوان اسپم

حالا شما چرا اينقدر زود عصبي ميشي اين زود عصبي شدن هيچ دليلي نداره غير از اينكه روحيه فمينيستي شما گل كرده باشه وگرنه حرفي كه من زدم اكثر خانوم ها قبول دارن....

شما مثله اينكه خيلي علاقه به جنس خودت داري و تا از گل كمتر به خانوم ها بگن سريع رگ غيرتت باد ميكنه ما اين جا نيومديم كه راجع بع خوبي هاي خانوم ها يا بدي هاي آقايون صحبت كنيم بلكه ميخوايم به صورت درست بحث رو به چالش بكشيم.....

شما هم لازم نيست پست اسپم بزني جواب لازم خودت رو بگو تا با هم بحث كنيم كسي هم نميگه تاپيك انحرافي شد.....

پ.ن : اولين كسي كه گفت تاپيك داره منحرف ميشه كي بود؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فک میکنم واژه "بساز " اگر جزو خصوصیات اخلاقی خوب بخواد حساب شه بهتره هم درباره آقایون صدق کنه و هم خانم ها چون غیر از این میشه زندگی همیشه با دردی که اکثر خانم های نسل گذشته تو زندگیشون

تجربه کردن چیزی که خانم های نسل جدید رو فاقد اون میدونن به نظرم خانم ها تو این نسل بیشتر با حقوق خودشون آشنا شدن برای همین واژه "بساز" شاید برای دختر های امروزی صدق نکنه.

من کلا با کلمه بساز مخالفم چون مفهوم دیگه ای داره چیزی که تو ذهن تداعی میشه اینه : ساکت باش ، اعتراض نکن ، چیزی نخواه ، احساست رو خاموش کن، عصبانیتت رو قورت بده، فدای همسر و فرزند شو،

برای پیشرفت شریک زندگیت از حقوقت بگذر، از حقوق مالیت بگذر، از خواسته ها و آرزوهات چشم پوشی کن ،دلیل انجام هیچ چیز رو نپرس، آرامش بخش باش ولی طلب آرامش نکن ، تمام مسئولیت های داخل خانه

رو به عهده بگیر، در مقابل حرف همسرت از واژه چشم استفاده کن ===== >> تو یک خانم بساز هستی و ایده آل برای بهترین زندگی

این همون زنی هست که سالیان سان تو نسل های گذشته ما وجود داشته و علت دوام خانواده های اکثر ایرانی ها وجود همچین زنی( خانم) بوده فرزندانی که ازین خانم ها پرورش پیدا کردن هم همین انتظار رو از

همسرانشون دارن به اضافه اینکه تو کشور ما بخاطر فرهنگ اشتباه بیشترین بها تو هر زمینه ای به پسرها داده میشه این بها دادن و اولویت بخشیدن حتی تو ابراز علاقه و ازدواج هم تو اکثر خانواده های ایرانی به پسر

ها داده شده (در تمام مراحل ازدواج) اصلا منظورم پیش کشیدن بحث پسر و دختر نیست میخوام بدونین فرهنگ ما اشتباه بوده الان هم انتظارات رو همون فرهنگ غلطه علت کم شدن آمار ازدواج هم نپذیرفتن فرهنگ

غلط گذشته از طرف خانم ها و اصرار پذیرفتن فرهنگ غلط گذشته از طرف آقایون هست.

درباره مثالی که زدین :

این امکاناتی که گقتین برای دختر عموتون فراهم شده احتمالا اگر عموی شما پسر داشته باشن برای پسرشون هم فراهم شده ممکنه امکانات زیاد توقع چه دختر چه پسر رو بالا ببره ..مثال دیگه هم صدق میکنه :

خیلی کم پیش میاد پسر ثروتمندی که همه جور امکانات تو خونه پدریش داشته سراغ دختری بره که امکاناتی نداشته و جزو طبقه فقیر جامعه هست .در کل مثالتون درباره دختر ها و هم پسرها صدق میکنه.

رفتار فردی یه نفر به خیلی مسائل از جمله نحوه بزرگ شدن و تربیتشون ربط داره نمیشه رفتاری که تحت تاثیر عوامل مختلف محیطی که از ابتدای تولد تا بلوغ فرد شکل گرفته رو فقط به یه عامل داشتن امکانات و توجه

زیادی ربط داد

15. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

لطفا حذف بشه

Last edited by Atghia; 19-12-2012 at 18:09. دليل: پست تکراری((بدون نقل قول شده بود))

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

حالا شما چرا اينقدر زود عصبي ميشي اين زود عصبي شدن هيچ دليلي نداره غير از اينكه روحيه فمينيستي شما گل كرده باشه وگرنه حرفي كه من زدم اكثر خانوم ها قبول دارن....

شما مثله اينكه خيلي علاقه به جنس خودت داري و تا از گل كمتر به خانوم ها بگن سريع رگ غيرتت باد ميكنه ما اين جا نيومديم كه راجع بع خوبي هاي خانوم ها يا بدي هاي آقايون صحبت كنيم بلكه ميخوايم به صورت درست بحث رو به چالش بكشيم.....

شما هم لازم نيست پست اسپم بزني جواب لازم خودت رو بگو تا با هم بحث كنيم كسي هم نميگه تاپيك انحرافي شد.....

پ.ن : اولين كسي كه گفت تاپيك داره منحرف ميشه كي بود؟؟؟؟؟؟
    اصلا اینجور که میگی نیست دوست عزیز
    من ازاینکه یکجانبه قضاوت بشه شاکیم
    در ضمن من به اندازه کافی نظراتم رو توضیح و توصیف کردم جواب همه ی حرفای شما هم احتمالا در اونها هست
    چراتکرار مکررات؟
    ارجاعتون میدم به همه ی پستهای خودم در این تاپیک
    بنظر میرسه اندکی دیر رسیدید و شاهد صحبتهای بعضا دونفره و چندنفره این تاپیک نبودید! که یکسر اون من بودم یک سرش اقایون تاپیک!!!
    البته اینم بگم اون اواسطش دوتا کاربر خانوم دیگه هم افتخار حضور دادند(شاهزاده خانوم و ندا)
    بهرحال اگر من گفتم بهتره بسته بشه تاپیک این بود که اینجا بازگشایی شد بیاید و بیایم در مورد ملاک ها و معیارهای زن و مرد ایده ال برای ازدواج نظر بدیم نه اینکه ادامه روند قبل در اینکه کی مقصره و مشکلات چیه صحبت کنید!!!

18. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •