منم نظره شما رو خوندم ولی چیزی نفهمیدم.... الآن مشکل کجاست؟ ما بچه های اینجا که همیشه مشکلات رو گفتیم اما این بچه های سایر تایپک ها هستن که برای اینکه محصولات سایر کمپانی ها رو بفروشن میان از گفته های ما سو استفاده میکنن(انگار پول اون کمپانی ها میره تو جیبشون)
من اومدم مشکل این لپتاپ رو گفتم بعدش یکی که یه لپتاپ دیگه داره میاد نقل قول میگیره از حرف من میزنه تو سر این لپتاپ و این بده اون خوبه...اینقدر نمیفهمن که من وقتی چهارتا مشکل این لپتاپ رو میگم برا اینکه کسی که این لپتاپ رو میخره بدونه که بعدا قراره با چی مواجه بشه.اگه این لپتاپ چهار تا بدی داشته باشه هزارتا خوبی در مقابلش داره....دیگه من برا کی بیام مشکلات رو بگم؟
این جا چهار تا کاربر فعال خوب داشت که اونا هم رفتن....یکی راه میافته تو تاپیکا هرکی میگه من فرغون میخوام میگه اچ پی بعد هیچ کس هم نظارت نمیکنه.....گزارش رد میکنیم هیچی نمیشه....شما تایپیکایی که قبل از تابستون تو تایپک مشاوره وجود داشت رو با اونایی که الان هست رو مقایشه کنید......
وقتی ارزش واسه نظرات هم قایل نیستیم و هرکس میخواد بگه من خیلی میدونم و چون رفتم یه لپتاپ خریدم 2.5 حالا شده 3 تومن پس این لپتاپ خدای همه ی لپتاپ هاس دیگه به نظرم نظره امثال من مشکلی رو حل نمیکنه...ما مردمی هستیم که فکر میکنیم چیزی که خریدیم بهترینه....ما هم میزاریم تو عالمه خودشون خوش باشن...