تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 120 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بچه من دلو زدم به دریا بایوسو آپدیت کردم!
    از خود صفحه ی بایوس که امکانات نبود عکس بگیرم ولی اینو با aida گرفتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در واقع از 2.03 به 2.06 آپدیت کردم .ظاهرا مشکل خاصی بش اضافه نشده و مشکلات یو اس بی و خاموش شدن num lock هنوز پا برجاست!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب؟! اين کار رو انجام داديد؟ جواب داد؟ بنظرم تا خود سايت لنوو نذاشته اپديت رو بهتره دست نگه داري.

راستي شما ويندوز رو هم سعي کرديد عوض کنيد؟
    والا اون روش ظاهرا جواب داد.یعنی اون کارو که می کنم قطع و وصلی یو اس بی 3 ش خوب می شه(البته بیشتر باید تست کنم)

فک کنم تا الان یه 7-8 باری وین عوض کردم!
    ضمن این که این مشکلات روی هر دو تا ویندوز 7 و 8 هست.
    من اصلا 7 روش نصب نکردم.تا الان فکر می کردم اینا مشکلات وین 8ه!! ولی بعدا که دیدم بقیه هم رو 7 بعضا این مشکلاتو دارن فهمیدم از خود لپ تاپه! حالا یا از بایوسه یا این اپلیکیشنای درپیت لنوو باعثش می شه(مثل energy management یا synaptic یا...) که البته به نظر خودم دومی درسته!

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

والا اون روش ظاهرا جواب داد.یعنی اون کارو که می کنم قطع و وصلی یو اس بی 3 ش خوب می شه(البته بیشتر باید تست کنم)

فک کنم تا الان یه 7-8 باری وین عوض کردم!
    ضمن این که این مشکلات روی هر دو تا ویندوز 7 و 8 هست.
    من اصلا 7 روش نصب نکردم.تا الان فکر می کردم اینا مشکلات وین 8ه!! ولی بعدا که دیدم بقیه هم رو 7 بعضا این مشکلاتو دارن فهمیدم از خود لپ تاپه! حالا یا از بایوسه یا این اپلیکیشنای درپیت لنوو باعثش می شه(مثل energy management یا synaptic یا...) که البته به نظر خودم دومی درسته!
    خب برا يمتوجه شدنش فقط کافيه وين رو نصب کني و اين اپليکيشنها رو وصل نکني!‌ فقط درايور usb رو وصل کن.
    اگه با اينکار مشکل حل نشه . بايد دنبال اپديت درايور usb بري!‌
    بعد از اون ديگه معلوم ميشه مشکل نرم افزاري هست با سخت افزاري... خيلي از اين تاپيکاي خارجي اين مشکلارو گزارش کردن

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب برا يمتوجه شدنش فقط کافيه وين رو نصب کني و اين اپليکيشنها رو وصل نکني!‌ فقط درايور usb رو وصل کن.
    اگه با اينکار مشکل حل نشه . بايد دنبال اپديت درايور usb بري!‌
    بعد از اون ديگه معلوم ميشه مشکل نرم افزاري هست با سخت افزاري... خيلي از اين تاپيکاي خارجي اين مشکلارو گزارش کردن
    آخه مساله اینه که من یه بار 8 نصب کردم +درایورا+نرم افزار رو نصب کردم بعد یه بک آپ گرفتم.هر وقت می خوام فقط restore می کنم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان واقعان بچه های این تاپیک جالبن پست اول باید معایب شو بگن با مزایاشو یا مقایسه بین lenevo y580 و hp dv6t 7000 و Samsung 550P5C-S02 مقایسه کنه ولی اینجا همش تو کل کل هستن
    من تا صفحه 35 خوندم هیچی دستگیرم نشد از دما شون از نظر کیفیت ولی باور کنید سرم درد گرفت اصلان جالب نبود نظرمه تو رو خدا فکرک نید یک خورده کمپانی مال بابامون نیست لپ تاپشو خریدی درسته دوسش داری ولی معایبشو بگو م مزایاشو چیزی کم نمیشه

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان واقعان بچه های این تاپیک جالبن پست اول باید معایب شو بگن با مزایاشو یا مقایسه بین lenevo y580 و hp dv6t 7000 و Samsung 550P5C-S02 مقایسه کنه ولی اینجا همش تو کل کل هستن
    من تا صفحه 35 خوندم هیچی دستگیرم نشد از دما شون از نظر کیفیت ولی باور کنید سرم درد گرفت اصلان جالب نبود نظرمه تو رو خدا فکرک نید یک خورده کمپانی مال بابامون نیست لپ تاپشو خریدی درسته دوسش داری ولی معایبشو بگو م مزایاشو چیزی کم نمیشه
    منم نظره شما رو خوندم ولی چیزی نفهمیدم.... الآن مشکل کجاست؟ ما بچه های اینجا که همیشه مشکلات رو گفتیم اما این بچه های سایر تایپک ها هستن که برای اینکه محصولات سایر کمپانی ها رو بفروشن میان از گفته های ما سو استفاده میکنن(انگار پول اون کمپانی ها میره تو جیبشون)
    من اومدم مشکل این لپتاپ رو گفتم بعدش یکی که یه لپتاپ دیگه داره میاد نقل قول میگیره از حرف من میزنه تو سر این لپتاپ و این بده اون خوبه...اینقدر نمیفهمن که من وقتی چهارتا مشکل این لپتاپ رو میگم برا اینکه کسی که این لپتاپ رو میخره بدونه که بعدا قراره با چی مواجه بشه.اگه این لپتاپ چهار تا بدی داشته باشه هزارتا خوبی در مقابلش داره....دیگه من برا کی بیام مشکلات رو بگم؟
    این جا چهار تا کاربر فعال خوب داشت که اونا هم رفتن....یکی راه میافته تو تاپیکا هرکی میگه من فرغون میخوام میگه اچ پی بعد هیچ کس هم نظارت نمیکنه.....گزارش رد میکنیم هیچی نمیشه....شما تایپیکایی که قبل از تابستون تو تایپک مشاوره وجود داشت رو با اونایی که الان هست رو مقایشه کنید......

وقتی ارزش واسه نظرات هم قایل نیستیم و هرکس میخواد بگه من خیلی میدونم و چون رفتم یه لپتاپ خریدم 2.5 حالا شده 3 تومن پس این لپتاپ خدای همه ی لپتاپ هاس دیگه به نظرم نظره امثال من مشکلی رو حل نمیکنه...ما مردمی هستیم که فکر میکنیم چیزی که خریدیم بهترینه....ما هم میزاریم تو عالمه خودشون خوش باشن...

7. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

منم نظره شما رو خوندم ولی چیزی نفهمیدم.... الآن مشکل کجاست؟ ما بچه های اینجا که همیشه مشکلات رو گفتیم اما این بچه های سایر تایپک ها هستن که برای اینکه محصولات سایر کمپانی ها رو بفروشن میان از گفته های ما سو استفاده میکنن(انگار پول اون کمپانی ها میره تو جیبشون)
    من اومدم مشکل این لپتاپ رو گفتم بعدش یکی که یه لپتاپ دیگه داره میاد نقل قول میگیره از حرف من میزنه تو سر این لپتاپ و این بده اون خوبه...اینقدر نمیفهمن که من وقتی چهارتا مشکل این لپتاپ رو میگم برا اینکه کسی که این لپتاپ رو میخره بدونه که بعدا قراره با چی مواجه بشه.اگه این لپتاپ چهار تا بدی داشته باشه هزارتا خوبی در مقابلش داره....دیگه من برا کی بیام مشکلات رو بگم؟
    این جا چهار تا کاربر فعال خوب داشت که اونا هم رفتن....یکی راه میافته تو تاپیکا هرکی میگه من فرغون میخوام میگه اچ پی بعد هیچ کس هم نظارت نمیکنه.....گزارش رد میکنیم هیچی نمیشه....شما تایپیکایی که قبل از تابستون تو تایپک مشاوره وجود داشت رو با اونایی که الان هست رو مقایشه کنید......
    وقتی ارزش واسه نظرات هم قایل نیستیم و هرکس میخواد بگه من خیلی میدونم و چون رفتم یه لپتاپ خریدم 2.5 حالا شده 3 تومن پس این لپتاپ خدای همه ی لپتاپ هاس دیگه به نظرم نظره امثال من مشکلی رو حل نمیکنه...ما مردمی هستیم که فکر میکنیم چیزی که خریدیم بهترینه....ما هم میزاریم تو عالمه خودشون خوش باشن...
    دوسته عزیز به خدا من الان نمیدونم هنوز از بین این سه تا کدوم گرمایه کمتری تولید میکنه یکی میگه اچ پی با سیستم cool یکی میگه لئو راجبع سامسونگ هم اصلان کسی اطلاع نداره گیج شدم

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چقد دیز جواب میدید؟انجمن عجیبیه انصافا!!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چقد دیز جواب میدید؟انجمن عجیبیه انصافا!!
    دوست عزیز من که dv7000 نداشتم که ببینم کولینگش چطوره....شما تو تاپیک مشاوره مطرح کن...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مطمئنی خوندی تاپیکو؟!!!
    بعید می دونم تو هیچ تاپیک دیگه ای انقدر ایراد گفته باشن!
    شما 35 صفحه پیش کش همین 2-3 صفحه آخر رو بخون!
    اصلا خود من تو همون صفحات اول یه نقد کامل گذاشتم خوندی؟!
    کولینگشم خوبه.
    ضمنا کسی 3 تا لپ تاپ نداره که واسه شما مقایسه کنه! شما برو تو سایت notebookcheck.net اونجا هست.

12. 2 کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •