خب مثل اینکه منچستر به کریس رونالدو پیشنهاد 60 میلیون یورویی داده باید ببینیم رئال چی میگه؟
خب مثل اینکه منچستر به کریس رونالدو پیشنهاد 60 میلیون یورویی داده باید ببینیم رئال چی میگه؟
شما انتظار داری رئال قبول کنه ؟؟؟
یعنی عمرا این کارو بکنن![]()
این کارا فقط واسه بازیه هفته بعد رئال منچستر هست که یه جورایی رونالدو رو تو بازی برگشت که تو خونه منچستر هست تحت تاثیر قرار بدن
1 هفته مونده به بازی برگشت یادشون اومده پیشنهاد بدن ؟؟
دوستان عزیز ممنون از این که هرچی شایعس تو این تاپیک مطرح می کنید!!!!!!!!!!!!!!!
دیلی استار گفته یونایتد با کمک حامی مالی جدیدش(Chevrolet) می خواد یه پیشنهاد 55 میلیون پوندی بده برای رونالدو...فقط همین
هنوزم کسی پیشنهادی نداده لواندوفسکی هم قضیش قدیمی بود و الان معلوم نیست فصل بعد کجا بازی می کنه
---------
امروز با QPR تو خونه حریف بازی داریم که با توجه به این که مربیش ردنپه ممکنه دردسر ساز بشه
در مورد مصدومیت جونز هم هنوز مشخص نیست تا کی نمیتونه بازی کنه
Last edited by shakerifar; 23-02-2013 at 17:03.
بفرما.همین کم داشتیم...RVP مصدوم شد.من از پخش زنده نوشتاری سایت گل دیدم.دقیقه 40 فن پرسی به علت مصدومیت با ولبک تعویض شده...![]()
امیدوارم جدی نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: بازی رو 2-0 بردیم با گل های رافائل و گیگز
رابین هم گویا رفته تو اون گودال خبرنگارا کمرش رگ به رگ شده![]()
Last edited by shakerifar; 23-02-2013 at 20:58.
QPR خوشبختانه تصمیم گرفت که در مقابل یونایتد دفاعی بازی نکنه. شیاطین خوش شانس!
چلسی، تاتنهام و سیتی نتونسته بودند این اواخر به QPR گل بزنند. چون QPR با یازده نفر دفاع می کرد.
چه مصدومیت الکی گیر بازیکنمون اومد از این بدتر
او در همان نیمه اول، به خاطر برخورد به تجهیزات تصویربرداری کنار زمین، دچار آسیب دیدگی شد و جای خود را به دنی ولبک داد.
من هم این پیروزی رو مقابل QPR تبریک میگم ، امیدوارم با مصدومیت ون پرسی این برد به کاممون تلخ نشه.
فردا هم اگه من سیتی مقابل چلسی امتیاز از دست بده ، تقریبا فکر کنم قهرمانیمون قطعی میشه!![]()
1 : فقط در ليگ جزيره ست كه شما بايد بعد از هر بازي منتظر مصدوميت حداقل يك بازيكنت باشي..
2: اگه بخوايم از رئال بازيكن بگيريم بهترين گزينه به نظر من مودريچه![]()
تضعیف روحیه یا شایعه یا هر چی دیگه برای کریس بوجود اومده که یکی از ستاره های منحصر به فرد این دورست و با اومدن خیلی ضعیفش به منچستر نمیشه موفقیت کاملی برای تیم متصور بود در شرایطی که ما هنوز توی خطوط میانی و دفاع مخصوصا ضعفهای عدیده ای داریم و با این ولخرجی میشه دو بازیکن خوب برای این دو پست گرفت .
بابت تداوم بردو صدر بودن توی جزیره هم تبریککککککک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)