تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 197 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ای بابا . یکبار نشد یه تیم ببازه و باختشو گردن داوری نندازه ... عادت کردیم به اینکه اشتباهات خودمونو گردن دیگری بندازیم .... این مسئله فقط مربوط به فوتبال نمیشه ... تو هر مسئله ای ما ایرانی ها همین اخلاقو داریم .... بعد هر مساوی یا باخت برین سایت های خبری رو بخونید .... از بازیکن گرفته تا مربی و سرپرست تیم کل شکست رو گردن داور مادر مرده میندازه .....

متنفرم از این اخلاق ./
    یکسری تیمها همیشه از اشتباهات داوری سود بردن و طبیعی هست که طرفدران این تیمها به خاطر زیر سوال رفتن نتیجه گرفتن تیمشون از این اخلاق متنفر باشند.
    ولی تیمهایی که یک هفته درمیون دارن ضربه میخورن که اصلا مهم نیست.
    امیدوارم که شما حافظه ای قوی داشته باشید و این حس تنفرتون همیشه پا برجا باشه تا نیاز به یادآوری (که البته بعید میدونم اتفاق بیفته ) نداشته باشید

2. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

اختلاف امتیاز تیم ها خیلی کمه پرسپولیس فقط 2 یا 3 تا بازیو ببره راحت با این وضع جدول جزء 5 تا تیم اول قرار میگیره ولی حیف که . . . . .
    درسته ، همینه که کاظمی گفته ذوب آهن رو مدعی قهرمانی بدونید . ( الان 3 تا بازی پشت سره همه داره میبره ، 2 تا تو جام حذفی ، یکی تو لیگ )

حالا اگه ما تو جام حذفی ، نفت رو ببریم ، میخوریم به این ذوب آهن !!!!

کد خبر : 993978 زمان ارسال : چهارشنبه 1391/10/06 10:44

سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن:
    ذوب‌آهن را هم جزو مدعيان قهرماني بدانيد

سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: ذوب‌آهن هم يکي از مدعيان قهرماني در ليگ برتر فوتبال است و هر تيمي که جلوي ما بهتر بازي کند، ما نيز بازي بهتري را مقابلشان انجام مي‌دهيم.

فرهاد کاظمي با اشاره به بازي تيمش در برابر فجر سپاسي اظهار کرد: شرايط جوي اجازه کار تاکتيکي را از هر دو تيم گرفت و عدم هماهنگي بازيکنان تازه‌وارد به تيم براي ما مشکل‌ساز شده بود که البته جا دارد از آنها تشکر کنم، چراکه بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشته بودند.

به گزارش فارس ، وي تصريح کرد: از لحاظ فني بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشتيم و زماني که تيم حريف از لحاظ نفس کم آورد، توانستيم بازي را ببريم.

سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن ادامه داد: از داور گله‌مند هستيم، چراکه گذشت زيادي نسبت به بازيکنان حريف داشت و خطاهاي فاحشي که بازيکنان حريف از پشت به بازيکنان ما لگد مي‌زدند را نمي‌گرفت، به ويژه خطايي که روي صادقيان در محوطه جريمه اتفاق افتاد که بايد پنالتي مي‌گرفت و تمام اين عوامل منجر به اين شد، فشار زيادي روي تيم ما حاکم شود.

وي در ادامه به بازيکنان تازه‌ وارد تيم ذوب‌آهن اشاره کرد و افزود: بازيکناني مانند جراح‌کار، برج‌لو، عليرضا محمد و فوفانو بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشتند و دستورات من را در زمين پياده کردند و در آينده اين بازيکنان بهتر هم مي‌شوند و جا دارد از مديرعامل تيم قدرداني کنم که با توجه به بودجه‌اي که در اختيار داشت، توانست بازيکنان مد نظر من را جذب کند.

کاظمي در پاسخ به اين سئوال که فکر نمي‌کنيد در نيم فصل دوم بازي‌هاي به مراتب سخت‌تري پيش رو داشته باشيد، اضافه کرد: تيم ما هم يکي از مدعيان قهرماني است و هر تيمي که جلوي ما بهتر بازي کند ما هم بازي بهتري را مقابلشان انجام مي‌دهيم.

وي با اشاره به صحنه برخورد توپ به ديرک دروازه ذوب‌آهن و اعتراض بازيکنان و کادر فني فجر به اينکه اعتقاد داشتند توپ از خط دروازه عبور کرده تاکيد کرد: در آن صحنه من روي خط نبودم و نمي‌توانم نظر بدهم.

سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن در مورد اعتراض ياوري به اينکه باشگاه ذوب‌آهن زمين تمرين در اختيار آنها قرار نداده است، اضافه کرد: در مورد اين حرف بايد بگويم در گذشته در شيراز هم زمين تمرين به ذوب‌آهن نداده بودند.

منبع : ورزش 3
    موفق باشید .

4. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یکسری تیمها همیشه از اشتباهات داوری سود بردن و طبیعی هست که طرفدران این تیمها به خاطر زیر سوال رفتن نتیجه گرفتن تیمشون از این اخلاق متنفر باشند.
    ولی تیمهایی که یک هفته درمیون دارن ضربه میخورن که اصلا مهم نیست.
    امیدوارم که شما حافظه ای قوی داشته باشید و این حس تنفرتون همیشه پا برجا باشه تا نیاز به یادآوری (که البته بعید میدونم اتفاق بیفته ) نداشته باشید
    نیازی به این همه تیکه انداختن نبود دوست من . من کلا آدم با منطقی هستم . میدونم سربسته داری راجع به چی حرف میزنی .... اگه سر تیم ما هم همچین چیزی پیش بیاد اینو مطمئن باش بازم طرف داور رو میگیرم ... حتی الان آقای قلعه نوعی و بازیکنان و سرپرست تیم آبی بیاد در باخت یا مساوی یا نتیجه نگرفتن تیم رو به گردن داور بندازه منم باز جانب داور رو میگیرم ....

صحبت من راجع به قرمز ها نبود ... کلی بود صحبتم ... روی صحبتم واسه ی همه ی تیم های ایرانی بود .... حتی جدای از فوتبال هم نام بردم ... که خصلت بد ما ایرانی هاست ... که بد از یه خرابکاری عامل شکست رو در بیرون از خودمون جستجو کنیم و دیوار هر کسی کوتاه تر بود . تقصیرات و کم کاری های خودمون رو گردن اون بندازیم ....

امیدوارم از این پست و پست قبلی من ناراحت نشده باشی ... قصدم و نیتم این نبود ... اگه باعث ناراحتیتون شدم همینجا جلوی جمع ازت عذر خواهی میکنم . یاعلی ./

6. 9 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

ببينيد دوستان اين سالها فوتبال ما يك فوتبال عادي و روي منطق نبوده! شك نكنيد فساد يا همون دستهاي پشت پرده در اين فوتبال وجود داره و الا چرا تيم ملي ما بايد به اين روز بيوفته؟

پرسپوليس هر ساله داره از داوري ضربه ميخوره واين چيز تازه اي نيست . اگر داوريها يكم در ليگ ما عادلانه تر بودن شك نكنيد تعداد قهرماني هاي پرسپوليس چه در ليگ و چه جام حذفي بيشتر از انها مي بود.
    پرسپوليس در خيلي از رقابتها بايد هم به جنگ داور بره هم تيم رقيب!

در ضمن من نميدونم چرا از وقتي كه براي داربي ها داور ايراني گذاشتن شايد بشه گفت همه اشتباهات تاثير گذار به نفع تيم ابي پوش بوده.اميد وارم كه اتفاقي بوده باشه.

حرف بنده جنجال بر انگيز نيست بيان يكي از واقعيتهاي تلخ فوتبال ايرانه.

8. 3 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نیازی به این همه تیکه انداختن نبود دوست من . من کلا آدم با منطقی هستم . میدونم سربسته داری راجع به چی حرف میزنی .... اگه سر تیم ما هم همچین چیزی پیش بیاد اینو مطمئن باش بازم طرف داور رو میگیرم ... حتی الان آقای قلعه نوعی و بازیکنان و سرپرست تیم آبی بیاد در باخت یا مساوی یا نتیجه نگرفتن تیم رو به گردن داور بندازه منم باز جانب داور رو میگیرم ....

صحبت من راجع به قرمز ها نبود ... کلی بود صحبتم ... روی صحبتم واسه ی همه ی تیم های ایرانی بود .... حتی جدای از فوتبال هم نام بردم ... که خصلت بد ما ایرانی هاست ... که بد از یه خرابکاری عامل شکست رو در بیرون از خودمون جستجو کنیم و دیوار هر کسی کوتاه تر بود . تقصیرات و کم کاری های خودمون رو گردن اون بندازیم ....

امیدوارم از این پست و پست قبلی من ناراحت نشده باشی ... قصدم و نیتم این نبود ... اگه باعث ناراحتیتون شدم همینجا جلوی جمع ازت عذر خواهی میکنم . یاعلی ./
    دوست عزیز من حق رو تا حدودی به داور میدم ولی باید قبول کنید در شرایطی که تیم نتیجه بدی گرفته من و خیلی از دوستان که اگر پستهای قبلی رو نگاه کنید علت رو چیز دیگه ای میدونن و نقش داور در نتیجه رو کم اثر ولی نه بی اثر میدونن و شما که با توجه به فعالیتتون که نشانگر تیم مورد علاقه تون هست به نظرم اومد قصد تحریک و... رو داشتید.شاید اگر در یک شرایط دیگه بود من همچین پستی نمیدادم
    جهت اطلاع عرض میکنم .خود من با توجه به علاقه ام به ورزش والیبال سراغ داوری این رشته رفتم و مدرک درجه 3 گرفتم ولی وقتی که در جریان بازیهای حرفه ای قرار گرفتم و شرایط حاکم بر اون رو دیدم فعلا بی خیال ادامه فعالیت و کسب مدارک بالاتر شدم.این رو عرض کردم که بگم من میتونم تا حدودی داور بازی رو درک کنم .
    من از پست شما اشتباه نادرست داشتم و اگر پست من باعث رنجش خاطر شما شده منم از شما عذرخواهای میکنم
    موفق باشید

10. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به عنوان یه هوادار پرسپولیس اگه قرار باشه تمامی تقصیرها رو بندازم گردن یه شخص اون شخص کسی نیست جز آقای رویانیان!

آخه این یه چیزیه که مثل روز روشنه یه آدمی که هیچ تجربه ای تو مدیریت تیم فوتبالی نداره،هیچ دانش فوتبالی نداره،از قانون فوتبال کم ترین اطلاعات رو هم نداره و تو مصاحبه های خودش مدام حرف های عجیب و غریب میزنه اصلا مگه میتونه یه تیم که زیر دست یه همچین آدمی باشه موفق بشه! البته شاید عوامل دیگه ای هم تو ناکامی پرسپولیس دخیل باشن اما من نظرم اینه که بیشتر تقصیرها رو باید انداخت گردن مدیر عامل!

انتخاب آقای رویانیان به عنوان مدیر عامل پرسپولیس یکی از عجیب ترین و در عین حال خنده دارترین خبرهایی بود که تو عمرم شنیدم و بارها و بارها میخواستم بیام تو این تاپیک حرف دلمو بزنم اما همش یادم میرفت! با یه مقایسه ساده میشه متوجه شد که مدیریت تو یه تیم فوتبال چقدر مهمه! یه نگاه به همین تیم سپاهان اصفهان بندازید! این همه موفقیتی که به دست آورده اتفاقی نیست چون مدیریت تیم بسیار مهمه! سپاهان تو این چند سال همیشه مدعی بوده و کمترین فراز و نشیب رو داشته حتی تو این فصل با وجود اینکه یه عالمه بازیکن خودش رو از دست داده و به جاش بازیکن های سطح پایین تری دارن تو تیم بازی میکنن اما باز هم در حد یه مدعی نشون داده!

مدیریت درست و حسابی برای هر تیم یه نعمت بزرگیه که متاسفانه بعیده تیمی مثل پرسپولیس حالا حالاها تجربش کنه!

خیلی بعیده که پرسپولیس با رویانیان به جایی برسه!

12. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

نمیدونم چی بگم ، ما که از پشت پرده خبر نداریم ، ولی دله خیلی پری داشت :

کد خبر : 994041 زمان ارسال : چهارشنبه 1391/10/06 19:57

کاظميان:برخورد پرسپوليس پدرم را سکته داد

بازيکن سابق تيم پرسپوليس پس از جدايي‌اش از اين تيم از نحوه برخورد مسئولان باشگاه با خودش انتقاد کرد و گفت که من بازيکن اخراجي نيستم.

جواد کاظميان در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، درباره چگونگي کنار رفتنش از تيم فوتبال پرسپوليس اظهار کرد: پنجشنبه در اردوي پرسپوليس بودم که شيريني آمد و به من گفت بهتر است اردو را ترک کنم. من روز جمعه هرچه به گل‌محمدي زنگ زدم جواب تماسم را نداد. مگر من قتل کرده بودم؟ اين برخورد حق من نبود. پدرم به خاطر اين مسائل سکته مغزي کرده و اکنون در بيمارستان است. مسببين اين جريان را نمي‌بخشم.

وي با انتقاد از برخورد بد مسئولان پرسپوليس با خودش ادامه داد: من 7 – 8 سال با يحيي گل‌محمدي هم‌بازي بودم و نان و نمک خانواده‌اش را خوردم. اکنون هم به حرمت همسرش چيزي نمي‌گويم. من بازيکن تيم به هم‌ريز نبودم و از خيلي‌ها در نيم فصل اول بهتر بودم ولي دليل رفتار يحيي را نمي‌دانم.

بازيکن جديد تيم تراکتورسازي با بيان اينکه فوتبال من مشکلي ندارد که يحيي گفته بروم و در جاي ديگر احيا شوم خاطرنشان کرد: خوب نيست انسان براي موفقيتش از روي ديگران رد شود! در اين فوتبال همه را نردبان مي‌کنيم و از آن‌ها بالا مي‌رويم. يحيي حق نداشت چنين رفتار زشتي را با من بکند. من که بازيکن جوان نبودم. من کاپيتان سوم پرسپوليس بودم. او بايد با من صحبت مي‌کرد و مي‌گفت که ديگر نيازي به وجودم نيست. بعد از آن هم من مي‌رفتم. آنقدر خوار و ذليل نيستم که اگر نخواهند بمانم. اگر چاپلوس‌ بودم زير بار خيلي از حرف‌ها مي‌رفتم و شرايطم حالا اين طور نبود.

بازيکن سابق تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينکه هر کس در اين تيم دارد ساز خودش را مي‌زند و به فکر موفقيت خودش است تاکيد کرد: اگر حرف‌هايم را بزنم حرمت‌ها از بين مي‌رود. دلم از بابت نحوه کنار رفتنم خيلي پر است. با شخصيتم بازي شد. اگر حرف‌هايم را بزنم سنگ روي سنگ در پرسپوليس بند نمي‌شود. در ضمن آن زمان ديگر نمي‌توانم جواب مادرم را بدهم.

کاظميان با انتقاد از استفاده از لفظ اخراج در مورد جدايي‌اش از پرسپوليس خاطرنشان کرد: مادرم به من مي‌گويد که زبانم سرخ است. او مي‌گويد يک ذره مانند برخي هم‌بازي‌هايت چاپلوس و عمروعاص باش. برادرم در 20 سالگي فوت کرد، فوتبال که از برادرم مهم‌تر نيست. بالاتر از سياهي رنگي نيست. انسان‌هاي کثيفي در فوتبال هستند. اين آقايان لفظ اخراج را براي من به کار بردند ولي من اخراجي نيستم.

بازيکن جديد تيم تراکتورسازي با تشکر از هم‌تيمي‌هايش اضافه کرد: جو تراکتور با پرسپوليس اصلا قابل مقايسه نيست. من 6 روز است که به اين تيم پيوسته‌ام اما گويا 6 ماه است که براي اين تيم بازي مي‌کنم. از هم‌بازي‌هايم تشکر مي‌کنم چرا که به من کمک مي‌کنند تا دوباره به شرايط خوبم برگردم.

14. 4 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به عنوان یه هوادار پرسپولیس اگه قرار باشه تمامی تقصیرها رو بندازم گردن یه شخص اون شخص کسی نیست جز آقای رویانیان!

آخه این یه چیزیه که مثل روز روشنه یه آدمی که هیچ تجربه ای تو مدیریت تیم فوتبالی نداره،هیچ دانش فوتبالی نداره،از قانون فوتبال کم ترین اطلاعات رو هم نداره و تو مصاحبه های خودش مدام حرف های عجیب و غریب میزنه اصلا مگه میتونه یه تیم که زیر دست یه همچین آدمی باشه موفق بشه! البته شاید عوامل دیگه ای هم تو ناکامی پرسپولیس دخیل باشن اما من نظرم اینه که بیشتر تقصیرها رو باید انداخت گردن مدیر عامل!

انتخاب آقای رویانیان به عنوان مدیر عامل پرسپولیس یکی از عجیب ترین و در عین حال خنده دارترین خبرهایی بود که تو عمرم شنیدم و بارها و بارها میخواستم بیام تو این تاپیک حرف دلمو بزنم اما همش یادم میرفت! با یه مقایسه ساده میشه متوجه شد که مدیریت تو یه تیم فوتبال چقدر مهمه! یه نگاه به همین تیم سپاهان اصفهان بندازید! این همه موفقیتی که به دست آورده اتفاقی نیست چون مدیریت تیم بسیار مهمه! سپاهان تو این چند سال همیشه مدعی بوده و کمترین فراز و نشیب رو داشته حتی تو این فصل با وجود اینکه یه عالمه بازیکن خودش رو از دست داده و به جاش بازیکن های سطح پایین تری دارن تو تیم بازی میکنن اما باز هم در حد یه مدعی نشون داده!

مدیریت درست و حسابی برای هر تیم یه نعمت بزرگیه که متاسفانه بعیده تیمی مثل پرسپولیس حالا حالاها تجربش کنه!

یعنی نتایجی که پرسپولیس تو لیگ برتر امسال کسب کرده تقصیر سردار رویانیان بودهدیگه باید چه کاری برای این تیم بکنه که نکرده از وسطای فصل قبل که به عنوان مدیر عامل پرسپولیس انتخاب شد طبق خواسته هوادارا مصطفی دنیزلی اورد قراردادش هم یک سال و نیمه بود که سر یک سری مشکلات شخصی نتونست به کارش ادامه بده شاید اگه الان خود مصطفی دنیزلی پرسپولیس در دست داشت اینجای جدول قرار نداشتیم - سر قضیه یارگیری هم که طی چند سال اخیر که توی فصل نقل و انتقالات عملکرد قابل قبولی نداشتیم غیر اون فصلی که افشین قطبی سرمربی تیم پرسپولیس شد و حمید استیلی تیم رو بست امسال تونستیم بازیکنای خوبی رو جذب کنیم کسی روهم به عنوان سرمربی این فصل انتخاب کردیم که هر جا رفته بود قهرمانی آورده بود و القابی که بهش داده بودن یک تریلی هم نمیکشید تا به ما رسید تو زرد از آب در اومد و طی یک نیم فصل هیچ کار خاصی نتونست برای تیم انجام بده اگر هم قرار باشه سردار از تیم جدا بشه بهترین گزینه برای جایگزینیش عابدینی هستش که بعید میدونم به خاطر یک سری از مسایل بگذارن مدیر عامل پرسپولیس بشه
    Last edited by clau; 26-12-2012 at 21:27.

16. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

مطمئنی هوادار پرسپولیسی؟!
    رویانیان بیرون زمین زحمت خودشو کشیده دیگه چیکار کنه بنده خدا...
    باشگاهو حرفه ای کرده بازیکن تاپ اورده درامد زا کرده بنظرم اگه بلند مدت بمونه حتی قهرمان اسیا هم میشیم مطمئن باشید..

18. 2 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

بچه ها اگر این خبر عملی بشه ، پروین تو پرسپولیس چیکاره حَسَنِه ؟

کد خبر : 994077 زمان ارسال : پنج شنبه 1391/10/07 14:09

پيشنهاد جديد رويانيان
    باقري بايد مديرفني باشگاه پرسپوليس شود

محمد رويانيان در جلسه‌اي با کريم باقري از وي خواست تا به عنوان مديرفني باشگاه پرسپوليس شروع به کار کند.

کريم باقري با درخواست يحيي‌ گل‌محمدي به تيم فوتبال پرسپوليس آمد و قرار شد به اين تيم در نيم‌فصل دوم کمک کند. از همين‌رو و با توجه به بلاتکليفي کريم باقري و نداشتن پست در اين تيم محمد رويانيان در جلسه‌اي با باقري از وي درخواست کرد که به عنوان مديرفني پرسپوليس کار خود را در تيم شروع کند. باقري اعلام کرد به 2 روز زمان نياز دارد تا جواب قطعي رويانيان را به وي بدهد.

به گزارش فارس،گفتني است گل‌محمدي و بازيکنان پرسپوليس نيز اصرار زيادي به باقري داشتند تا پست مديرفني پرسپوليس را قبول کند.
    0

20. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •