تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 301 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ممنون محمد عزیز بابت جداول اماری لیگ و البته اون عکس فرهاد مجیدی ...

البته به شخصه برای من تاریخ یک باشگاه خیلی اهمیت داره و برای من حتی جامی رو که در مسابقات باشگاهای تهران گرفتیم هم مهم محسوب می شه ... زمانی که هنوز فوتبال در ایران اینقدر جامع نبود و عمده قدرتهای فوتبال ایران رو همین تهران با تیمهای استقلال (تاج) و عقاب و شاهین و دارایی و .. تشکیل می دادند . اینکه در لیگ برتر صدر هستیم خیلی خوبه ولی نمیشه از گذشته باشگاه ها غافل بشیم و فراز و نشیب های اون رو نادیده بگیریم .

در مورد نکونام ، بودن یا نبودن به نظرم ابلیس جان اگر از بعد غیر فنی هم نگاه کنیم اسم نکو و حضور فیزیکیش هم در زمین می تونه یک وزنه برای هر تیمی باشه ، حالا این وزنه می تونه مثبت باشه یا به عکس تعادل تیم رو به هم بزنه که این قطعا بر می گرده به کادر فنی تیم و مدیریت باشگاه .
    من فکر می کنم که نکونام در آسیا خیلی به کارمون بیاد .
    البته از نظر فنی قطعا آندو رو ترجیح می دادم .

کیانوش هم سال اخر قبل از مصدومیتش خوب بازی می کرد ولی یادمون نره قبل تر کیانوش به عنوان بردار بزرگتر هاشم خان شناخته می شد
    ممنون حجت جان . از اینکه منطقی و با فکر جوابمو دادی ..... ولی من ترجیح میدم بازیکن تو زمین موثر باشه نه از نظر روحی و اسم ..... جای نکونام و پولی که خرج شد میشد دوتا هافبک خوب گرفت .... تراز اول نبود نبود ... بازیکنی که تو زمین جنگنده باشه و ویژگی های هافبک دفاعی رو داشته باشه ...

من در کل مخالف سرسخت نکونام و بازیش هستم .

ببین دوست عزیز

درسته شما واقعیت ها رو میگین ، ولی همه ی واقعیت ها رو نمیگین .. شما فقط بخشی از واقعیت رو میگین که همش نکات منفی رو نمایان میکنه ...
    مثلا الان پژمان منتظری یکی از بهترین بازیکن های تیمه ... اینو قبول دارین ؟

واقعیت که همش بد بازی کردن مهدی رحمتی و نکونام و بد بازی کردن استقلال نیست که ..
    یه بخش از واقعیت یعنی الان استقلال سه امتیاز در صدر جدول از بقیه ی تیم ها فاصله داره..
    یه بخشی از واقعیت اینه که 5 تا کلین شیت پیاپی کرده تیم ..

اینا که دروغ نیست ، واقعیت ! ولی یه سری از بچه ها اینا رو میگن ، شما این واقعیت رو میگی که نکونام خیلی افت کرده !
    در کل کسی دروغ نمیگه تو این تاپیک .. یا حداقل من چیزی ندیدم ..
    چیزی که هست نوع متفاوت بیان واقعیت ..
    پزمان منتظری عالیه . یکی از مدافعین ثابت تیم ملی در آینده ... خیلی هم دوستش دارم .
    بخدا قسم من منظورم اینا نیست . میگم منطق هم چیز خوبیه . بعد هر بازی میایم به ، به به و چه چه کردن استقلال . هنوز ما نمیتونیم از 50درصد توانایی بازیکنانمون استفاده کنیم ... ما باید خیلی قوی تر از اینا باشیم ....

من روی رحمتی و نکونام زوم کردم چرا ؟ چون طوری میخواین بزرگ جلوشون بدین که واقعیت نداره . نه نکونام شاخه نه رحمتی .
    رحمتی که اینقدر ازش تعریف میکنین نیست و افتضاح . نکونام که اصلا قبولش ندارم و حرفی در موردش ندارم .

صحبت های من ربطی به صدر جدول و اینا نداره که شما میگین ...

بحث دیگر صحبتم اینه که بعد هر نتیجه نگرفتن نیاین بگین داور فلان و بهمان کرد ... نگین زمین اینجوریه .... و خیلی چیزا دیگه که الان بگم باز شاکی میشین که نق میزنم .
    Last edited by Eblis 2011; 07-01-2013 at 01:00.

2. 6 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من توی پست قبل هم گفتم .. شما باید نسبت رو هم در نظر بگیری ..

شما میگی رحمتی خوب نیست ... کدوم دروازه بان تو ایران بهتر از رحمتیه ؟

نکونام رو من هم قبول دارم خیلی افت کرده و کاش تیموریان میموند ... ولی شما میگی اوساسونا چرا جواد رو نگه داشته بود ..
    بازی نکونام همون دو سه فصل اولی که توی اوساسونا بود واقعا عالی بود ... واقعا بازی رو برای تیمش جمع میکرد ...
    ولی الان نه برای تیم ملی و نه برای استقلال ، برای هیچ کدوم اون جواد سابق نیست و خوب بازی نمیکنه ..
    مقدماتی جام جهانی 2010 نکونام یه بازیکن عالی بود باری ایران .. گل هاش به کره جنوبی و کره شمالی خیلی به ایارن کمک کرد ...
    الان این حرف شما که اوساسونا همچین بازیکن ضعیفی داشته اصلا منطقی نیست ..
    +
    شما میگی داری واقعیت رو میگی و بعد یه سری افراد ناراحتن ..
    من میگی یه سری افراد هم میان میگن ما الان صدر جدولیم و تیم 5 تابازی گل نخورده ، بعد شما میای میگی الکی شلوغ نکنین ، تیم خوب کار نمیکنه ...

+

این قسمت داور و زمین و اینا رو قبول دارم !

4. 6 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

شما میگی رحمتی خوب نیست ... کدوم دروازه بان تو ایران بهتر از رحمتیه ؟
    ببین ربطی نداره . من بخوام خودمو ارزیابی کنم نمیگم مثلا دوستم مگه ازم سرتره؟ مگه اون یکی دوستم از من بهتره ؟ من باید خودمو نسبت به خودم بسنجم .... رحمتی نمیتونه حتی به موقع کی باید بیاد پشت دفاع رو جمع کنه ..... و هزارتا ایراد دیگه ... مثلا اسمش دروازبان شماره یک تیم ملی ... متاسفم

نکونام رو من هم قبول دارم خیلی افت کرده و کاش تیموریان میموند ... ولی شما میگی اوساسونا چرا جواد رو نگه داشته بود ..
    بازی نکونام همون دو سه فصل اولی که توی اوساسونا بود واقعا عالی بود ... واقعا بازی رو برای تیمش جمع میکرد ...
    ولی الان نه برای تیم ملی و نه برای استقلال ، برای هیچ کدوم اون جواد سابق نیست و خوب بازی نمیکنه ..
    نکونام همون اولشم چیزی نبود . بعضی ها گندش کردن .... چیزی نبود که بخواد الان افت کنه ..... نظر منه .. باز نیاین جبهه بگیرین .....

شما میگی داری واقعیت رو میگی و بعد یه سری افراد ناراحتن ..
    من میگی یه سری افراد هم میان میگن ما الان صدر جدولیم و تیم 5 تابازی گل نخورده ، بعد شما میای میگی الکی شلوغ نکنین ، تیم خوب کار نمیکنه ...
    یکسری هستند اینجا که بعد بازی میان واسه تیم پر پر زدن که عجب بازی خوبی بود . مساوی هم عالی بود ..... سریع میان بخاطر چشم و هم چشمی تیم مقابل الکی به تعریف و تمجید ... من اینجوری نیستم و نخواهم بود ...... طرف واسه رو کم کنی تیم مقابل میاد پست رقابتی میزنه بعد میگه به زور تشکر کنین تا روشون کم شه .... اینا یعنی چی ؟ یعنی داریم تعصبی کار میکنیم ...

اما من چه آبی چه قرمز باشه واقعیت رو میگم . رجوع شود به این لینک :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پست های 781 + 783
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 07-01-2013 at 10:22. دليل: حاشیه

6. 6 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

وای توی یک ساعت اخیر چه خبر شده اینجا

دوستان من فکر می کنم که این بحث ها جاش تو تاپیک نباشه و جو تاپیک که انصافا از بهترین جو های انجمن پی سی بوده به نظرم تیره و تار بشه .
    به قول قلعه نویی این بحث ها ی خانوادگی باید درون خانواده حل بشه نه جلوی این همه خبرنگار . وسط زمین تمرین

در مجموع فکر می کنم هر دو عزیز کمی عصبانی هستید بزارید فردا پس فردا توی پروفایل یا خصوصی سنگ هاتون رو وا بکنید .

قطعا خیلی پیش می اد که از پست های بعضی از کاربرا خون ادم به جوش می اد . که باید این قضیه رو حل کرد و به قولی ازش گذشت . به هر حال جامعه مجازی هست و مهمترین نکته اش اینه که ما واقعا همدیگر رو زیاد نمیشناسیم و به شخصیت واقعی افراد اشنایی نداریم .
    این موضوع برای خود من هم پیش امد چند ماه پیش . یک کاربری در همین تاپیک پست های عجیبی از نظر من میزد و من هم یکه و تنها افتادم پی اش و از دوستان هم کمی ناراحت بودم که پشتیبانی که توقع داشتم نکردند . اما بعدش فهمیدم اشتباه کردم و با استفاده از لیست سیاه قضیه رو حل کردم .

الانم به نظرم این گونه بحث ها نیازی نیست و به قولی ارزشی نداره .
    اینجا دور هم جمع می شیم که از فوتبال و چه بسا از وقتمون استفاده بیشتر و لذت بیشتری ببریم .

بنده به عنوان یک استقلالی کوچک از هر دو عزیز می خوام که قضیه رو یک جوری حل کنند و همچنان به فعالیت های خودشون در تاپیک ادامه بدهند .(محمد که قطعا هست ابلیس جان شما هم بمون )

محمد عزیز که پست های خیلی خوبی میزاره و بعضی وقتها که بازی یا قسمتی از بازی رو نمی تونم ببینم استفاده می کنم از گزارش بازی هاش به خصوص . و ابلیس 2011 که البته زیاد نمی شناسمتون ولی خب خوبه که یک همیشه مخالف هم در تاپیک فعالیت کنه و نکاتی هم که اشاره می کنید شاید باهاشون موافقم نباشم ( مثلا بد بودن نکونام و به خصوص سید مهدی رحمتی ) اما قطعا می شه استفاده کرد .

جت جان غیر از اینه که دیگه کمتر به اینجا سر میزنی؟
    مرسی محمد جان که با پیام خصوصی خبر کردی . والا یک چند وقتی وقتم خیلی کم بود کمتر سر می زدم الان یکی دو هفته ای هست سعی می کنم بیشتر بیام ولی خب ادم گاهی وقت ها بعضی از پست ها از دستش در می ره . مثلا تعجب کرده بودم چرا امیر درباره بازی با ذوب اهن چیزی ننوشته . بعد که با دقت دیدم فهمیدم نوشته ولی من ندیده بودم . معمولا من همیشه پست ها رو می خونم . بعضی ها باهاشون هم عقیده ام تشکر می زنم . بعضی ها هم اینقدر زحمت کشیده شد برای تایپش که حتی اگه مخالف هم باشم تشکر می زنم .
    در کل فکر می کنم این موضوعات پیش پا افتاده مثل تشکر اهمیتی نداشته باشه .

ببخشید که پر حرفی کردم .
    امیدوارم هر چه زودتر جو برگرده . درباره این قضیه نکونام و رحمتی و اینکه بد بازیکن بدی هستند؟! نظرات باقی دوستان هم بخونیم و ما هم اگه شد نظری بدیم .

8. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین ربطی نداره . من بخوام خودمو ارزیابی کنم نمیگم مثلا دوستم مگه ازم سرتره؟ مگه اون یکی دوستم از من بهتره ؟ من باید خودمو نسبت به خودم بسنجم .... رحمتی نمیتونه حتی به موقع کی باید بیاد پشت دفاع رو جمع کنه ..... و هزارتا ایراد دیگه ... مثلا اسمش دروازبان شماره یک تیم ملی ... متاسفم

نکونام همون اولشم چیزی نبود . بعضی ها گندش کردن .... چیزی نبود که بخواد الان افت کنه ..... نظر منه .. باز نیاین جبهه بگیرین .....

یکسری هستند اینجا که بعد بازی میان واسه تیم پر پر زدن که عجب بازی خوبی بود . مساوی هم عالی بود ..... سریع میان بخاطر چشم و هم چشمی تیم مقابل الکی به تعریف و تمجید ... من اینجوری نیستم و نخواهم بود ...... طرف واسه رو کم کنی تیم مقابل میاد پست رقابتی میزنه بعد میگه به زور تشکر کنین تا روشون کم شه .... اینا یعنی چی ؟ یعنی داریم تعصبی کار میکنیم ...

اما من چه آبی چه قرمز باشه واقعیت رو میگم . رجوع شود به این لینک :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پست های 781 + 783

با قسمت اول حرفت به شدت و بطور شدید مخالفم
    وقتی که من واکنش های بوفون و کاسیاس ، دوتا از بهترین دروازه بان های جهان را میبینم
    به خودم میگم که خب این واکنش ها را رحمتی هم انجام میده ولی چون داخل لیگ ایران داره بازی میکنه به چشم نمیاد
    وقتی یه مهاجم با دروازه بان تک به تک میشه همون ضربه ای را میزنه که توی لیگ های اروپایی هم میزنن
    تو لیگ های اروپایی همه فوتبال شائولین بازی نمیکنن که مثلا شوت هاشون تیرک را کج کنه
    اونا هم مثل بازیکن های خودمون تک به تک ها را سعی میکنن زمینی بزنن یا بعضیا قدرتی
    مثلا تو بازی با همین سایپا ...... یه تک به تک شد که بازیکن سایپا تقریبا از پشت نقطه پنالتی با تمام قدرت شوتید ولی رحمتی گرفت
    خب وقتی من این واکنش را میبینم ، میبینم که این عکس العمل با عکس العملی که بوفون تو بازی با اینتر انجام داد هیچ فرقی نمیکنه
    خب این یعنی چی ؟! یعنی واقعا رحمتی چیزی از دروازه بان های مطرح جهان کم نداره
    شاید بعضیا که این پست را بخونن بخندن ولی باور کنید خیلی جدی حرفامو گفتم
    حداقل هرچی نباشه از اون دروازه بان تیم ملی عمان -ال حبسی- که الان داره تو لیگ جزیره بازی میکنه بهتره

10. 7 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب دوستان میخوایم به یه ارزیابی برسیم ببینیم سلیقه ها و نظر دوستان چجوریه :

اول سوال ها رو خودم مطرح میکنم بعد جواب هم میدم شما هم یه طلفی بکنید و شرکت کنید توی این بحث .

1 : نظرتون راجع به قلعه نوعی چیه؟

2 : بهترین خرید نیم فصلمون چی بود؟

3 : به نظر شما حضور نکونام به نفع تیمه یا به ضرر تیم؟

4 : بین این چند تا گزینه کدوم محبوب ترن : نکونام - مجیدی - قلعه نوعی - حجازی - جباری - منتظری - رحمتی ؟

5 : کاپیتان های استقلال به ترتیب کیا میتونن باشن؟

6 : بهترین سیستمی که استقلال میتونه توش موفق باشه؟

7 : به نظرتون ما توی لیگ برتر و جام حذفی و رقابتهای آسیا چه نتایجی کسب میکنیم ؟

================================================== =================================================

خوب اول خودم با اجازه ی شما

1 : از لحاظ اخلاقی و رفتاری با بازیکنا قبولش دارم . خدایی کسی جرات نداره جلوش حرکتی انجام بده و سرمربی توی لیگ ایران باید اینجوری باشه . خیلی گردن کلفته و همه ی بازیکنا ازش حساب میبرن و من از این اخلاقش خوشم میاد . از لحاظ فنی مربی رو دستش نیست . حالا بعضی از دوستان که اطلاعاتشون کمه میان میگن خوب توی تیم بزرگ مربیگری کردن که کاریییی نداره اگه مردددده بیاد بره سرمبی گهر شه اونو بیاره بالای جدول ... خوب این دوستان مطالعات ندارن و من روشنشون میکنم .

تمام مربیای بزرگ دنیا روی تیمهای بزرگ شدن مربیه بزرگ . ونگر . فرگوسن . گواردیولا . امیر قلعه نوعی و هزاران اسم دیگه ... هیچ کدوم از این مربیان همچین حماقتی نمیکنن که بیان تیمی ضعیف رو هدایت کنن . تیمی رو هدایت میکنن که پتانسیل داشته باشه و بتونن روش مانور بدن و برنامه هاشون رو پیاده کنن . و متاسفم برای اون دوستانی که میگن هدایت تیمای بزرگ که کاری نداره . خودشون قهرمان میشن دیگه سرمربی که کاری نمیکنه ... تمام مربیها و فوتبالیا میدونن سرمربیگری تیمهای بزرگ 10000 برابر سخت تر و دشوار تر از تیمهای شهرستانی و کوچیکه . و امیر قلعه نوعی هم نشون داد که چقدر قدرت داره و همه رو تسخیر این قدرتش میکنه . اما از لحاظ برخورد با صدا و سیما یکم بی ادبه . دیگه توی صدا سیما که اینجوری حرف نمیزنن . یکم هم مافیایی کار میکنه . البته این مافیایی کار کردن به ضرر تیم نیست به نفعشه . هر جا میره دار و دستش رو میبره و چون یه ثبات مدیریتی داره همیشه موفقه .

2 : ما توی نیم فصل بهترین خریدها رو انجام دادیم و ترکوندیم . موسوی اشجاری ممد رضایی همه و همه عالی ظاهر شدن . اما به نظر من خرید فرهاد بهترین خرید بود . درسته تا حالا بازی نکرده اما کلا اسم فرهاد برای استقلال سنگینی میکنه و از لحاظ روحی و روانی خیلیییییی کمک میکنه . توی زمین هم که نتیجشو چند وقت دیگه میبینید

3 : از لحاظ اسمی مثل فرهاده . البته نه به شدت فرهاد . هفت مقدس کلا یه چیزیه که با هیچکی قابل قیاس نیست . اما به هر حال کاپیتان تیم ملی هست و حضورش در تیم دور از منفعت نیست . درسته الانم که با تیم هماهنگ شده بازم نکونام اوساسونا نیست اما اسمش روشه جواد لالیگایی . به هر حال اون تجربه ای که داره و لیدر بازی که در میاره رو که فراموش نکرده ! الانم توی وسط جا افتاده و خیلی خوب مخصوصا با جباری هماهنگه . و این به نفع تیم ملیمون هم هست . به هر حال ما باید تیم ملی هم در نظر بگیریم . این 2 تا سرمایه های تیم ملی هستن و اگه جفتشون آماده باشن قطعا تیم ملی آمادس . چون قلب تیم خط میانی و هافبک هاش هستند که جباری و نکونام میتونن از بهترین اونها باشن . توی استقلال هم الحمدالله داره خوب کار میکنه یکم روی پاسهای رو به جلوش کار کنه برای آسیا راحتر هستیم .

4 : خوب این یه سوال انحرافی بود خواستم یه جواب راحت توش باشه دیگه فرهاد مجیدی نه توی استقلال بلکه توی ایران محبوب ترینه و خوب اینو بارها و بارها توی آمار و ارقام و نظر سنجی دیدیم

5 : اول از همه فرهاد . بعد منتظری . بعد جباری . بعد نکونام . بعد رحمتی ... دوست ندارم رحمتی کاپیتان باشه نمیدونم چرا اما حاضرم آرش برهانی باشه رحمتی نباشه

6 : سیستمها و سلیقه ها زیادن اما من بهترین سیستم رو این سیستم میدونم . برای بازیهای زمینی توی زمین های مناسب :
    رحمتی

اشجاری---------------صادقی ------------ منتظری ------------حمودی

نکونام

محمد رضایی---------------------------------------------------حیدری

جباری

مجیدی --------------------- برهانی یا موسوی
    به نظرم این بهترین ترکیب میتونه باشه حالا جای موسوی و برهانی زیاد مهم نیست کدوم تو زمین باشن اما یه کدوم از این 2 تا . و فرزاد حاتمی هم برای زمانی باشه که میخوایم فقط سانتر کنیم و زمین مثل بازی با ذوب آهن نامناسبه .

7 : به نظرم توی لیگ قهرمان میشیم شکی ندارم . توی جام حذفی یقین ندارم و فکر نمیکنم کمتر تیمی توی ایران بوده هر 2 تا جام رو با هم بگیره و اصلا نبوده فکر کنم ! توی آسیا هم اگه همین بازیکنا حفظ بشن و به آمادگیه بالاتر برسن میتونیم موفق باشیم . نمیگم قهرمانیه آسیا . الکی نیست قهرمانی تو آسیا . اما حداقل میتونیم تا یه جاهایی به اون بالا مالاها برسیم .

نظر شماها چیه؟

12. 9 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از آقا محمد عزیز

1- از لحاظ فنی که حرف نداره .... اینو تو همه تیم ها از جمله سپاهان ، تراکتور و استقلال ثابت کرده ولی از لحاظ اخلاقی قبولش ندارم . با اینکه میدونم تو لیگ ایران باید همینطوری باشی و حرف ، حرف خودت باشه ولی بعضی وقت ها با یه لحنی صحبت میکنه که من خوشم نمیاد .

2- این سوال سختیه با اینکه فرهاد بازی نکرده و فعلا بازی اش را ندیدم ولی به نظرم فرزاد حاتمی تا الان خوب کار کرده .... البته نمیگم از موسوی بهتر بوده ولی چون من از سبک بازیکن هایی مثل فرزاد حاتمی خوشم میاد اونو انتخاب کردم

3- من خودم به شخصه با حضور نکونام مخالفم . به نظرم یه خرید اشتباه بود . همین الان تیم های عربی بخرنش مشکل مالی استقلال حل میشه به نظرم اگه حاجی فتح ا.. زاده بجای اون همه پولی که داد به نکونام ، آندو را حفظ میکرد الان استقلال مشکل مالی نداشت ......

4- منم فرهاد را انتخاب میکنم .... بالاخره هرچی نباشه بزرگ تیم هست و کلی زحمت کشیده واسه استقلال مخصوصا تو دربی ها

5- این سوال را من قبلا هم جواب دادم . به ترتیب مینویسم : فرهاد ، امیرحسین ، پژمان ، مجتبی ..... رحمتی که اصلا لایق بازوبند نیست .... آرش هم که کلا بیخیال شو همینطوری ما را حرص میده چه برسه بازوبند هم دستش باشه

6- بهترین سیستم هم به نظر من همینه که نوشتی .... با اینکه از فرزاد حاتمی خوشم میاد ولی نمیدونم تو این سیستم کجا بزارمش ؟!

7- تو لیگ که حرفشو نزن ، قطعا قهرمانیم ، 1 درصد هم شک ندارم ..... تو جام حذفی تا نیمه نهایی میریم ولی حذف میشیم .... تو آسیا هم چون گروهمون سخته من شانسی واسه استقلال قائل نمیشم ..... ببخشید این پیش بینی ها را میکنم ولی باور کنید تو آسیا نتیجه نمیگیریم ....

14. 8 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

1: نظرتون راجع به قلعه نوعی چیه؟
    بهترین مربی حال حاضر ایرانه و در مورد اخلاق و کاراش هم به نظرم هر کاری می کنه که به نفع تیمش باشه ... بعضی مواقع واقعآ تعویض هایی که انجام میده خوب نیستن ولی بعضی مواقع خوبن . ولی به نظرم اصلآ مربی محبوبی نیست . باخت بده هوادارا علیهش شعار میدن ...

2 : بهترین خرید نیم فصلمون چی بود؟
    مجیدی و بعدش هم اشجاری بعد هم موسوی

به نظرم واقعآ اشجاری سمت چپ رو عالی جمع میکنه و با این سن بالاش خوب می دوه و سرعت بالایی داره و سانتر هاشم خیلی خوبه و هم فرار می کنه و هم خوب دفاع می کنه . نیم فصل اول چقدر از سمت چپ ضربه خوردیم ولی الان با حضور اشجاری و محمدرضایی شده نقطه قوتمون ... البته من اشجاری و ویسنته آرزه رو بیشتر می پسندم واقعآ نمی دونم چرا به آرزه بازی نمیده . کل میانه بازی می کنه و من تو فیلم بازی هاش که نیگاه می کردم سمت چپ خیلی عالی بود و سرعت و تکنیک بالایی داشت و حتی پاس هاش هم عالی بود .
    کلآ نمیدونم یه ارادت خاصی به آرزه دارم
    3 : به نظر شما حضور نکونام به نفع تیمه یا به ضرر تیم؟
    نکونام به نظرم در این شرایط بهترین گزینس . اگر آندو بود به دردمون نمی خورد . کیانوش هم به نظرم ریسکه بذاریم چون معلوم نیست شاید اون کیانوش نباشه . منتظری هم به نظرم بعضی مواقع سوتی های بدی میده .
    راستش هافبک دفاعی های تیم های دیگه رو نمی شناسم ولی به نظرم نکونام خوبه .

4 : بین این چند تا گزینه کدوم محبوب ترن : نکونام - مجیدی - قلعه نوعی - حجازی - جباری - منتظری - رحمتی ؟
    مجیدی بعدشم حجاززی ...

5 : کاپیتان های استقلال به ترتیب کیا میتونن باشن؟
    1.مجیدی 2 . صادقی 3. منتظری 4. جباری 5 . برهانی 6.نکونام
    6 : بهترین سیستمی که استقلال میتونه توش موفق باشه؟
    رحمتی

اشجاری---------------صادقی ------------ منتظری ------------حمودی

نکونام

ویسنته آرزه ---------------------------------------------------حیدری

جباری

مجیدی --------------------- برهانی یا موسوی
    7 : به نظرتون ما توی لیگ برتر و جام حذفی و رقابتهای آسیا چه نتایجی کسب میکنیم ؟
    این تیم هر دو جام رو می تونه ببره ولی فدراسیون یه جام بهش بیشتر نمیده .. آسیا هم با وجود مجیدی و نکونام می تونیم از گروه بالا بیایم . چون این دو تو آسیا خوب بازی می کنن و مجیدی هم نشون داده که تو آسیا خوب گل میزنه . میدونم بازم اینا کافی نیست ولی از گروه بالا میایم
    Last edited by king of the kings; 07-01-2013 at 14:50.

16. 8 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ممنون مرتضی جان

اما در مورد نکته ی سومت یه چیزی بگم . به هر حال اگه دقت کرده باشی تیموریان افت کرده بود این آخریا . الانم که رفته توی 90 بارها نشون داد و خودمون هم توی خبر گذاری ها خوندیم بازیم خیلی ضعیف شده . حالا به هر حال یه اشتباهی بود که انجام شد و اون رفت وگرنه خودم تیموریان رو بیشتر قبول داشتم چون جنگنده تر و شوت زن تر بود . اما من میگم حالا که رفته . خوب توی هافبک دفاعیهای ایرانی الان بهتر از نکونام نیست اگه بگردی . پس ما چاره ای جز خرید نکونام نداشتیم و به نظرم بدیمش بره هم کار درستی نیست . چون شما نگاه کن میگم که توی ایران که هافبک دفاعی خیلی کمهههه . و نکونام حداقل عالی نباشه از بقیه که بهتره؟

درسته ما رحمتی رو هم داریم اما رحمتی اون تجربه ی کافی نکونام رو نداره . اون بار روانیه نکونام روی تیم رو نداره و نمیتونه جاشو پر کنه برای همین میگم از نظر من اینکه بدیمش بره کار درستی حداقل در این مقطع زمانی نیست .

من زوج فرهاد و ایمان یا آرش رو برای سرعتی بودنشون گذاشتم که واقعا آزار میدن تیم حریف رو . البته من خودم بیشتر از آرش از این فرزاد حرص خوردم خدایی تو بازی با آلومینیوم 4 تا 100% نزدروی هوا عالیه اما روی زمین من چیزی ازش نمیبینم . و به نظرم با فرهاد فیکس نوک حمله نمیتونه باشه . اگه بخواد باشه کلا باید این سیستم رو تغییر بدیم . فرهاد و جباری عقب تر و یک به یک بازی کنن یه ذره هافبک هامون خطی و گود بشن و فرزاد اون جلو نوک باشه تا بشه استفاده ی کامل رو ازش کرد .

درباره ی آسیا هم حرفت درسته . منم میگم با این وضعیت شانسی نداریم . اینی که 45 دقیقه هیچی از تیم نبینیم و از نیمه ی دوم بخوایم بازی کنیم توی لیگ ایران جواب داده اما تو آسیا مطمئنا جواب نمیده . اما امیدوارم این وضعیت درست بشه و از همون ابتدا بتونیم روون بازی کنیم اونجوری باز شانسمون بیشتره
    Last edited by MohammadT15; 07-01-2013 at 15:16.

18. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

این تیم هر دو جام رو می تونه ببره ولی فدراسیون یه جام بهش بیشتر نمیده .. آسیا هم با وجود مجیدی و نکونام می تونیم از گروه بالا بیایم . چون این دو تو آسیا خوب بازی می کنن و مجیدی هم نشون داده که تو آسیا خوب گل میزنه .
    حرف دلمو زدی میخواستم بگم گفتم الان باز میگن بهونه آورد و ... اما سر خودمونو که نباید گول بزنیم فدراسیون ایران و فوتباله ایران . 2 تا جام برای یه تیم توی یه فصل ... غیر طبیعیه حتی خود ماها فکرشو نمیکنیم غیر از اینه؟

درباره این آرزه هم راستش تو بازیاشو دنبال کردی من نمیشناسم زیاد واسه همین تو ترکیب ازش استفاده نکردم . وگرنه میتونه جای ممد رضایی رو بگیره یا با جباری تعویض شه کلا تو تیم جا بیفته اما میگم که امیر بهش بازی نمیده منم اطلاع ندارم از سبک بازیش

20. 7 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •