احتمالاً مونتولیوو سه بازی آینده را از دست میدهد
اسکای اسپورت ایتالیا میگوید، احتمالاً ریکاردو مونتولیوو به دلیل مصدومیت، سه بازی آینده میلان را از دست بدهد.
این بازیکن که در تابستان از فیورنتینا به میلان آمده است، در 31 بازی خود در لیگ سریآ توانسته 4 گل به ثمر برساند و اکنون تمام سعی خود را میکند تا مشکل عضلهای خود را حل کند.
باشگاه امروز صبح مصدومیت مونتولیوو را تایید کرد اما، هیچ جزئیاتی در مورد اینکه تا چه زمانی این مصدومیت طول خواهد کشید نداد.
این بازیکن ملی پوش ایتالیا، بر اساس گفتههای اسکای، احتمالاً بازی مقابل تورینو و پسکارا را از دست میدهد، در حالی احتمال حضورش در بازی هفته 37، در مقابل رم بسیار مبهم است.
بر اساس مصدومیت او، احتمال دارد که او فقط به آخرین رقابت میلان در سریآ، یعنی بازی مقابل سینا برسد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاتزینی تحت تاثیر بازی اوگبونا
جیامپائولو پاتزینی از کیفیت بالای بازی آنجلو اوگبونا دفاع آخر تورینو و تیم ملی ایتالیا می گوید.او در گفت و گو با توتو اسپورت گفت: من با آنجلو در تیم ملی تمرین کرده ام. او بدن بسیار قدرتمندی دارد و نمونه ایی از یک مدافع مدرن است.
همچنین دارای تکنیک خوبی است. او دوست دارد توپ را با سر از محوطه ی جریمه دور کند. آنجلو هنوز جوان است و من باور دارم که می تواند برای هر تیمی بازی کند.
این مدافع تنومند احتمالا در تابستان پیش رو به میلان منتقل خواهد شد.، همچنین پاتزینی اصرار دارد که دیگرنمی خواهد تیم خود را عوض کند و بعد از ترک اینتر دوست دارد در میلان بماند.
او در این رابطه گفت: شما می توانید مرا از بازار نقل و انتقالات کنار بگذارید. من اینجا خواهم ماند. در میلان خوشحالم و همین که بدانم می توانم به تیم کمک کنم برای من کافی است.
بازی کردن در مسابقات کمتری برای میلان بهتر از بازی کردن بیشتر برای سایر تیم هاست.
کلوپ: دورتمند فقط 10 درصد از میلان ساکی است
یورگن کلوپ اعلام کرد که تیم او فقط 10 درصد از فوتبال میلان رویایی آریگو ساکی را اجرا می کند. او بعد از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان با شبکه ی تلویزیونی ایتالیا به گفت و گو پرداخت. کلوپ در این برنامه به تحسین ساکی- کسی که یکی از شنوندگان همین برنامه بود-پرداخت.
این مربی 45 ساله گفت: من هیچ وقت ساکی را ملاقات نکردم، اما هرچه در مربیگری آموختم از او بوده و مربی سابق من هم پیرو سبک ساکی بوده است.
ما می دانستیم اگر ساکی توانست بهترین بازی را از پائولو مالدینی، فرانکو بارزی، دیمیتریو آلبرتینی و سایر بازیکنان بگیرد، پس ما هم می توانیم.
درست است، ما به اندازه ی کافی خوب نیستیم، اما از نظر نظم تکنیکی مشکلی نداریم. اگر آن ها می توانند پس ما هم می توانیم. تیم من 10 درصد از آنچه تیم ساکی ارائه می داد را انجام می دهد.
آریگو ساکی در سال 1987 به استخدام میلان در آمد و توانست همراه با روسونری دو جام اروپایی و یک اسکودتو را قهرمان شود. تیم ساکی معروف به دفاع منطقه ایی و فشار بر تیم حریف بود. او همچنان موفق به کسب سوپر جام اروپا و دو عنوان بین قاره ایی شد.