تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 328 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این خبرنگارا از کاه کوه میسازن.

این درگیری که قسمتیش هم تو زمین بوده، بخاطر این هست که تو یه صحنه رونالدو میتونست پاس بده و در واقع عقل هم حکم میکرد که پاس بده اما خودش میزنه و حتی یه لحظه که کنار زمین میاد، مورینیو از رو نیمکت بلند میشه و سرش داد میزنه!

2. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

نمیدونم مربی اگه نتونه به خاطر عملکرد بازیکن یه داد سرش بکشه یا نیمکت نشینش کنه دیگه پس چرا مربی وجود داره. واقعاً این خبرنگارها هم منتظرن یه اتفاقی بیفته بزرگش کنن.

4. 9 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فالکائو اولويتش را رئال‌مادريد خواند

مهاجم کلمبيايي آتلتيکومادريد از علاقه خود براي حضور در رئال‌مادريد خبر داد.

رادامل فالکائو در يکي، دو سال حضورش در آتلتيکومادريد نمايش خيره‌کننده‌اي داشته است و يکي از بهترين مهاجم حال حاضر فوتبال جهان به شمار مي‌آيد.

به گزارش ايسنا،اين مهاجم کلمبيايي که خبرهاي زيادي درباره پيوستن او به چلسي در پايان فصل جاري به گوش مي‌رسد، به راديو "تراي" اسپانيا گفت: "اگر بخواهم در پايان فصل آتلتيکومادريد را ترک کنم، اولويتم با رئال مادريد است."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

( امیدوارم جدی نباشهمورینیو هم داره با دونه دونه بازیکناش درگیر میشه ها )

اینها همش به خاطر اینه که مارکا با مورینیو ضد هستش!! همین !!!
    مارکا در ظاهر مال مادرید... ولی در عمل دیگه به همه ثابت شده کارش چوب لایه چرخ انداختن رئال بوده!!!

مورینیو اگه تو گوش یه بازیکن بزنه هم این اجازه رو داره !!! (از روی قصد و قرض اینکارو نمیکنه که!!)
    بهتر از من و شما میدونه اگه نتیجه ی معکوس بده کارش اولین نفری که سیبل میشه خود مورینیو هست!!!
    همه ی ما میدونیم که آقای خاص در بین مربیان دنیا با بازیکنان خودش صمیمی ترین روابط رو داره !!
    فیلم خداحافظی از اینتر و چلسی رو نیگا کنید چه گونه بازیکنانش رو بقل میکنه و گریه میکنه!!
    مطئنا در مرحله ی اول سر مربی اونهاست...در مرحله ی دوم برادر بزرگتر اونها!!تیم مثل یک خانواده اس...!! و خانواده ای به موفقیت میرسه که یک پدر قاطع و یک سر پرست کار درست روی سرش باشه!!
    اینها همش حاشیه ای هست که مطبوعات آنتی مورینیو دارن برای تیم و خود شخص آقای خاص درست میکنن و ما دیگه نباید به این حرفا دامن بزنیم!!
    هنوز هنوزه بازیکنان سابق مورینیو با او تماس ها تلفنی دارند!! این یعنی چی؟؟؟

یعنی که اون برای بازیکنان و شاگردانش بیشتر از یک سر مربی بزرگه!!!
    اون درست مثل یک دوسته!!
    یک دوست خیرخواه...اما با روش های خاص خودش!!!

8. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

2 روز پیش زاد روز آربلوا بود... آلوارو 30 ساله شد....بازیکنی که خیلی ها شاید دوستش نداشته باشند و نقطه ضعف تیم بدوننش ... اما به نظرم شایسته یک تقدیر کوچولو به خاطر زحماتی که در این سال های اخیر برای رئال مادرید و فوتبال ملی اسپانیا کشید هست.. هر چند خودم شاید خیلی دوستش نداشته باشم ولی یه چیزی رو مطمئنم که از جون برای تیم مایه میذاره و واقعا تجربه زیادی رو کسب کرد و دیگه یه بازیکن پخته هست . موفق باشی آربلوا

Álvaro Arbeloa Coca

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : January 17, 1983 .age 30

10. 10 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

وقتی که دیروز دوستی خبر احتمال نیمکت نشینی کریستیانو توسط مورینیو را به من داد ، نمی توانستم جلوی خنده ام را بگیرم : "این را به عنوان یک جوک می پذیرم ، البته یک جوک بی مزه . " وقتی فهمیدم که این قضیه زیاد هم شوخی نیست و مربی واقعا دارد به آن فکر می کند ، از این وضعیت غیر قابل توضیح کاملا بهت زده شدم .
    وقتی در جمع یکی از کانون های هوداری بودم ، اغلب همه به من یک پیغام می دادند :" رونکرو ، به پرز بگو که نگذارد کریستیانو برود . بدون او در پامپلونا دیدیم که چه وضعی داشتیم ... "
    هواداران به خوبی ارزشهای ستاره واقعی خود را درک می کنند . رئال بدون کریستیانو تصور نکردنی است . اما شاید بالاخره مورینیو امشب بخواهد که سومین تنبیه بزرگ فصلش را در نظر بگیرد .
    کاسیاس و راموس قربانی های قبلی بودند و حالا انگار نوبت ستاره بزرگ تیم است . توجیه این که برای بازی چهارشنبه استراحت کند ، اصلا مناسب نیست . سوپرمن نیازی به استراحت به عضلات آهنین خود ندارد .
    تنبیه او به خاطر خشم سه شنبه عادلانه نخواهد بود . از طرفی شکست بارسا در آنوئتا باعث میش ود که رئال برای معجزه تلاش کند . آن هم در حالی که معجزه ها بدون کریستیانو هرگز محقق نخواهند . شد . مربی ، مطمئنم که این فقط یک شوخی بود ، درست است ؟
    توماس رونکرو - سردبیر روزنامه ی AS

متن از مرجع اخبار رئال

مثل اینکه قضیه جدیه و رونالدو امشب نیکمت نشین هستش!!
    نمیدونم استراتژی مورینیو چیه؟واقعا هدفش از این کار رو درک نمیکنم ،
    در صورتی که خود رونالدو بعد بازی کوپا مقابل همین تیم گفت که بازی بعد با اتحاد بازی میکنیم به امید پیروزی ولی مورینیو داره نیمکت نشینش میکنه
    واقعا تیم بدون کریس میلنگه نمونش بازی جلو اوساسونا بود و خیلی از بازی های دیگه...

12. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

امیدوارم این کار رو نکنه. یکی از وظایف مربی به موفقیت رسوندن تیمشه. البته اگر هم امشب بازی رو ببره باز اختلاف میشه 15 امتیاز!!!!!!! که خوب همون موقع هم که اختلاف 15 امتیاز بود من یکی قهرمانی رو از دست رفته میدونستم ولی باز امید داشتن بهتره. بهتره مورینیو گذشت نشون بده و اینطوری طرفش رو شرمنده کنه (البته اگه واقعاً دلیلی برای دلگیری داشته باشه).به هر حال ما همه میدونیم ه تاثیر کریس چقدره.

14. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم از همون روزی که خیری درگیری لفظی رو شنیدم ناراحت بودم که شاید بخواد رونالدو رو مثله کاسیاس و راموس رو نیمکت بذاره
    امیدوارم اینجوری نشه چون اگه اینجوری بشه برای تیم بد میشه
    یه جورای همه با هم گیر میشن
    بازی امشب مشخص میکنه که آخر چی میشه
    امیدوارم امشب رئال بازیو ببره تا هم اختلافو با تیم های 1 و 2 کم کنه و هم روحیه ای بشه برای بازی برگشت با والنسیا که تو زمین اونا بازم ببرن و برن بالا

16. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میخوام پیش بینی کنم چی میشه ولیبعضی وقتا مورینیو تصمیم های عجیب میگیره که همین پیش بینی رو سخت میکنه.ولی به نظر من رونالدو بازی میکنه چون بازی نکنه رئال به مشکل میخوره

18. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

حداقل تنبیه روی کاسیاس خوب جواب داد...
    اگه این اتفاق بیوفته هم بدم نمیاد...
    لیگ که دست نیافتنی شده!!
    پس چرا یه ستاره به خودش نیاد و متوجه نشه رئیس کیه؟؟؟

مورینیو آیا در پورتو هم رونالدو رو داشت که پورتو رو قهرمان چمپیونز کرد و یا در تیم های دیگه که عناوین رو باهاشون درو کرد؟؟؟این درست نیست بگیم تیم رو یه بازیکن خاص میچرخه!!
    درسته رونالدو یه فوق ستاره اس!!! بهترین بهترینها!!! محبوب دل ها!!! ولی یه وقتایی باید آدم به خودش بیاد و ببینه اگه یه روز قراره خوب نباشه فرقی نداره با بقیه!!
    اینطوری ایجاد انگیزه میشه براش...!!
    حالا که امیدوارم یا شایعه باشه یا به خاطر مسائل تاکتیکی اینکارو بکنه مورینیو یا هم بخواد بهش استراحت بده!

20. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •