تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 281 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان این رفیق ما با رتیه 20000 زده عمران شبانه سمنان . تهران هستیم ما . الان نگاه کردم تو یادگار که کف هم نیست تا حدود 25000 هم از منطقه 2 گرفته . میخواستم ببینم قیول میشه ؟ البتته سمنان تو ناحیه ماس پس مشکلی فکر نکنم باشه .
    البته عمران سازه یا بتون روهم شبانه زده . فکر کنم قبیولیسش صد در صده تو سمنان ولی بین رشتش موندیم ما .

در آغاز فعالیت mego1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من تربیت دبیر شهید رجایی رو تو انتخاب رشته خودم انتخاب کردم ولی اون مبلغ 2300 تومن رو واریز نکردم.حالا چی میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان این رفیق ما با رتیه 20000 زده عمران شبانه سمنان . تهران هستیم ما . الان نگاه کردم تو یادگار که کف هم نیست تا حدود 25000 هم از منطقه 2 گرفته . میخواستم ببینم قیول میشه ؟ البتته سمنان تو ناحیه ماس پس مشکلی فکر نکنم باشه .
    البته عمران سازه یا بتون روهم شبانه زده . فکر کنم قبیولیسش صد در صده تو سمنان ولی بین رشتش موندیم ما .
    امکانش برای شما که بومی استان نیستید تقریبا صقر است چون شبانه بصورت 80% بومی(استان نه ناحیه ) هست و اون 20% هم رتبه های خوب پر می کنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من تربیت دبیر شهید رجایی رو تو انتخاب رشته خودم انتخاب کردم ولی اون مبلغ 2300 تومن رو واریز نکردم.حالا چی میشه؟
    اگه این دانشگاه رو انتخاب کردید باید تا حالا به مصاحبه دعوت می شدید و گر نه اون کد رشته ها از فرم شما حذف می شه و مابقی رشته ها بررسی می شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من امروز تو مصاحبه فرهنگیان شرکت کردم از هرچی میپرسن جز از رشته تخصصیت تنهاسوال تخصصی من که واسه دبیری زبان شرکت کردم این بود "خودت رو به انگلیسی معرفی کن "؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اونم شانسی همینجوری پرسید همش از احکام بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

امکانش برای شما که بومی استان نیستید تقریبا صقر است چون شبانه بصورت 80% بومی(استان نه ناحیه ) هست و اون 20% هم رتبه های خوب پر می کنه.
    خب الان من یادگارو نگاه میکنم مثلا اولین چیزی که دیدم اینه مکانیک صنعتی بابل شبانش رتیه یکی مونده به اخرش تهرانه . این 20 درصد که شما میگی ممکنه درست باشه اما این که رتبه های خوبو میرن اونجا فکر نکنم !یا مثلا شبانه کرمان نصفشون از جای دیگن . شیراز و اصفهان و یزد و ...
    بعد اگر کسی نباشه اون 80 درصد بومی تبدیل به درصد بالاتر میشه . در ضمن معمولا کسی شبانه شهرستانی مثل سمنان رو نمیزنه . ( منظورم با رتیه در حد قبولی ) برای همین تو خیلی از رشته ها مثلا تو یادگار همشون بومی پر شدن ...
    بعد در ضمن میگم این رفیق ما عمران سازه یا عمران بتون هم زده !!!
    البته شاید شما درست میگید
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خب الان من یادگارو نگاه میکنم مثلا اولین چیزی که دیدم اینه مکانیک صنعتی بابل شبانش رتیه یکی مونده به اخرش تهرانه . این 20 درصد که شما میگی ممکنه درست باشه اما این که رتبه های خوبو میرن اونجا فکر نکنم !یا مثلا شبانه کرمان نصفشون از جای دیگن . شیراز و اصفهان و یزد و ...
    بعد اگر کسی نباشه اون 80 درصد بومی تبدیل به درصد بالاتر میشه . در ضمن معمولا کسی شبانه شهرستانی مثل سمنان رو نمیزنه . ( منظورم با رتیه در حد قبولی ) برای همین تو خیلی از رشته ها مثلا تو یادگار همشون بومی پر شدن ...
    بعد در ضمن میگم این رفیق ما عمران سازه یا عمران بتون هم زده !!!
    البته شاید شما درست میگید
    ممنونم
    راستی سمنان که این رشته ها رو نداره:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

راستی سمنان که این رشته ها رو نداره:
    نمیدونم اون میگفت . احتمالا اینو برای جای دیگه گفته ... ولی میگفت 13 تا شبانه زدم سمنان ...
    حالا بذارید بپرسم
    خیلی ممنون در ضمن ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

الان نگاه کردم یکسری رشته شبانه جدید به سمنان اضافه شده ( در اصلاحات )... البته اون رشتهایی که گفتم نیست ولی چند شبانه جدید داره .... اینا رو هم زده فکر کنم .
    مثل مهندسی شهر سازی ...
    بازم با این اوصاف شما احتمال قبولی نمیدید ؟ حتی در رشته ای مثل شهر سازی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

الان نگاه کردم یکسری رشته شبانه جدید به سمنان اضافه شده ( در اصلاحات )... البته اون رشتهایی که گفتم نیست ولی چند شبانه جدید داره .... اینا رو هم زده فکر کنم .
    مثل مهندسی شهر سازی ...
    بازم با این اوصاف شما احتمال قبولی نمیدید ؟ حتی در رشته ای مثل شهر سازی ؟
    احتمل قبولی تقریبا صفر هستش دوست عزیز(حالا شاید معجزه شد) من با توچه به تجربه حودم میگم پارسال من با 17000 و دوستم با 15000 هردو استان تهران منطقه 2 مکانیک عمران صنایع و متالوژی سمنان شبانه زدیم هیچ کدوم قبول نشیدیم مثل شما یادنگار مادگار رو نگاه کرده بودیم

11. 2 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •