تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 87 اولاول ... 2969757677787980818283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 864

نام تاپيک: معرفی بازی های آنلاین فلش

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

خرس قطبی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اطلاعات بازی:

با کلیک روی گلوله برفی از روی موانع بپرید. در پایین صفحه سرعت و مسافت طی شده توسط شما نمایش داده می شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

تخم مرغ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اطلاعات بازی:

هدف از بازی این است که با حرکت دادن موس تخم مرغ ها را جمع کنید ، هیچ تخم مرغی نباید روی زمین بیفتد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ساندویچ

اطلاعات بازی:

با کلید های مکان نما حرکت کنید، و مواد لازم برای یک ساندویچ خوشمزه رو روی نون بذارید. از مواد غذایی فاسد و… دوری کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

اتوبان

اطلاعات بازی:

یک بازی مسابقه ای جذاب که باید بدون اینکه به ماشینهای جلویی برخورد کنید به راه خود ادامه دهید.بازی با کلید های مکان نما انجام می گیرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دلقک

اطلاعات بازی:

بازی زیبای whacky که باید به طرف دلقک جان گوجه پرتاب کرد ، روی سر دلقک کلیک کنید تا گوجه به او بخورد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

گرگ و گله

اطلاعات بازی:

ک بازی جالب-در این بازی ۳ گوی قرمز سفید و سبز وجود دارد.شما باید آنهارا به سمت گرگها با همان رنگ پرتاب کنید.مثلآ گوی آبی را باید به سمت گرگ آبی پرتاب کنید تا کشته شود.توسط کلیدهای A S D رنگها تغییر می کند برای پرتاب گوی موس خود را در جهت گرگها قرار داده و دکمه چپ موس را یکبار کلیک کنید تا گوی پرتاب شود

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چرا یه افزونه (add-on) برای مرورگر mozilla fire fox هست بنام Flash and Video Download .... اون رو نصب کنید .. بعد پایین یه فلش میاد روش کلیک کنید دانلود می کنه!!
    دان نکرد
    خودت این بازیو دانلود کردی؟

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دان نکرد
    خودت این بازیو دانلود کردی؟
    شما یه بازی دیگه رو دانلود کنید ... مثلا از آرمور گیم!!
    من چند تا بازی دانلود کردم درست بود ... ولی رفتم billiard multiplayer رو دانلود کردم نمیومد!!
    چون من 2تا نرم افزار دارم ... هردو شبیه هم ان icon هاشون!! اگه نتونستی Online Games Downloader رو دانلود کن!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •