سلام
دوستان هارد 1 ترا اینترنال ساتا 2 چی بخرم؟
لطفا قیمت دقیق هم بدید
ممنون
سلام
دوستان هارد 1 ترا اینترنال ساتا 2 چی بخرم؟
لطفا قیمت دقیق هم بدید
ممنون
سلام .
اکثر هارد دیسکهای 3.5 اینچی موجود در بازار SATAIII هستند و مشکلی با نصب بر روی مادربردهایی که SATAII هستند نخواهید داشت .
کاربردتان چی هست ؟ اگر میخواهید OS و نرم افزار بر روی آن نصب کنید ميتونيد Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 و يا WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX بخريد . مدل اول پرفورمنس بهتري نسبت به مدل دوم دارد . قیمت دقیق را باید از فروشنده بگیرید ولی قیمت حدودی آن ، 170 هزار تومن برای Seagate الی 190 هزار تومن برای WD Blue هست .
اگر بودجه بیشتری دارید و اگر پرفورمنس بهتری میخواهید میتونید WD Black (مدل نامبر WD1002FAEX) و یا حتی از مدلهای هایبریدی (SSHD) انتخاب کنید .
ممنون از راهنماییت
به عنوان هارد اول برای نصب سیستم عامل میخوام ازش استفاده کنم,اهل نصب بازی و این چیزا هم نیستم فقط نرم افزار
به نظر شما وسترن بلو بهتره یا سیگیت؟
رنج قیمتی هم حدود 200 تومن بیشتر نشه
مدل مادربورد هم اینه:
GigaByte P31-DS3L
از لحاظ پرفورمنس Seagate ST1000DM003 بهتر هست . مشکلی با نصب روی مادربردی که دارید نخواهید داشت . توصیه میکنم با گارانتی معتبر بخرید .
ممنون از راهنماییت
من 5 سال هستش که یه هارد 1ترا وسترن گرین دارم و خیلی هم ازش کار کشیدم تا اینکه تو 1 ماه گذشته چند تا بدسکتور پیدا کرد که آن هم با نرم افزار حل شد و میخوام ازش به عنوان هارد دوم استفاده کنم
البته یه هارد 80 مکستور هم دارم که اونم 8 ساله داره کار میکنه
به خاطر همین به کیفیت و عمر هارد های وسترن اطمینان دارم
وسترن با گارانتی سازگار خوبه؟
سیگیت با چه گارانتی باید بخرم؟
فرق سری caviar با معمولی چیه؟
هارد های وسترن با رنگ های قرمز و ارغوانی چه کارایی دارند؟
هارد هایهایبریدی (SSHD) حدود چه قیمتی هستن و آیا روی مادربورد من با کارایی بالا جواب میدن؟
Last edited by reza_khoshtip; 21-08-2014 at 11:08.
بله ، ولی از آنجائی که برای OS و نصب و اجرای نرم افزار میخواهید WD Green کارائی مناسبی برای اینکار نخواهد داشت .وسترن با گارانتی سازگار خوبه؟
با همان گارانتی سـازگـار که گفتید .سیگیت با چه گارانتی باید بخرم؟
برای WD Red پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک و برای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک را مطالعه کنید . گرچه میتوان برای سیستم عادی (PC) هم استفاده کرد ولی با توجه به اینکه از قابلیتهای آن استفاده ای نخواهد شد هدر دادن بودجه هست مخصوصاً اینکه این هارد دیسکها در مقایسه با مدلهایی که پیشنهاد دادم پرفورمنس بالائی ندارند .هارد های وسترن با رنگ های قرمز و ارغوانی چه کارایی دارند؟
حدوداً 100 هزار تومن بیشتر از مدلهای عادی قیمت دارند و روی مادربردتان هم میتوانید نصب کنید . اگر قبلاً با WD Green کار میکردید و عملکرد آن برای شما راضی کننده بود مدلهایی که پیشنهاد دادم (ST1000DM003 و WD10EZEX) در مقایسه با WD Green و حتی مکستور 80GB سرعت خیلی بهتری دارند و شاید نیازی نباشد که SSHD بخرید .هارد های هایبریدی (SSHD) حدود چه قیمتی هستن و آیا روی مادربورد من با کارایی بالا جواب میدن؟
سلام
چند وقت پیش مشهد بودم هر چی اونجا گشتم هارد وسترن بلک گیرم نیومد و اکثر مغازه دارها هم میگفتن که هارد بلک از نظر سرعت با هاردهای بلو و گرین و یا هارد سیگیت(HDD) تفاوتی نداره !!! و هارد بلک بیشتر برای سرور و این طور چیزا استفاده میشه و تاثیری روی عملکرد سیستم خونگی نمی ذاره !!! چون همشون حافظه کش یکسان دارن ! مگه تنها عامل تاثیر گذار روی سرعت هارد کششه ؟ این حرفاشون اشتباه بوده نه ؟
یک فروشنده گفت که صبر کن تا چند وقت دیگه هاردهای هیبریدی میان(ترکیبی از SSD و HDD) که از حافظه SSD به عنوان کش استفاده می کنن که باعث میشه سرعتشون خیلی بالا بره
حالا من چند تا سوال دارم،این هاردای SSHD سرعتشون از همه HDD ها بیشتره ؟ مثلا از هارد بلک یا هاردایی مثل سیگیت بک آپ پلاس 3.5 اینچی ؟
قیمت هاردای هیبریدی چه حدودی هست ؟ یک ترابایت و د وترابایتش ؟ یک مدل توی یک سایت بود به اسم Black 2 یک ترابایتش با SSDـی 120 گیگ 950 هزار تومن بود ! همشون که همچین قیمتایی ندارن ؟ نه ؟
با تشکر
Last edited by a.g g.a; 22-08-2014 at 16:19.
سلام .
1. اساساً هارد دیسکهای WD Black برای دسکتاپهای معمولی طراحی شده و برای سرورها ، دیتاسنترها و ... هارد دیسک مناسبی مثل WD Re و WD Se و ... موجود هست . استفاده از هارد دیسکهای معمولی برای سرورها و دیتاسنترها (مخصوصاً آنهایی که Duty Cycle و Workload بالایی دارند) کار اشتباهی هست و معمولاً زودتر از حد موعد دچار خرابی میشوند.
2. Cache تنها عامل تعیین کننده سرعت نیست . من میتونم مدلهایی را مثال بزنم که باوجودیکه Cache پایینتری دارند اما Access Time/IOPS بهتری دارند. مهمترین تفاوت هارد دیسکهای WD Black مخصوصاً مدلهای قدیمی آن (انواعی که مدل نامبر آن به FAEX ختم میشوند) ، بهتر بودن Access Time/IOPS در مقایسه با سایر هارد دیسکها هست .
3. هارد دیسکهایی مثل WD Green و ... ممکن هست که از لحاظ Sequential Transfer rate بهتر از WD Black باشند ولی تاثیر چندانی در بهبود سرعت اجرای نرم افزارها و یا سرعت بالا آمدن OS نخواهند داشت .
در یوتیوب ، تستهای مقایسه ای از هارد دیسکهای 5400 و 7200 و هایبرید و SSD درایو موجود هست . در این تستها کاملاً مشخص هست که هارد دیسکهای هایبریدی عملکرد خیلی بهتری بعد از SSD درایوها مخصوصاً در زمان مورد نیاز برای بوت کامل ویندوز و یا اجرای بعضی از نرم افزارها دارند .
البته در هارد دیسکهای هایبریدی ، باید مدتی با OS و نرم افزارها کار کنید تا این هارد دیسک تعداد دفعات دسترسی به اطلاعات در طول زمان و همچنین الگوی دسترسی به داده ها را بررسی و سپس اطلاعات پر استفاده یا قسمتهای اصلی آن اطلاعات را در SSD ذخیره کند. در این هارد دیسکها نمیتوانید به دلخواه خودتان اطلاعاتی را روی قسمت SSD ذخیره کنید . دقت کنید که Defragment کردن در هارد دیسکهای هایبریدی باعث کاهش عملکرد آن میشود ولی با گذشت زمان پرفورمنس آن به حالت عادی برخواهد گشت .
بر خلاف هارد دیسکهای هایبریدی سیگیت (SSHD) که نمیتوانید به دلخواه اطلاعاتی را روی قسمت SSD ذخیره کنید (بماند که فقط 8GB حجم دارد) ؛ در WD Black² بسادگی میتونید اطلاعات مهم و پراستفاده (مثلاً فایلهای ویندوزی و یا نرم افزارها) را روی قسمت SSD نصب و ذخیره کنید و اطلاعات غیر مهم را روی HDD ذخیره کنید.
سلام به آقا ata با این همه تلاش بی وقفشون
واقعا ممنون
یک سوال داشتم این که میخواستم دقیقا بدونم اساس کار هاردهای هیبریدی چطوری هست؟
الان برای خرید وجود دارند که یک قیمتی ازشون داشته باشم؟
خیلی خیلی ممنون
سلام .
اصولاً هارد دیسکهای هایبرید به دو دسته کلی Solid-state hybrid drive (مخفف آن SSHD) و Dual-drive hybrid system تقسیم میشوند و همانطوریکه قبلاً هم گفتم در SSHD ، اطلاعات بر اساس تعداد دفعات دسترسی در طول زمان توسط Firmware و یا ماژولهای نرم افزاری و درایورها و از طریق روشهایی مانند History Table of LBAs بررسی و سپس تمام و یا قسمتی از اطلاعات پر استفاده و مهم در NAND flash memory کپی و ذخیره میشوند . اگر تمام اطلاعات مورد نیاز در NAND flash memory موجود باشد پس هارد ديسك در حالت Idle خواهد بود و یا حتی برای صرفه جویی در مصرف انرژی میتواند Spin Down شود. البته این حالت که تمام اطلاعات مورد نیاز توسط NAND flash memory قابل سرویس باشد نادر هست.
SSHD در دو نوع کلی میتواند وجود داشته باشد .
- Self-optimized mode : در این روش SSHD بطور کاملاً مستقل از سیستمی که به آن متصل شده ، تصمیم گیریهای مربوط به اینکه کدام اطلاعات باید در قسمت NAND flash memory را انجام میدهد.
- Host-optimized mode : با پشتیبانی از یک سری دستورات SATA ، به سیستم عامل ، درایورها ، نرم افزارها و یا ترکیبی از آنها این اجازه را میدهد که اطلاعات مهم و پراستفاده را تشخیص و بر روی NAND flash memory ذخیره کنند .
یکترابایتی 3.5 اینچی سیگیت هم در حدود 280 هزار تومن هست در صورتیکه انواع عادی سیگیت در حدود 170 هزار تومن هست .
انواع Dual-drive hybrid مثل WD Black² ، فضای مربوط به قسمتهای SSD و HDD بطور کاملاً جداگانه توسط کاربر قابل مدیریت هست . قیمت این مدل هم حدود 950 هزار تومن هست (لـیـون کامپیوتر) البته بعداً ممکنه قیمت آن کمی کاهش پیدا کند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)