دوباره از اول نصب کردم و تو ریجستری هم هست...
دوباره از اول نصب کردم و تو ریجستری هم هست...
عجیبه این رو تقریبا مطمئنم به خاطر همی نثبت نشدن بازی توی ریجستری هست...خودم مشابهش رو داشتم!
ولی خوب شما یه کار کن پوشه آپدیتها رو توی فولدر اصلی بازی کپی و از اونجا یه تستی بزن بعد...البته برای اطمینان قبلش بازی رو کرک نکرده باشی!
بازی تو ریجستری هست...
سری قبل اول کرک رو ریختم بعد آپدیت ها رو خواستم نصب کنم که نزاشت...
اینسری بدون کرک کردن خواستم نصب کنم که بازم این ارور رومیدیه...
فولدر آپدیت رو کپی کردم تو فولدر بازی...
عزیز من همین الان تست کردم حتی بعد از اینکه بازی رو کرک کنی هم باید بشه هر سه آپدیت رو نصب کنی...ببین بعد از کرک هم نمی تونی آپدیتها رو نصب کنی؟
البته قبل از کرک بهت پیشنهاد میکنم راه حل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم تست کن ببین به جواب میرسی....
آقا من بازیو رو لپ تاپ نصب کردم. همه ی کاراشم انجام دادم ولی تو همون صفحه اول که یه سری نوشته هست گیر میکنه و Not Responding میده...
چکار کنم؟؟؟؟
مشخصات کامل لپ تاپ چیه؟
آقا درست شد. راستش خودم نفهمیدم چکار کردم...![]()
i7
GF GT635m 2G
8G ram
(n55sl)
نمیدونم چرا تو بعضی جا ها افت فریم دارم... با رزولوشن 1366*768 و DX9 و اکثر تنظیمات High....
به نظر شما عادیه؟ شما چجوری بازی می کنیدش؟؟؟؟
من الان چپتر 4 هستم. این مرحله خیلی منو یاد مکس پین 2 انداخت... اونم دقیقا همین مرحله چهارمش تو اون آپارتمان های درب داغون بود. ولی به نظر من 2 قشنگ تر بود...
با نصب ریجستری فیکس در ست شد و گزاشت آپدیت ها رو نصب کنم...
فقط دوتا از اپدیت ها رو میشه نصب کرد Social Club میگه نسخه بالا ترش رو سیستمت نصبه...
قبلیرو پاک کنم؟؟؟
بعد از کپی کردن کرک و ریختن اون پوشه پروفایلز تو ادرسDocuments\Rockstar Games\Max Payne 3 میرم تو بازی این ارور رو میده...
![]()
رفیق پروفایلو باید بریزی تو
My document\Rockstar games\Social club
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)