تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 103 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره خریدمش.ممنون از کسایی که طی پروسه ی تحقیقات من بهم کمک کردن.فردا میرسه دستم.یکم باهاش ور می رم بعدش یه نقد درست و حسابی ازش میزارم اینجا.هر سوالی هم بود در خدمتم.ضمنا من چون اهل کرمانشاهم امروز غروب که خریدم انشاله گفت فردا صبح ساعت 10ونیم بیا بگیرش...مث اینکه از تهدان میاد.ضمنا دوستانی که تازگیا خریدن شما چند خریدین؟ من رفتم اونجا از پروبوک450 هم خیلی خوشم اومد ولی بخاطر ترسی که در مورد گارانتی و تامین قطعات در آینده داشتم ایسوس خریدم...بعد مغازشم خیلی مغازه خوبیه تخصصش فقط لپتاپ حتی یدونه سی دی هم تو مغازش نمیفروشه....اونجاهم که بودم زنگ زد شرکت الماس دقیقا گفت با کانفیگ 760 یدونه بفرستین...ضمنا من دقیقا خریدم 3220 + نصب ویندوز و درایور ها +نصب هرگونه نرم افزار دیگه که خواستم.بعدشم گف اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد شما لپتاپو میدی به ما و دیگه درگیر گارانتی نمیشی ما خودمون میفرستیم تهران و کل پروسه ی تعمیر یا تعویضش توسط خودمون هماهنگی میشه.....+شرط کردم همه درایور ها و موس و سابووفر توش باشه.راستی ساب ووفرش چنده قیمتش....

یه سوال دیگه اینکه این لپتاپ باید چند ساعت شارژ اولیه بشه؟؟؟؟؟؟؟ این سوال از کل سوالای بالا مهم تر بود.....
    ممنون که خوندین و ممنونم از اونایی که جواب میدن...

2. 2 کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره خریدمش.ممنون از کسایی که طی پروسه ی تحقیقات من بهم کمک کردن.فردا میرسه دستم.یکم باهاش ور می رم بعدش یه نقد درست و حسابی ازش میزارم اینجا.هر سوالی هم بود در خدمتم.ضمنا من چون اهل کرمانشاهم امروز غروب که خریدم انشاله گفت فردا صبح ساعت 10ونیم بیا بگیرش...مث اینکه از تهدان میاد.ضمنا دوستانی که تازگیا خریدن شما چند خریدین؟ من رفتم اونجا از پروبوک450 هم خیلی خوشم اومد ولی بخاطر ترسی که در مورد گارانتی و تامین قطعات در آینده داشتم ایسوس خریدم...بعد مغازشم خیلی مغازه خوبیه تخصصش فقط لپتاپ حتی یدونه سی دی هم تو مغازش نمیفروشه....اونجاهم که بودم زنگ زد شرکت الماس دقیقا گفت با کانفیگ 760 یدونه بفرستین...ضمنا من دقیقا خریدم 3220 + نصب ویندوز و درایور ها +نصب هرگونه نرم افزار دیگه که خواستم.بعدشم گف اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد شما لپتاپو میدی به ما و دیگه درگیر گارانتی نمیشی ما خودمون میفرستیم تهران و کل پروسه ی تعمیر یا تعویضش توسط خودمون هماهنگی میشه.....+شرط کردم همه درایور ها و موس و سابووفر توش باشه.راستی ساب ووفرش چنده قیمتش....

یه سوال دیگه اینکه این لپتاپ باید چند ساعت شارژ اولیه بشه؟؟؟؟؟؟؟ این سوال از کل سوالای بالا مهم تر بود.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دوستان من هنوز مشکل کم نور پرنور شدن مانیتور دارم
    چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    توی زمینه های تیره کم نور میشه
    توی زمینه های روشن پرنور میشه
    سلام
    من این لپ تاپ را ندارم ولی اگر گرافیک آنبورد اینتل داره این موضوع مربوط به گرافیک انتل هست و مشکل نیست بلکه یک تکنولوژی برای افزایش کارایی شارژ لپ تاپ هست.
    ازین رو برای کنترل این مسئله باید برید توی تنظیمات مربوط به گرافیک اینتل و Power Management را یا Disable کنید و یا در حالت مصرف انرژی بیشتر قرار بدید که این موضوع براتون پیش نیاد

5. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

مبارکه عزیز
    والا طبق اطلاعات من بزن به شارژ تا پر بشه. شارژ اولیه و اینجور چیزا هم نداره. چون به 100% برسه خودش قطع میکنه و باتری دیگه شارژ نمیشه تا به 95% برسه.
    اگه میخوای همیشه به برق باشه شارژشو به 40% برسون و بعد از لب تاپ در بیار بزار کنار. ولی خب هفته ای یکبار استفاده کن حتما.

7. 2 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوست عزیز.ممنون که جواب دادین.چشم حتما اعمال میشه.چقد طول میکشه تا پر شه.تماس گرفتم فروشنده گفت با ایپاکس فرستادن غروب میاد منم انشالله غروب میرم احویل میگیرم...

9. 2 کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام دوست عزیز.ممنون که جواب دادین.چشم حتما اعمال میشه.چقد طول میکشه تا پر شه.تماس گرفتم فروشنده گفت با ایپاکس فرستادن غروب میاد منم انشالله غروب میرم احویل میگیرم...
    سرعت شارژ شدنش خوبه.
    بزن به برق استفاده کن و خیالت نباشه خودش پر میشه.
    مبارکه دوست من
    ایشالله خیرشو ببینی

11. 3 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام امروز رفتم تحویل گرفتم الانم همون نقدیو دارم مینویسم که قولشو داده بودم.
    از لحاظ دیزاین که واقعا فوق العاده است.لپتاپ های اچ پی و دل و لنوو از لحاظ دیزاین به گرد ایسوس نمیرسن مگر اپل که بنظر من نمیصرفه 7ونیم بدی یه اپل که دیزاینش خوب باشه و آی7 باشه.صفحش فوق العاده است.یعنی به صورت عمودی هم اگه بهش نگاه کنی با کیفیت به شدت قابل توجهی روبرو هستی.تا حالا وقت نشده بازی یا نرم افزار سنگین روش نصب کنم ولی اگه نصب کنم فک نمیکنم با این کانفیگ اهل کم اوردن باشه.من ویندوز 8و1 64 بیتی نصب کردم تو مغازه طرف گفت درایور هارو خود نصب کن منم آوردم خونه فقط همونجا گفتم که درایور کارت گرافیک رو نصب کنم ببینم مشکلی نداره که سریع در چند دیقه نصبش کردو نشونم داد که گرافیکش 760 هستش.فقط باتریش اصلا شارژ نداشت توش.بعدشم اینکه خودم پلمبشو باز کردم.ولی تقریبا طرف داشت ویندوز 8 تا لپتاپ نو میریخت که همشون صاحاباش نشسته بودن اول اینکه این لپتاپ میدرخشید دوم اینکه با y510p هم اون لحطه کار کردم اصلا با کیفیتش حال نکردم.تاچ پدش یکم کار باهاش سخته ولی خوب عادت میکنیم دیگه.فضای استراحت دستش که فوق الهاده راحته.کیبورداشم دیگه خیلی باحال بود اصا فقط حال میکنی باهاش چت کنی.بکلایتشم خیلی خوشگله کیبوردشم فارسیه و نیازی به برچسب نداره.حالا من چن روز دیگه چن تا نرم افزار و بازی میریزم روش ببینم چطوریاس نقدشو مینویسم ولی از انتخابم خیلی راضیم.راستی فعلا باتریو استفاده نکردم....

13. 4 کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

راستی دوستان دکمه ی سمت چپ بالا که متقارن با دکمه پاوره چیه و کاربردش چیه؟ بعدش اینکه جک ورودی پورت شبکه چرا کوچیکه چجوری کار میکنه؟ باید تبدیل بگیرم....؟؟؟؟

15. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

راستی دوستان دکمه ی سمت چپ بالا که متقارن با دکمه پاوره چیه و کاربردش چیه؟ بعدش اینکه جک ورودی پورت شبکه چرا کوچیکه چجوری کار میکنه؟ باید تبدیل بگیرم....؟؟؟؟
    منم والا از روزی که خریدم سراغشم نرفتم یعنی وقت نکردم. ولی اون دکمه که میگین یه شورتکاته در واقع وارد یه برنامه میشه که الان اسمش یادم نیست ولی فکر کنم پلیر بود. پورت شبکه هم مشکلی نداره نیازی به تبدیل نیست یکم پایینش با دستت فشار بدی باز میشه. یه جورایی قفل کابل شبکه حساب میشه. بصورت مورب هم میتونی با یه دست بزنی داخلش.لبه کابل رو بذار رو قسمت پایینی یکم فشار بده درست میشه.
    در رابطه با قیمت منم خریدم 3220 ولی من عجله داشتم فقط ویندوز نصب کرد و زودی برگشتم خودم ویندوز رو عوض کردم و درایورا رو نصب کردم. مشکلی هم نداشتم. شارژم باید باتری خالی خالی بشه بعد در حالت خاموش یه 4، 5 ساعت بزنی بسه. خیلی نگران نباش.ساب ووفرشم حدود 70، 80 فک کنم قیمت داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

روی اون دکمه می تونی یه برنامه تعریف کنی. اسم برنامش هم ASUS Instant Key Menu هست. برنامه رو از دی وی دی همراش نصب کن.
    مثلا من چون لب تابم تو مغازه هست دکمه گذاشتم رو قطع صدا که وقتی اهنگ گوش میدم بزنم سریع قطه کنم صدارو.

18. 3 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •