سلام دوستان بالاخره خریدمش.ممنون از کسایی که طی پروسه ی تحقیقات من بهم کمک کردن.فردا میرسه دستم.یکم باهاش ور می رم بعدش یه نقد درست و حسابی ازش میزارم اینجا.هر سوالی هم بود در خدمتم.ضمنا من چون اهل کرمانشاهم امروز غروب که خریدم انشاله گفت فردا صبح ساعت 10ونیم بیا بگیرش...مث اینکه از تهدان میاد.ضمنا دوستانی که تازگیا خریدن شما چند خریدین؟ من رفتم اونجا از پروبوک450 هم خیلی خوشم اومد ولی بخاطر ترسی که در مورد گارانتی و تامین قطعات در آینده داشتم ایسوس خریدم...بعد مغازشم خیلی مغازه خوبیه تخصصش فقط لپتاپ حتی یدونه سی دی هم تو مغازش نمیفروشه....اونجاهم که بودم زنگ زد شرکت الماس دقیقا گفت با کانفیگ 760 یدونه بفرستین...ضمنا من دقیقا خریدم 3220 + نصب ویندوز و درایور ها +نصب هرگونه نرم افزار دیگه که خواستم.بعدشم گف اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد شما لپتاپو میدی به ما و دیگه درگیر گارانتی نمیشی ما خودمون میفرستیم تهران و کل پروسه ی تعمیر یا تعویضش توسط خودمون هماهنگی میشه.....+شرط کردم همه درایور ها و موس و سابووفر توش باشه.راستی ساب ووفرش چنده قیمتش....
یه سوال دیگه اینکه این لپتاپ باید چند ساعت شارژ اولیه بشه؟؟؟؟؟؟؟ این سوال از کل سوالای بالا مهم تر بود.....
ممنون که خوندین و ممنونم از اونایی که جواب میدن...