شما خودتون 6610 دارین طبیعیه که اینطوری جواب بدین
این مسئله ربطی به چیز فرض کردن مردم نداره به این میگن سیاست فروش پس فک کردی پول کمتر میدیو فقط یه کم هرتز تلویزیونت کمتره دیگه همه چیش با 8600 یکیه؟!ها؟!!!
من سقز زندگی میکنم نرسیده به بانه تقریبا هر روز اونجام و تصویر مدلهای مختلف رو با هم مقایسه میکنم حرفام بر اساس مشاهدات خودمه
دقیقا به همین دلیله که من تو هر سایتی که میرم سایت موبایل ،ماشین،تلویزیون یه توصیه به همه میکنم...هیچ وقت به توصیه های خریدی که تو این سایتها میشه اعتماد نکنید حتی به تو صیه های من! من خودم وقتی میخام کیفیت یه تی وی رو بدونم نمیام تو این سایت بپرسم یا عکسشو نگا کنم

(تاپیک عکسهای تی وی)
میرم تو یه فروشگاه خودم نگاه میکنم دقیقا شما هم باید همین کارو بکنید دلیلشم مشخصه نمیگم افرادی مثل اقا ارش به عمد اطلاعات غلط میدن یا فقط به خاطر اینکه خودشون چند میلیون بابت اون تی وی دادن این نظرو میدن ! بیشتر به خاطر اینه که اطلاعاتی ندارن و با این وجود رو نظر خودشون به شدت تاکید میکنن
دلیل این رو هم اگه میخاین بدونین اینه که مردم ما هنوز فرهنگ استفاده از اینترنت رو ندارن و فک میکنن چون کسی اونارو نمیبینه و نمیشناسه پس هر چی دلشون بخاد میتونن بگن
همونطور که از نیمباز و یاهو فقط برای دادن فحش ناموس استفاده میکنن
البته شما هم مقصرید چه دلیلی داره برای دیدن کیفیت یک تی وی عکسشو تو این سایت نگاه کنید و فورا در موردش قضاوت کنید !! مضحکترین بخش این سایت دقیقا همینه تعجب میکنم چرا اون تاپیکو حذفش نکردن !
به هر حال خودتون لطف کنید و یه ذره زحمت به خودتون بدبد برین یه فروشگاه و کیفیت تی وی مورد نظرتون رو خودتون ببینید... والسلام