با سلام
بنده قصد تهیه یه inear یا هدفون خوب رو دارم
تاحالا به صورت خرده ریز خیلی هزینه کردم
از انواع هدست بگیر تا مدل های پشت گوشی و مدل های مارک دار مثل فیلیپس و این اواخر هم یه bh503 نوکیا که وایرلس هست و باهاش میشه مکالمه هم داشت
راستش تابحال خیلی واسم مهم نبوده چی داشته باشم و فقط یه چیز که موقع مسافرت و تو جمع صدا ازش بیرون نره و داخل نیاد (همون ایزولیشن خوب داشته باشه) و اینکه واسه استفاده کامپیوتر هم مدلی که طی چند ساعت فیلم دیدن یا بازی گوش رو اذیت نکنه و سبک باشه
اوایل از هدفون اریجینال w810 اریکسونم استفاده میکردم که واسه اون زمان خوب بسیار عالی بود
بعد هم یه مدتی هدفون ها داخل گوش معمولی مثل همین فیلیپس و اینا که یه مارکی داشته باشه و اونقدر ها هم بی اصل و نسب نباشه
تقریبا اکثر اوقات هدفون های گوشی های موبایلم رو استفاده میکردم و با موبایل هم گوشی میدادم
ولی این اواخر کیفیت واسم مهم شده و از این همه هزینه ی خرده ریز خسته شدم
اطلاعات زیادی راجب هدفون ندارم و تا این اواخر حتی نام برندهایی مثل بیتس آدیو و سنهایزر و تک آدیو و اینها به گوشیم نخورده بود.کاملا مبتدی مبتدی!
میخواستم دوستان راهنمهایی کنند بنده رو که بهتونم یه هدفون یا این مدل های داخل گوشی بگیرم
سوال اولی که داشتم اینه که کدوم رو توصیه میکنید؟
مدل های داخل گوشی بعد یه مدت گوش رو درد میاره و اذیت میکنه.اونهایی هم که زائد های پلاستیکی کروی شکل ندارند صدا کاملا بیرون میره و داخل میاد و آدم نمیتونه تمرکز کنه رو اینهمه صدای قاطی بیرون و داخل
هد ست ها هم روی سر هستند و در حالت خوابیده استفادشون مشکله و همینطور حمل و نقل
ضمن اینکه فشار میارن روی سر
واقعا موندم بینشون!
مورد بعدی اینکه کیفیت واسم خیلی مهمه و نمیخوام رپ یا آهنگ های الکترونیک و بیس دار گوش کنم
البته که کیفیت باس و زیر و بم صدا مهمه ولی نه به صورت اغراق
میخوام اگه یه اپرا میشنوم صدای بم جوری نباشه که اصلا نفهمی خواننده چی میگه یا اگه باس داری انگار آمپلی پشت ماشین تو گوشته یا صدای تیز آهنگ سنتی گوشتو کر کنه
نمیدونم میتونم منظورمو کامل بسرونم یانه ولی یک صدای شفاف و با کیفیت و طبیعی باشه که انگار آدم اونجا حظور داره.صدای زنده
در ارتباط با بودجه هم نمیخوام زیاد هزینه کنم چون اولا خیلی کم به موسیقی گوش میدم.شاید هروقت سفر میرم در راه و یا هفته ای 1 ساعت گاهی کمتر گاهی بیشتر!
و دوم هم دلم نمیاد خیلی پول هدفون و هدست بدم
مثلا 100 مورد نظرمه
راجب برند ها بیتش رو شنیدم فقط باس الکی داره و پول تبلیغات و اسمش رو میگیره.تست نکردم!
بقیه رو هم فقط شنیدم اسمشون رو
راست و دروغ و نمیدونم
و شنیدم که زیر 200/300 اصلا ارزش نداره و هیچ کیفیتی نمیدن. واقعا این درسته؟
بعضی ها میگن فلان هدفون حرفه ای نیست
این حرفه ای یعنی چه؟
یعنی به کار چه کسی میاد؟
چه شخصی استفاده ی حرفه ای میتونه داشته باشه و چی از هدفونش میخواد ؟
ضمنا قیمت مدل ها رو هم اگر دوستان ذکر کنند ممنون میشم
و اینکه این مدل bh503 رو اگر بخوام بفروشم چقدر ارزش داره و نوش چنده؟
میبخشید که سخن به درزا کشید
چون من هیچ اطلاعاتی ندارم و مبتدی مبتدیم و دوستان با تجربه ای هم اینجا هستند,گفتم همه ی سوالاتمو بپرسم که تا حدودی آشنایی پیدا کنم
با تشکر
.gif)