تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 602 اولاول ... 296975767778798081828389129179579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام

بنده قصد تهیه یه inear یا هدفون خوب رو دارم

تاحالا به صورت خرده ریز خیلی هزینه کردم

از انواع هدست بگیر تا مدل های پشت گوشی و مدل های مارک دار مثل فیلیپس و این اواخر هم یه bh503 نوکیا که وایرلس هست و باهاش میشه مکالمه هم داشت

راستش تابحال خیلی واسم مهم نبوده چی داشته باشم و فقط یه چیز که موقع مسافرت و تو جمع صدا ازش بیرون نره و داخل نیاد (همون ایزولیشن خوب داشته باشه) و اینکه واسه استفاده کامپیوتر هم مدلی که طی چند ساعت فیلم دیدن یا بازی گوش رو اذیت نکنه و سبک باشه

اوایل از هدفون اریجینال w810 اریکسونم استفاده میکردم که واسه اون زمان خوب بسیار عالی بود

بعد هم یه مدتی هدفون ها داخل گوش معمولی مثل همین فیلیپس و اینا که یه مارکی داشته باشه و اونقدر ها هم بی اصل و نسب نباشه

تقریبا اکثر اوقات هدفون های گوشی های موبایلم رو استفاده میکردم و با موبایل هم گوشی میدادم

ولی این اواخر کیفیت واسم مهم شده و از این همه هزینه ی خرده ریز خسته شدم

اطلاعات زیادی راجب هدفون ندارم و تا این اواخر حتی نام برندهایی مثل بیتس آدیو و سنهایزر و تک آدیو و اینها به گوشیم نخورده بود.کاملا مبتدی مبتدی!

میخواستم دوستان راهنمهایی کنند بنده رو که بهتونم یه هدفون یا این مدل های داخل گوشی بگیرم

سوال اولی که داشتم اینه که کدوم رو توصیه میکنید؟

مدل های داخل گوشی بعد یه مدت گوش رو درد میاره و اذیت میکنه.اونهایی هم که زائد های پلاستیکی کروی شکل ندارند صدا کاملا بیرون میره و داخل میاد و آدم نمیتونه تمرکز کنه رو اینهمه صدای قاطی بیرون و داخل
    هد ست ها هم روی سر هستند و در حالت خوابیده استفادشون مشکله و همینطور حمل و نقل
    ضمن اینکه فشار میارن روی سر

واقعا موندم بینشون!

مورد بعدی اینکه کیفیت واسم خیلی مهمه و نمیخوام رپ یا آهنگ های الکترونیک و بیس دار گوش کنم

البته که کیفیت باس و زیر و بم صدا مهمه ولی نه به صورت اغراق

میخوام اگه یه اپرا میشنوم صدای بم جوری نباشه که اصلا نفهمی خواننده چی میگه یا اگه باس داری انگار آمپلی پشت ماشین تو گوشته یا صدای تیز آهنگ سنتی گوشتو کر کنه
    نمیدونم میتونم منظورمو کامل بسرونم یانه ولی یک صدای شفاف و با کیفیت و طبیعی باشه که انگار آدم اونجا حظور داره.صدای زنده

در ارتباط با بودجه هم نمیخوام زیاد هزینه کنم چون اولا خیلی کم به موسیقی گوش میدم.شاید هروقت سفر میرم در راه و یا هفته ای 1 ساعت گاهی کمتر گاهی بیشتر!
    و دوم هم دلم نمیاد خیلی پول هدفون و هدست بدم
    مثلا 100 مورد نظرمه

راجب برند ها بیتش رو شنیدم فقط باس الکی داره و پول تبلیغات و اسمش رو میگیره.تست نکردم!
    بقیه رو هم فقط شنیدم اسمشون رو

راست و دروغ و نمیدونم

و شنیدم که زیر 200/300 اصلا ارزش نداره و هیچ کیفیتی نمیدن. واقعا این درسته؟

بعضی ها میگن فلان هدفون حرفه ای نیست

این حرفه ای یعنی چه؟

یعنی به کار چه کسی میاد؟

چه شخصی استفاده ی حرفه ای میتونه داشته باشه و چی از هدفونش میخواد ؟

ضمنا قیمت مدل ها رو هم اگر دوستان ذکر کنند ممنون میشم

و اینکه این مدل bh503 رو اگر بخوام بفروشم چقدر ارزش داره و نوش چنده؟

میبخشید که سخن به درزا کشید
    چون من هیچ اطلاعاتی ندارم و مبتدی مبتدیم و دوستان با تجربه ای هم اینجا هستند,گفتم همه ی سوالاتمو بپرسم که تا حدودی آشنایی پیدا کنم

با تشکر
    سلام
    بسيار جالبه چون بعد از استفاده اين تعداد هدفون ميبايست بنوعي هدفون ايده التون رو ميشناختين ولي براي كمي راهنمايي ميشه گفت كه با توجه به نوع صدايي كه دوست دارين و انتظاري كه از هدفونتون دارين از هدفون هاي فول سايز نميشه اميد چنداني داشت مگر يك نمونه كه فكر كنم هدفون نهايي و انتخابي مناسب خواهد بود بنام akg k99.
    از تعداد معدود هدفون داخل گوشي موجود در ايران فقط چند مدل كه به هيچ عنوان قابل رقابت با هدفون فول سايز معرفي شده رو نخواهند داشت بنابر اين. از معرفي اونها ميگذريم مگر ترجيح بدين داخل گوشي تهيه كنين.
    در كل مواردي كه عنوان فرمودين هر كدوم توضيحات كاملي دارن كه بطور خلاصه مي تونين در اين سايت اونها رو مطالعه كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اگه بازم سوالي بود در خدمت هستيم

2. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به اِوری بادی !!
    من تا حدود 250 میخوام هزینه کنم واسه هدفون. خب نیازی نیس که بگم کیفیت و بیس و اینا برام مهمه !!خودتون میدونید دیگه !!! اولش چشمم رو بیتس بود... خیلی زود فهمیدم ک اکثرا فیک هستن و با این بودجه ........کلا بیخیال !!!
    بعد چندتا مدل از سنهایزر دیدم.(تست نکردم) hd 448 رو گفتن خوبه که دیدم خیلی شل و وله !! من میخوام کیپ باشه.....صدای بیرونم اصصصصصصصصلا نیاد !
    مخم ترکید انقد نظرات متفاوت دیدم...کاش یکی بیاد .... (از اینا که معجزه میکنن) یه چیز مشتی بهم معرفی کنه که تا آخر عمر دعاگوی خودشو خونوادش باشم !!
    رپ گوش میدم....راک هم اِی !! بگی نگی !
    پس چی شد؟؟اگه گفتی؟؟؟ کیپ باشه....کیفیت خدا ! صدا نیاد تو !! یه تودهنی برای رفیقم باشه با اون بیتس فیکش !! (چشم و هم چشمی !! ) و مهمتر از همه قابل اعتماد به لحاظ گارانتی و هم چنین جنس متریال استفاده شده...چون زیاد آدم منظمی نیستم....باید دووم بیاره !
    دوستتون دارم.....یکاری کنید عاشقتون شم !!
    سلام
    خيلي ساده و خلاصه با كمي افزايش بودجه هدفون audio technica m 50 رو تهيه كنين.دقيقا با انتظارات شما هماهنگي داره و قابل رقابت با تمامي مدلهاي بيتس هست .البته ترجيها موقع تست از امپ استفاده كنين تا بازده كامل هدفون رو داشته باشين.
    موفق باشين

4. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammad.7225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    اگه میشه ما رو هم راهنمایی کنید!
    یه هدست میخوام برای PC
    که بیس(Bass) خوبی داشته باشه و صداشم بلند باشه.
    قیمتشم تا 50-60 باشه!

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    یه هدست میخوام برای PC
    قیمتشم تا 50-60 باشه!
    سلام
    تنها هدستهاي موجود مطابق با خواسته هاي شما و موجود در ايران هدستهاي creative هستن .متاسفانه الان اسم مدلي از اين برند رو خاطرم نيست ولي تغريبا ٩٠٪ شون بيس خوب و تفكيك بالايي دارن.
    اين حشره تو امضاتون چطوري اومده

7. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با تشکر
    نامداران فقط نمایندگی هدفونهای سنهایزر هست و بعثت نمایندگی بقیه اقلام بجز هدفون.
    این طبق اخرین استعلام از شرکت سنهایزر انگلیس بوده که اقای musketeer انجام داده بودن که از ایشون هم تشکر میکنم.
    ما چاکریم. این دقیقا متن نامه ای هست که بهشون زدم:

Hi

I have a question to ask.

I live in Iran and I want to buy sennheiser earphones, but the retail
    store in Iran that I could find in sennheiser (Besat Broadcasting
    Systems Co. located in Jomhuri Ave., Tehran) have a limited number of
    products. (only 2-3 models).

I wanted to see if there is any other reseller in Iran whereI can find
    original products.

Thanks in advance
    M.Soltani
    و اینم جوابی که گرفتم:

Dear Sir

Sennheiser Middle East, established in Dubai Airport Freezone, is a branch office of Sennheiser UK Ltd (wholly owned subsidiary of Sennheiser Electronic GmbH Co.KG), and has responsibility for the distribution of all Sennheiser Group brands and selected 3rd Party Brands in the Middle East, East Africa and Central Asia.

With a serviced warehouse based in Jebel Ali Freezone, Dubai, we are perfectly placed to serve our partners' needs across these regions.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

We have appointed NAMDARAN MOBILE COMMUNICATIONS as an authorised distributor and re-seller of Sennheiser headphones and headsets for Iran - please see their details below:

Namdaran Mobile Communications PJSC is the leading distributor of Headphones & Headsets in Iran, with a wide network of reseller channels as well as their own stores spread across the country. Established in 2006, the company has grown quickly thanks to a careful selection of products & partners and, most importantly, showing a dedication and focus to private audio. In addition to Sennheiser, Namdaran is the exclusive partner of GN Netcom for its Jabra products and has its own OEM branded mobile phones, NMC.

NAMDARAN Mobile Communications PJSC
    Head Office: 177 Mirdamad Blvd. Tehran, Iran
    Tel: +98 (21) 2640 1350
    Fax: +98 (21) 2640 1321 Ext. 113
    Showroom: 214 Ground Floor, Bazar Mobile Iran, Tehran, Iran
    Tel: +98 (21) 66347529/30/31
    Fax: +98 (21) 66347532

Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Web: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

I have copied our colleagues at NAMDARAN into this email and therefore request that they contact you as soon as possible to assist with your enquiry.

Thank you once again for your interest. Please feel free to contact me should you have any questions.

Kind regards
    ضمن اینکه فرداش هم از شرکت نامداران ایمیل اومد برای پیگیری: (مسلما سنهایزر ایمیلم رو فروارد کرده بوده بهشون)

Dear mohamad,
    I would be glad if I can help you ,this is my mob number 911 313 9515 and I am sales manager of sennheiser .

We have perfect stores in Tehran and all of them is REAL.

BR,

Solmaz Rahimi
    Sales Manager
    Sennheiser Products

NAMDARAN Mobile Communications Co.
    H/O: No.177, Mirdamad Blvd., 1919913743 Tehran, Iran
    Concept Store: Ground Floor, Bazar Mobile Iran, Hafez Av.
    Tehran, IRAN - Tel: 66347530/31/32

T +98 (21) 2640 1349 - Ext. 313
    F +98 (21) 2640 1321 - Ext. 113
    M +98 (911) 313- 9515
    اگه به سنهایزر ایمیل میزنید حتما توش قید کنید که هدفون میخواید، چون بعثت و نامداران جفتشون وارد کننده رسمی و مورد تایید هستن، ولی بعثت تجهیزات دیگه ی صوتی غیر از هدفون (مثل میکروفون و ...) رو بیشتر وارد میکنه و نامداران بیشتر رو هدفونها کار میکنه

9. 3 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    یه هدست میخوام برای PC
    قیمتشم تا 50-60 باشه!
    با دقت!
    اینم لینک عکسشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از Mohammad.7225 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    تنها هدستهاي موجود مطابق با خواسته هاي شما و موجود در ايران هدستهاي creative هستن .متاسفانه الان اسم مدلي از اين برند رو خاطرم نيست ولي تغريبا ٩٠٪ شون بيس خوب و تفكيك بالايي دارن.
    اين حشره تو امضاتون چطوري اومده
    جواب رو اشتباه بالا دادم

13. این کاربر از Mohammad.7225 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت spyker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    بسيار جالبه چون بعد از استفاده اين تعداد هدفون ميبايست بنوعي هدفون ايده التون رو ميشناختين ولي براي كمي راهنمايي ميشه گفت كه با توجه به نوع صدايي كه دوست دارين و انتظاري كه از هدفونتون دارين از هدفون هاي فول سايز نميشه اميد چنداني داشت مگر يك نمونه كه فكر كنم هدفون نهايي و انتخابي مناسب خواهد بود بنام akg k99.
    از تعداد معدود هدفون داخل گوشي موجود در ايران فقط چند مدل كه به هيچ عنوان قابل رقابت با هدفون فول سايز معرفي شده رو نخواهند داشت بنابر اين. از معرفي اونها ميگذريم مگر ترجيح بدين داخل گوشي تهيه كنين.
    در كل مواردي كه عنوان فرمودين هر كدوم توضيحات كاملي دارن كه بطور خلاصه مي تونين در اين سايت اونها رو مطالعه كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اگه بازم سوالي بود در خدمت هستيم
    به نوعی میشناسم ولی گفتم شاید چون من از نمونه های با کیفیت استفاده نکرده باشم مشکل از من باشه و به همین علت مشخص نکردم

اونطور که از خودم شناخت دارم نمونه ی داخل گوشی استفاده ی بیشتری واسم داره چون هم قابلیت حمل راحت تری داره و هم عایق بهتریه و روی سر فشار نمیاره و سبکه
    ولی خوب گفتم از انواع هدست هم اگر جیز خوبی باشه میشه تست کرد!
    ضمنا گمان بنده این بود که پیدا کردن هدفون داخل گوشی با کیفیت در یک رنج قیمت بسیار راحت تر از هدست باشه و اونها قیمت بالاتری داشته باشن
    (ولی ظاهرا شما میفرمایید که برعکس هست)

این مدل که معرفی کردید رو باهاش آشنایی ندارم و نمونه ی تصاویری رو که دیدم ازش هم زیاد دلچسب نبود.تقریبا کیفیت ساختش به هدست 20 تومنی ای میزنه که دارم!!
    قیمتش در چه محدوده ایه؟

از چه لحاظ اصلا قابل مقایسه با نمونه های داخل گوشی نیست؟

نمونه های داخل گوشی مناسب کدوم ها هستند و در چه محدوده ی قیمتی ای قرار میگیرند؟

ضمنا این رو هم عرض کنم که بنده پلیر فوق حرف ای ندارم چون بعضی از هدفون ها کاراییشون رو پلیر های قوی معلوم میشه

مدل ام پی تری پلیرم Sony NWZ-B162F هست
    و اسمارت فون هم Galaxy Nexus
    با لپ تاپ کمتر آهنگ گوشی میدم که خوب البته هم روی گوشی و هم لپ تاپ میشه از پلیر های متفاوتی استفاده کرد که خروجی خوب بده

با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به نوعی میشناسم ولی گفتم شاید چون من از نمونه های با کیفیت استفاده نکرده باشم مشکل از من باشه و به همین علت مشخص نکردم

اونطور که از خودم شناخت دارم نمونه ی داخل گوشی استفاده ی بیشتری واسم داره چون هم قابلیت حمل راحت تری داره و هم عایق بهتریه و روی سر فشار نمیاره و سبکه
    ولی خوب گفتم از انواع هدست هم اگر جیز خوبی باشه میشه تست کرد!
    ضمنا گمان بنده این بود که پیدا کردن هدفون داخل گوشی با کیفیت در یک رنج قیمت بسیار راحت تر از هدست باشه و اونها قیمت بالاتری داشته باشن
    (ولی ظاهرا شما میفرمایید که برعکس هست)

این مدل که معرفی کردید رو باهاش آشنایی ندارم و نمونه ی تصاویری رو که دیدم ازش هم زیاد دلچسب نبود.تقریبا کیفیت ساختش به هدست 20 تومنی ای میزنه که دارم!!
    قیمتش در چه محدوده ایه؟

از چه لحاظ اصلا قابل مقایسه با نمونه های داخل گوشی نیست؟

نمونه های داخل گوشی مناسب کدوم ها هستند و در چه محدوده ی قیمتی ای قرار میگیرند؟

ضمنا این رو هم عرض کنم که بنده پلیر فوق حرف ای ندارم چون بعضی از هدفون ها کاراییشون رو پلیر های قوی معلوم میشه

مدل ام پی تری پلیرم Sony NWZ-B162F هست
    و اسمارت فون هم Galaxy Nexus
    با لپ تاپ کمتر آهنگ گوشی میدم که خوب البته هم روی گوشی و هم لپ تاپ میشه از پلیر های متفاوتی استفاده کرد که خروجی خوب بده

با تشکر
    بسيار خوب بله درسته اكثرا فول سايزها نياز به امپ و داك مناسب براي درايو شدن دارن.
    هدفون k99 از همه لحاظ از هدفون هاي هم قيمت داخل گوشي هم رده خودش سر تر هست و قيمتي حدود ١٣٠ هزار تومان داره
    از هدفونهاي داخل گوشي مناسب زير ١٠٠ هزار ميتونين از هدفونهاي
    Panasonic hje300 و hje350
    creative ep830
    sennheiser cx215 و cx 271 , cx281 ,mx580 ،
    Akg k 330
    audio technica ck 66 و دو مدل ديگ متاسفانه الان خاطرم نيست
    Klipsch s3
    همه اينها تغريبا صداي مشابهي دارن و نزديك به صدايي كه انتظار دارين

16. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییتون مخصوصا اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط من الان بد جوری بین akg Q460 و px 200 ii گیر کردم بنظر خودتون کدوم واقعا برتر مخصوصا برای ایفون؟
    و کدوم استحکام بدنی بهتری داره؟
    ضمنا یه akg Q460 قیمت مناسب پیدا کردم و الان گیج شدم
    سلام.
    از نظر کیفیت صدا مدل سنهایزر بهتر است و من هم همین مدل را پیشنهاد می کنم اما از نظر استحکام بدنه مدل AKG بهتر است. در ضمن مدل AKG حجم صدای بیشتری دارد به دلیل حساسیت بالاتر ولی مدل سنهایزر در کیفیت واقعا" بهتر است.
    موفق باشید.

18. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •