تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 421 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

شما در مواقعی که طرفه مقابلتون یه بند صحبت میکنه ولی شما حالتون خوب نیست و کلا حال اونو ندارین چطوری غیر مستقیم بش میگین که ساکت بشه ؟؟؟
    ================================================== ==============
    بهترین کلماتی که میتونه واسه سر صحبت باز کردن خوب باشه چی هست از نظر شما دوستان ؟ میخوام تجربه شما رو هم بدونم
    بستگی به شرایط داره
    مثلا اگر توی ماشین یا اتوبوس باشم به طرف میگم ببخشید من توی ماشین میشینم نمیتونم صحبت کنم.حالم بد میشه.حتما باید چشمانم رو ببندم(اصطلاحا میگن ماشین منو میگیره)
    یا اگر جایی هستم وانمود میکنم که تلفنم زنگ زده و میرم که با تلفنم صحبت کنم و کلا از طرف فاصله میگیرم
    یا اگر نتونم ازش دور بشم جواب طرف رو نمیدم...کم کم خودش از رو میره ساکت میشه

برای سر صحبت باز کردن معروف ترین چیز هوا هست
    توی مدرسه و دانشگاه امتحان چطور بود؟چیزی خواندی؟یا اینکه پشت سر استاد غیبت کردن...اره عجب استاد سختگیریه و..
    گاهی پرسیدن ساعت هم جواب میده

2. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بچه ها فکر کنم خیلیا تو این بحث روبوسی مشکل دارن اصولا چندبار باید روبوسی کرد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من یه سوالی واسم پیش اومده !

اونم این که وقتی برای اولین بار میخواهم با یه خانومی صحبت کنم که تا حالا باهاش صحبت نکردم چطوری باید خودمو معرفی کنم ؟

5. این کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه سوالی هم من دارم
    من تو دانشگاه با یه خانمی دانشجوی یه استاد هستیم و یه جورایی باهم همکار هستیم.چندین بار ایشون به من اس ام اس داده و درباره کار و درسا صحبت میکنیم.ایشون متاهل هستن .ایشون هر وقت میخواد تو اس ام اس یا توی دانشگاه منو صدا کنه به اسم فامیل صدا کنه و این موضوع منو اذیت میکنه.من از تمامی دوستانم خواستم که منو فقط و فقط به اسم کوچیک صدا کنن.نه اینکه از فامیلیم بدم میاد اما دوست ندارم به فامیل صدا کنن.حالا چطوری میتونم مودبانه از ایشون درخواست کنم که به اسم کوچیک منو صدا کنن؟قبول دارم به خاطر اینکه ایشون متاهل هستند باید یه سری مسائل رعایت بشه اما وقتی ایشون به اسم فامیل صدا میکنن منم ناراحت میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یه سوالی هم من دارم
    من تو دانشگاه با یه خانمی دانشجوی یه استاد هستیم و یه جورایی باهم همکار هستیم.چندین بار ایشون به من اس ام اس داده و درباره کار و درسا صحبت میکنیم.ایشون متاهل هستن .ایشون هر وقت میخواد تو اس ام اس یا توی دانشگاه منو صدا کنه به اسم فامیل صدا کنه و این موضوع منو اذیت میکنه.من از تمامی دوستانم خواستم که منو فقط و فقط به اسم کوچیک صدا کنن.نه اینکه از فامیلیم بدم میاد اما دوست ندارم به فامیل صدا کنن.حالا چطوری میتونم مودبانه از ایشون درخواست کنم که به اسم کوچیک منو صدا کنن؟قبول دارم به خاطر اینکه ایشون متاهل هستند باید یه سری مسائل رعایت بشه اما وقتی ایشون به اسم فامیل صدا میکنن منم ناراحت میشم

به نظرم اصلا درست نیست خانمی تو محیط بیرون فردی رو ( جنس مخالف ) با اسم کوچیک صدا بزنه .....
    ایشون متاهل هستند و خانم ، صورت خوشی نداره شما رو با اسم کوچیک صدا بزنند ...
    این مشکل شماست که ناراحت میشید و باید خودتون رو کنترل کنید ، بحث دوست های پسر فرق میکنه و جدای این قضیه ...
    حالا جدا از اینکه این خانم درخواست شما رو قبول کنه یا خیر صورت خوشی نداره ....

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان من یه سوالی واسم پیش اومده !

اونم این که وقتی برای اولین بار میخواهم با یه خانومی صحبت کنم که تا حالا باهاش صحبت نکردم چطوری باید خودمو معرفی کنم ؟
    بستگی داره در چه زمینه ای باشه
    اگر در زمینه کار و درس و.. هست خیلی مودبانه و تقریبا رسمی
    اگر در زمینه دوستی و ازدواج و... هست مودبانه ولی خودتون باشید.یعنی طوری که صحبت های شما شخصیت واقعی خود شما را نشان بدهد

یه سوالی هم من دارم
    صحبت های دوستمون اقای eblis2011 صد در صد تایید میشه
    هیچ وقت از یک خانم متاهل نخواهید شما را به اسم کوچک صدا بزند
    کلی داستان درست میشه

9. 10 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظرم اصلا درست نیست خانمی تو محیط بیرون فردی رو ( جنس مخالف ) با اسم کوچیک صدا بزنه .....
    ایشون متاهل هستند و خانم ، صورت خوشی نداره شما رو با اسم کوچیک صدا بزنند ...
    این مشکل شماست که ناراحت میشید و باید خودتون رو کنترل کنید ، بحث دوست های پسر فرق میکنه و جدای این قضیه ...
    حالا جدا از اینکه این خانم درخواست شما رو قبول کنه یا خیر صورت خوشی نداره ....
    خوب اینجوری که این بنده خدا دو سال میخواد رو اعصاب ما پیاده روی کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خوب اینجوری که این بنده خدا دو سال میخواد رو اعصاب ما پیاده روی کنه
    بالاخره این مسئله ی شماست .. باید سعی کنید خودتون رو کنترل کنین.
    مکان بسته و خصوصی نیست که شما آزادتر باشین و طبق میلتون رفتار کنین .
    گاها باید محدودیت های اطراف رو پذیرفت هر چند به ما سخت بگذره .

تنها راه اینه که شما این حساسیت رو کاهش بدین و سعی در کنترل کردن خودتون داشته باشین.

12. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام خوبید..... خواستم از شما مشورت بگیرم و راهنمایی و تجارب خودتونو در این زمینه با من در اشتراک بزارد که به بیراهه نرم
    بینید من حدود 26 سامه و با یه خانومی هم که دو سال از من کوچیکتره مدت 4ساله دوستم ..بنا به شرایط مجبورم برای دو سال تو شهرستان کار کنم و تو این مد رابطه قبلیم حفظ شده و با دختری اینجا اشنا شدم که حدود 4 سال بزرگتر از منه مدتیه دوست شدم.. و ..تو این مدت اگر دعوایی رخ بده و قهر میشه واقعا جاش برام خالی میشه.. توجه به این موضوع که 4سال بزرگتر از منه مشکل بزرگیه... ولی مشکل اینجاست که رفتاراش مثل بچه ها نیست و منو جذب میکنه.. حرفاش کاراش..

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

به نظر من بهترین کار اینه که با یک مشاور صحبت کنید
    ولی چیزی که من فکر میکنم اینه که چون شما از شهر و اطرافیانتون دور شدید این خانمی که 4 سال بزرگتر از شماست برای شما یه جور حس مادری یا خویشاوندی بوجود اورده...ادم ها وقتی از خانواده شان دور میشن نیاز به یک نفر دارند که از لحاظ عاطفی حمایتشان کند.
    از طرفی شما با یک خانمی 4 سال دوست بودید.اگر ایشان ادم بدی بود که 4 سال دوست نمی ماندید
    شما باید به این فکر کنید که اگر قرار باشه توی شهر خودتان در کنار خانواده با اداب و رسوم شهر خودتان زندگی کنید کدام را ترجیح میدهید

15. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •