ممنون از جواب
به نظرم این عیب بزرگیه
سختی آب یزد نسبتا زیاده.
میشه از دستگاه تصفیه واسه ورودی آب پکیج استفاده کرد؟جواب میده؟به صرفه هست ؟ یا استفاده از دو مبدل بهتره؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
ممنون از جواب
به نظرم این عیب بزرگیه
سختی آب یزد نسبتا زیاده.
میشه از دستگاه تصفیه واسه ورودی آب پکیج استفاده کرد؟جواب میده؟به صرفه هست ؟ یا استفاده از دو مبدل بهتره؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
سلام تعمیر کار محترم
تو شهر شهرضا از شهرستان های اصفهان
تو زمینه پکیج کار نکردم لیسانس تاسیسات و پروانه نظام مهندسی اما اجرا کار نکردم
یه پکیج با کیفیت میخوام که نداشته باشم جوابگوی مشتری باشم از نظر کیفیت
تعمیر کار عزیز
اینکه نمیشه گرمایش از کف با رادیاتور از یه پکیج استفاده کنه را میدونم سوال من اینه که :
پمپ پکیج جوابگوی گرمایش از کف طبقه اول و طبقه دوم هست که 1 پکیج برای گرمایش از کف 2 طبقه استفاده بشه
و یک پکیج برای رادیاتور دو طبقه ساختمان ؟
یا اگر پمپ جوابگو نیست میشه 1 پمپ باهاش سری کرد ؟
از نظر هزینه مهم نیست 1 ساختمان دوبلکس با طراحی معماری مدرن و 1 زیرزمین که دارای جکوزی و سونا هست و پیش بینی موتور خونه نشده
بازم ممنون از راهنمایی های مفید مهندسین گرامی بخصوص تعمیرکار و والور عزیز
دوست عزير من هم شنيدم و تو سايت بوتان شاپ خوندم . نوشته بود از اپتيما بهتره و راندمان آن بالاي 93درصد است . من هم خريده ام 24 دومبدله فن دار ... ولي هنوز نصب نکردم .
کاتالوگ راهنماي آن را مي توانيد از لينک زير دريافت کنيد ( شايد کار مشترک بوتان و riello group ايتاليا هست ! )
»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما پکیج بوتان داریم مشکلی که پیش اومده اینه که درجه نزدیک 2 هستش ولی چراغ قرمزه و پکیج سرده وقتی پیچ وسطیش رو می یارم روی علامت وسط و بعد دوباره بر می گردونم روی علامت سمت راست چراغ سبز میشه و پکج روشن میشه ولی دوباره بعد از چند ساعت چراغ قرمز میشه و پکج سرد میشه!!! چه مرگش این لامسب!!! ...
اساتید گرامی لطفا بفرمایید بهترین برند از نظر خدمات و کیفیت در شیراز کدومه؟ با توجه به صحبتا فکر میکنم بوتان و آماتیس بهتر باشند درسته؟
پکیج فن دار یا بی فن.احتمالا سنسور یا ترموستات دودش عمل میکنه و باید دودکش را چک کنید شاید هم (سنسور یا ترموستات دود)خراب شده باشه. بهتره با نمایندگیش تماس بگیری.تا اینارو چک کنه.
موفق باشی.
دوست عزیز توی صحبت های قبلی در مورد آماتیس صحبتهای زیادی شد.که توی پکیج های ایرانی و در رنج قیمت زیر 2میلیون پکیج خوبیه.اما در مورد خدماتش چون تازه وارد بازار شده نمی شه با صراحت حرفی زد.بوتان پکیج بدی نیست و با توجه به اینکه تعمییرکارهای خیلی زیادی در سطح کشور داره برای تعمیراتش زیاد جای نگرانی نیست.اما بوتان از نظر کیفیت و خدمات مارک برتر نیست.
مطمئنا بوتان کم صداتره .پکیج های فن دار نسبت به پکیج های بی فن یکم صدای بیشتری دارن ولی ایمنیشون خیلی بیشتره.
پکیج آماتیس یا والترو یا گئومات ایتالیا،بایکن ترکیه.ایمر گاز ،ویسمن،دئوترم و ایتالترم.باید ببینی کدوم تو شهرضا نمایندگی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)