کسی اطلاعی نداره ؟
کسی اطلاعی نداره ؟
سلام دوست عزیز
مشکله خاصی ک نداره فقط ممکنه سرعته اینترنتت کم باشه و فرایند بروز رسانیش خیلی طول بکشه و احتمال قطع و وصل شدن هم هست و اگه وسطاش قطعی پیش بیاد ممکنه به تلویزیون آسیب برسه و دردسر شه.
به هر حال از طریقه فلش مموری بروزرسانیش رو انجام بدین مطمئن تره
از دوستان کسی برنامه ی Explorer یا file manager سراغ داره ک بشه رو تلویزیون اسمارت الجی نصبش کرد
چیزی معادله file comander یا es file manager تو گوشی های اندروید ولی برایه تلویزیون
سلام-- من led lg 42lm58000-tc برای این اپدیت هست؟؟؟
با عرض سلام و خداقوت بنده تلوریون ال جی ال ای دی مدل 42ub820t خریداری کرده ام
مرورگر ان قابلیت استفاده از فلش پلیر را ندارد ظاهرا باید اپدیت شود
مثلا بنده برای استفاده از پخش اینترنتی سایت شبکه جهانی ولایت به ادرس : http://www.velayattv.com/fa/index.php
دچار مشکل شده ام لطفا راهنمائی فرمائید
Last edited by دلداده علی; 07-03-2015 at 08:33.
سلام دوستان فایل اپگرید فارسی ساز تلویزیون ال جی مدل 47LB5600 را برای زیر نویس قارسی مخوام با تشکر
تلوزيونهاي هوشمند قابلیت نصب برنامه بصورت آزاد رو ندارند تنها از طریق سایت خود سازنده و فروشگاه آن برنامه یا بازیهايي که ارايه میشه قابل نصبه.پس چیزی که شما میگید امکانپذیر نیست.
هیچ مشکلی درکار نیست حتی درصورت قطع شدن نت یا خاموش کردن تلوزیون قابلیت رزوم هم داره و دنباله اپديت شروع به دانلود میکنه.پس از کامل شدن دانلود شروع نصب میکنه.
ولی من ک امتحان کردم اپدیت به سختی به پنج درصد رسید و علی رغم مدته زیادی انتظار سره همون پنج درصد گیر کرد
وقتی ک کنسل کردم و دوباره امتحان کردم از ابتدا شروع کرد به دانلود کردن و منم کلا'' بیخیال شدم.
مدله lb580
خوب شاید به کیفیت و سرعت سرویس اینترنت هم بستگی داشته باشه من تاحالا چهار اپديت برای ln5720 گرفته ام .هرکدام حدود 500-600مگ حجم داشته و در یک تا يکونيم ساعت اپديت کامل شده.وسطش هم قطع کردم البته تلوزیون رو خاموش نکردم فقط اینترنت رو قطع و دوباره وصل کردم که از دنبالش شروع کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)