ریشه اساس مشکله.الان تا کی میخوان این فیلترینگ لعنتی رو ادامه بدن؟ کلی هزینه داره همین.
مردم هم که ساده.هی.
بلی
خیر
ریشه اساس مشکله.الان تا کی میخوان این فیلترینگ لعنتی رو ادامه بدن؟ کلی هزینه داره همین.
مردم هم که ساده.هی.
ما همه از این وضع ناراحتیم. دوستان فقط قوانین رو رعایت کنند. بحث سیاسی ممنوع!
امروز رفتم مخابرات دیدم انگار نه انگار که یه قانون درست شده.. اصلا به روی خودش هم نمیاورد که قانونی چیزی ....
اینقدر ریلکس بود نشسه بود و قیمت ها رو هم 10% تخفیف برای "مشتریان تازه" گذاشته بودند.
گفتم الان بش بگم میگه به ما ابلاغ نشده ضایع میشم. 13 تومن شارژ 256 رو دادم اومدم بیرون.
البته دفعه بعد همینطوری ولشون نمی کنم.. امروز هم چون رگولاتوری 100 تا مهلت به اینا داده چیزی نگفتم، واقعا زور رگولاتوری رو امروز احساس کردم!
من نمی دونم کی قراره این قانون ابلاغ بشه بالاخره!!!
Last edited by pcsoft; 14-09-2011 at 14:58.
اشتباه نکنید من خودم الان دارم خدمات میدم همین 1 مگابیت رو دارم 300 میخرم ( 1مگابیت دریافت و 512 بیت ارسال) در صورتی که بخوام متقارن بگیرم یعنی هم ارسال و هم دریافت 1 مگابیت باشه باید 500 هزینه بدم. یعنی خود من برای 128 نامحدود باید تقریبا 38 هزار تومان هزینه بدم آیا به نظر شما میتونم 128 نامحدود رو بدم 10 هزار تومان و سرعتش هم 16 باشه
خب پس چجوری 128 نامحدود رو خیلی ها زیر 20 هزار ماهانه از شرکت های خصوصی می خرن ؟
به هیچ وجه موافق نیستم، چون باعث میشه قیمتها خیلی بره بالا یا سرعت خیلی بیاد پایین. ما همینجوری با محدودیت دانلود خیلی راحت تریم. این قانون ظاهرش خوبه ولی چیزی به جز ضرر نداره.
لطف کنید ادرس نت بدین البته جز مخابرات
معمولا چنین شرکتهایی تعداد یوزر بالایی دارند و به همین خاطر پهنای باند بالایی هم دارند .
دوستان یکی من رو تفهیم کنه این منظورش چیه؟
داره میگه سرعت 128 یک به یک باید 16 باشه که با یک به ده شدن میشه 1.6 !!!!!!! خودم رو پاره کنم از 4 تا 41 گیگ میتونم دانلود کنم!!!! من نمیفهمم این یعنی چی !!! یعنی اگه 10 نفر همزمان دانلود کنن سرعت روی 1.6 میاد اما اگه دونفر باشن روی هشت و...وای این جوری که افتضاحه!!!
من الان صبانت با حجم 5 گیگماهانه دارم که روز روی 120 بود که البته الان شده 70-80 و شبها قدیم ها ها 120 بود که الان شده متناو از 100 تا 50 !!!
من دیشب یک فیلم رو دانلود کردم اون هم با جحم یک گیگ حدود 2 ساعت طول کشید ... با این سرعت(سرعتم فیکس بود !! اما فقط توی اون دو ساعت بعد از اون سرعت معمولی شد ):
===========================
دوستان کسی از اینترنت ماهواره ای سررشته داره؟
Last edited by m9780d; 14-09-2011 at 19:23.
سلام دوست عزیز.
کمی آرام تر،مودبانه تر
شما هم که بدترین حالت ممکن رو در نظر گرفتید که وقتی دانلودها توی روز پخش بشه این 10 نفر همزمان با هم دانلود کنند احتمالش کمه.
البته درباره این موضوع 79 صفحه بحث شده که تا زمانی که قانون اجرا نشه بی فایدس و باید ببینیم شرایط چطور خواهد شد.
شما مخالف این طرح هستید؟مشکلی نیست می تونید از سرویس های حجمی استفاده کنید.
جدولی هم که قرار دادید اشتباه است.
Last edited by pcsoft; 14-09-2011 at 19:58.
مگه جدوله که تو این عکس هستش همون جدولی نیست که اعلام کرده بودن؟![]()
حداقل سرعت دانلود در(بطور مثال) 128 1.6 کیلوبایت هستش نه حداکثر!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pcsoft; 14-09-2011 at 20:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)