يه سوال
فرق بين گرافيك آنبرد 6100 و غير آنبرد 6100 چيه؟
فرق بين مادربردي كه گرافيكش آنبرده و مادربرد كه گرافييكش آنبرد نيست چيه؟
يه سوال
فرق بين گرافيك آنبرد 6100 و غير آنبرد 6100 چيه؟
فرق بين مادربردي كه گرافيكش آنبرده و مادربرد كه گرافييكش آنبرد نيست چيه؟
دوست من هي چي نمي دوني يا يكم مي دوني ؟نوشته شده توسط ommyd
حالا من خيلي خيلي مبتدي مي گم :
گرافيك آنبرد همين طور كه از اسمش معلومه onbord هستند و روي خود برد سوارند و حافظه رمشون را هم از رم مادربورد ميگيرند كه روش سواره و قابليت آپگريد هم ندارند .و كلا خوب نيست . حالا بهتر از مي خواي اگه مبتدي بود بگو؟
![]()
قربانت شهريار
در تکمیل جواب شهریار جان باید بگم که کارت گرافیک های آنبرد حتی بیشتر قدرت پردازشیشونم از Cpu میگیرن برای همینه که هیچ وقت یک چیپ آنبرد نمیتونه پا به پای یک کارت گرافیک که با پورت Agp یا Pci-e کارمیکنه برسه
دوستان ببخشيد كمتر در خدمت هستم اخه يك مسائلي پيش اومده نمي تونم زياد بيام انشا,الله بعد از يك مدتي دوباره خدمتتون مي رسم.
فقط يك سوال كوچيك دارم در مورد انتخاب كيس اگه مي شه تو رنج 75 تومن يك كيس خوب با توان واقعي400 معرفي كنيد ممنون مي شم.
شهريار جون من در حد مبتدي ميخواستم ولي شما زدي زير مبتدي رفتي تو فاز پيش دبستاني از لحاظ كاربردي خواستم يه گرافيك onboard رو با يه دونه غير آنبرد مقايسه كنيد كه 6100 رو مثال زدم
ضمنا از ديشب تا حالا سايت p30world باز نميشد وگرنه زودتر جواب ميدادم
درسته بازنميشد مشكل از سرورشون بوده و رفع شد .
باشه حالا اگه بازم مي خواي بدوني اصلا اگه بنچ مارك پيدا كردم مي گذارم و همين طور كه من و شايان گفتيم سرعت خوبي نداره و از رم و سي پي يو استفاده مي كنه .
انشاالله بلا دوره امین جان!!!نوشته شده توسط amin_metal1370
![]()
کیس خوب به نظر من Green اینکه میگن توان واقعیش نمیدونم چه جوری زیاد بحث این حرفا نیست من یک 350 شو دارم داره مثل سگ یک رایتر و دوتا هارد و کارت گرافیک و(کارت گرافیک من مثل هارد و اینا به غیر از برق AGP نیاز به برق جدا گانه داره) و مادربوردم که همونی بود که خودت داشتی و راحت میکشه و الان با امروز شده 1 هفته و 5 روز که اصلا خاموش نشده!!! البته فکر کنم یک 450 یا 500 گرین بگیری کاملا کارت راه میفته قیمتش هم تو همین محدوده و یا کمتره گارانتیشم ماله کیس سبز 2 ساله هست (من یک تجربه بسیار بد با Next دارم که متوجه شدم Green یعنی چی شمام دوست داری امتحان کن!!! فقط ممکنه ضرر مالیش زیاد باشه!!!!!)
سلام
امين جان كيس كه زياد مهم نيست هر چي دوست داشتي بگير .
اما در مورد پاورت خيلي دقت كن :
توان Real و توان Nominal رو كه خودت حتما مي دوني .
پاور هاي Acbel توان Real رو روي محصولشون مي نويسن . Acbel 400 W رو مي توني 52 تومن بگيري .
--------------
اگر هم مي خواي Green بگيري حتما Version هاي جديدش رو بگير . ( اما معمولا براي سيتم هاي حرفه اي توصيه نميشه + اينكه اين نظر شخصي منه )
موفق باشي .
اگه من اشتباهي اينجا سوال كردم خيلي شرمنده، به من آدرس دادند منم اومدم اينجا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چند تا سوال هم كردم، ممنون مي شم پاسخم رو بدهيد.
فقط در آخر يك cpu اينتل 2.6 دو هسته اي به قيمت 130 تومن مد نظرم هست و يك مادربورد گيگا كه حدود 100 تومن هزينه كنم براش، چي باشه؟ (ترجيحاً شرايط يك مادربورد خوب از همه نظر رو داشته باشه). از همه دوستان سپاسگذارم.
CPU : Pentium D 805
MotheBoard : GA-8I945PL-GE
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)