سلام
من خودم به 4.0.4 آپدیت کردم. هیچوقت هم روت نکردم. به 4.1 آپدیت نمیشه؛ تا حالا که نشده.
یه کم lag (کُندی) داره؛ ولی من راضی هستم. تفاوت چندانی با 2.3.4 نداره.
اگه میخواهی روت کنی، راهش تو موبایلستان هست.
سلام
من خودم به 4.0.4 آپدیت کردم. هیچوقت هم روت نکردم. به 4.1 آپدیت نمیشه؛ تا حالا که نشده.
یه کم lag (کُندی) داره؛ ولی من راضی هستم. تفاوت چندانی با 2.3.4 نداره.
اگه میخواهی روت کنی، راهش تو موبایلستان هست.
الان خود پی سی سویت 4.1 رو گذاشته
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
4.1 ورژن آندرویید نیست ورژن فریمور که ادامه داره با B.0.587 ورژن آندروید 4.0.4
من با PC Companion از خود سایت سونی آپدیت میکنم. اون نگذاشته.
پی سی سویت نمیدونم چیه.
پی سی سوئیت قبلا واسه سونی اریکسون ها استفاده میشد دقیقا شبیه هم برنامه سونی واسه بروزرسانی و... استفاده میشه
چند وقته واسه اپ نصب کردن ارور میده میگه فضا خالی کن در حالی که حدود صد مگ خالی دارم رو مموری گوشی!
ولی اگه یه برنامه پاک کنم نصب میکنه . شما میدونین مشکل چیه?
سلام من pattern گوشیم اشتباه زدم حالا از من سوال امنیتی میپرسه که اونم فراموش کردم
میدونید چه کاری باید انجام بدم تا حداقل به همون pattern برگرده چون میدونم چیه؟
ممنون
تا جایی که من میدونم هیچ راهی نداره ...
مگر اینکه شما ریکاوری نصب کرده باشید ...در این صورت میتونید از ریکاوری ریست کنید ...
در غیر این صورت که باید برید سراغ رام نصب کردن !!
سلام بهتر بود توی تاپیک گوشی سوال میکردین نه اینکه تاپیک جدید ایجاد کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد من چطوري مي تونم گزينه هاي "ديتا ترافيك" و "اپديت نوتيفيكيشن" رو از بالاي گوشيم حذف كنم؟؟ (عكس زير)
مشكل ديگه و مهمتري كه روي اعصابم راه رفته و كماكان هم راه ميره، اينه كه باطري من قبلنا وقتي به 30 درصد ميرسيد يهو بدون اخطارهاي قبلي خاموش ميشد. يه بار به باتريش شوك دادم و چند دفعه اول درست شد ولي بازم ادامه داشت
الان اوضاع بدتر شده و بعد از يك روز استفاده كامل از گوشيم، باتري هنوز روي 100% مونده و يهو تو حالت صد در صد باتري تموم ميشه و خاموش ميشه !!!!!!!! (به عكس هاي زير توجه كنيد)
* گوشيم رو به اندرويد 4 اپديت كردم
* احتمال ميدم مشكل از زماني شروع شد كه لايو ولپيپر زدم به گوشيم ولي الان پاكش كردم و هنوز مشكل داره
تقاضااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا ميكنم لطفااااااااااااااااا در راجب باطري بهم كمك كنيد.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)