اگه من به جای شما بودم،حتما یه کلاس خوب واسه فیزیک میرفتم که این همه کتاب و این همه وقت رو صرف فقط یادگیری نکرده باشم،و برای تست هم،تست های دبیرتون با یه کتاب تست خوب فیزیک (مثل گاج سفید یا هرکتابی که به نظر خودتون خوبه و از خوندنش لذت میبرید) کفایت میکنه.
شما با خوندن این کتابها میخواید کاری کنید که دیگه هر ماهی یی که بهتون دادن واسه تون شناخته شده باشه در صورتی که اگه ماهی گیری رو خوب یاد میگرفتین نیازی نبود که همه ی ماهی ها رو خوب بشناسید.
و با این کار سر کنکور فقط از حافظه تون استفاده کردین،در حالی که حافظه خیلی قابل اعتماد نیست،ولی اگه کاملا روی مبحثی تسلط داشته باشید با چند تا فرمول ساده میتونید سر کنکور همه ی سوالها رو حل کنید.
تجربه من و خیلی از دوستای دیگه ام که پشت کنکور بودن میگه که اکثر بچه ها اول سال برنامه های خیالی زیاد مینویسن،به نظر شما خوندن این همه کتاب اونم فقط برای یک درس امکان پذیره؟؟؟
اگر سطح شما در فیزیک خیلی بالا بود،شاید این کار امکان پذیر میشد،چون خیلی از مباحث صرفا به جهت مرور بود ولی خودتون گفتید که در سطح خیلی بالایی نیستید در این درس.
گاهی اوقات بلند پروازی کار دست آدم میده،منم مثل شما پارسال واسه خودم کلی کتاب جمع کرده بودم که میخواستم همه رو بخونم و مثل شما میخواستم همه ی درسامو 100 بزنم در حالی که اگه اینقدر بلند پروازی نکرده بودم الان حتما به رشته ای که دوست دارم رسیده بودم.