منظور من بومی مناطق محرومه... چند رشته شهر خاص واسه هر استان محروم....که مال بوشهر همش تهرانو بوشهر و سمنانه...
منظور من بومی مناطق محرومه... چند رشته شهر خاص واسه هر استان محروم....که مال بوشهر همش تهرانو بوشهر و سمنانه...
الان به نظرتون احتمال داره فردا نتایج رو بدن؟
کسی ترازای اخرین قبولی ازادو داره ماله پارسال یا پیارسال؟
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
نه برای فردا زوده هنوز
بزار رتبت بیاد اونوقت حسابی کمکت میکنم
خودم یپا مشاور انتخاب رشتم..
خودم دارم
ITمیخونم دانشگاه بیرجند ...رشتش برای من که خیلی جذابه وقتی هم یچیز جذاب بشه اسون میشه
اگه مشاور خاستی درخدمتم
![]()
اره عزیزم... بومی مناطق محروم...
اره خیلی راحتر شده بود ولی سوالای خوبی بودن یعنی استاندارد بودن نه مثل ازاد که چرت و پرت بدن
تا پارسال من هیچی از هنر نمی دونستم ولی الان اندازه یه کارشناس حالیم میشه.هرکی بخواد می تونه خیلی راحت یه رشته متمرکز دانشگاه تهران رو بیاره.هنر خیلی راحته
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
من اولا یعنی قبل کنکور هروقت اسم بومی رو میشنیدم یاد ادمای تو افریقا که نیزه و این چیزا دارن می افتادم.بعد فهمیدم خودم بومی تهرانم
هر هر کر کر
آره اینم یکم ضایس که یه رتبه پرت بری تو یه رشته ای که همه اونجا 3 رقمین.... همه به عنوان جزامی شاید نگات کنن....یا به عنوان بچه سهمیه ای... البته فکر نکنم این جوری ها هم باشه......![]()
توی دانشگاه های تهران ازاین موردا پر هستن.کسی صداشو در نمیاره عموما.تو یه سری موقعیت ها خودشونو لو میدن.تو کارنامه سهمیه ای ها هم میزنن سهمیه چی داره.
آره خواهر دوستم همیجوری رفت بعد کلی مسخرش کردن...اما الان تو دانشگاه نفر اول شده بدون کنکور ارشد قبول شد... فکر کنم اعضا مصنوعی بود رشتش... یعنی رتبه هیچ ربطی نداره به درس خوندن تو دانشگاه...
ماشالا سرعت!
یه نگاه بندازین ببینین چقدر جلو اومدین ...
امروز عصر توی شهرمون یه همایش بود،واسه معرفی رشته ها .
زور دلتون
نظرم نسبت به نفت مساعدتر شد ...
پیدا نشد مهندس راه آهن؟
Last edited by ahmad72; 31-07-2011 at 00:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)