کسی از شامپو ی ایروکس استفاده کرده؟چه طوره؟
کسی از شامپو ی ایروکس استفاده کرده؟چه طوره؟
سلام
اگه میشه فرق این سه تا رو توضیح بیدن...
خیلی سر در گم شدم
سرم مو - کاندیشنر - موس
ممنون
کاندیشنر می تونه موهاتو نرم کنه.(اما موهات رو لخت نمی کنه)
شما باید اول بزاری موهات بلند بشه.بعد اگه می خوای موهات نرم و لخت (مثل برد پیت)بشه باید وقتی بلند شد از مواد شیمیایی استفاده کنی.مثل ولا و گلت و ...(که اون هم باید بدی دست آرایشگر وارد.اگه ریزش مو داری بیخیالش شو)
سلام
سرم مو براي نرم تر كردن موهاست و معمولا بعد اتو يا سشوار استفاده ميشه.اما ميشه رو موهاي خيس و قبل سشوار هم استفاده كرد.خاصيت اصليش نرم كردن و براق كردنه.بعدشم اينكه قدرت نگهدارندگي حالت مو رو نداره...كانديشنر هم نرم كنندس مثل سرم مو.فرقشون اينه كه كانديشنرها رو تو حموم استفاده ميكنن يعني بايد آبكشي بشن.مثلا ماسك مو يه نوع كانديشنر هست... موس مو هم كه براي مدل دادن و فرم دادن به مو استفاده ميشه (معمولا قبل سشوار) نگهدارندگيشم از سرم بيشتره...
![]()
سلام من دختر23 ساله هستم وچندسالی هست که ریزش مو دارم تا الان که موهای جلوی سرم به شدت ریخته و کف سرم پیداست همه جور آزمایشی هم دادم هیچ مشکلی نداشتم دکترا گفتن مشکلم فقط ارثیه وتا آخرعمرم باید ماینوکسیدل مصرف کنم یه 8ماهی هست که مصرف می کنم ولی روزی یه بار استفاده می کردم و ماساژم نمی دادم فکرکنم دلیل تاثیر نزاشتنش همین باشه می خواستم با شما هم مشورت کنمو نظر شماروهم بدونم!من موهای چربی دارم به تازگی هم تارهای موم نازک شده و موخره گرفته ورشدچندانی هم نداره به نظر شما از چه شامپوو تقویت کننده ای استفاده کنم؟شامپوی کتوکونازول خوبه؟قرص فیناستراید که برای آقایان هست شما چه قرصی رو جایگزین فیناستراید برای خانومها پیشنهاد می کنید؟
درود
دکتر ها درست گفتن.ماینوکسیدیل خیلی نیاز به ماساژ نداره .اگه بتونی 2 بار در روز (هر 12 ساعت ) بزنی بهتره.اگه مشکل هزینه نداری می تونی بری مزوتراپی
شامپو تقریبن تاثیری روی ریزش مو نداره و فقط تبلیغات هست.از قرص های تبلیغاتی هم استفاده نکن(کسی بخاطر یکی از این قرص های تبلیغاتی کبدش رو از دست داد و مرد!)
قرص هیر ویت(hair vit) هم می تونی استفتده کنی،مکمل خوبی هست.
آمپول Bepanthen 500mg/2 ml برای چیه ؟ یکی از دوستام برای ریزش موهاش رفته دکتر اینو براش تجویز کرده
تا اونجایی که من میدونم حاوی ویتامین هست!
بعضی جاها نوشته مفیده بعضی جاها هم نوشته مفید نیست ماشالله دونه ای 4 , 5 تومن هم هستتو سایت های خارجی رو نگاه کردم انگار ویتامین B5 هست به نظرتون مفیده ؟
سلام دوستان
همه چی از دو-سه هفته پیش و اون تعطیلات شروع شد !
من با قطار یه سفر داشتم قطار لعنتی خیلی تاخیر داشت و وقتی رسیدم خسته بودمو دوش نگرفتم و روز بعد رفتم دوش گرفتم.
دو سه روز بعد هم دوباره با قطار برگشتیم.
از اون موقع بود که ریزش موی شدیدی پیدا کردم. تا حالا فکر می کردم ارثی یا به خاطر حرصو جوش خوردنه !(این مدت خیلی حرص می خوردم !) ولی یکی از دوستان این فروم راجع به قارچ صحبت کرد و منو به شک انداخت. فک کنم قارچ زده موهام. ممکنه؟ چون ریزش هم از بغل ها هست هم از پشت سرم هم از بقیه نواحی که معروفه به قسمت تاسی مردانه !
2 روز پیش دکتر هم رفتم تا گفتم سلام موهام ریزش داره همین طوری واسه خودش تو نسخه می نوشت !(چه عادت بدی دارن بعضی از این دکترا) عجله داشت که من برم بیرون(3 ساعت منتظرش بودم 2 دقیقه نتونست منو تحمل کنه) آخرم ماینوکسیسدیل داد و یه شامپو و قرص فیناستراید.
گفتم اینا تاثیر داره گفت اگه بخوای بیشتر خرج کنی چیزای دیگه هم هست گفتم چی گفت سرم ضد ریزش اریکه.
رفتم اونم خریدم ولی الان از هیچ کدوم استفاده نکردم.
چون به توصیه دوستمون منتظرم برم انواع آزمایش ها از جمله قارچ رو بدم شاید دلیلش چیز دیگه ای باشه و بی خودی درگیر ماینوکسیدیل نشم.
نظر دوستان چیه؟ می تونه قارچ باشه؟ (من خیلی به بهداشت اهیمت میدم و موهام همیشه کوتاهه ولی میگم از اون قطار لعنتی می تونه باشه؟)
مرسی.
Last edited by ehsan-inventor; 27-06-2013 at 22:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)