ممنون از راهنماییتون .
ببخشید منظور من از مرحله challenge بود که مال من یکی بیشتر رد نشده بود فکر میکردم باید تعداد مراحل بیشتر باشه که بشه ردش کرد ممنون بازم اینم ویکیپدیاش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنماییتون .
ببخشید منظور من از مرحله challenge بود که مال من یکی بیشتر رد نشده بود فکر میکردم باید تعداد مراحل بیشتر باشه که بشه ردش کرد ممنون بازم اینم ویکیپدیاش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم که ..نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
این لینکم همون لینکیه که من خوندم ...
به این میگن هیتمن ویکی ... نه ویکیپدیا
ویکیپدیا یه سایت خیلی معروفه که دایره المعارفه و حتما میشناسیش.![]()
کلا باید سعی کنی بدون کشتن رد کنی،بی گناها که کلا خیلی امتیاز منفی میدن
تو Pursuit خیلی سخته :| اصن خییییلی داغانه ! اعصابم که داشت خورد میشد ولی تموم شد
=====
واقعا تاپ ترین هیتمن بود! محشر بود.
مخصوصا با پایان خیلی حال کردم .
امیدوارم پایان سری هیتمن با ابسولوشن نباشه.
تقریبا از زمان طفولیت با این کله کچل 47 بزرگ شدیم
شماره پشت کلش هم از Silent assassin حفظ بودم.
خلاصه حیف میشه آدم کشی رو ترک کنه.
جمله آخر بازی که میگه پول به حسابتون واریز شد نوید بازی بعدی هیتمن رو میده
ایندفعه مثل دفعه قبل 6سال فاصله نندازن بشه 2018![]()
کجای کاری بابا شرکتش گفته از این به بعد هر سال هیتمن میدیمایندفعه مثل دفعه قبل 6سال فاصله نندازن بشه 2018![]()
به مرحله rosewood میگی سخت , بری مرحله های بعدی چی میگی؟ مخصوصا dexter industries قسمت descent
تازه هیتمن بعدی هم تضمینی نیست که پلیس بره دنبالش چون دوباره واسه agency داره کار میکنه
آخرش میگه excellent work 47 , the money has been wired to your account , welcome back
که یعنی کارت خوب بود (کشتن تراویس) پول به حسابت حواله شد , خوش آمدید (برگشتنت رو تبریک میگم)
rosewood به نظر خیلی خیلی سخت بود ! ولی وقتی ردش کردم فهمیدم واقعا آسون بود.
کلا مرحله های هیتمن یه جوریه که آدم فک میکنه خیلی سخته ولی وقتی راه حلو پیدا میکنی میبینی خیلی آسونه.
شاید دلیل اینکه واسه بازی سیو نزاشتن یا چک پوینتا اینجوریه همین باشه.
چون سازنده ها گفتن اگه گیمر راه عقلانی به کار ببره میتونه حداکثر ده دقیقه رد کنه
آره ولی دیگه تراویس رئیس آجانس نیس پس کیه ؟
شاید دایانانیدونم ... ولی فک کنم 47 دیگه از نقش منفی کم کم در میاد و این دفعه آدم میکشه تا یه هدف مثبتی رو پیاده کنه.
ما که از خدامونه هرسال یک هیتمن بدن
ولی بعضی نکات منفی داشت
اول این که هرچقدرم آدم پرحافظه ای باشی ،همکاراتو اینقدر زود نمیشناسی،وقتی لباس یکی رو پوشیدی اینقدر سریع میشناسنت رو اعصابه.حالا خوبه کسی هم نمیکشی لباس خونی شه
یعنی مثلا اگر کسی میکشتی و خون رو لباست یا تتو پشت سرت رو میدیدن میفهمیدن و ازین چیزا!
دومم این که وقتی کسی رو میکشی میری تو کمد و اینا انگار نه انگار چیزی شدهاون سانچز رو روش یک دونه لوستر(
) انداختیم سرمون رو انداختیم پایین رفتیم بیرون
بعدم این که کلت خوشگلامونو نصف بازی نداشتیم:(
آره موافقم ... مخصوصا رو Pursit بازی میکنی دیگه تا میبیننت بهت شک میکنن ...اول این که هرچقدرم آدم پرحافظه ای باشی ،همکاراتو اینقدر زود نمیشناسی،وقتی لباس یکی رو پوشیدی اینقدر سریع میشناسنت رو اعصابه.حالا خوبه کسی هم نمیکشی لباس خونی شه
یعنی مثلا اگر کسی میکشتی و خون رو لباست یا تتو پشت سرت رو میدیدن میفهمیدن و ازین چیزا!
ولی خب باز از سری قبلیا بهتره که لباس عوض میکردی دیگه خیالت راحت بود
یه سری hide هایی تو بازی هست که وقتی شک میکنن میشه ازش استفاده کرد ولی بازم مشکل داره.
مثلا تا یکی بهم شک کرد رفتم hide شدم بعد طرف با خودش گفت آره من میشناسمش تو رستوران دیدیمش !
بعد تا از اون حالت در اومدم دوباره عین این اسکلا بهم شک کرد گفت برگرد ببینمت
آره ! حالا باز رو درجه سختی بیشتر این مشکل تا حد کمی برطرف میشه.دومم این که وقتی کسی رو میکشی میری تو کمد و اینا انگار نه انگار چیزی شدهاون سانچز رو روش یک دونه لوستر() انداختیم سرمون رو انداختیم پایین رفتیم بیرون
ولی سری پیش من رو هارد بازی میکردم آدما رو میکشتم میرم قایم میشدم دوباره میکشتمو قایم میشدم و راحت مرحله رو رد میکردم![]()
من اصلا با کشتن حال نمیکنم. اونوجوری دیگه اسمش Silent assassin نیست
ولی بعضی جاها نمیشه اصلا! مخصوصا چک پوینت اینا هم تو درجه سختی بالا نداره
مجبوری طرف رو خفه کنی بره
میشد این شک کردنه یکم هوشمند تر شه ،ولی با این اوضاع ما بازم کله کچلو دوست داریم![]()
سلام.
تو مرحله دکستر اینداستری، همون اولش که باید دو تا سیستم امنیتی رو از کار بندازی، جایی برای چک پوینت نداره؟ دیوانه شدیم ...
نرمال هم بازی میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)