یعنی ممکنه نسخه بعدی توی زمان حال باشه و اصلا به گذشته نریم ؟ چی میشه ...
به جای اسب موتور داریم . به جای تفنگ باروتی بازوکا داریم . به جای اساسین هیتمن داریم (همشون هم کچلن)
یعنی ممکنه نسخه بعدی توی زمان حال باشه و اصلا به گذشته نریم ؟ چی میشه ...
به جای اسب موتور داریم . به جای تفنگ باروتی بازوکا داریم . به جای اساسین هیتمن داریم (همشون هم کچلن)
خیلی مسخرش اگه این جری بشه همه با حالیش قدیمی بودنشه اگه این جوری باشه من شخصا نمی خرمش![]()
کسی نمی دونست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟![]()
تو این خیابونای باریک استانبول آخه اسب می شه اورد!!!!!!!!!!!!!
حالا این باز کردن چاه ها به چه درد میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در ضمن اینا از کجا فهمیدی که باید یه بمب روش بندازی تا درش باز شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کارت ایول داره آقایGregar
کتاب ها و نوشته ها هم اطلاعاتی از داستان بازی میده
هم جای پر هارو نشون میده
البته من هنوز این قسمت اساسین رو شروع نکردم ولی قبلنا همین طور بود
و به 100 در صد کردن بازی کمک میکنه
ايشالا كه زن نباشه شخصيت بعدي
البته شايد جالب و منحصربه فردباشه ولي اگه زن باشه اون وقت تكليف دزموندچيميشه اين وسط؟!!!!!!
من خودم به شخصه مردبودنش رو بيشتر دوست دارم
بايدببينيم نسخه ي بعدي چكارميكنه.
دوستان نمیدونم واقعا مشکل از کرکه یا نه اما من تا حالا مشکلات زیادی تو بازی دیدم. مثل پخش شدن رنگها.
یه سوال دیگه هم برام پیش اومده.
اونقدر امکانات بازی زیاد شده که گیج شدم. تو اساسینز کرید قبلی که محل های مخصوصی بود که اساسین ها رو می فرستادیم ماموریت.
الان تو این اساسینز کرید روی نقشه یه جاهایی مشخص میشه به شکل بمب ، وقتی میرم اونجا دو تا جا که شبیه لونه کبوتره داره روشن خاموش میشه. وقتی میرم سمت راستی که همونه و میشه اساسین ها رو فرستاد ماموریت اما سمت چپی میزنه shift to craft (اگه درست نوشته باشم) که وقتی اینتر رو میزنم از روی نقشه حذف میشه و هیچ اتفاقی نمی افته.
اینا چی هستند ؟ مشکا از بازی منه یا من بلد نیستم ؟
Last edited by amirpers; 08-12-2011 at 22:12.
اینم یه باکس شات از بازی.امیدوارم که خوشتون بیاد:
تصویر با اندازه ی اصلی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Enter ? اینجا که باید Shift رو بزنین... توضیح بیشتری بدین.
من جایی رو ندیدم که به باگ دار بودن این قسمت اشاره کرده باشه.
ببخشید اشتباه شد. همون شیفت.
نمی دونم دیگه چی بگم. عکس هاش رو میذارم.
در عکس پایین می بینید که روی نقشه علامت بمب هستش و وقتی میریم اونجا چه چیزی وجود داره :
در عکس پایین میبینید که وقتی میرم جلوی سمت چپی چه پیغامی میاد. و وقتی شیفت رو میزنم علامت بمب از رو نقشه محو میشه و هیچ اتفاقی هم نمی افته ( یا اگه هم بیفته من نمی دونم).
سمت راستی هم که پیغام دیگه ای میاد و میشه اساسین ها رو به ماموریت فرستاد :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)