تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 79 از 269 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

يادداشت ويژه: كفاشيان، دن كيشوت فوتبال ايران!

سايت گل-
    «مصیبت وقتی تکثیر بشود انتزاعی می‌شود. آدم از چیزهای انتزاعی کم‌تر ناراحت می‌شود.»
    {جنگ آخرالزمان، ماریو بارگاس یوسا}
    و شما آقای کفاشیان، مصیبت مضاعف هستید، مصیبت تکثیر شده و انتزاعی که دیگر حرف‌هايتان كسي را ناراحت نمي‌كند،کسی را امیدوار نمی‌کند و در کمال تعجب، کسی حتی به آن‌ها توجه هم نمی‌کند تا در مقابل آن واکنشی نشان دهد. شما همچنان با خنده‌هایتان در فوتبال فرهنگ‌سازی می‌کنید و چه کاری مهم‌تر از این کار.
    یک - آقای کفاشیان! مصاحبه‌ی آخرتان نهایت دیوار حاشا را نشان داد. دیواری که برنامه‌ريزان ورزشی‌مان در گذشته هر روز با کاری طاقت‌فرسا و چیدن آجری بر روی آجری دیگر سعی در ارتفاع دادن به آن داشتند و امروز شما وارث بر حق آن‌ها هستید. یادش بخیر، قدیم‌ها اگر «رضا سيم‌خواه» به سر وزن نمي‌رسيد يك استكبار جهاني داشتيم كه تقصیرها را گردن او بیاندازیم و در كمال وقاحت از مسئولان سیاسی بخواهیم توطئه استکبار جهانی را خنثی کنند، قدیم‌ها اگر «عباس جدیدی» مدال طلای المپیك نمی‌گرفت داوری‌ای بود که کاسه‌کوزه‌ها را بر سرش بشکنیم و «باسکول» مغولی را متهم به خوش‌خدمتی به میزبان مسابقات کنیم. اما این روزها شما دست همه را از پشت بسته‌اید. اگر دیگران پس از شکست در پی افشای دست‌های پنهان توطئه بودند شما پیشاپیش به جنگ آن‌ها رفتید: «ما طبق برنامه‌ریزی که با کادر فنی تیم ملی داشتیم مقرر شد از هم‌اکنون تا پایان رقابت‌های مقدماتی جام جهانی بازیکنان فوتبال کشورمان به لیگ کشورهای رقیب‌مان نروند. امیدوارم بازیکنان نیز اهمیت این موضوع را بدانند و به گونه‌ای عمل کنند که فوتبال ملی ما آسیب نبیند»!
    دو- با استدلال شما مسعود اوزیل و سامی خدیرا نباید به اسپانیا می‌رفتند چون در این سال‌ها اسپانیا رقیب اصلی آلمان در راه رسیدن به موفقیت بوده. فن درفارت و هونتلار نباید به آلمان می‌رفتند چون هلند و آلمان دشمنانی ازلی- ابدی بودند و اصلا نیمکت‌نشینی کاکا در رئال مادرید توطئه‌ی اسپانیا برای به زیر کشیدن برزیل از تخت پادشاهی فوتبال بود! ابراهیم گلستان در مصاحبه‌ای گفته بود: «بعضی آدم‌ها با اساس‌هایی حرف می‌زنند که وقتی آن اساس‌ها واژگون می‌شوند آن استدلال‌ها هم تالاپی می‌افتند و بعضی آدم‌ها همان تالاپ هستند.» آقای کفاشیان، این جور افراد برای شما آشنا نیستند؟ افرادی که استدلال‌هایشان با اینکه پیچیده است اما سست و توخالی است. استدلال‌هایی که ممکن است حتی خودشان هم به آن‌ها ایمان نداشته باشند اما روزگار سبب شده آن‌ها را بر زبان برانند. آقای کفاشیان این روزها اوضاع بر وفق مرادتان نیست؟
    آقای کفاشیان! البته شما بر مسیری قدم برمی‌دارید که آقایان فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نویی در استقلال آن را تئوریزه کرده بودند. آنها هم انتقال بازیکنان‌شان به قطر را توطئه ایجنت ایرانی دانستند و او را متهم به وطن‌فروشی کردند و کیست که بتواند در مقابل اتهام وطن‌فروشی کمر راست کند.
    سه- آقای کفاشیان! به واقع شما «دن کیشوت» ِ فوتبال ِ ما هستید. با همتی تمام به دنبال بازگرداندن عصری هستید که دورانش به سرآمده، عصری که استکبار جهانی عامل خفت بود و توطئه‌ی بین‌المللی عامل شکست. با این‌که پانتومیم‌کار خوبی هستید اما خیاط خوبی نیستید. قبایی که دوخته‌ايد بر تن نحيف اين فوتبال گشاد است. اگر دن‌کیشوت آسیاب‌های بادی سر راهش را چون اژدهایی می‌دانست که برای رسیدن به معشوقش باید بر آن غلبه می‌کرد، امروز دشمن شما برای رسیدن به موفقیت مضحکانه‌تر از همان آسیاب‌های بادی است. راستی آقای کفاشیان، «سانچو پانزا» را می‌شناسید؟ یار وفادار و الاغ‌سوار دن‌کیشوت که رسالتش را بهتر از خود دن‌کیشوت انجام می‌داد. «سانچو پانزا»های امروز، خود ما هستیم؛ وفادار و زودباور که دل به خیرخواهی احتمالی شما بسته بودیم و امید به تغییر داشتیم اما حاصل چیز دیگری شد. ما البته خالق شما هم هستیم.
    «سروانتس»های نوین که با دست‌های خودمان چاله را کندیم و نعش فوتبال را در آن قرار دادیم و بالای سر آن به شادی پرداختیم. شاید خوشحال شوید اگر بگویم برخی مواقع در مسیر راهکار جدیدتان، تئوری توطئه، حرکت می‌کنیم و جست‌وجوکنان در پی آن هستیم تا بدانیم چه شد که شما در آنی محبوب قلب‌ها گشتید، در مقام اصلح قرار گرفتید و یک‌شبه مهر مستقل بودن را بر پیشانی خودتان حک کردید؟ می‌بینید آقای کفاشیان، تلاش‌هایتان ما را نیز، «هم‌کیش»ِ شما کرده است و ما هم چون شما به توهم توطئه دچار شده‌ایم و البته با سخنوری‌های این روزهایتان چندان امیدی هم به بهبود آن نداریم. این یک واقعیت است که ما و شما برای همدیگر ساخته شده‌ایم؛ دو لبه قیچی که گرچه در ظاهر بر ضد هم هستند اما سرانجام یک پیکر را می‌سازند و بدا به حال این فوتبال که بین ما و شما پاسکاری می‌شود.
    پی‌نوشت: ایده اولیه این نوشته از یکی از مقالات پژمان راهبر با عنوان «استكبار جهانی، یادت به خیر» گرفته شده است.

2. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کارلوس کي روش سرمربي تيم ملي فوتبال ايران اسامي23 بازيکن را براي حضور در اردوي آماده سازي اين تيم در مجارستان و برگزاري ديدار دوستانه با تونس اعلام کرد که در بين اسامي دعوت شدگان نام رضا قوچان نژاد هم ديده مي شود. بازيکنان دعوت شده عضو باشگاههاي ايران بايد ساعت 18 روز چهارشنبه 18 مرداد ماه جاري خود را در محل هتل المپيک به کادر فني تيم ملي معرفي کنند. بازيکنان عضو باشگاههاي خارجي نيز طبق برنامه ريزي انجام شده، مستقيما به مجارستان خواهند آمد. تيم ملي ايران ساعت 19 روز چهارشنبه در زمين چمن کمپ تيم هاي ملي يک جلسه تمرين خواهد کرد و بامداد پنجشنبه تهران را به سوي مجارستان بمنظور تشکيل يک اردوي هفت روزه ترک خواهد کرد. تيم ايران روز 25 مرداد در مجارستان يک ديدار تدارکاتي با تيم ملي تونس برگزار مي کند.
    اسامي بازيکنان دعوت شده به اين شرح است:
    دروازه‌بانان:
    سيد مهدي رحمتي (استقلال)، محسن فروزان (تراکتورسازي)، عليرضا حقيقي (روبين قازان)
    مدافعان:
    حسين ماهيني، مهرداد پولادي و سيدجلال حسيني (پرسپوليس)،خسرو حيدري و پژمان منتظري (استقلال)، هادي عقيلي (القطر)، احسان حاج صفي (تراکتورسازي)، مازيار زارع (ملوان)
    هافبک‌ها:
    جواد نکونام (استقلال)، علي کريمي (پرسپوليس)، پژمان نوري (ملوان)، اميد نظري(انگل هولم سوئد)،قاسم حدادي فر(ذوب آهن)ورضا حقيقي (فجرسپاسي)
    مهاجمان:
    اشکان دژاگه (ولفسبورگ)، محمدرضا خلعتبري (سپاهان)، کريم انصاريفرد و محمد قاضي (پرسپوليس)، محمد ابراهيمي (تراکتورسازي) و رضا قوچان نژاد (سنت ترويدن بلژيک)

4. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدیدترین رده بندی فیفا اعلام شد/ ایران دو پله صعود کرد

فوتبال جهان - در جدیدترین رده بندی تیم های ملی جهان شگفتی های زیادی به چشم می خورد.
    به گزارش خبرآنلاین؛ در حالی که چشم همه فوتبال دوستان جهان به مسابقات فوتبال المپیک 2012 لندن است، فیفا آخرین رده بندی تیم های ملی جهان را اعلام کرد.
    در این فهرست که روز چهارشنبه از سوی فیفا اعلام شد، نام کشور تازه تاسیس سودان جنوبی جلب توجه می کند. سودان جنوبی که در کنگره بوداپست فیفا دویست و نهمین عضو این سازمان اعلام شد، اولین بازی رسمی خود را در تاریخ 10 جولای مقابل اوگاندا انجام داد که این بازی دوستانه با نتیجه 2 بر 2 به پایان رسید. سودان جنوبی در جایگاه 199 فیفا قرار دارد.
    در این رده بندی همچنان تیم ملی اسپانیا قهرمان جهان و اروپا در رده نخست قرار دارد و تیم ملی آلمان هم جایگاه دوم را به خود اختصاص داده.
    اما نکته قابل توجه این رده بندی که موجب حیرت فوتبال دوستان شده، صعود تیم ملی انگلستان به پله سوم این جدول است. در حالی که با توجه به نتایج شاگردان روی هاجسون در مسابقات یورو 2012 کمتر کسی انتظار چنین رده ای را از سه شیر ها داشت. این بهترین جایگاه تاریخ تیم ملی انگلستان در رده بندی فیقا به شمار می رود.
    تیم های اروگوئه، پرتقال، ایتالیا، آرژانتین و هلند نیز در رده های بعدی این فهرست قرار گرفته اند.
    اما جایگاه سیزدهمی تیم برزیل پرافتخارترین تیم ملی جهان که ضعیف ترین عملکرد تاریخ این تیم محسوب می شود، از نکات قابل توجه این رده بندی است.
    تیم ملی کشورمان هم با دو پله صعود نسبت به رده بندی قبلی در جایگاه چهل و هشتم فیفا قرار گرفت.
    جدول 10 تیم اول این رده بندی به شرح زیر است:

1) اسپانیا؛ 1605 امتیاز
    2) آلمان؛ 1474 امتیاز
    3) انگلیس؛ 1294 امتیاز
    4) اروگوئه ؛ 1236 امتیاز
    5) پرتغال؛ 1213 امتیاز
    6) ایتالیا؛ 1192 امتیاز
    7) آرژانتین؛ 1098 امتیاز
    8) هلند؛ 1053 امتیاز
    9) کرواسی؛ 1050 امتیاز
    10) دانمارک؛ 1017 امتیاز

درخواست کی‌روش از خبرنگاران: به احترام المپیکی‌ها یک دقیقه دست بزنید

به گزارش خبرگزاری فارس، کارلوس کی‌روش پیش از آغاز نشست خبری خود در آکادمی ملی فوتبال ایران از خبرنگاران و عکاسان خواست به احترام مدال آوران و افتخار آفرینی ورزشکاران ایران در المپیک 2012 لندن یک دقیقه بایستند و برای آنها دست بزنند.
    نشست خبری کی‌روش ساعت 18:30 در آکادمی ملی فوتبال آغاز شده است.

کی‌روش: متوجه‌شدم باید سکوت کنم/المپیکی‌های ایران افتخارآفرینی کردند

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس کارلوس کی‌روش عصر امروز در نشست خبری گفت:‌ قبل از آنکه بخواهم به سؤالات شما پاسخ دهم باید به مواردی اشاره کنم. دو بار قهرمانی جهان را تجربه کرده‌ام و قهرمانی‌های مختلفی را در اروپا دیده‌ام. می‌دانم قهرمانی در المپیک کاری بسیار سخت است و نیاز به گریه، عرق ریختن و تلاش بسیار زیادی دارد. این نفراتی که در المپیک مدال گرفته‌اند؛ چه طلا، چه نقره و چه برنز مطمئناً افتخار بزرگی کسب کرده‌اند و باید از این عزیزان تشکر ویژه کرد. من به ایران تبریک می‌گویم که چنین افتخاراتی را به خود دیده است. (کی‌روش از خبرنگاران خواست به احترام این افتخار آفرینی بایستند و یک دقیقه دست بزنند).
    وی در پاسخ به این سؤال که به نظر می‌رسد نفرات دعوت شده از استقلال و پرسپولیس بعضا در تیم‌های خود نیمکت‌نشین هستند و دلیل این دعوت چیست، تصریح کرد: باید یادآوری کنم که من این نفرات را از استقلال یا پرسپولیس دعوت نکردم و حضور برخی بازیکنان در اردو ربطی به نتایج به دست آمده ندارد. اگر معیار برای انتخاب تیم ملی دعوت از یک تیم خاص بود قطعاً باید سپاهان را دعوت می‌کردیم تا کل تیم آنها در اردوی مجارستان شرکت می‌کردند.
    کی‌روش تأکید کرد: از تیم خاصی بازیکن دعوت نمی‌کنیم و می‌خواهیم نفراتی را اضافه کنیم تا یک تیم بسازیم. برای شما مثالی می‌زنم اگر معیار چیزی که می‌گویید باشد، در مسابقات جام ملت‌های اروپا بازیکنانی مانند ژاوی اصلاً‌ نباید برای اسپانیا به میدان می‌رفتند چون در این اواخر عملکرد خوبی در تیم‌شان نداشتند. باید بگوییم در تیم ملی یک فونداسیون داریم که باید ریشه آن را حفظ کنیم. من نمی‌توانم 50 یا 60 درصد تیم را تغییر بدهم چون می‌خواهم با اضافه کردن نفرات جدید به هارمونی برسیم و عملکرد بهتری داشته باشیم.
    سرمربی تیم ملی گفت:‌ تیم ملی نباید یکسری جایگاه برای بازیکنان باشد و کارت اعتباری داشته باشند و آنها خودشان را متعلق به آنجا بدانند. تیم ملی متعلق به بازیکن خاصی نیست و این وظیفه من است که به طور کامل هوشیار باشم و بدانم که درهای تیم ملی به روی بازیکنان جدید باز باشد و از موقعیت‌هایمان استفاده کنیم و عملکرد بهتری داشته باشیم. من می‌توانم گارانتی بدهم که لیگ را از نزدیک دنبال کنم و عملکردهای خوب را ببینم ولی متأسفانه همانطور که شما می‌دانید در بعضی از مواقع محدودیت داریم.
    کی‌روش ادامه داد: در لیستی که پیش‌روی ما است یک سری از مصدوم‌ها را نمی‌توانیم دعوت کنیم. به طور مثال جباری مصدوم است و تیمورمان محروم. یک سری محدودیت‌ها هم مثل تهیه ویزا هم داریم که متأسفانه چند نفر از آنهایی را که دوست داشتم با ما باشند به خاطر بحث ویزا نمی‌توانند در اردوی مجارستان شرکت کنند. محسن فروزان و رضا حقیقی از جمله این بازیکنان هستند.
    خبرنگاری پرسید شما از برخی از بازیکنان پاسپورت خواسته بودید ولی آنها دعوت نشدند و دلیلش چیست که وی در پاسخ گفت: برخی از بازیکنان به خاطر مسائل فنی دعوت نشدند و عده‌ای هم به خاطر مشکل ویزا اما شما نام بازیکنان مدنظر خود را بگویید.
    همان خبرنگار گفت محمد نوری، غلامرضا رضایی و شهاب گردان چرا به تیم ملی دعوت نشده‌اند که کی‌روش پاسخ داد: هر سه بازیکنی که اسم بردید به خاطر مسائل فنی دعوت نشدند.
    کی‌روش در پاسخ به این سؤال که وقتی بازیکنی مثل جلال رافخایی که هم‌اکنون صدرنشین گلزنان لیگ برتر است به تیم ملی دعوت نمی‌شود ممکن است انگیزه‌اش را از دست بدهد چون شما نمی‌توانید بیش از 50 یا 60 درصد تیم‌تان را تغییر دهید، عنوان کرد:‌ این بازیکن هم به خاطر مشکل ویزا به تیم ملی دعوت نشده است. شش هفت بازیکن مدنظر من به خاطر همین مسئله در اردو نیستند و تمام تلاش خود را انجام دادیم که آنها با ما باشند اما سعی می‌کنیم در اردوهای بعدی از آنها استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، کی‌روش در ادامه کنفرانس مطبوعاتی خود در پاسخ به این سؤال که آیا رقم قراردادها در فوتبال ایران بالا نیست و این مسئله باعث نشده که بازیکنان برای حفظ سلامتی خود کمی محتاط بازی کنند، عنوان کرد: در مورد مطلب قراردادها بگویم که نظر خاصی ندارم. این موضوع را باید از مسئولین و مدیران باشگاه‌ها بپرسید و من نمی‌خواهم نظر شخصی خود را بدهم چرا که شاید لازم نباشد.

وی ادامه داد: در مورد سؤال دومتان باید بگویم فکر نمی‌کنم بازیکنان تیم ملی محتاط‌تر بازی می‌کنند چرا که همه حرفه‌ای هستند و سعی می‌کنند بهترین عملکرد را ارائه دهند. من با بهترین بازیکنان دنیا کار کرده‌ام و دیده‌ام وقتی بازیکنانی مثل زیدان، رونالدو و فیگو برای تیم وارد زمین می‌شود، تمام تلاش خود را می‌کنند و برای تیم می‌میرند. این بخاطر عِرقی است که به پیراهن تیم ملی دارد، در ایران هم همینطور است. مهم نیست که شما در جیب‌تان چقدر پول دارید مهم این است که در مغز و قلب خود چه دارید و این مسئله عامل پیشرفت است.

کی‌روش در مورد اینکه آیا در بازی با قطر این مسئله مشاهده شد، گفت: بله، من دیدم که همه بازیکنان ما اشتیاق برد دارند. می‌خواهم به دو مسئله اشاره کنم. خوشحالم که این سؤال را پرسیدید و باعث شدید من این دو مسئله را به یاد بیاورم. مطلبی که من می‌خواهم بگویم بهانه نیست و قصد توجیه ندارم. از عملکرد تیم در دیدار با قطر راضی نبودم اما همانطور که به یاد دارید ما در دیدار برابر قطر بازی را در اختیار خودمان داشتیم.

سرمربی تیم ملی اضافه کرد: حدود 16 یا 17 کرنر نصیب ما شد. در این مسابقه دائما در حال حمله بودیم. دیدید که قطر با هدف کسب تساوی به ایران آمده بود. آنها دفاع می‌کردند و مقابل دروازه ترافیک دفاعی مثل ترافیک تهران که یک طرفه است را ایجاد کرده بودند. باز هم می‌گویم فکر می‌کنم باید بهتر باشیم و از بازی تیم رضایت نداشتم. ما در محوطه جریمه حریف به اندازه کافی تشنه گل‌زنی نبودیم که بخواهیم از حملات استفاده کنیم و به گل برسیم.

سرمربی تیم ملی خاطرنشان کرد: من نمی‌توانم بازیکنان را محکوم کنم چرا که پس از پشت سر گذاشتن یک فصل طولانی و فصلی که بازی‌های زیادی در آن انجام دادیم و فصل درستی نبود، سرحال نبودند. باید بپرسیم که آیا ما شرایط آماده سازی مناسب را داشتیم یا نه. شما فراموش کردید وقتی ما برای انجام دو دیدار تدارکاتی به ترکیه سفر کردیم، بازیکنان پرسپولیس، استقلال و سپاهان که حدود 60 درصد تیم را تشکیل می‌دهند در اختیار نداشتیم. باز هم یادآوری می‌کنم که قصد توجیه ندارم چرا که من هم از تیم راضی نبودم ولی مهمترین چیزی که دیدم این بود که بازیکنان در قلب خود از عملکردشان راضی نبودند و مطمئنا باید در آینده نتیجه بهتری بگیریم.

به گزارش فارس کی‌روش در پاسخ به این سؤال که با توجه به بیانیه‌های صادر شده به نظر می‌رسد تیم ملی، سازمان لیگ و فدراسیون دچار مشکل شده‌اند و چه زمانی این مسئله خاتمه خواهد یافت، اظهار داشت: اگر مشکل و اختلافی است، از جانب من نیست. اکثریت رسانه‌هایی که فعالیت می‌کنند اینجا حضور دارند. حتی یکی از خبرنگارانی که اینجا حضور دارد، نمی‌تواند بگوید که من با آنها تماس گرفتم و برای حل مشکلات خواستم صحبت کنم. اگر همچین کاری را من کردم یک نفر بلند شود و بگوید که من با او تماس گرفتم.

وی گفت: اگر مسئله مهمی در مورد فوتبال باشد، با رئیس فدراسیون، مسئولین فدراسیون و مسئولین سازمان لیگ حرف می‌زنم تا این موضوع را حل کنیم. آقای بهروان تصمیم گرفتند از طریق رسانه‌ها و روزنامه‌ها این مسئله را حل کنند به همین خاطر من هم تصمیم گرفتم تا از طریق رسانه‌ها و روزنامه‌ها صحبت کنم.

کی‌روش افزود: چند هفته پیش به این نتیجه رسیدم که 13 آگوست زمان خوبی برای اینکه بازی‌های لیگ را برگزار کنیم، نیست. وقتی من به تمرین تیم‌ها می‌روم بعضی از مربیان می‌پرسند و به من اعلام می‌کنند که کاری انجام بده چرا که ما نمی‌توانیم در آن روز بازی کنیم. سعی کردم با رئیس و دبیر فدراسیون و بقیه اعضای سازمان لیگ صحبت کنم تا این مسئله حل شود اما دیدید که درست نشد و اتفاقی نیفتاد. پس من تنها کاری که کردم این بود که سعی کردم کمک کنم، و پیشنهاد بدهم تا این موضوع حل شود. نمی‌شود در آن تاریخ بازی کرد. تیم‌ها می‌خواهند تمرین کنند، بلیت بگیرند و برای انجام بازی هتل رزرو کنند به همین خاطر نشدنی است که بازیکنان 27 آگوست به ایران برگردند و بخواهند در لیگ بازی کنند.

کی‌روش یادآور شد: این مسئله بسیار آشکار است و لازم نیست فرگوسن یا مرینیو باشید تا بتوانید این موضوع را بفهمید. مشخص است که بازیکنان بلافاصله پس از بازگشت نمی‌توانند بازی کنند. من سعی کردم به مربیان و بازیکنان لیگ کمک کنم اما الان متوجه شدم که باید دفعه بعد سکوت کنم.

سرمربی تیم ملی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که گفته بود در مورد جام حذفی صحبت کنید، خاطرنشان کرد: این هم یک نکته جالب دیگر است و باید آن را برای شما بیان کنم. همانطور که می‌دانید ما فصل گذشته 18 تیم در لیگ برتر داشتیم و بازی‌های جام حذفی برگزار می‌شد و تیم‌های درگیر مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و تیم ملی هم بودند.

کی‌روش گفت: تمام مربیان، بازیکنان و اعضای حاضر در فوتبال ما می‌دانند که زمان‌بندی مسابقات خیلی فشرده بود و البته سنگین تا جایی که مجتبی جباری و قاسم حدادی‌فر دچار آسیب‌دیدگی شدند. من سعی کردم پیشاپیش نظر خودم را بگویم و حتی وقتی برای اولین بار وارد ایران شدم در اولین نقطه‌نظر خود گفتم که لیگ ما باید با 16 تیم برگزار شود و باید تیم‌ها را کاهش دهیم.

وی اظهار داشت: با اعضای هیئت رئیسه سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال صحبت کردیم و اکثریت به این نتیجه رسیدیم که در آن برهه نمی‌توانستیم لیگ را با 16 تیم برگزار کنیم اما تأکید می‌کنم که در جلسات با هیئت رئیسه این نظر کارلوس کی‌روش نبود که در این فصل جام حذفی را برگزار نکنیم و این جام لغو شود.

کی‌روش عنوان کرد: این سبک من نیست که بخواهم مسائل آن جلسه را عمومی کنم چون همه چیز محترمانه بود ولی این نظر هیئت رئیسه بود که به طور موقت و تنها برای این فصل جام حذفی برگزار نشود. از آن تاریخ به بعد تا به حال هیچکس با من در این مورد صحبت نکرد و فقط در روزنامه‌ها هر روز می‌خواندم که یک داستان جدید تعریف شده است. یک روز می‌گفتند کی‌روش مخالف است و یک روز می‌گفتند او مخالف نیست.

سرمربی تیم ملی تأکید کرد: اگر شما نظر من را می‌خواهید می‌گویم در حال حاضر بحث کردن در خصوص این موضوع بی‌هدف و بی‌منطق است و باید کاری کنیم که از لیگ و دست‌اندرکارانش حمایت شود تا بازیکنان خوبی داشته باشیم. یک بار دیگر می‌گویم که در ماه‌های سپتامبر، اکتبر و نوامبر 9 امتیاز حساس که حکم مرگ و زندگی را برای ما دارد پیش‌رو داریم و با ادامه این بحث‌ها و صحبت‌ها زمان را از دست می‌دهیم و وقت را می‌کشیم. باید تمام تمرکز و انرژی خود را بگذاریم که این 3 ماه را با موفقیت پشت سر بگذاریم شما هم اگر در خصوص این 9 امتیاز صحبتی دارید به من بگویید تا پاسخ آن را بدهم اما در مورد مسائل دیگر سؤال نپرسید.

خبرنگاری گفت هدفتان از برگزاری اردوی مجارستان چیست و دستاورد شما چه خواهد بود که کی‌روش گفت: دو بازی خیلی مهم در پیش داریم که به من کمک می‌کند انتخاب‌های درستی داشته باشم. اردوی مجارستان با توجه به این که تازه در ابتدای فصل هستیم کمک می‌کند تا شرایط بهتری داشته باشیم. در این اردو می‌خواهم دو بازیکن جدید را معرفی کنم که این دو نفر قوچان‌نژاد و امید نظری هستند و امیدوارم به عنوان پدیده موفق شوند.

کی‌روش گفت: به خاطر مسائل پزشکی ترجیح دادیم به مسعود شجاعی 15 روز فرصت بدهیم و از او دعوت نکردیم و دو بازی دوستانه با تونس و اردن ما فرصتی است برای بازیکنانی که کمتر بازی کرده‌اند. مقابل اردن شرایط به شکلی دیگر است و در آنجا بازیکنان را برای بازی با لبنان انتخاب می‌کنیم. هرچند به ما خبر داده‌اند که قبل از بازی مقابل کره جنوبی در یک دیدار دوستانه به مصاف کره شمالی برویم.

تمرین ملی پوشان با 17 بازیکن/ کی‌روش با تاخیر آمد

به گزارش خبرگزاری فارس تمرین تیم ملی فوتبال ایران از ساعت 19:15 با حضور 17 بازیکن آغاز شد.

* در نخستین مرحله، ملی‌پوشان حدود 10 دقیقه به گرم کردن بدن‌های خود پرداختند.
    * رضا قوچانی‌نژاد و امید نظری قرار است در اردوی مجارستان به تیم ملی اضافه شوند و در تمرین امروز غایب بودند.
    * محسن فروزان هرچند به دلیل نداشتن ویزا نمی‌تواند تیم ملی را در سفر به مجارستان همراهی کند اما در این تمرین حضور داشت.
    * بازیکنان تیم ملی در قالب دو گروه 8 نفره در یک سوم زمین به انجام تمرین حفظ توپ و پاسکاری‌های کوتاه پرداختند.
    * کی‌روش به دلیل حضور در کنفرانس مطبوعاتی پس از 25 دقیقه به محل تمرین آمد.
    * شوخی نکونام و پولادی در هنگام تمرین حفظ توپ از نکات جالب بود.
    * کارلوس کی‌روش و محسن فروزان با کمک مترجم چند دقیقه‌ای با یکدیگر گفت‌وگو کردند و فروزان در مورد شرایط خود به سرمربی تیم ملی توضیحاتی ارائه کرد.
    * حدود 20 هوادار با حضور در آکادمی فوتبال نظاره‌گر تمرین ملی‌پوشان هستند.

* تیم ملی بامداد فردا برای برپایی اردو به مجارستان می‌رود و در این کشور دیداری تدارکاتی با تونس برگزار می‌کند. ملی‌پوشان کشورمان خودشان را برای بازی با لبنان که 21 شهریور در چارچوب مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برگزار می‌شود، آماده می‌کنند.

6. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ورزش۳: آمادگي دژآگه و آينده او از جمله مشغله‌هاي ذهني فليکس ماگات، سرمربي ولفسبورگ هستند. به نقل از ايسنا ،"کيکر" در گزارشي از بازيکني ايراني – آلماني تيم ملي فوتبال نوشته است: "اشکان دژآگه در آماده‌سازي پيش فصل پيشرفت بسيار خوبي را از خود نشان داده است. اين بازيکن 26 ساله در پيروزي يک بر صفر ولفسبورگ برابر باشگاهي از اتريش تاثيرگذار و تعيين‌کننده بود. او عقب‌ماندگي تمريني‌اش را که به دليل بازي‌هاي تيم ملي ايران بود، به سرعت جبران کرده است." اين پايگاه اينترنتي همچنين نوشته است: "اوضاع دژآگه همچنان مبهم است. اين بازيکن تهاجمي براي نخستين بار آمادگي‌اش را براي ماندن در ولفسبورگ پس از سال 2013 نيز اعلام کرده است. دژآگه دراين‌باره به کيکر گفت: "چرا که نه؟ همه مي‌دانند در ولفسبورگ همواره احساس خوبي داشته‌ام." آخرين سال قرارداد با ولفسبورگ، مشکل بزرگي است؛ البته زير نظر فليکس ماگات. شعار اين مربي در گذشته همواره اين بوده است که "يا تمديد يا فروش بازيکن". اين در حالي است که در پرونده دژآگه هيچ‌يک از اين دو مورد رخ نداده است: "هنوز يک سال ديگر قرارداد دارم. که زماني طولاني است." دژآگه خونسردانه اطمينان مي‌دهد در تابستان جاري راهي باشگاه ديگري نخواهد شد. آسيب ديدگي پاتريک هلمس 28 ساله، شانس دژآگه را براي حضور بيشتر در ترکيب اصلي افزايش داده است. از سويي ماگات نمي‌خواهد بازيکن ديگري را در کارهاي هجومي به خدمت بگيرد و از سوي ديگر به فکر تغيير سيستم بازيکنانش است و در نظر دارد شيوه 3-3-4 را نيز محک بزند که براي دژآگه تاکتيکي ايده‌آل خواهد بود.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصاف دوستانه ایران - تونس ، 25 مرداد

سایت گل-دلیل اینكه در روز 25 مرداد برابر با 15 اوت و روز فیفا، تیم ملی مجارستان نیز در بوداپست یك دیدار تداركاتی دارد، دیدار تیم های ملی ایران و تونس در شهری به نام 'كشكه مت' Kecskemet واقع در 86 كیلومتری پایتخت مجارستان برگزار می شود.
    این شهر هشتمین شهر بزرگ مجارستان است كه مابین بوداپست و 'ژگد' كه سومین شهر بزرگ مجارستان است، قرار دارد و فاصله آن از هر دو این شهرها 86 كیلومتر است.
    تمرینات تیم ملی فوتبال ایران تا روز یكشنبه در كمپ تیم ملی مجارستان ادامه دارد و پس از آن محل اقامت تیم ایران به هتل رامادا بوداپست و محل تمرینات ان به زمین اختصاصی باشگاه واشاش منتقل خواهد شد.

در همین حال، تیم ملی فوتبال ایران روز جمعه دومین تمرین خود را در مجارستان برگزار كرد.
    در این تمرین ابتدا سرمربی تیم ملی دقایقی كوتاه برای بازیكنان صحبت كرد و برنامه تمرین را برای آنان تشریح نمود. سپس بازیكنان زیرنظر بارت كاوبرگ مربی جدید بدنسازی تیم نرمش و گرم كردن اولیه را انجام دادند و آنگاه وارد تمرین تاكتیكی شدند.
    تمرین امروز شامل سه بخش حفظ توپ، كارهای دفاعی و تركیب های تهاجمی بود كه بیش از دو ساعت بطول انجامید.
    تمرین امروز در یك هوای مطبوع و با نشاط فراوان انجام شد. در بخش پایانی تمرین، كارلوس كی روش بازیكنان را به دو تیم 10 نفره تقسیم كرد و در نیمی از زمین فوتبال بازی كرده و تاكتیك های تمرین شده را مرور كردند.
    در تیم زرد شهاب گردان، ماهینی، عقیلی، زارع، پولادی، محمد نوری، خلعتبری، نكونام، حدادی فر و انصاریفرد و در تیم نارنجی رحمتی، حیدری، منتظری، حسینی، حاج صفی، كریمی، پژمان نوری، ابراهیمی، قوچان نژاد و قاضی بازی كردند كه در اواخر بازی، كی روش جای انصاری فرد و قاضی را عوض كرد.

رونمائی از گوچی با پیراهن شماره 24

سایت گل-رضا قوچان نژاد که برای نخستین بار در اردوی تیم ملی ایران در مجارستان و به دعوت کیروش حضور یافته است ، اولین بازی ملی خود را برابر تیم تونس انجام خواهد داد.
    ستاره‌ی تیم سین ترئیدان بلژیک با توافق با مسئولان تیم ملی پیراهن شماره‌ی 24 را برای خود برگزید تا از این پس شماره‌ی 24 تیم ملی یادآور گوچی باشد.

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

توجه به زلزله تبريز مسئولان فوتبال ما اگه زرنگ باشن ميتونن بك بازي خير خواهانه با يكي از تيم هاي خوب دنيا در ايران انجام بدن، كه اولا درآمد اون به زلزله زدگان داده بشه دوما تيم ملي ما هم يك بازي تداركاتي خوب و با ارزش انجام بده.

دوستان بازي امروز پخش مستقيم ميشه؟

10. 2 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابل توجه کی روش و فدراسیون فوتبال/ هنوز 8 بازیکن ایرانی الاصل دیگر باقی مانده اند

در شرایطی که راه برای حضور بازیکنان دورگه در تیم ملی فوتبال باز شده است، جالب است بدانید که نفرات دیگری هم برای دعوت به تیم ملی واجد شرایط هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در ادامه اسامی 8 بازیکن دورگه ایرانی الاصل دیگر که در اروپا توپ می زنند آمده است:

1- کیان سلطانپور، تیم دوم دورتموند

2- نیکلا هاتفی منفرد، تیم لالویره بلژیک

3- شهروز حاج ملامحمد، تیم دوم تورنتو

4- شروین رجبعلی فردی، تیم هرتابرلین

5- الکساندر نوری، دسته دو آلمان

6- دانیل کرباسیون، تیم دوم آرسنال

7- کیوان زرینه قرضی، لاتینای ایتالیا

8- علی مانوئل منوچهری، لوانته اسپانیا

تغییر آرایش دفاعی تیم ملی مقابل لبنان/زارع و منتظری داخل،حسینی و عقیلی خارج

فوتبال ایران/تیم ملی به احتمال زیاد با ظاهر جدیدی در خط دفاعی به مصاف تیم ملی لبنان می رود. به گزارش اوج نیوز،کارلوس کی روش علاقه مند است تا به رغم مخالفت کادر فنی تیم ملوان از مازیار زارع در دفاع میانی استفاده کند. این در حالی است که او برای زوج خط دفاعی تیم ملی هم پژمان منتظری را در نظر دارد.بدین ترتیب هادی عقیلی و سید جلال حسینی،دو مدافع میانی سالهای اخیر تیم ملی به احتمال زیاد در بازی مقابل لبنان نیمکت نشین خواهند بود. تیم ملی کشورمان روز سه شنبه 21 شهریور در بیروت با لبنان دیدار می کند.

12. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

چه پشرفتی کردیم که مربی تیم ملی در به در دنبال بازیکن توی خارج کشور

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شوک دوم به نیمکت تیم ملی / سیموئز هم قصد جدایی دارد ؛ مقصد : عربستان سعودی

سایت گل - چند ماه قبل بود که میک مک درموت بدون هیچ مشکلی فوتبال ایران را ترک و دیگر حاضر نشد به کار در فوتبال ایران ادامه دهد . فدراسیون فوتبال در مقابل این اقدام هیچ واکنشی نتوانست نشان دهد و حالا میک بدنساز النصر امارات است و کار را در آنجا ادامه می دهند .
    برخی از نزدیکان به مربیان تیم ملی عنوان می کنند که این اقدام میک باعث سردی روابط کی روش و مک درموت شده است و در سالهای آینده دیگر میک در تیم کی روش جایی ندارد . اما این پایان کار نیست زیرا حالا کی روش باید در انتظار واکنش جدیدی در تیم خود باشد و این بار کسی قصد جدایی دارد که مغز متفکر کی روش به حساب می آید و سرمربی تیم ملی بیش از حد به او اعتقاد دارد . مردی که ساکت در گوشه تمرینات تیم ملی می ایستد در واقع استراتژیست تیم کی روش است و در جلسات کسی روی حرف او حرفی نمی زند

حالا یک پیشنهاد خارجی باعث وسوسه سیموئز شده است . تیمی در عربستان تمایل همکاری با این مربی پرتغالی را دارد و پیشنهاد سرمربیگری در لیگ عربستان به سیموئز ارائه شده است که به شدت سیموئز را برای جدایی از تیم کی روش وسوسه کرده است . اگر تا به حال سیموئز به این پیشنهاد پاسخ نداده است فقط به خاطر علاقه شخصی اش به کی روش است وگرنه او هم مثل میک تصمیم بر رفتن را می گرفت و با یک ایمیل خداحافظی می کرد .
    سیموئز حالا باید بین کار کنار کی روش و دوباره سرمربی شدن یکی را انتخاب کند و وقت زیادی هم برای این تصمیم سرنوشت ساز ندارد . در صورت رفتن سیموئز و اطلاعات کاملی که او از فوتبال ایران بدست آورده است کار برای کی روش سخت می شود زیرا جای سیموئز را به سختی می شود پر کرد.
    اما اگر سیموئز هم از تیم ملی جدا شود تا آینده اش را در فوتبال عربستان دنبال کند باید منتظر شوک آخر که بزرگ ترین آن ها هم خواهد بود باشیم که آن هم رفتن احتمالی کی روش است که بحث آن همیشه مطرح است . کی روش هم اکنون پیشنهاد خوبی از تیمی که شانس رفتن به جام جهانی را هست را در جیب دارد و این برگ آخر را زمانی کی روش رو خواهد کرد که دیگر نخواهد در ایران بماند .
    حالا سوژه اصلی آنتنیو سیموئز است که تلاش برای منصرف کردن او از رفتن آغاز شده است . اما اگر سیموئز قصد رفتن داشته باشد فدراسیون نمی تواند جلو او را بگیرد و تنها این کی روش است که او را ماندگار خواهد کرد.

15. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

کشورهای عربی می‌خوان نیمکت تیم ملی رو تضعیف بکنن با این بردن مربی‌ها و پیشنهادهای خوبشون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •