آبرامویچ با این رفیق یهودیش گند زدن به چلسی.چلسی دیگه تموم شد.
آبرامویچ با این رفیق یهودیش گند زدن به چلسی.چلسی دیگه تموم شد.
کاش چند گزینه ای بود نظر سنجی
به نظر من مسی و کاکا
فقط کاکا
اصلا هیچکدام این بازیکنان در سطح کاکا نیستن
هیچکدام به گرد پای کاکا هم نمیرسن چه برسه به این که برنده این جایزه هم بشن
ای بابا چندتا تاپیک؟ چه خبره؟ حالا اگر برگرده که دیگه 70 درصد تاپیکهای جدید میشن در این مورد
هرچند که دیگه امید به بازگشت نیست
بازیکنان تیم فوتبال اسپانیا در دیدار این تیم برابر دانمارک، پیراهن شماره 7 این کشور که سالها متعلق به رائول بوده است، را برتن نخواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از یوفا، تیم فوتبال اسپانیا روز شنبه در چارچوب رقابت های مقدماتی یورو 2008 درکپنهاگ مقابل دانمارک به میدان می رود و این در حالی است که لوییس آراگونس سرمربی اسپانیا بازهم از دعوت رائول گونزالس به تیم ملی خودداری کرده است.
برپایه این گزارش، بازیکنان تیم ملی فوتبال اسپانیا هم تصمیم گرفته اند از پیراهن شماره 7 که سالها بر تن رائول گونزالس بوده است در جریان دیدار این تیم مقابل دانمارک در رقابتهای مقدماتی یورو 2008 استفاده نکنند.
دیوید ویا که ماه گذشته پیراهن شماره 7 را پوشیده بود اکنون مصدوم است و در مسابقه تیم های اسپانیا و دانمارک حضور ندارد و سایر بازیکنان حاضر در اردوی آماده سازی این تیم هم قصد ندارند در جریان این دیدار مهم این پیراهن را برتن کنند.
از سوی دیگر سرجیو راموس پیراهن شماره 15 آنتونیو بویرتا را چندی پیش به علت عارضه قلبی درگذشت، را در بازی با دانمارک برتن خواهد کرد
بارسایی ها به این لینک مراجعه و امضا کنن تا شاید بتونیم دوباره شاهد پخش بازی های بارسلونا باشیم
خواهشا همه امضا کنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by barca_ms_lovexx; 13-10-2007 at 13:25.
اگه با امضای ما پخش میشه...
من امضا میکنم...
ولی فکر نکنم...!
ميشه انگشت هم زد؟
الکی وقتتونو هدر ندین
آخه شبکه سه میره اعتراض شما رو میخونه؟؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)