تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 280 اولاول ... 296975767778798081828389129179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته علیرضا جان من معتقدم با توجه به پست‌های The shining عزیز تو این تاپیک (تو این مدتی که من دیدم)، فکر نمی‌کنم بچه‌های پرسپولیسی این قدر غیرمنطقی باشن که چنین فکری بکنن ... تعصب و عصبانیت به جای خود، پذیرفتن واقعیت‌ها هم به جای خود ! حالا از زبون هر کسی که می‌خواد باشه ...
    كوروش جان در تاييد حرفات
    من هم خدا شاهده فقط نگران اين بودم كه خدايي نكرده پرسپوليسيهاي تازه وارد واكنشي نشون بدن و دوستمون The shining كه بي غرض پست ميده ناراحت بشه
    هرچند همونجور كه خودت ميدوني گفتن حقيقت ، هم زمان مناسب ميخواد و هم مكان مناسب
    نمی‌دونم، من هم دارم بی‌منطق میشم شاید! من هم دارم زود قضاوت می‌کنم ... اما به هر حال من امروز از استیلی در مقام یه مربی هیچی ندیدم! شاید ارنج ابتداییش به بدی بازی‌های قبل نبود، اما وقتی دید تیمش نتیجه نمی‌گیره و کنده، هیچ کار مفیدی نکرد ...
    با نظر دوستمون nafe-bandar هم موافقم! امروز یه جاهایی به من هم این حس دست داد که اگه خود کریمی با شناختی که از تیم داره، بیاد پرسپولیس رو ارنج کنه و تغییرات لازم رو بده، از استیلی بهتر نتیجه می‌گیره
    به نظر من بي منطقي نيست
    چون دلايل زياده كه خودت هم چنتاشو گفتي
    +
    تعويضهاي خيلي بدي داشت استيلي زارع درسته خوب نبود اما مشكل اساسي خط دفاعي بود
    به نظر من بعد از گل اول بايد خيلي زود محمد يا كاظميان رو مياورد دفاع راست نصرتي رو كه روي گل دوم هم مقصر بود مياورد بيرون شيث رو ميبرد وسط
    چون بايد حمله ميكرديم و قابليتهاي هجومي شيث خيلي كمتر از محمد و كاظميان بود
    جاي كريمي هم چندان تغييري نكرده بود نوع بازي كريمي و درصد حركتهاي موفقش از كنار داد ميزنه من بايد وينگر راست باشم اما توي اين بازي گاهي خيلي عقب ميومد و عجيب اين بود كه گاهي اوقات شيث كه در حمله قابليت چنداني نداره به خصوص در كنار جلو ميرفت و اين كريمي بود كه بايد جاشو پر ميكرد يعني فرستادن يه بازيكن غير تخصصي به حمله و نگه داشتن يه عنصر هجومي در دفاع خب نتيجشم معلومه
    ورود آقا زماني چه سودي داشت فقط تغيير دو نفر در ميدون بود همين اونهم زماني كه به شوت زدن از پشت 18 نياز داشتيم و زارع خيلي توي اين كار بهتره
    كوروش جان دلايل زيادي هست كه تو ، من و خيليهاي ديگه در يك سير منطقي در ذهن خودمون به اين نتيجه برسيم كه استيلي مناسب اين كار نيست
    با اين وجود بايد به استيلي فرصت داده بشه و واقعا براي اين فرصت دادن هم دليل زياده
    بعد از سالها بازيكناي زيادي از پرسپوليس به تيم ملي دعوت شدن و فرصت تمرينشون با تيم خيلي كم بود
    بعضي بازيكناي جديد خيلي دير به تيم ملحق شدن مثل كاظميان من خيلي به جواد اميدوارم و قطعا در صورت آماده شدنش ميتونه به تيم كمك كنه
    مصدوميت هاي اول فصل باز هم تيم رو اذيت كرد مصدوميت هاشميان و شيري كه تقريبا اصلا با تيم تمرين نكردن و حالا هم اولادي
    از همه مهمتر اينه كه واقعا به خاطر برنامه ريزي واقعا مسخره سازمان ليگ فاصله بين بازيها خيلي كمه اصلا نميشه دو تا جلسه تمريني درست و حسابي كرد توي اين فاصله توجيه نيست ها واقعا فكر نميكنم بيشتر از دو جلسه تمرين مفيد بشه انجام داد كه براي تيمي كه در حال هماهنگ شدن و شناخت ساختارشه خيلي خيلي كمه
    اكثر تيمها هم دارن بد بازي ميكنن
    بدون تعصب استقلال نيمه دوم مقابل داماش از نيمه دوم ما مقابل شهرداري خيلي ضعيفتر بازي كرد تنها تفاوتش اين بود كه گل نخورد
    شاهين تراكتور واقعا بازي جالبي نبود واقعا چيزي در اين دو تيم نديدم كه بگم پرسپوليس از ساير تيمها عقبه
    فولادي كه من فكر ميكردم از همه تيمها هماهنگتر باشه و امتيازات اول فصل رو جمع كنه چون اكثر بازيكناش بيشتر از يك ماه در اختيار مجيد جلالي بودن ، اما واقعا تا حالا بد و بي طراوت بازي كرده
    خود ذوب آهن كه من انتظار داشتم شروع كارش واقعا با بقيه تيمها فرق داشته باشه انگار تازه اولين ساليه كه 80 درصد تيمشون در كنار هم بازي ميكنن

پس من يكي منطقا نه احساسي به اين نتيجه ميرسم كه فعلا بايد به استيلي فرصت داده بشه

كمي در مورد روانكاوي استيلي :
    معمولا توي اين مواقع كه تيم نتيجه نميگيره و انتقادها زياد ميشه سرمربي از قله خودش پايين مياد و سعي ميكنه از هركسي كه دم دستشه مثل كمك مربيها و دوستان فوتباليش مشورت بگيره
    اين هم خوبه هم بد
    خوبه به اين خاطر كه سرمربي آمادگي پذيرش مشورتها رو داره
    اما ميتونه بد هم باشه به اين دليل كه توي اين شرايط روحي استيلي مقدار زيادي از اعتماد به نفسش رو از دست داده در روانشناسي ورزشي ثابت شده اعتماد به نفس نرمال كارهاي مفيد زيادي ميكنه ولي يكي از مهمتريناش اينه كه در ذهن سرمربي تبديل به يك ----- و صافي ميشه كه مشورتهاي ديگران رو تحليل و بررسي ميكنه در واقع اعتماد به نفس تا حدود زيادي به قدرت تجزيه و تحليل يك مربي كمك ميكنه براي چنين اعتماد به نفس بيداري مشورت گرفتن و استفاده از خرد جمعي بهترين كار ممكن براي رسيدن به بهترين نتيجس
    اما وقتي اعتماد به نفس يه مربي پايين اومده باشه در واقع قدرت تجزيه و تحليل اين شخص پايين اومده فيلتري وجود نداره كه مشاوره هارو تحليل كنه ، از مشورتها موضوع و استخراج واحدي نميشه بلكه كولاژي از مشورتها و توصيه ها وارد ذهن شخص ميشه و اين قسمت بد داستان و مشكل اساسي اينروزهاي استيليه
    در واقع استيلي در اين زمان بايد به خودش و علمي كه ادعاش رو داره اعتماد كنه بايد به اصول فوتبالي خودش اعتماد كنه
    اين خلاصه توصيه روانشناسي ورزش به مربيها در چنين مواقعيه
    و اين همون موقعيه كه تماشاگر احساس ميكنه مربي تيم لجوج و يه دنده شده و همه ما بارها حتي در فوتبال اروپا برامون پيش اومده و شاهدش بوديم
    اما در واقع مربي چاره اي نداره جز اينكه به خودش و تفكراتش اعتماد كنه اينكه موفق ميشه يا نه در آينده مشخص ميشه
    اميدوارم استيلي در مديريت تحليلهاي خودش و ديگران اعتماد به نفس كافي رو داشته باشه

پي نوشت: حسين جان دوست گلم مرسي بابت پستت چون به دلم نشست گفتم زبوني هم تشكر كنم

2. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض مرحوم بابک معصومی در کنار علی دایی!

منبع:ورزش3

4. 5 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

راستی دوربین یه صحنه یکی رو نشون داد که فکر علیخانی بود درسته؟
    آره خودش بود

6. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

راستی دوربین یه صحنه یکی رو نشون داد که فکر علیخانی بود درسته؟

علیخانی بود...

8. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یادداشت ویژه :ازبن بست استیلی به کوچه دایی

تماشاگران دهه‌ی هفتاد پرسپولیس، تماشاگران بهتری بودند. آن‌ها در سال‌های غیبت علی پروین، او را صدا می‌زدند و او را می‌خواستند. علی پروین هم تعریف‌ش مشخص بود

سایت گل- استیلی منتظر سقوط خیلی‌ها بود تا جای‌شان را روی نیمکت پرسپولیس بگیرد؛ از سوبل و دنیزلی تا قطبی. اما استیلی ِ دستیار، سقوط هیچ‌کدام از این سرمربی‌ها را ندید و جور دیگری به پرسپولیس آمد. حالا تماشاگران پرسپولیس، این استیلی‌های تکثیر شده، منتظر سقوط او نشسته‌اند تا کنار برود و جای‌ش را به نفر دیگر بدهد.
    و این می‌تواند لحظه‌ای تاریخی برای پرسپولیس باشد. تیمی که تماشاگران‌ش یا می‌دانند چه می‌خواهند، یا نمی‌دانند. اگر این نوار روی دور ندانستن بگردد و فقط شهوت دفع فرد منفور را داشته باشد، به هیچ آهنگ هیجان‌انگیزی ختم نمی‌شود. تجربه‌ی استیلی پیش‌روی ماست. کسی که حریص سقوط دیگران بود تا جای‌شان را بگیرد و وقتی نیمکت توسط رفیق شفیق‌ش پاک‌سازی شد، روی آن نشست اما فعلا و تا این‌جا که نصیبی جز رنج و حرمان و عذاب نبرده است.
    تماشاگران پرسپولیس ، فردا و فرداها، می‌توانند امروز ِ استیلی را تجربه کنند؛ گیر کرده در یک بن‌بست عذاب‌آور. وقتی پیوسته شعار حیا کن و رها کن می‌دهند، و وقتی اسم سرمربی سابق شکست‌خورده را فریاد می‌زنند، یعنی همه‌شان روی صفحه‌ی لج‌بازی سوزن‌شان گیر کرده و هدف‌شان نه داشتن یک تیم خوب و تجربه کردن پیروزی و قهرمانی، که از رو بردن دشمن و زمین زدن‌ش است.
    تماشاگران دهه‌ی هفتاد پرسپولیس، تماشاگران بهتری بودند. آن‌ها در سال‌های غیبت علی پروین، او را صدا می‌زدند و او را می‌خواستند. علی پروین هم تعریف‌ش مشخص بود. علی پروین در آن سال‌ها مترادف برد، فوتبال هجومی، قهرمانی و استادیوم‌های پر و هیجان‌زده بود. وقتی بالاخره طلسم شکست و سلطان به سرزمین سابق‌ش برگشت، هفتاد هشتاد هزار نفر به پیش‌وازش آمدند. تماشاگرانی که نتیجه‌ی خواستن و عشق‌شان را با چند دوره قهرمانی پیاپی گرفتند تا زمانی که کف‌گیر سلطان به آخر دیگ رسید.
    اما امروز چه‌طور؟ تماشاگران دهه‌ی نود پرسپولیس بعد از استیلی چه چیزی می‌خواهد؟ علی دایی را؟ علی دایی مترادف چه چیزهایی‌ست به جز پنج شکست پیاپی، حذف در مرحله‌ی اول آسیا، باخت رفت و برگشت در دربی و استادیوم‌های سه هزار نفره؟ اگر تماشاگر ِ امروز دل‌بسته‌ی چنین چیزهایی‌ست که استیلی مرغوب‌ترش را می‌تواند عرضه کند؛ مگر کالایی مرغوب‌تر از یک امتیاز از سه بازی سراغ دارید؟
    بهتر است خودمان را گول نزنیم و حافظه‌ی‌مان را فریب ندهیم. همه‌مان خوب به خاطر داریم که همین چند سال پیش وقتی دایی بازیکن صبا باتری بود و به پرسپولیس گل زد، استادیوم چه شعارهای بالای هجده سالی که نشنید. خوب خاطرمان هست وقتی پرسپولیس در سال 87 و در لیگ‌های هفتم و هشتم، دوبار با قطبی سایپای دایی را شکست داد، کم‌ترین شعار سکوهای پر از تماشاگر تقاضای حرکات موزون از اسطوره بود. پس پای یک محبوبیت افسانه‌ای در میان نیست که فکر کنیم آن همه شکست با دایی خللی به شمایل قدسی‌اش وارد نمی‌کند. آن هم برای تماشاگرانی که سلطان و امپراطورشان را در پی نتایجی ضعیف به فراموشی سپردند.
    بهتر است این دور باطل به پایان برسد. در نبرد کاشانی و دایی، پشت هیچ‌ یک به خاک نخواهد رسید. آن که زمین خورده و اگر کمی وقت بگذرد، کاملا ضربه‌ی فنی می‌شود، اسم‌ش پرسپولیس است. در آن زمان، ما سوگواران بنای تاریخی و سابقا باشکوه‌مان خواهیم بود و آقای کاشانی لابد در شورای شهر به "مردم" خدمت می‌کنند و علی دایی هم در سلسله‌ی بی‌پایان تیم‌هایی نظیر سایپا،صبا، راه‌آهن و غیره. آن وقت حتما خیلی مغبون خواهیم بود که سیاهی لشگر بازی بزرگانی بوده‌ایم که ما را فقط برای صداهای پرطنین‌مان می‌خواستند، نه علاقه و انتخاب‌مان که تیمی‌ست به نام پرسپولیس.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 5 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

حمایت عجیب رسانه فارس نيوز از حمید استیلی و تخریب چهره علی دایی

سایت خبری فارس نیوز که جزو سایتهای بانفوذ کشور است و نهاد خبری سپاه پاسداران به شمار می رود در تحلیلی غیر منتظره به حمایت شدید از حمید استیلی و کاشانی برخواسته و سعی در تخریب چهره علی دایی داشته اشت.

تیتر جالب این مقاله بسیار جلب نظر کرده است : دايي باش، بباز و تشويق شو؛ استيلي باش و هميشه تخريب شو

این در حالی است هیچ گاه فارس نيوز در مورد مسائل فوتبالی اینچنین موضع نگرفته بود
    شاید دلیل این امر را در سخنان دیروز دایی یتوان فهمید که گفت : آقایان می ترسند از محبوبیت من در بین مردم لذا با هر کاری سعی در تخریب من دارند ولی هر مرتبه برعکس جواب داده و این لطف خداست.

لینک خبر فارس نیوز:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MCSE MAN; 12-08-2011 at 17:04.

12. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیلی از دوستان درباره گل پرسپولیس بحث دارند که افساید بود یا نه.
    همانطور که از تصاویر هم بر میاد مطمئنا افساید بود که فک کنم کمک هم دید اما از جو وحشتناک ورزشگاه ترسید و پرچم نزد.
    اما اگه این گل کریمی هم قبول نمیشد باز هیچ فرقی در اصل ماجرا نمیکرد .کریمی چه گلش قبول میشد و چه نمیشد باز همان علی کریمی با غیرت و تعصبی دیشب بود کسی که علارغم سن بالا از تمامی جوانان پرسپولیس هم بیشتر دوید و هم بهتر بازی کرد هر چند پرسپولیسی ها غیر از کریمی اصلا بازی خود را انجام ندادند.
    اما باز اتفاقی که نباید تکرار میشد ،تکرار شد و حتی قبل از اینکه نیمه اول تمام بشه شعار ها شروع شد و تو نیمه دوم که تمامی ورزشگاه یکصدا شعار میداند
    سوال من از شما دوستان پرسپولیسی اینه که شما که هنوز اندازه یه نیمه صبر ندارید چطور انتظار دارید که تیمتون بهترین نتیجه رو بگیره؟شما هاییکه در کمین نشسته اید که فحش های خود رو روانه کنید چطور انتظار دارید که تمرکز تیم حفظ بشه .
    به نظر من تماشاگران پرسپولیس اندازه بازیکنان بی تعصبش مقصرند.کدام تیم در مدت یک بازی و دو بازی متحول شده که شما یک نیمه هم بهشون فرصت ندادید؟
    نمیدانم چرا بازیکنان دیشب تو نیمه دوم این همه بد و بی تعصب بودند اما شعار های شما یکی از فاکتور ها بوده بلاشک.هر چند با این توجیهات به هیچ وجه نباید این بازیکنان و تیم فنی از جمله استیلی رو تبرئه کرد.
    دیشب وقتی شعار های واضح 70 هزار نفر علیه استیلی (اونجایی که میگفتن حمید استیلی ر-ده به تیمت)رو خیلی ناراحت شدم.وقتی که به این راحتی به شخصی که الان سرمربی تیمتونه و قبلا هم کلی برای تیمتون زحمت کشیده حتی زمانی تیم رو قهرمان کرده(کمک قطبی)توهین میشه چطور میتوانیم انتظار بهترین بودن رو داشته باشید وقتی که خود بهترین نیستید .مگر قرار نبوده که 5 هفته فرصت داشته باشه پس چرا از همون دقیقه 70 بازی اول شعار ها شروع شد.حمید استیلی نتوانست تیمی حتی در حد متوسط بسازه اما ایا حقش این مدل رفتاره؟
    قبول کنید که با فحش و شعار نمیشه از تیم حمایت کرد .در منگنه قرار دادن مربی مساوی بود با خودکشی .
    کاشانی شاید اون رفتار بد رو با دایی داشت اما این توجیه هیچ کدام از این رفتارها نیست .

14. 3 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

البته تو عکسی که گذاشتین آفساید کریمی مشخصه ولی فکر کنم قبل از اون باید آفساید نصرتی گرفته میشد

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

داداش اگه شما طرفدار پرسپولیسی بالاخره من تیمه شهرمه
    درسته برام تیمه اول نیست ولی دیگه تیمه دوم هست و دلم نمیخواد به تیمهایه شهرایه دیگه ببازه
    حساسترین بازیه پرسپولیس اون سال که قهرمان شدین من رفتم استادیوم چون دلم نمیخواست جام بره اصفهان...
    استقلالیا انقدر بی معرفت نیستن ما اومدیم اینجا با شما هم دردی کنیم..من اقا حمید اقا ناصر. xerxes again . nafe-bandar . اینا همه دوستانه استقلالی هستن که فقط برایه همدردی اومدن دیگه راضی به باختش جز تو دربی نیستن
    فکر نکنم درست باشه به کسی بگین که تو این تاپیک خبر نذار علیرضا خان از شما توقع بیشتری داشتم
    موفق باشین
    دوست من خداييش اين پست شما رو نديدم ، اينكه جواب ندادم حمل بر بي احترامي نشه
    اگر دلگير شدين من معذرت ميخوام
    گفتم كه حقش رو نداشتم
    اما
    شما درست موقعي كه همه دوستان پرسپوليسي ناراحت بودن و به اصطلاح آتيششون تند بود اول تيتر و خبر چسبيدن پرسپوليس به ته جدول رو پست كردين و بعد هم مكان 17 پرسپوليس رو در جدول يادآوري كردين
    من يك لحظه نگران اين شدم كه يكي از دوستان پرسپوليسي واكنش نشون بده و تاپيك متشنج بشه همينجوري هم ناظرين محترم به آينده اين تاپيك خوشبين نيستن
    همين
    اگر احساس و نگرانيم اشتباه و بيمورد بوده بازم ميگم ببخشيد

+
    اينكه احساس ميكنم توي خبرهاي اخير كمي داره در حق تماشاگراي عزيز پرسپوليس هم بي انصافي ميشه
    اينكه تماشاگراي يك تيم بر عليه مربيشون شعار ميدن چيز تازه اي نيست براي اكثر تيمها هم پيش اومده
    اكثر جنبه هاي منفي اعتراض تماشاگراي پرسپوليس گفته شد اما اگر از سمت ديگه اي هم به اين اعتراضها نگاه كنيم ميشه اين انتقادها رو نماد ناراضي بودن تماشاگرا از كل سيستم باشگاه پرسپوليس از مديريت تا بازيكنا دونست
    چون مثل هميشه يه گروه خاص نيستن و تقريبا اكثريت تماشاگرا شعار ميدن
    كم هم دليل ندارن
    دايي از فصل قبل ميگفت اين آقا براي نيمكت پرسپوليس در فصل بعد برنامه ريزي كرده و آرامش رو از تيم گرفته
    همه تكذيب كردن از سه مربي برنامه خواستن دايي رو انتخاب كردن گفت من با تيمي كه هيئت مديره قانوني داشته باشه قرارداد ميبندم كميته فني گفت اين يعني جواب دايي منفيه بعد استيلي شد مربي
    اين اعتراضها يعني اينكه ما از اين پروسه و اين ساختار انتقاد داريم
    كاري به درست يا غلط بودنش ندارم كه البته از نظر من فعلا نادرسته و بهتره صبر كنيم اما نميشه يه پديده اجتماعي رو كه حدود 70 هزار تماشاگر كه تقريبا نماينده اكثريت طرفداراي پرسپوليس هستن رو از يه بعد ديد و به همين سادگي در موردش قضاوت كرد

17. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

وااقعا تو این جو ضد استیلیِ () تاپیک، پست زدن در حمایت ازش دل و جرات میخواد...

فقط یه سوال دارم: رفقا، خدا وکیلی، احساسو بذارید کنار، چطوری میشه بعد از 3 تا بازی به این نتیجه رسید که استیلی اصلا مربی (خوبی) نیست؛ در حد پرسپولیس نیست؛ این تیم، با استیلی تیم نمیشه؛ آخر فصل میره لیگ یک؛ ... ؟

من که اعتقاد دارم باید بهش وقت داد و تازه از هفته هفتم، هشتم به بعد میشه در مورد بیلان کاریش قضاوت کرد...

+

یه چیز دیگه، توی مصاحبه بعد از بازی، چند باری از استیلی راجع به کم کاری احتمالی بعضی از بازیکنها پرسیدن که اونم قویا این مساله رو رد کرد؛ فکر کنم همین که همچین مسئله ای تو ذهن خبرنگارها شکل سوال بگیره، جای بحث داره...

+

در مورد رفتار تماشگر ها تو این 2 تا بازی تو آزادی هم، من هنوزم موندم...

19. 6 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •