تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 90 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بازی رو نصف و نیمه دیدم ...
    خیلی خوب بودیم ... می شه گفت عالی !
    ارتتا اون لحظاتی که من دیدم عالی بود ... چه شوتی زد !
    فقط رابین خودش نبود انگاری ...
    توی همین دقایقی که من دیدم این فیل داود باز هم یک پنالتی برای ما نگرفت ...
    صحنه روی چمبرلین رو چه شکلی خطا نگرفتی اقای داور !؟

پ ن : چند هفته ای نتایج به سود ما رقم می خوره ... چلسی و تاتنهام مساوی شدند .. لیورپول باز هم باخت .

2. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آرسنال با پيروزي برابر ويلا جايگاهش را تثبيت کرد

آرسنال امشب در ورزشگاه اميريتس ميزبان استون ويلا بود و موفق شد تا با نتيجه 0- 3مقابل ميهمانش به برتري برسد.

با توجه به تساوی دو تیم تاتنهام و چلسی، آرسنال این فرصت را یافت تا با کسب یک برد ارزشمند خود را به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا نزدیک تر کند.

توپچی ها در نیمه اول برجریان بازی حکمرانی می کردند و با گل کئیران گیبس که اولین گلش را در رقابتهای این فصل لیگ برتر به ثمر رساند، از حریف پیش افتادند. این درحالی بود که شی گیون توپ را به صورت ناقص مهار کرده بود ولی گیبس بااستفاده ازاین توپ توانست در دقیقه 16 برای تیمش به گل برسد.

ولکات در دقیقه 25 برتری آرسنال را دو برابر کرد و میکل آرتتا هم در وقتهای اضافی بازی سومین گل آرسنال را به ثمر رساند.

این درحالی بود که ژروینیو برای اولین بار بعد از حضورش در جام ملتهای آفریقا در ترکیب آرسنال قرار گرفته بود و حضور او در زمین باعث نیمکت نشینی آرون رمزی شده بود.

لوران کاسیه لنی در وارم آپ مصدوم شد و از همین رو ژوهان ژورو جای او را در ترکیب اصلی آرسنال گرفت.

درآغاز نیمه دوم استون ویلا پرتوان و تازه نفس ظاهر شد ولی این تیم درنیمه دوم هم نتوانست کاری از پیش ببرد و به گل برسد.

فرصت طلایی استون ویلا در حالی که 20 دقیقه تا پایان بازی زمان بود به دست آمد ولی ویمن از این فرصت هم نتوانست بهره ببرد تا آرسنال سه امتیاز بازی را مال خود کرده و سه امتیاز از تاتنهام و 5 امتیاز از چلسی جلو بیفتد و در رده سوم جدول قرار گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصاحبه ونگر بعد از بازی با آستون ویلا

در مورعملکرد تیم...
    احساس کردم در نیمه اول عملکرد بسیار پویا و روانی را ارائه کردیم که کیفیت فنی بسیار بالایی داشت. در نیمه دوم یک بازی تحت کنترل بود، ما بازی را کنترل کردیم تا گلی دریافت نکنیم. کمی خسته شدیم زیرا چهارشنبه شب در جریان پیروزی مقابل اورتون توان زیادی به خرج دادیم. در مجموع بسیار خوشحالم، خیلی راضی هستم زیرا گلزنی کردیم و گلی دریافت نکردیم. در این لحظه ثبات لازم را داریم بنابراین اجازه دهید به خانه برویم و منتظر بازی بعدی باشیم.

در مورد پیشرفت تیم از جایگاه هفدهم جدوم به جایگاه سوم...
    وقتی در جایگاه هفدهم بودیم موافقم که مانند یک رویا بود تا در جایگاه سوم برسیم اما آنچه انجام می دهید این است که به زمین می آیید و تا آنجا که می توانید وظایف خود را انجام می دهید، متمرکز می مانیم و به سختی کار می کنیم. من خوشبین بودم زیرا نگرش هر روزه بازیکنان بسیار مثبت بود. ما زمان های سختی را پشت سر گذاشتیم، یاد گرفتیم که هیچ چیز تضمین شده نیست و باید تواضع و تمرکز خود را حفظ کنیم تا فصل را در مسیری قدرتمند و متقاعد کننده تمام کنیم.

در مورد خیزش تیم در این مسیر...
    اصلا انتظار نداشتم که امروز در جایگاه سوم باشیم زیرا تنها به نتایج ما بستگی نداشت. به نتایج خود نیاز داشتیم و نیاز داشتیم نتایج حریفان نیز به نفع ما پیش برود. در طول ماه گذشته همه چیز در مسیر ما پیش رفت بنابراین باید مطمئن شویم که شتاب خود را حفظ می کنیم. ما به مانند یک تیم اوج گرفته به نظر می رسیم بنابراین این مساله مثبت است. ما به بازی بعدی نگاه می کنیم و سعی می کنیم در ان پیروز شویم، این تمام کاری است که می توانیم انجام دهیم. 8 بازی تا پایان فصل داریم، چهار بازی در خانه و چهار بازی در خارج از خانه. بازی بعدی در خانه کوئینز پارک رنجرز است که قطعا نبرد دیگری برایمان است. بنابراین اجازه دهید به انجا برویم و سعی کنیم مثبت باشیم.

در مورد اینکه روند تیم توجیهی بر ایمان شما به این تیم است...
    در بازی ما ما این مساله همواره دشوار است زیرا ضریب موج های مثبت 25 و همچنین ضریب موج های منفی نیز 25 است (تعداد نفرات ترکیب). این باعث می شود کار ما گاهی آسان و گاهی سخت به نظر برسد. وقتی در دوره بدی هستید خیلی سخت است تا از آن خارج شوید. وقتی در دوره خوبی قرار دارید نیاز دارید اولیت های خود را حفظ کنید. حقیقت این است که نزدیک به پایان فصل هستیم و بدان معناست که هر بازی به مانند یک فینال است.

در مورد لورن کسویلنی...
    کوسیلنی امروز صبح وقتی از خواب بیدار شد، التهابی در تاندون زانوی خود داشت. نمی دانم او در چه موقعیتی خوابید اما قادر نیست راه برود. او سعی کرد خود را گرم کند اما نتوانست بازی کند. وقتی او صبح از خواب بیدار شد ما در موردش تصمیم گرفتیم. او به دیدن من آمد و گفت مطمئن نیست که بتواند با آن درد بازی کند. بنابراین نفر دیگری را صدا کردیم تا به جای او خود را گرم کند. بلافاصله بعد از اولین حرکت او گفت که نمی تواند حتی حرکت کند. اینکه وضعیت او تا چه انداز بد است را باید ارزیابی کنیم.

در مورد آینده رابین ونپرسی...
    هنوز هیچ نشانه ای نداریم و جایگاه لیگ قهرمانان ما نیز تضمین شده نیست. اگر عملکرد خود را در همین سطح حفظ کنیم می توانیم برنامه مورد نظر را پیش ببریم. با توجه به وضعیت ونپرسی، ما چندین بار در مرد آن صحبت کردیم و چیز زیادی برای اضافه کردن وجود ندارد.

در مورد گلزنی توسط کل خطوط ترکیب...
    باور دارم آنچه مردم فراموش کرده اند این است که وقتی در خانه بازی می کنید و همانند ما جاه طلبی دارید، به مدافعان کناری نیاز داریم که رو به جلو حرکت می کنند. ما برای مدتی طولانی از مدافعان مرکزی در کناره ها استفاده کردیم و این تا حدودی روندی هجومی شما را نابود می کند. سپس بیش از اندازه از میانه حرکت کردیم و به ونپرسی متکی شدیم. اکنون تنوع بیشتری در ساختار بازی خود داریم و به همین دلیل خطرناک تر هستیم.

در مورد نمایش تئو والکات...
    تئو عملکرد بسیار خوبی داشت و گل فوق العاده ای نیز به ثمر رساند. باید بخاطر ان به او اعتبار دهید. اما می خواهم پاسی که الکس سونگ برایش فرستاد را تحسین کنم زیرا این اولین بار نیست که او چنین کاری انجام می دهد. هافبک های دفاعی زیادی را نمی بینید که چنین کاری انجام دهند. اگر به پاس گل هایی که او در این فصل فراهم کرده نگاه کنید، می بینید از نظر تعداد در سطح اول اروپاست.

در مورد اینکه چه چیزی اخیرا موجب تفاوت شده است...
    وقتی در ابتدای فصل بازی ها را پیروز نشدیم، فکر نمی کنم به آن بدی که مردم می گفتند بازی می کردیم. احساس کردم از بازی خود خارج از خط دفاعی ، اعتماد به نفس بسیاری بدست آردیم و این تفاوت عظیمی ایجاد کرد. مدافعانی که در کناره ها بازی می کنند اکنون امنیت بیشتری به ما می دهند و این به تیم اجازه می دهد اعتماد به نفس بیشتری داشته باشد.

در مورد ضربه ایستگاهی میکل آرتتا....
    وقتی او ضربات ایستگاهی را با روی پای خود می زند من بیشتر ترجیه می دهم زیرا او پاشنه پای کوتاهی دارد. معمول اکسانی که دید خوبی روی این ضربات دارند از پاشنه پای بلند تری برخوردارند اما وقتی یک بازیکن مانند آرتتا است، آنها در ضربات روی پا بسیار با استعداد هستند. وقتی آنها ضربه میزنند توپ در طول مسیر شناور است و فکر می کنم او باید ضربات ایستگاهی بیشتری را اینگونه بزند.

6. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هوادارن آرسنال با پرچم خود از موامبا تمجید کردند

هواداران آرسنال ستایش خود را از فابریس موامبا پیش از دیدار تیم های آرسنال و استون ویلا نشان دادند.
    این هافبک بولتون که از تیم جوانان آرسنال کار خود را شروع کرد پس از ایست قبلی در وایت هارت لین اکنون در حال گذراندن دوران بهبودی خود می باشد.
    هواداران آرسنال با اهتزار به در آوردن پرچم بزرگی در ضلع شمالی ورزشگاه امارات و دست به دست کردن آن و فریاد زدن نام موامبا حمایت خود را از وی اعلام کردند.

8. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ونگر: حضورمان در ليگ‌قهرمانان قطعي نيست

با وجود برد 0-3 آرسنال مقابل استون ويلا، ونگر با محافظه کاري درمورد آينده تيمش صحبت مي کند.

آرسن ونگر مربی باتجربه آرسنال در صحبتهایی اعلام کرده که هیچ تضمینی برای حضور تیمش در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا نیست.

این درحالی است که آرسنال شنبه شب موفق شد تا با نتیجه 0-3 مقابل آستون ویلا به پیروزی برسد و با تساوی بدون گل تاتنهام و چلسی، توپچی ها اکنون با 8 امتیازفاصله نسبت به چلسی رده پنجمی خود را به رده های بالایی جدول نزدیک تر می کنند.

توپچی ها با گلهای گیبس، والکات و میکل آرتتا در امیریتس مقابل شاگردان الکس مک لیش به پیروزی رسیدند تا هفتمین برد پی در پی شان از راه برسد.

در پایان این دیدار ونگر به خبرنگاران گفت:« کسب مجوز حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا تضمین شده نیست. ما تنها در صورتی می توانیم به این هدفمان برسیم که بتوانیم به این عملکرد در این سطح ادامه دهیم. ما روزهای سختی را پشت سرگذاشتیم و یادگرفته ایم که هیچ چیزی تضمین شده نیست. ما باید فروتنی مان را حفظ کنیم و تمرکزمان را برروی پایانی مقتدرانه و قدرتمندانه در رقابتهای این فصل قرار دهیم.»

مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« من انتظار ندارم که تیممان در رده سوم جدول کار را به پایان ببرد، چون این به ما بستگی ندارد. ما باید نتایج مطلوبمان را کسب کنیم و امیدوار باشیم که نتیجه بازیهای حریفان هم به نفع ما تمام شود. در ماه اخیر اوضاع برای ما خوب بوده. پس باید به همین ترتیب به کارمان ادامه دهیم.»

مربی آرسنال از عملکرد تیمش در جریان بازی شنبه شب راضی بود:« بازی دینامیکی بود. ما در نیمه اول بازی روانی را با بهره گیری از کیفیت تکنیکی مان به اجرا گذاشتیم و درنیمه دوم هم بازی را کنترل کردیم. سعی کردیم که گل نخوریم و البته خستگی درمیان بازیکنان ما مشهود بود؛ چون بازیکنانم 4 شنبه شب مقابل اورتون خیلی دویده بودند.»

ونگر ادامه داد:« در مجموع خوشحال و راضی هستم.چون توانستیم گلزنی کنیم و گلی را دریافت نکردیم و این نشان از ثبات تیم ماست . حس می کنم که ما اعتماد به نفسمان را بازیافته ایم و بازی متفاوتی را به اجرا گذاشتیم. »

این مربی 62 ساله درادامه به تمجید از عملکرد والکات و الکس سانگ پرداخت و گفت:« والکات گل فوق العاده ای را به ثمر رساند که باید به ارزش این گل اشاره شود. دوست دارم که از پاس زیبای الکس سانگ هم تمجید کنم. بازیکنان میانی با خصوصیت تدافعی زیادی را مثل او سراغ ندارم. آمار و ارقام سانگ در رقابتهای این فصل، یکی از بهترین آمار و ارقام در اروپاست.»

10. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اوون: فان‌پرسي بهترين بازيکن ليگ برتر است

مايکل اوون ستاره انگليسي منچستريونايتد معتقد است که روبين فان پرسي، بايد عنوان بهترين بازيکن فصل جزيره را مال خود کند.

این ستاره هلندی این روزها در اوج فوتبالش است و در رقابتهای این فصل لیگ برتر 26 گل برای تیمش به ثمر رسانده و کمک زیادی به قرار گرفتن ارسنال در رده سوم جدول لیگ برتر نمود.

مهاجم منچستریونایتد گفت: « بهترین بازیکن فصل تا به اینجای کار؟ انتخاب من روبین فان پرسی است. »

او در ادامه تیم سال و برترین بازیکن جوان سال را هم انتخاب کرده و گفت:« نیوکاسل تا به اینجا نتایج فوق العاده ای گرفته. تیم سال؟ چند کاندید دارم ولی از نظر من آنها بهترین تیم امسال هستند. نیوکاسل، سوانسی، نوروویچ و تاتنهام هم 4 تیم برتر از نظر من در رقابتهای این فصل هستند.»

در ادامه اظهار داشت:« برترین بازیکن جوان سال؟ انتخاب تنها یک نفر، کار سختی است. او باید زیر 23 سال باشد. انتخاب من تیم کرول است.»

اون در ادامه اعلام کرد که تیم متشکل از 11 بازیکن برتراز نظر او، بازیکنی از یونایتد ندارد و سه بازیکن از سیتی را دراین تیم قرار داده. 3بازیکن هم از نیوکاسل در انتخاب تیم 11 نفره او جای دارند.

تیم منتخب فصل به انتخاب اوون بدین ترتیب است:فابریسیو کولوچینی، شیخ تیوته، دمبا با، جو هارت، کیل واکر، وینسنت کمپانی، لیتون بینز، داوید سیلوا ، اسکات پارکر، گرث بیل و روبین فان پرسی.»

12. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

12

فان پرسی و ورمالن در فینال مسابقات نکست جن

مسابقات نسل آینده فوتبال (NextGen) رقابت هایی است که برای بازیکنان زیر 19 سال باشگاه های اروپایی و با شکلی شبیه به لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شود.
    در فصل 2011/12 اولین دوره ی این مسابقات برگزار شد. مارک واربرتون رئیس ورزشی برنتفورد عامل اصلی شکل گیری این مسابقات بود.
    در اولین دوره ی مسابقات 16 تیم شرکت کردند که نحوه ی حضور تیم ها هم به صورت دعوت نامه ای بود. برگزار کنندگان مسابقات 16 تیم که عملکرد جوانان آن ها تأثیرگذار بود را برای برگزاری اولین فصل مسابقات انتخاب کردند. این شانزده تیم عبارت بودند از:
    استون ویلا، لیورپول، منچسترسیتی، تاتنهام هاتسپر، ولفسبورگ، اینترمیلان، المپیک مارسی، آژاکس، آیندهوون، مولد (نروژ)، روزنبورگ، اسپورتینگ لیسبون، سلتیک، بارسلونا، بازل، فنرباغچه
    مسابقات روز 17 آگوست 2011 در دور گروهی (چهار گروه 4 تیمی) آغاز شد و سر انجام فینال این مسابقات 25 مارچ 2012 در ورزشگاه مچروم (ورزشگاه خانگی لیتون اورینت) با قضاوت لی کالینز به پایان رسید.
    در فینال این مسابقات که 2,500 نفر آن را از نزدیک تماشا کردند دو تیم آژاکس و اینتر با حذف رقبای خود مقابل یکدیگر قرار گرفتند که این دیدار در وقت قانونی بازی به تساوی 1-1 انجامید اما در ضربات پنالتی تیم اینتر با نتیجه 5-3 حریف را شکست داد تا قهرمان اولین دوره مسابقات شود.
    در میان تماشاگران این مسابقه رابین ون پرسِی، توماس ورمالن و شکیل پسر کاپیتان توپچی ها نیز به چشم می خوردند که عکس هایی از آن ها را در ادامه مشاهده می فرمائید:

منبع

14. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

12

کلیپ زیبا و دیدنی فراز و فرودهای آرسنال در فصل 2012 -2011

این کلیپ رو یکی از کاربران سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته که بی نهایت زیباست و مربوط میشه به فراز و نشیب های این فصل آرسنال.
    اول با رفتن فابرگاس و سمیر نصری شروع میشه و بعد از اون نتایج خوب آرسنال تو این چند هفته اخیر و صعود به رتبه سوم.

پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید.

از مدیافایر با حجم 31 مگابایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک مستقیم شده سایت مدیافایر
    کد:
    دانلود از آپارات

کد:

16. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ونگر: ميلان هيچ شانسي برابر بارسا ندارد

آرسن ونگر سرمربي توپچي هاي لندن بر اين باور است که ميلان ايتاليا اين فصل از ابزار لازم براي بردن در ليگ قهرمانان اروپا برخوردار نمي باشد.

روسونری ها موفق شدند تا در دور قبل با نتیجه پر گل 4-3 از سد آرسنال عبور کنند اما این مرد فرانسوی اصرار دارد که میلان به اندازه کافی سلاح مورد نیاز برای پیروزی را ندارد.

ونگر در مصاحبه با کوریره دلا اسپورت گفت: " بارسلونا یکی از مدعیان اصلی و شماره یک قهرمانی در اروپاست. میلان در قالب تیم بسیار خوب عمل میکند و آن ها میتواند بر روی بازیکن بزرگی چون زلاتان نیز حساب باز کنند اما شخصا فکر نمیکنم آن ها سطح لازم برای پیروزی در این بازی برخوردار باشند. آنها در برخی نقاط دچار ضعف هستند."

روسونری باید فردا شب در ورزشگاه سن سیرو دور رفت مرحله یک چهارم نهایی برابر بارسلونا را برگزار کند.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

19. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •