مصاحبه ونگر بعد از بازی با آستون ویلا
در مورعملکرد تیم...
احساس کردم در نیمه اول عملکرد بسیار پویا و روانی را ارائه کردیم که کیفیت فنی بسیار بالایی داشت. در نیمه دوم یک بازی تحت کنترل بود، ما بازی را کنترل کردیم تا گلی دریافت نکنیم. کمی خسته شدیم زیرا چهارشنبه شب در جریان پیروزی مقابل اورتون توان زیادی به خرج دادیم. در مجموع بسیار خوشحالم، خیلی راضی هستم زیرا گلزنی کردیم و گلی دریافت نکردیم. در این لحظه ثبات لازم را داریم بنابراین اجازه دهید به خانه برویم و منتظر بازی بعدی باشیم.
در مورد پیشرفت تیم از جایگاه هفدهم جدوم به جایگاه سوم...
وقتی در جایگاه هفدهم بودیم موافقم که مانند یک رویا بود تا در جایگاه سوم برسیم اما آنچه انجام می دهید این است که به زمین می آیید و تا آنجا که می توانید وظایف خود را انجام می دهید، متمرکز می مانیم و به سختی کار می کنیم. من خوشبین بودم زیرا نگرش هر روزه بازیکنان بسیار مثبت بود. ما زمان های سختی را پشت سر گذاشتیم، یاد گرفتیم که هیچ چیز تضمین شده نیست و باید تواضع و تمرکز خود را حفظ کنیم تا فصل را در مسیری قدرتمند و متقاعد کننده تمام کنیم.
در مورد خیزش تیم در این مسیر...
اصلا انتظار نداشتم که امروز در جایگاه سوم باشیم زیرا تنها به نتایج ما بستگی نداشت. به نتایج خود نیاز داشتیم و نیاز داشتیم نتایج حریفان نیز به نفع ما پیش برود. در طول ماه گذشته همه چیز در مسیر ما پیش رفت بنابراین باید مطمئن شویم که شتاب خود را حفظ می کنیم. ما به مانند یک تیم اوج گرفته به نظر می رسیم بنابراین این مساله مثبت است. ما به بازی بعدی نگاه می کنیم و سعی می کنیم در ان پیروز شویم، این تمام کاری است که می توانیم انجام دهیم. 8 بازی تا پایان فصل داریم، چهار بازی در خانه و چهار بازی در خارج از خانه. بازی بعدی در خانه کوئینز پارک رنجرز است که قطعا نبرد دیگری برایمان است. بنابراین اجازه دهید به انجا برویم و سعی کنیم مثبت باشیم.
در مورد اینکه روند تیم توجیهی بر ایمان شما به این تیم است...
در بازی ما ما این مساله همواره دشوار است زیرا ضریب موج های مثبت 25 و همچنین ضریب موج های منفی نیز 25 است (تعداد نفرات ترکیب). این باعث می شود کار ما گاهی آسان و گاهی سخت به نظر برسد. وقتی در دوره بدی هستید خیلی سخت است تا از آن خارج شوید. وقتی در دوره خوبی قرار دارید نیاز دارید اولیت های خود را حفظ کنید. حقیقت این است که نزدیک به پایان فصل هستیم و بدان معناست که هر بازی به مانند یک فینال است.
در مورد لورن کسویلنی...
کوسیلنی امروز صبح وقتی از خواب بیدار شد، التهابی در تاندون زانوی خود داشت. نمی دانم او در چه موقعیتی خوابید اما قادر نیست راه برود. او سعی کرد خود را گرم کند اما نتوانست بازی کند. وقتی او صبح از خواب بیدار شد ما در موردش تصمیم گرفتیم. او به دیدن من آمد و گفت مطمئن نیست که بتواند با آن درد بازی کند. بنابراین نفر دیگری را صدا کردیم تا به جای او خود را گرم کند. بلافاصله بعد از اولین حرکت او گفت که نمی تواند حتی حرکت کند. اینکه وضعیت او تا چه انداز بد است را باید ارزیابی کنیم.
در مورد آینده رابین ونپرسی...
هنوز هیچ نشانه ای نداریم و جایگاه لیگ قهرمانان ما نیز تضمین شده نیست. اگر عملکرد خود را در همین سطح حفظ کنیم می توانیم برنامه مورد نظر را پیش ببریم. با توجه به وضعیت ونپرسی، ما چندین بار در مرد آن صحبت کردیم و چیز زیادی برای اضافه کردن وجود ندارد.
در مورد گلزنی توسط کل خطوط ترکیب...
باور دارم آنچه مردم فراموش کرده اند این است که وقتی در خانه بازی می کنید و همانند ما جاه طلبی دارید، به مدافعان کناری نیاز داریم که رو به جلو حرکت می کنند. ما برای مدتی طولانی از مدافعان مرکزی در کناره ها استفاده کردیم و این تا حدودی روندی هجومی شما را نابود می کند. سپس بیش از اندازه از میانه حرکت کردیم و به ونپرسی متکی شدیم. اکنون تنوع بیشتری در ساختار بازی خود داریم و به همین دلیل خطرناک تر هستیم.
در مورد نمایش تئو والکات...
تئو عملکرد بسیار خوبی داشت و گل فوق العاده ای نیز به ثمر رساند. باید بخاطر ان به او اعتبار دهید. اما می خواهم پاسی که الکس سونگ برایش فرستاد را تحسین کنم زیرا این اولین بار نیست که او چنین کاری انجام می دهد. هافبک های دفاعی زیادی را نمی بینید که چنین کاری انجام دهند. اگر به پاس گل هایی که او در این فصل فراهم کرده نگاه کنید، می بینید از نظر تعداد در سطح اول اروپاست.
در مورد اینکه چه چیزی اخیرا موجب تفاوت شده است...
وقتی در ابتدای فصل بازی ها را پیروز نشدیم، فکر نمی کنم به آن بدی که مردم می گفتند بازی می کردیم. احساس کردم از بازی خود خارج از خط دفاعی ، اعتماد به نفس بسیاری بدست آردیم و این تفاوت عظیمی ایجاد کرد. مدافعانی که در کناره ها بازی می کنند اکنون امنیت بیشتری به ما می دهند و این به تیم اجازه می دهد اعتماد به نفس بیشتری داشته باشد.
در مورد ضربه ایستگاهی میکل آرتتا....
وقتی او ضربات ایستگاهی را با روی پای خود می زند من بیشتر ترجیه می دهم زیرا او پاشنه پای کوتاهی دارد. معمول اکسانی که دید خوبی روی این ضربات دارند از پاشنه پای بلند تری برخوردارند اما وقتی یک بازیکن مانند آرتتا است، آنها در ضربات روی پا بسیار با استعداد هستند. وقتی آنها ضربه میزنند توپ در طول مسیر شناور است و فکر می کنم او باید ضربات ایستگاهی بیشتری را اینگونه بزند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]